inte mycket

Det blir inte mycket att sova för mig inatt. Vara vaken till 4 och prata med min kille eller så.
Gå upp 9 för att hinna med en buss som går 10.40 men sedan blir det lugnt när jag hämtat Ulrika och vi slipper förmodligen följa med och handla men annars gör det inget.

Jag vet att jag sa att jag skulle sova eller logga ut men jag har ändrat mig, blev så sugen på att skriva och det gör jag ju nu.
Just nu lyssnar jag inte på musik för då kanske någon märker att jag fortfarande är inne på min data för jag ska egentligen logga ut 23.00 men det är lov nu ffs!

Det är väldigt varmt i mitt rum så jag funderar på att öppna fönster och ha det öppet som igår natt men jag vet itne det låter ganska mycket där ute.

God natt <3

Glömde

Om ni vill se så kan ni gå in på min bdb

Heter xgoldigx.bilddagboken.se

Finns en massa bilder särskilt på mig, eftersom jag är ett stort ego

Sov dags

Nu ska jag sova eller egentligen inte men vi säger det. Min kille loggar in typ 3 så jag måste vara vaken så länge plus ännu mer.
Har laddat in ännu mer bilder på bdb och mer blir det senare idag, en massa bilder på Ulrika och mig.

Men vi hörs

music

Är inne på bdb och har pratat med aztrid,sophia och ulrika eller pratar med en del nu också. Imorgon ska ulrika sova över här ska bli jätte kul. Lyssnar också på musik just nu är det panic! at the disco, har typ lyssnat på TH resten av dagen men nu varierar jag lite.
Har druckit typ 2 liter vatten på 30 minuter för jag är jätte törstig o hungrig, har inte ätit mycket idag.
Det finns som vanligt inget roligt på tv men det gör inget.
Ska kanske gå ner snart eller nåt.
Jag har också räknat mina pengar idag när jag verkligen inte hade någonting att göra.

Bilddagboken

Har nu suttit hela dagen och fixat på bdb och tagit väldigt många bilder på mig eftersom jag är ett stort ego!
Åt typ 1 1/2 köttbulle till lunch annars har jag bara ätit en mandarin. ´Lyssnat på musik hela dagen och chattat lite med kompisar.
Finns ingetkul på tv och så. Kommer nog tillbringa hela tiden framför datorn och lägga in ännu mer bilder på bdb.

Jag heter xgoldigx.bilddagboken.se

Trött som bara den

Jag vaknade nyss och kände mig trött men nu är jag pigg, har fått mobilladdaren och så fick jag pengar av en släkting så nu har jag ännu mer pengar.

Tänker på dig

Jag tänker verkligen på dig 24/7 och det går inte att sluta. Du är så himla perfekt och underbar. Varenda gång vi pratar så blir jag lycklig, det går inte att beskriva och när jag ser dig, det är helt obesrivligt hur jag känner mig då.
Du är väldigt viktig för mig och vill att du alltid ska finnas här för mig för utan dig inget mig, så är det bara.
Du och jag är menat att vara tillsammans.
Älskar dig obesrivligt mycket!

<3<3<3<3<3


Tv

Jag är pigg och sitter här och tittar på Dexter. Gillar det programmet men det gick så sent förrut och jag var tvungen att gå upp 5 så jag skulle aldrig klarat av det!
Är fortfarande inne på msn och väntar...
Imorgon ska jag mest ta det lugnt och på måndag sover Ulrika över här <3<3<3

Älskar er <3<3<3

Loggar du aldrig in?

Har verkligen tråkigt nu, tittar på hajar som hajar medans jag väntar på att någon ska logga in på msn. Min mobil är ju död så jag kan inte sms:a en kompis och fråga när och om den personen inte går in imorgon så kan jag sms:a för imorgon kommer min lillebror hem från pappa och tar med min mobilladdare.
Jag har ätit typ 10 godisbitar och håller på att spy, så äckligt är det just nu. På måndag blir det inget mer sådant eller efter måndag.
Tänkte kanske lyssna lite på musik för det är alltid roligt.

Ett tag sedan

Det var nu ett tag sedan jag skrev.
Jag har varit i stan med Aztrid och Sophia och vi har haft jätte kul och i torsdags sov jag och Sophia över hos Aztrid och var uppe hela natten, vi gick oxh la oss vid 7 och jag skulle upp 8 men blev väckt 9. I torsdags såg vi också heartbreak kid i kista centrum men jag kollade inte på filmen för jag satt och tänkte. Det finns mycket i mina tankar. Igår var jag i stan med Ulrika men var tvungen att åka hem direkt för att min mamma gav mej stanförbud. Vi var där men några andra också och gick runt på Åhlens.

Idag var jag och handlade lite i Åkersberga centrum och har städat mitt rum och duschade nyss.
Lyssnar också på min TH live cd.

Juste

Idag när jag och Aztrid kom upp på plattan kom en punkare fram och kramade mej och pratade och så. Sa nåt om att vi var emo och frågade om vi hade ett rakkblad eller en sax, bara för att vi är emo! Hur dumt är inte det?!
Sedan frågade dem vad x:et stog för och palestina sjalen och jag var helt förvirrad för jag fattade inte vad dem ville eftersom punkare och emos är fiender på något sätt. Blev lättad när vi kom därifrån

Stan

Idag gick jag upp 09.45 skulle gått upp 08.00 men försov mig. Så gick jag ut och spelade innebandy ett tag, man måste ju mortionera varje dag! Så åkte jag mot Stockholm där jag skulle möta Aztrid och Sophia. När jag kommit fram ringer Aztrid och frågar vart jag är men vi ser inte varandra men efter ett tag ser jag henne typ hoppa runt lite längre bort så jag lägger på och springer fram till henne.


Sophia hade försovit sig så jag och Aztrid gick runt och åt ltie på mc ´donalds och åkte sedan till Solna c. Under tiden sms:ade jag med Isa och när vi vart i Solna c. åkte vi tillbaka till stan och träffade Sophia och en tjej som hette Carro och gick runt där ett tag innan vi träffade Aztrids kompis Sara. Till slut bestämde vi oss för att åka till Solna c. och sagt och gjort. Vi köpte en glass och satte oss i en trappa. Vi gick också till en leksaks affär där jag och Sophia gömde oss på barbie avdelningen för Aztrid och Carro och det tog ett tag innan dem hittade oss, hahahah.


Sedan åkte vi in mot stan igen men dem andra 2 skulle typ hem så det blev jag och Aztrid.
Vi var i stan högst 10 minuter innan vi tog tunnelbanan mot Aztrid för att jag skulle se en tavla som var super snygg och sedan följde hon mig till tunnelbanan så åkte jag hem.
När jag kom hem åt jag lite och har sedan dess varit inne på datorn.


Imorgon ska jag också träffa Aztrid och Sophia och det ska bli kul som vanligt och på kvällen ska jag på bio och se nån film så det blir mysigt imorgon plus att jag ska hem till mamma för på fredag ska jag träffa Ulrika och Sophia, kul.
Jag träffar typ kompisar varje dag och det äger!


Älskar mitt underbara liv <3

Mina julklappar

Detta har jag fått i julklapp


  • TH biljett
  • Fernando torres tröja
  • Röd svart tröja
  • Vit svart tröja
  • Simpsons dvd
  • Saw box med film 1-3
  • Simpsons mugg
  • Skrivblock
  • Skiva
  • MCR skiva
  • Svart nagellack
  • 3 par strumpor
  • Underkläder
  • Fylla i bok
  • Kalender
  • Pengar
  • 3 biobiljetter
  • Bok om Tyskland
  • Bok
  • Bok
  • Dricka
  • Choklad


Sen tror jag inte det var något mera men jag har inte fått allt än


Musik

Skulle titta på min simpsons dvd men kom på att min dvd är där nere och jag orkar inte fixa alla sladdar så jag tar det en annan dag. Så nu lyssnar jag på musik och har chattat lite på pea och så. Börjar bli lite trött men det går snart över, jag lovar.
Imorgon ska jag in till stan men det är inte förräns på eftermiddagen så det är bra för då kan jag sova ut, har typ sovit till 11 dem 2 senaste dagarna. På torsdag ska vi väl till nån släkting och få ännu mer julklappar.

Hörs igen senare

Juldagen

Idag var jag hos mormor och morfar och några andra släktingar var också där. Jag fick fina julklappar men ja. Sedan åkte vi till pappa där jag fick världens finaste julklappar, en TH biljett, 2 skit snygga tröjor i min stil, en Fernando torres tröja, en simpson dvd, en saw dvd med 1:a, 2:a och 3:e filmen och en simpsons mugg, underkläder och en kalender, Jätte fint och dessutom blev dem glada för mina julklappar. Snart ska vi väl äta och jag är inte så hungrig och sedan ska jag kolla på mina dvd:er!

Skriver senare

Dålig dag!

Jag kan bara säga att det inte var någon bra dag!
Orkar inte skriva mer hahaha

Sminkat mej

Nu har jag suttit här i snart 30 minuter och sminkat mej för skojs skull och resultatet blev riktigt fint. Lyssnar på lite allt möjligt allt från pop till hårdrock, Ska snart gå ner ock kolla om det finns något gott att äta på, för till nästa år ska jag gå ner myyycket för att vara snygg till TH konserten i april och jag ska nog klara mej utan problem om mina föräldrar inte tvingar mej att äta jätte mycket för då kommer det inte att funka.
Annars ska jag titta lite på tv och vara inne på bdb och pea.
Känns ganska tråkigt att vara hemma och i veckan kan jag typ inte träffa kompisar heller, det suger men om exact en vecka ska Ulrika sov över hos mig. Det kommer att bli kul. Har saknat henne mycket.


Gick ner till de andra

Jag valde att gå ner ett tag till de andra och gjorde ett pepparkaks hus som min mamma förstörde, jag blev inte ledsen för jag pallade inte bry mig. Sen åt jag en godis och så hade dem självklart valt att äta flottig pizza till middag så jag var onyttig nu också, dem vill verkligen att jag ska bli tjock, hatar det.
Mamma frågade om jag ville kolla på film med dem men jag sa nej, jag ska kolla på mina TH dvd:er och min låtsas pappa började skratta då och mamma blev besviken. Men jag bestämmer vad jag vill göra. Just nu lyssnar jag på lite musik inte bara TH utan en massa olika band.
Måste städa mitt rum lite också och sedan är jag förkyld nu och min näsa är typ helt förstörd bara för att min lillasysters bi  från mc´donalds luktade så himla mycket parfym eller vad det var så nu är jag hel förkyld.
Ska lägga ner julklapparn under granen snart.


God jul <3

Julfirande

Det blir mycket i år. Imorgon är vi hemma hos mamma och min låtsas pappas mamma kommer hit vid lunch någon gång, känns trevligt... alltid trevligt med lite mer folk.
På tisdag ska vi till mormor och morfar och fira där och då kommer någon av mina mostrar vara där och på kvällen ska vi till pappa då jag ska få min TH biljett i julklapp, det är det som jag ser mest fram emot!
På onsdag ska jag sova heeela dagen, seriöst måste ju få vila.
På torsdag ska vi till farmor och fira där.
Det blir mycket i år...
Vilket betyder att jag kommer bli jätte tjock!

Julklappar

Har slagit in de sista julklapparna idag och det blev väldigt många julklappar. Alla de andra är nere och bakar pepparkaks hus eller något sånt men jag pallar inte och så vill jag inte det heller. Sitter och lyssnar på musik och lägger in lite bilder på bdb och är inne på pea då och då.
Snart borde det väl vara middag för jag är jätte hungrig och sedan ska dem andra klä granen. Jag ska bara lägga ner mina julklappar där när dem är klara sedan ska jag titta på tv och vara uppe typ hela natten.
Så himla skönt med lov!


Min mentala ålder

Vad är din mentala ålder ?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[x] Går i skolan alla veckodagar
[x] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 5

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[x] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[  ] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[x] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde
[/] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 7.5

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv XD
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 5

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 3


22,5 år

Gröna lund

Idag ringde min mobil 08.45 men jag stängde bara av den men mamma sms:ade 09.08 och jag var tvungen att gå upp för 10.30 skulle vi träffas vid Gröna lund typ. Men jag sminkade mig lite och klädde på mig och ratade med Sophia innan det var dags att gå.
Kom fram och fick springa typ från NK till Gröna Lund för att jag var försenad och jag var små sur för att mamma inte stannade när hon såg mig!
Men så gick vi runt där och hade mysigt och jag och min låtsas mamma åkte en jätte rolig karusell men man blev fett yr och så fick jag en varm choklad för jag höll på att frysa ihjäl. Juste jag åkte kärlekstunneln och nyckelpigan med min lillasyster på 4 år.

Så åkte vi till mc´donalds och åt, jag tog en dricka och 2 cheese burgare och åt.
När vi kom hem för typ 30 minuter sen var jag jätte trött och la mig i min säng och typ halv sov. Men nu lyssnar jag på TH, live cd:n och ska lägga in bilder på bdb och chattar på pea.


Hörs senare

Går dagen

Jag vaknade typ 10 och åt frukost, bråkade lite med mamma och åkte in mot stan. Jag skulle träffa Sophia där och kanske Tjälle. Sophia kom och vi träffade Tjälle och hennes kompisar efter ett tag. Det blev mycket motion och efter ett tag blev vi hungriga och gick in på donken.

Det var en äldre dam som ville låna en mobiltelefon och jag var först med att låna ut den och hon betalade för att låna en telefon och ringa sin date. Samtalet kostade 70 öre och jag fick 20 kr, bra. Det var kul men efter ett tag var dem tvungna att åka så då blev jag och Sophia ensamma.

Vi gick till ett café och fikade och sedan var jag tvungen att köpa dem sista julklapparna. När jag var vid typ Åhlens city såg jag en klasskompis och gick fram och sa hej. Vi såg honom typ hela tiden sedan, helt sjukt. Vi såg också Caspian typ 3 gånger, jobbigt.
 
När klockan blev 19 typ så åkte vi hem till Sophia, jag skulle ju sova över där och så var vi inne på datorn ett tag innan vi gick ut med en av hennes kompisar. Vi kom in lite efter 21 och gjorde mat, köttbullar med spagetti och makaroner, gott men jag var jätte hungrig så jag åt 3 lussebullar efter det också, det är så att man är hungrig ibland. Vi kollade på Lida ett tag och ett tag på Exorcisten 2, som inte alls är rolig. Vi gick och la oss lite innan 3 och då var jag ganska trött, somnade typ direkt, hahaha.

Imorgon

Jag pratar med Sophia på pea och det är som vanligt roligt!
Vi ska träffas 12 imorgon istället så att vi kan träffa en av mina kompisar också.
Så jag måste packa idag eftersom jag ska sova över hos Sophia imorgon och jag måste ju ha med ombyte och tandborste och så.
Sen fixar jag med bilddagboken.

Hörs senare <3

Lov är skönt

Älskar att ha lov och imorgon ska jag sova ut, vilket jag inte gjort på riktigt länge. Det ska bli så skönt att vakna när jag har lust.
Längtar tills jag kommer till pappa och det blir väl nån gång nästa vecka. Då får jag nämligen min TH biljett i julklapp, det finns ingen bättre julklapp!
Har tittat lite på tv men det finns som vanligt inget kul och nu sitter jag här vid datorn och pratar med lite olika personer om olika saker.
Måste få lite mer pengar också nu har jag 1100 plus typ 150 i kronor och det är lite för att vara mig.
Men jag kan nog se till att få mer, jag är bra på att få som jag vill.
Har ett par julklappar kvar att köpa men jag vet inte vilka så jag måste göra upp en lista för att se vilka jag har köpt till och vad jag har köpt.
Idag fick jag 2 julklappar av Cicci men jag ska inte öppna dem förräns på julafton även om jag vill öppna dem nu.

Bloggar mer sen... <3

Detta skrev mina underbara klasskamrater till mig

Vi skrev ju ett meddelande till varje person i klassen idag och de här fick jag:

Egen stil och verkar trevlig. Ha en god jul! Nichigirl

Ha en skön och bra jul

Trevlig och snäll
gillar Tokio hotel ( fett bra rim) :)

Ta hand om dig och ha en god jul... och lyssna på TH :)

I´m with ya all the way brotha. pussen!

Take care! Keep up the good work! :) God jul // denise

Söt tjej, snäll och smart!

Hoppas du får en jättetrevlig jul och ett bra jullov!

Jag säger som bävern! God jul!

Du är trevlig hoppas att du får en god jul och ett gott nytt år!

Du är tuff ju! XD

Sötnos! God jul- hoppas du har ett galet nytt och roligt lov! <3 Heidi

God Jul <3

Söt och snäll
Inget gnäll
God jul!

God jul och gott nytt år! :)

Lyssna inte ihjäl dig på TH
Du är alltid störtskön, oroa dig inte, du får biljetten // pumpan

Ha en riktigt mysig jul och hoppas år 2008 blir minnesvärt!

God jul och ha ett musikaliskt år! // Linnea

trevlig jul

Ha en jättegod jul med en massa TH musik- vem behöver Carola egentlgen?
merry x-mas <3




Det var mycket fint sagt

Bästa dagen ever!

Gick upp 05.30 klädde på mig och åt frukost och gick mot bussen som kom precis när jag kom till hållplatsen så jag slapp frysa ihjäl.
Åkte till centralen och köpte en tidning och åkte sedan mot skolan. Kollade hela tiden på klockan och väntade på att den skulle bli 09.00 för då släppdes biljetterna till TH och pappa skulle köpa till mig för att jag var i skolan.
Så åkte jag till skolan där vi fick våra nya busskort och fick sedan skriva hälsningar till alla i klassen, vilket var kul.
Därefter var det slut och lovet började, jag gick ner och tog en mandarin som jag kom på att jag inte ätit, får göra det sedan.
Fick ett sms av pappa 09.10 där det stog: Hej din biljett är fixad  mvh pappa.
Jag hade vart super nervös hela dagen och när jag fick det ville jag skricka allt vad jag kunde men gjorde dock inte det och jag är så himla lycklig.
Åkte hem fick julmust och har städat så nu får jag åka in till stan imorgon och sen sova över hos Sophia.
Många av mina kompisar fick sittplats till TH konserten men inte jag, tack vare min pappa!


Skriver snart igen <3


Good night

Ska sova nu, sov så gott så hörs vi imorn <3

Sova eller inte

Nu är det så att jag ska upp 05.30 imorgon för att hinna till skolan som börjar 08.30 och jag tar bussen 06.20. Jag undrar om jag ska ta med en väska eller inte, för egentligen pallar jag inte men annars måste jag sminka mej hemma och då blir jag ännu mer stressad.
Vi ska typ inte göra någnting och jag kommer typ vara överlycklig 09.00 för då köper pappa min TH biljett och jag ska ringa honom sedan och kolla så att han fått tag på en för få kommer jag vara glad typ för alltid eller inte.
Just nu funderar jag alltså på om jag ska sova nu eller senare, jag är inte trött men jag kommer bli det imorgon om inte annat men den smällen får jag väl ta när jag chattar med mina underbara kompisar.

Jaja Skriver Imorgon Hej Då <3

Pea

Chattar med Sophia på pea, kul som vanligt. Vi ska träffas på lördag och vara inne i stan och sedan ska jag sova över hos henne, det ska bli jätte kul.
Måste handla dem sista julklapparna då, så jag blir av med det.

Jag kommer få världens bästa julklapp av pappa, en biljett till TH konserten, han är så himla bäst, älskar verkligen honom.

Pratade nyss med Aztrid på msn och vi pratade om lite olika men om TH biljetterna och att vi sak tälta och allt sådant.
Måste städa mitt rum också för att få sova hos Sophia på lördag men det ska jag väl klara av.

Imorgon slutar jag äntligen skolan, ska bara dit göra ingenting och få en julklapp av en kompis sedan bär det av hemåt, städa rummet och förmodligen fika eller någor, det är ju snart jul, annars blir jag sur!
Ne hahaha men det skulle vara mysigt

Tokio hotel biljetter släpps imorgon

Gud, vad glad jag blev när jag fick veta det. Jag ska få en ståplats så jag kan stå längst fram och pappa ska köpa biljetten till mig imorgon så får jag den i julklapp, asså om han inte hinner så kommer jag typ dö... DEt menar jag verkligen för när dem äntligen kommer till Sverige kan jag ju inte missa dem men min pappa är duktig på sånt där så han borde nog klara att fixa en biljett till mig.

Min dag idag har varit bra. Hade matte i skolan och sen var det typ julmys. På matten hade vi charader, fett tråkigt!
Sedan åkte jag in till stan för att träffa Sophia och Aztrid och det gjorde vi, det var kul, som vanligt.
Aztrid var tvungen att åka hem eller va hemma 17.30 så jag och Sophia stannade kvar ett tag till och när jag kom hem ringde min pappa och berättade att han skulle köpa en TH biljett till mig i julklapp och jag höll på dö av glädje men nu gäller det bara att han får tag på en.
Har lagt upp bilder på bilddagboken från idag, goldig.bilddagboken.se , det är på Aztrid och Sophia.

Hörs senare, Älskar verkligen allting just nu <3

Ska v´l sova snart

Tyvär måste jag sova snart, men jag har ju en rolig dag att se fram emot!
Jag kommer att ha matte och sedan slutar jag, så himla skönt...
Sedan ska jag till stan, eller jag har ju min skola där men jaja, ska träffa Aztrid och Sophia, jag har längat efter det.
Jag har fått min barnbidrag så det finns på mitt konto så jag behöver bara ta ut mina pengar imorn, får kolla så att jag tar med bankomatkortet annars blir det jobbigt.
Lyssnar på musik och är inne på pea, som vanligt typ...

Nä nu ska jag dra

Hej då, hörs <3

Nyduschad

Har duschat klart nu och känner mig fräsch. Sitter här på sängen, håller en cola i handen typ och har på mig en djurgården tröja hihihi.
Ska ta foto på mitt nitbälte som jag köpte idag och lägga in bilderna på bilddagboken, så alla kan se det.
Snart börjar simpsons också och jag chattar med Sophia och Ulrika på pea.
Jag ska ju träffa Sophia och Aztrid imorgon!

Skriver när jag får tid <3

Kommer senare

Ska duscha nu

Skriver när jag har duschat och gjort mig i ordning <3

3 april

Jag kan bara säga att jag längtar!
Då kommer Tokio hotel nämligen hit till Sverige och ska ha konsert på Hovet. Det ska bli jätte kul.
Jag gå på konserten med Sophia och Aztrid, vi kommer få det så bra man kan ha det!

Som sagt längtar och nästa år släpps biljetterna
Ska stå längst fram

Tråkig lektion

Nu har jag datorkunskap och jag är klar med allt sen i måndags så jag har absolut inget att göra.

Innan skolan idag var jag inne i stan åkte in med min brors cp klass, dem gick mej verklien på nerverna. Men jag köpte i alla fall ett nytt nitbälte för en av mina kompisar har mitt andra och vi träffas inte förräns på lovet och jag har snart vart utan skörp 1 månad så jag köpte ett nyss. Det var väldigt snyggt. Lägger inte bilder sedan på bilddagboken, goldig.bilddagboken.se.
Lägger säkert in andra bilder också.
Snart slutar jag och då bär det av till Åkersberga och mitt rum.

Längtar tills imorn då jag ska åka in till stan och träffa världens bästa Aztrid och Sophia, ska bli riktigt kul.

Skriver när jag kommer hem

See yaa lateer <3

Slagit in julklappar

Nu på kvällen har jag tittat på Ugly betty och efter det slog jag in massa julklappar men har fortfarande en del kvar att köpa. Har köpt 21 julklappar hitills. Nu lyssnar jag på musik och ska fixa på bdb och chatta på pea.

Imorn ska jag upp 8 för att hinna bli klar tills 09.39 för då ska jag åka in till stan och min brorsas klass åker in då så jag åker med honom en bit, hjälp, dem där barnen i hans klass är så himla dryga o kaxiga, men då är jag det tillbaks.

Nu ska jag ta det lugnt

Hej då, hörs <3

Träffade Emma

Idag var det jobbigt för jag var tvungen att ta med min laptop till skolan så när vi var i skolan lyssnade jag och min kompis på min musik.
Vi hade matte och gick igenom provet och en uppgift som vi typ ska göra under lovet.

Jag träffade också Emma idag och det var jätte kul. Vi gick runt i stan och jag köpte en tröja på rock zone och en sak på åhlens.
Det var mysigt och när vi gick på Östermalm fick vi smaka på pepparkakor, mysigt när dem kan ge provsmak.
Därefter var det dags att åka hem och jag har en otrolig värk i min axel.
Så fick jag äta middag och nu har jag lagt in bilder på bdb och skriver lite på pea och så.

Har bestämt mig

Jag åker in mot skolan 10.22 och tar tåget som går 10.28 och kommer in strax innan 11 och då hinner jag kolla på tidningar på centralen och kolla om det finns några roliga.

Srdan ska jag träffa Cicci och äta, eller hon ska äta. Det blir pizza för henne idag men jag ska ta med frukt hemifrån och äta det istället för det är inte nyttigt att äta pizza.

Idag

Vad händer idag?
Först ska jag till skolan och ha matte och sen slutar jag. Så jag börjar 13.20 och slutar efter 14 nån gång...
Därefter ska jag träffa Emma, och vi ska gå runt i stan och så

Hela dagen måste jag ha med mig 2 tunga väskor, en med min laptop och en med massa mynt men det måste jag, jag har lämnat alla kläder hos pappa.

Efter att jag vart på stan med Emma så ska jag åka hem till mamma.
Jag har varit hos pappa nu sen  fredags för att passa barnen ifall att pappa skulle behöva åka in till jobbet, han har jour.

När jag kommer hem ska jag äta middag och gå in på min dator.

Vill bara sova

men jag kan inte *snyft*

image78


Min säng är 1000 x skönare än den här


Kryssa i alla band som du hört

0-20 IG
21-40 G
41-60 VG
61-81 MVG
81-101 MVG+

Rock
[x ] BLINK-182
[x ] Red hot chili peppers
[x ] Nirvana
[x ] Foo fighters
[x ] Queens of the stone age
[x ] Audioslave
[x ] Nickleback
[ ] Puddle of mud
Totalt:7

CLASSIC ROCK
[x ] Led zeppelin
[x ] Pink floyd
[x ] Jimi hendrix
[x ] Aerosmith
[x ] Queen
[x ] The rolling stones
[x ] The who
[x ] T-rex
[ ] Mean street
Totalt: 8

Pop
[x ] Britney spears
[x ] Christina aguliera
[x ] Justin timberlake
[x ] Kelly clarksson
[x ] Simple plan
[x ] Backstreet boys
[ ] Rachel stevens
[x ] Will young
Totalt: 7

HIP HOP/RnB
[x ] 50 cent

[x ] Fat joe

[x ] Kanye west
[x ] Eminem
[x ] Sean paul
[x ] Snoop dog
[x ] 2pac
[x ] D12
[ ] Xzibit
[x ] G-unit
Totalt:9

Metal
[x ] AC/DC
[x ] Guns ´n´ roses
[x ] Mötley crüe
[x ] Kiss
[x ] Iron maiden
[x ] Metallica
[x ] Motörhead
[x ] Black sabbath
[x ] Desyre
[x ] Redcat
[ ] Dirty licks
Totalt:10

Heavy metal
[x ] Dragonforce
[x ] KoRn
[x ] Judas priest
[x ] Deftones
[ ] Fear factory
[x ] Cathedral
[x ] Dragonhammer
[x ] Rage against the machine
Totalt:7

Death metal
[x ] Behemoth
[x ] Soulfly
[x ] Hatebreed
[x ] Children of bodom
[x ] Arch enemy
[x ] Morbid angel
[x ] In flames
Totalt:7

Gothic metal
[x ] Epica
[x ] Paradise lost
[x ] Nightwish
[x ] Lacuna coil
[ ] After forever
[x ] Xandria
[x ] Within temptation
[ ] Charon
Totalt:6

Punk
[x ] Sex pistols
[x ] The clash
[x ] Misfits
[x ] Towers of london
[ ] Pennywise
[x ] The dead kennedys
[x ] The ramones
Totalt:6

Indie
[x ] Arctic monkeys
[x ] The killers
[x ] Blur
[x ] Franz ferdinand
[x ] Razorlight
[ ] The kooks
[x ] The strokes
[x ] The libertines
[ ] Dirty pretty thing
Totalt:7

Alternative
[x ] Muse
[x ] Radiohead
[ ] Skunk anansie
[x ] Placebo
[x ] Massive attack
[x ] The darkness
[ ] Portishead
[ ] The shroud
Totalt:5
Emo
[x ] Fall out boy
[x ] My chemical romance
[x ] HIM
[x ] Tokio hotel
[x ] Atreyu!
[x ] Taking back sunday
[x ] Lost prophets
[x ] Panic! at the disco
Totalt:8

Totalt: 87 poäng

MVG+ jippie


Vad händer i veckan?

Måndag:
Inget speciellt, bara skola

Tisdag:
Skola
Träffa Emma, det var längesen ska bli kul *längtar*
Åka hem till mamma

Onsdag:
Skola
Träffa Linn, var ett tag sen, ska bli kul att träffas igen

Torsdag:
Skola( ingen vanlig skoldag)
Träffa Aztrid och Sophia, ska bli jätte kul, längtar verkligen

Fredag:
Skolan slutar
Vet inte vad jag ska göra sen

Lördag:
Stan tror jag

Söndag:
Hemma


Kul

Just nu chattar jag med dessa på pea

  • Sophia
  • Ulrika
  • Emma
  • Linn

Det är väldigt kul och så lyssnar jag på musik


Älskar den här videon


Dagen

Haha, Aztrid det var ett skämt, eller jag hittade det på en sida! Det stämmer verkligen inte, för Bill är din så då kan han ju inte vara bög!

Men hur har min dag varit idag?
Hmm ganska bra men jag vaknade typ 3 timmar försent så jag hade bara 1 timme på mig att fixa mig. Men jag sminkade mig när min kompis åt för jag hade redan ätit lunch.

Skoldagen?
Tråkig, inte mycket att göra.
Datorkunskapen hade vi typ 15 minuter kvar att fixa en powerpoint för att vår lärare snackade resten av tiden.
På engelskan skulle vi ha tittat på film men det gick inte så vi satt i klassrummet hela tiden och fick sluta 20 minuter tidigare.
Sen var jag inte på svenskan.

Sen åkte jag hem och tittade jag på tv, åt mat och sprang till centrum för att köpa sköljmedel till pappa och nu är jag här.


Hörs senare <3<3<3


Pigga jag

Lyssnar på musik, är inne på pea och bilddagboken. Är inne på msn och chattar med ett par personer. Kul, juste jag kan inte sova.

Älskar dig

I will always love you no matter what
You are the one for me
You and me for ever
Love you

There is only one of your sort
You make me happy when I´m sad
You always make me feel safe

Thank you for being there for me


Söndagskvällen

Jag fick fiskpinnar och potatismos till middag och som vanligt tog jag sallad till maten. Efter det tittade vi på fotboll och fick lite godis och chips. Senare när min lille brorsa skulle sova fick jag ta dricka. Men från och med imorgon blir det inget godis, chips, läsk eller annat onyttigt. Får dricka vatten och mjölk. Äta, mat sallad, ej hamburgare, pizza och kebab. Det ska jag klara och så ska jag börja träna...
Nu är jag inne på pea och bilddagboken


Hörs


Söndagar är tråkiga

Idag vaknade jag och Sophia runt 10 och var trötta. Jag gick ner och duschade. Vi klädde på oss och sminkade oss och kollade på tv bland annat American dad. Vi åkte in till stan och gick till kulturhuset men det var helt tomt typ och inga emos var där, tråkigt. Vi gick dit flera gånger men det var typ tomt hela tiden, så det är bevisat att man ska vara där på vardagar. Vi gick till plattan, var inne på rio och på Åhlens. Jag träffade en kompis på kulturhuset, det var jätte länge sedan jag träffade henne men det blev bara en snabb hälsning innan hon var tvungen att gå. Så åkte vi hem och jag kom väl hem för snart 1 timme sedan skulle jag tro och har gjort klart en svenska läxa tills imorn så snart ska jag äta.
Juste Liverpool förlorade, bläää.


Söndagar är tråkiga i stan det är på vardagarna allting händer.

Yeah

Sophia ska sova över här idag, jippi
Det kommer bli jätte kul hahaha
Längtar tills ikväll.
Vi ska träffas 14.30 och så vill hon att jag ska gissa vart men tyvär är jag för idag är jag för trött
Men vi ska träffas vid plattan, så himla kul

Nåt kul idag?

Hoppas det är roliga lag som spelar fotboll idag!
Självklart är dem bästa matcherna imorn, Liverpool-Manchester United och Arsenal-Chelsea.
Jag hejar så klart på Liverpool och hoppas att Torres gör mål som han oftast brukar.
Vi ska väl gå till centrum och handla godis o så men jag vill inte ha något sånt, tror jag.
Annars är jag väl bara hemma...

Vilken bra frukost

Idag åt jag flingor och mjölk till frukost, ingenting mer.
Jag skulle tagit bröd också men jag hittade inget nyttigt.
Men jag är så trött att jag inte okrar bry mig.

Bill och Tom, bögar?

image77

Det kan ju inte stämma!

Inte trött!

Jag somnade när vi kollade på 1408 och nu är jag jätte pigg. Kan bara inte sova! Lyssnar på musik och är inne på pea...

Emo test

Celina, du är
88% Emo

Du är verkligen emo! En riktig emo ingen tönt på 13 bast som skär sig och lyssnar på My Chemical Romance. Synd att inte fler var som du som verkligen fattar vad det handlar om.

http://www.quizme.se


Är du konstig?

konstig?eller inte?

HAR DU ÖVER 30 ÄR DU KONSTIG

( ) Jag har dragit ut en eller flera tänder. Själv.
( ) Jag har brutit något.
(x) Jag har börjat blöda väldigt mycket.
(x) Ibland önskar jag att jag dog.
( ) Jag är rädd för döden.
( ) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar.
( ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte.
Totalt:2

(x) Jag har ramlat av en stol.
(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp.
(x) Jag har gråtit väldigt mycket.
(x) Jag har rymt hemifrån.
( ) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset.
( ) Jag tror på Gud.
Totalt: 4

(x) Jag använder nån form av eyeliner/kajal.
(x) Jag använder mascara.
( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar. (ibland)
( ) Jag dricker inget annat än vatten.
( ) Jag är galen i godis.
(x) Jag är tuff.
(x) Jag är över 144 cm.
(x) Jag är över 155 cm.
Totalt:5

(x) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året.
( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild.
( ) Jag är blondin.
( ) Jag är brunett.
(x) Jag lyssnar bara på punk. (inte bara men bland annat)
( ) Jag har ljus hy.
(x) Jag blir lätt brun.
Totalt:3


(x) Jag har en eller flera piercingar. (örhängen)
( ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort.
( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota.
( ) Jag hatar choklad.
( ) Jag älskar godis.
Totalt:1

( ) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne.
(x) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne.
(x) Jag är känslosam.(vill inte vara de)
(x) Jag brukar känna mig som en idiot.
( ) Jag undrar varför jag föddes ibland.
( ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.
( ) Jag tror på Gud.
Totalt:3

( ) Jag har sett samma film 3 gånger i rad.
(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad.
(x) Jag har dödat en spindel.
( ) Jag har försökt dränka massa myror.
( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller flera
insekter krypit på mina ben.
(x) Jag har skrikit av skräck när en eller flera
insekter krypit på mina ben.
Totalt:3

( ) Jag är allmänt ointressant.
( ) Jag är tråkig.
(x) Jag får andra att skratta.
(x) Jag skrattar.

Totalt: 23

Det betyder att jag inte är konstig ^^

skoldagen

Idag kollade vi klart på filmen på svenskan och skrev sedan en kort uppsats om den. Till lunch åt jag lite av en macka och drackn någon pärondricka. Sedan hade vi MT, mental träning, där vi fick prata om mental avslappnig, hel sjukt, jag höll på dö av skratt hela tiden.
Åkte sedan hem till pappa och har kollat på simpsons och åt nyss oxpytt och ägg, vilket var helt okej.
Nu tittar jag på simpsons på tv och är inne på pea men ingen rolig är typ inne där.


haha

A: You likes to drink
B: Every one wants you
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.

Så nu ska jag berätta...

Om igår, haha
Ja, i skolan kollade vi på film på engelskan o kuratorn ville prata med mig och det ville jag egentligen inte men så blev det tyvär, jag pratade med henne o det var skit tråkigt!
På matten gjorde vi en grupp uppgift och det blev bra...
Så var jag inte hungrig och drack en loka och tog lite senare en clementin eller mandarin, vet inte vilken skillnad.
Åkte först till Kista C. för att leta efter julklappar men hittade inget så fick jag ett sms från Sophia, som jag skulle träffa senare på dagen och hon skrev att hon slutat så jkag åkte in mot plattan. Juste innan det var jag på drottninggatan och där såg jag Danny och 2 andra hahaha alla tog typ foto och det gjorde jag med bara för skojs skull.
Men så träffade jag sophia och vi gick in på ett café och fikade, men jag orkade inte äta upp allting.
Sedan gick vi mot plattan och vi var också i kulturhuset, och så såg vi caspian och fick typ spionera på honom eller vad man nu ska säga, fett pinsamt. Vi pratade med Aztrid i telefon samtidigt och gjorde det i nästan 1 timme och 30 minuter och det kostade bara 50 kronor för mig, det är väldigt billigt tycker jag.
Men efter ett tag orkade vi inte mer så vi åkte hem. Vi var på donken också, jag köpte en cheeseburgare o dricka och Sophia köpte en glass.
Hmm ska jag berätta vem det är jag gillar?!
Nej jag tar det nån annan gång, så får ni vänta ännu mer...
Vad elakt, men ändå!
När jag kom hem gick jag in på pea och pratade med Sophia och Ulrika.

Nu har jag medieproduktion och ska redigera en film trailer.

trött

orkar inte srkiva idag, skriver imorn istället

Guten nacht

Dags för mig att sova, imorn har jag sovmorgon!
Kan gå upp 06.30, väldigt härligt...
God natt allihopa

Hörs imorn

Kramar från mig

Middagen

Det var kul på julmiddagen och maten var god. Tog typ lite potatis, skinka och smörgås och vid den andra rundan tog jag en potatis, 2 köttbullar och 2 prinskorvar, inte så förtjust i julmat men det går ändå att äta. Till efter rätt blev det glass, ris á la malta, choklad(paradis) och pepparkakor, jag tog lite päronglass och sedan drack jag julmust som är ett måste. Vi kom hem vid 21 lite efter och nu kollar jag på Manchester united-Roma och et är väl en ganska bra match men det är ändå kul eftersom det är fotboll. Är samtidigt inloggad på pea och chattar lite men den personen som jag vil ska va inne är inte det men har fått gb från den personen i alla fall, känner mig otroligt glad! Något jag itnte brukar vara så ofta när jag är hemma åtminstånde för då är jag elak och kaxig.

Skriver kanske sen

Julmiddag

Nu har jag sminkat mig och gjort mig fin inför julmiddagen. Vi ska åka härifrån om cirka 1 timme, så jag kan chatta lite på pea.
Har ganska kul och lyssnar på musik.

Efter skola idag åt jag och Cicci och sedan tog jag en snabb tur förbi Åhlens och köpte en julklapp till henne, så nu har jag typ 10 julklappar kvar och jag har köpt typ 18 stycken nu.
Men jag vill ge saker som dem tycker är bra och som är fina, det får inte vara skräp liksom.

Hörs sen


Datorkunskap

Jag har just nu datorkunskap och slutar om 25 minuter. Blev just klar med min excel uppgitft, eller jag har fixat med den lite mer och skickade in den nyss. Så nu finns det ingen återvändo!
Väntar på att den ska bli rättad men det var deadline först på måndag, så nu har jag ingenting att göra. Trist men då kan jag kolla runt lite på internet och det är gansak kul förrutom att endel är blockade men det gör ingenting typ. Till lunch vet jag ännu inte vad vi ska äta men vi får se vad det blir idag, det måste vara något som är ätbart annars känns det onödigt. Men det mesta är gott...
Längtar tills jag kommer hem för då ska jag gå in på pea och  chatta med en speciell person. Vem det är får ni inte veta!
Kanske lite senare men inte för till fället!
Men det är en helt underbar person och det bästa är att den personen är emo!

Skriver sen, när jag kommer hem

Säger hej då nu

Ska sova om 35 minuter men säger hejdå nu!

God natt allihopa

Så vad händer imorgon då?

Hmm bra fråga!
Nej men jag ska väl gå upp 05.30 och göra det vanliga.
På medieproduktionen ska vi filma tror jag men jag är inte helt säker.
Efter det har vi datorkunskap och där är jag klar med allt så jag får väl hjälpa min kompis eller kanske börja på någon ny uppgift, vem vet, men imorn får jag veta vad jag får göra.
Sedan är det dags för lunch och jag vet inte vad jag ska äta men det blir något gott, allt på seven eleven är äckligt enligt mig.
När vi ätit lunch ska jag åka hem och vara där i några timmar innan vi ska åka på julmiddag, det vill säga om jag vill följa med annars är jag hemma ensam och tar det lugnt och kanske kollar på CL. MEn om det blir så att jag väljer julmiddag så är vi väl där några timmar, har för mig att det börjar 18.00 och det är en ganska bra tid. Hoppas bara att jag hinner hem och vara inne på datorn ett tag, för jag måste vara inne på min data lite varje dag, om så bara för 10 minuter.
När jag gjort det ska jag väl antagligen kolla på tv ett tag om jag hinner annars får jag sova. Så att jag är utvilad tills på torsdag.

Tv

Tittar just nu på Ugly betty och sedan blir det Desperate housewifes och det kommer bli kul.
Fick nyss en bulle och tog ett glas mjölk till det.
Ska också titta på CL matchen mellan Liverpool och Marseille också och hoppas att Liverpool vinner.
Torres kan gärna göra mål också.

Är inne på pea och chattar när det är reklam paus och ibland när jag har tid!


Ganska bra dag

Gick då upp som vanligt och fick till min stora chock smörgås och mjölk till frukost istället för fil och flingor. Gick till bussen och fick vänta 10 minuter men det kändes som 1 timme. Kom in till stan 07.15 och tog tunnelbanan mot T-centralen och därifrån tog jag gröna linjen mot nånting...
På vägen till skolan såg jag en snygg affisch som hängde på en vägg och tog ner den och rullade ihop den.

Vår första lektion var svenska och vi kollade på en film men namnet American Beauty och den var väl helt okej men jag satt där helt trött och kunde inte koncentrera mig särsklit mycket.
På matten fick vi jobba i boken och så gick vi igenom lite grejor på tavlan.

Så gick jag och Cicci till Seven eleven där vi köpte lunch och sedan var det dags för mig att åka till Sollentuna. Jag kom dit för tidigt och gick runt i Sollentuna centrum och hade allmänt tråkigt men jag hade inte lust att gå till sjukhuset själv.

När vi vart där så skjutsade mamma ner mig till Sollentuna station och jag tog tåget mot Ulriksdal där jag skulle möta Aztrid.
Det var ett tag sen vi träffasdes och det var som vanligt kul att vara med henne. Vi var men e av hennes kompisar också, hon heter Sara.
Vi gick runt i affärer i Solna C. och det var roligt för Aztrid gjorde alltid roliga saker.

Runt 17.00 var det tyvär dags att ta farväl och vi gick åt olika håll, hon mot bussen tror jag och jag mot tunnelbanan.
Väl på Roslagsbanan somnade jag men det var ju inte konsigt.
Kom hem 18.22 och gick upp till mitt rum och slog på datorn.
Såg då att jag fått mail från företaget som gjort min TH mp3 och den har varit sönder så jag prövade deras förslag för att få den att funka och nu funkar den. Överlycklig att den funkar igen, måste ladda in nu musik.
Åt pannkakor till middag och ska nu va inne lite på pea.

Goldig

Du kommt als ammemal da exist an mein herz.
Du ist mein honig. Liebt dich also verblüffende sehr.
Falls dich einzig das da bei ich also wollte ich hold falls dich und ich durchaus nicht abfall genommen.
Du bist mein engel.
Du felst mir sehr.
Ich bin nichts ohne ihr. Ich liebe dich von ganzem herzen.
Ich habe gefühles für dich.
Ich bin traurig, sehr traurig.
Mein liebe zu dich bleibt grenzenlos.
Du bist ein grobe stern.

Du bist mein held!




Imorn är det äntligen tisdag

Imorn ska jag äntligen få träffa Aztrid, det var ett bra tag sedan vi träffades och det ska bli kul att få träffa henne igen. Har längtat hela tiden sen jag fick veta att vi skulle träffas, har nästan inte träffat några kompisar på 1 månad kanske lite mer...
På torsdag ska jag träffa Sophia och det ska också bli jätte kul, vi ska vara inne i stan och där är det alltid kul för man kommer alltid på något att göra som att knyta skorna på plattan! hahaha nej skoja bara

Men jag ser verkligen fram emot detta

Toms Cadillac Escalade Sport Luxury

image76

En av bilderna på Toms nya bil.
Visst är den fin?!
Han har velat ha en sådan sen han var 14 år och nu har han äntligen fått en!
Vad bra att han fick en sådan.
Den passar Tom perfekt
Hahah vad stolt han ser ut

Sätter in fler bilder senare

Han fick bilen i december i år men har glömt vilket datum

En mycket snygg Tom

image75

Som vanligt är tom alltid lika snygg
Dör typ varje gång jag ser honom

Snart kommer det en bild på honom bredvid sin bil

vanlig dag

Gick upp 05.00 men vaknade 04.35 och låg och tänkte på allt möljigt och plötsligt var klockan 5 och det var dags att gå upp. Fick äcklig frukost som bestog av nån sorts flingor och fil, hade bara lust att spy. Sminkade mig och gick till bussen som inte kom på ett tag så jag fick vänta i minst 10 minuter. Väl på bussen, lyssnade jag på min mp3 och det var Tokio hotel såklart, deras nya live skiva, verkligen bäst.
När bussen var framme vid östra gick jag fel och märkte förts inte det men sedan gick jag ner mot tunnelbanorna och tog den till T-centralen. Vid T-centralen gick jag till pressbyrån och köpte nya Yam! Det stog som vanligt om TH och det är alltid bra.

Nu var det dags att åka till skolan och jag kom väl dit 07.30 och gick till en toalett för att kolla mitt smink och satte mig sedan på en soffa och började läsa min tidning, som självklart var bra. Det droppade in folk och till slut började vi. Vi fick reda på att vi skulle göra ett engelska arbete som vi sedan skulle redovisa på lektionen efter, herre gud tänkte jag! Men det gick bra och vår grupp var nog ganska bra.

På datorkunskapen fortsatte vi med våra excel uppgifter och jag fixade ite med formgivningen och där gick 1 timme väldigt snabbt. Nu var skolan slut.
Dags för lunch dårå men jag och Cicci visste inte vad vi skulle äta så vi stog vid Seven eleven när plötsligt några från vår klass kom och frågade vart vi skulle äta och vi gick med dem.
Det blev Lindqvist och jag tog en macka och en dricka, antar att det var gott. Vi pratade och Cicci hade inte fått sin mat men efter typ jag vet inte hur lång tid så fick hon sin mat, Äntligen tänkte jag.
Så åt hon upp och allihop gick till bussen. Vi tog tunnelbanan och jag bytte mot Mörby C och sedan till Roslagsbanan och kom hem runt 15.05.

Då gjorde jag mer av min excel uppgift och nu är jag klar men ska visa den och kolla va Cicci tycker om den. Egentligen skulle jag ha gjort engelska också men Cicci skickade fel dokument så jag får göra det på svenskan imorgon. Har också kollat lite på Simpsons och OC men jag somnade eftersom jag är så himla trött men det är ju inte konstigt.

Nu ska jag väl ta det lugnt antar jag och kanske titta på tv om det kommer något kul
.

Auf wiederhören

Vi hörs, ska väl antagligen sova snart, skriver imorgon igen

Bye Bye


Snart dags att sova

Imorn ska jag som sagt upp 5 och då måste jag sova tidigt, så när jag har tidig vecka måste jag sova 22.15 men jag somnar tidigast 23.00 och det är jätte jobbigt att inte kunna somna när man både vill och behöver det. Jag måste därför logga ut från datorn 22.00
Jag har letat efter min almenacka men den är spårlöst försvunnen så jag har skrivit i ett annat block och har märkt att jag har fyllt upp den här veckan, det är mestadels roliga saker som händer.
Men jag skriver allting imorn för just nu är jag för trött.

Gulligt

image73

Egentligen skulle jag sätta in en annan bild men av en anledning ville den inte funka så jag satte in en bild på Bill!
Det skulle egentligen vart en på Tom men det får jag ta nån annan dag
Då ska jag sätta in en bild på Tom bredvid hans nya bil...
Men visst är Bill gullig? Han är mer än gullig, det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva honom!

Pea

Nu pratar jag med Ulrika på pea, det var ett tag sen sist, vi kanske ska träffas i veckan, hoppas verkligen det!
Annars blir det väl veckan efter det. Men på tisdag ska jag träffa Aztrid och några av hennes vänner och vi ska vara i Solna centrum. Sen på torsdag ska jag träffa Sophia och vi ska vara inne i stan. Längtar...
Det var ett tag sedan jag träffade dem och jag har inte varit inne i stan på ett tag heller.
Imorn efter skolan så har jag gitarr, tror jag men det är så himla tråkigt men ändå, jag får väl gå imorn och sedan slipper jag det, för jag har valt att sluta på gitarr...

Hmm

Fiskpinnar och potatismos blev det till middag och så fick vi ett glas julmust, vilket är väldigt ovanligt eftersom vi alltid får vatten till maten. Det fanns kvar tårta från igår så jag tog lite och efter det var jag mätt. Har varit inne på datan och duschade nyss. Så nu ligger jag här på min säng och känner mig fräsch och mitt hår är fortfarande blött.

Hörs senare

Nu är det kul

Sitter och pratar med Sophia på pea och det är alltid kul
Längtar tills på torsdag för då ska vi äntligen träffas igen och det kommer bli kul *längtar verkligen*
Har också några godisbitar och ett glas vatten bredvid mig

Varför ordet goldig?

Varför valde jag ordet goldig?
Goldig är tyska och betyder gullig på svenska.
Jag hette xxt-kaulitzxx på pea men tyck te att det var för jobbigt så jag bsetämde mig för att byta till ett annat alias.
Då tänkte jag att jag kunde välja något ord på tyska och så blev det. Först ville jag ha ett annat ord men det blev för långt så tillslut efter mycket letande hittade jag ordet goldig och gillade det.
Det är därför jag heter så på pea och här heter jag väl xxgoldigxx
Jag är helt förälskad i tyska, det är ett sånt underbart språk tycker lilla jag

Today

Hmm jag vaknade 11 och var fortfarande jätte trött men var typ tvungen att gå upp. Åt nån sorts flingor och mjölk till frukost och sminkade mig efter det. Sen var det dags att åka till Norrtälje och gå på julmarknaden där. Jag hade bara mina converse så jag höll på att frysa ihjäl. Men vi gick in på ett café där jag tog en varm choklad och en choklad boll. Sen hände det inte så mycket mer och vi åkte hem och nu sitter jag och skriver lite här och tänkte kolla lite på tv eller något. Måste kanske också läsa lite i min engelska bok så att jag kommer in mer i den och sedan har jag min excel uppgift kvar att göra men inte så mycket.

Det är tidig vecka i skolan så jag måste gå upp 5 för att hinna så jag vet inte riktigt hur jag ska orka. Men vi får väl hoppas att jag gör det. Det som är skönt är att man slutar 12 och det är riktigt bra

Kusinen är här

Jag har spenderat den mesta tid i mitt rum idag. Min kusin är här. Jag försökte fixa min mobil men har gjort allt men ingenting funkar så jag måste verkligen köpa en ny men det behöver jag verkligen.
På tisdag ska jag träffa en kompis och på torsdag en annan, äntligen får jag träffa kompisar
Har haft stanförbud ett bra tag nu
I skolan har vi väl inte så himla mycket att göra, det är mest som vanligt eftersom jag redan har gjort alla uppgitfter som ska vara klara.Jag är inte ett dugg trött så det blir att vara uppe ett tag till men det är inget dåligt. Men imorn kommer jag inte att orka gå upp men det måste jag ändå för vi ska ju till norrtälje på en marknad. Mysigt hahaha

Kortfattat om dagen

Idag gick jag upp och var tvungen att fixa inför min brorsas fest eller vad man ska säga och jag hann inte äta frukost så jag var jätte hungrig. Det var kul hela tiden och min bror fick många bra och fina presenter.
Det var väl ganska kul men jag längtar till på tisdag!
Ne men sen stannade min kusin kvar här och ska sova över och imorn ska vi på nån julmarknad.
Vi kollade på simpsons filmen men den blev tråkig så nu kollar jag på en film på 5:an

Skriver senare

112 år

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

Så jag ska tydligen bli 112 år

Idol vinnaren

Nej! Marie vann usch då

Jag hejade ju på Amanda...

Klart

Nu har jag tittat på min dvd där det är 45 minuter dokumentär och den var världs bäst, höll på dö av skratt hela tiden!
Efter det städade jag mitt rum och har räknat ut att jag har 70 affischer plus mer som jag inte tagit ur tidningarna
Det är lite trångt för jag har en fåtölj som jag inte vill ha så jag ska försöka ta bort den från mitt rum och sen står en träningscykel i mitt rum också och den tar en massa plats som är onödig så jag ska tjata på att dem ska ta bort den

Lyssnar på lite musik nu och tar det lugnt, känner mig trött och imorn blir det att gå upp tidigt för min bror fyller ju 13 år så då ska gästerna komma 12 om jag kommer ihåg rätt och jag är trög på helgerna

Nu ska jag gå och duscha

Hörs imorn

Ses senare

Nu ska jag titta på min Tokio hotel dokumentär och mysa och sen ska jag sätta upp runt 40 affischer
Får se hur det går

Ses

Kändisar

Om man är emo betyder det väl inte att man inte kan gilla kändisar?

Många av mina kompisar som gillar TH, har idoler som Paris Hilton, Lindsay Lohan och M-K och Ashley Olsen, så även om man är emo kan man gilla kändisar

Jag har gillat många kändisar genom åren och alla dem ovanstäende har jag gillat och just nu gillar jag lite andra kändisar men Lindsay Lohan gillar jag fortfarande

Men det finns många andra jag gillar också

Blandad dag

Gick väl upp runt 05.00 och klädde på mig och gick ner och åt mat och gick mot bussen strax innan 06.00. Bussen kom och det blev en lugn resa till Östra där jag bytte till tunnelbanan och kom fram till Brommaplan 07.50 och gick då till bromma hallarna och bytte om till gympa kläder. Vi hade lite uppvärmning och sedan fotboll och det var riktigt kul men jag hade behövt mina gympaskor men dem är hos pappa. Vi skulle också ha haft dans men det hann vi inte med för att det var några som skulle göra HLR och det tog för lång tid så det blir nästa gång istället.

Jag och Cicci åkte mot skolan och åt mat. När vi ätit gick vi mot skolan för att vänta på att svenskan skulle börja. Där fick vi ge feed back på en annan grupps utredande text och sen slutade vi 15 minuter innan. På medieproduktionen bestämde vi typ vad alla skulle göra och vad vi behövde för något till filmen. Därefter var det dags att åka hem och jag åkte till Favvan för att köpa häftstift men sen visade det sig att bussen inte skulle komma på ett tag så jag gick hela vägen hem men det kändes väldigt skönt.

Hemma hann jag va inne på datan 5 minuter och sen var det mat.
Nu ska jag fixa lite här och mamma ska ge mig en bulle som hon bakat till min lillebrorsas fest imorn, han blir 13 år.

Tanke

Nyduschad+Sova?TH= Världens bästa kombination eller?

Det är åtminstånde en av dem bästa för man känner sig fräsch och så blir man trött hahah

God natt allihopa

Ska sova nuw

Imorn ska jag ta en buss 06.09 så jag måste väl gå upp runt 5 så nu måste jag sova för att orka!
Jag kommer typ inte orka men det som är bra är att vi har gympa som första lektion så då blir man pigg

Nu ska jag lyssna på en skiva och försöka sova

Hörs imorn


Bilder på kompisar

image59 image72 image73 
image60 image63 image64 image65image66 image69 image67 image70 image68
Endast  några av mina kompisar

Elli, Annie, Emelie, Aztrid, Ulrika, Kitten/Alex,Lina, Emma,Torun,Amanda,Spohia och Linn

Köpte ett par byxor

Idag unnade jag mig ett klädesplagg för första gången på länge för det mesta av mina pengar har gått åt till att köpa julklappar och jag har några kvar att köpa
Jag köpte ett par stuprör, skit fina dem sitter jätte bra och det är mina favoritbyxor från och med nu


Annars i skolan fick vi rita diagram på matten och det gick väldigt bra
På engelskan fick vi jobba med texter som handlade om droger och sen har det inte hänt mycket mer


Juste på coachtiden fick vi berätta vad vi tyckte om hur en framgångsrik person är och hur mycket vi tid och pengar vi själva skulle kunna lägga ner för att bli framgångsrik.
Jag svarade att jag kunde lägga ned ganska mycket tid men inte för mycket och inte så mycket pengar för det skulle kännas onödigt enligt mig


Just nu är jag hemma ensam och tittar på tv, är inne på pea och läser mina nya tidningar, lite svårt att göra allt samtidigt men jag växlar mellan allting
Jag har också fått veta mitt betyg på senaste matte provet och det gick bra

Imorn ska jag köpa häftstift för jag glömde göra det idag när jag avr i rätt affär där det är billigt så imorn måste jag komma ihåg det


Senare ikväll ska jag titta på simpsons och efter det läsa engelska boken för att komma in lite mer i den eftersom den är väldigt seg och det menar jag verkligen
Ska nog också formge min excel uppgift så jag har gjort den

See ya later

Jaha

Nu är det väl så att jag måste till pappa på fredag även om jag inte har stor lust med det men man måste väl det antar jag. Hoppas det blir bra där. Nu har jag nästan gjort klart min excel uppgift det som jag har kvar är att fixa utseendet på uppgiften så är jag klar.

Shit nu lyssnar jag på min live cd från den nya TH dvd:n och det är så vackert. Jag mår så bra nu.
Kan nästan inte må bättre.
Chattar lite i msn och slappar, det är nice.

Funderingar kring pengar

Ja, det kanske är att jag får ganska mycket pengar, vad vet jag
Endel i klassen får mindre än mig och det finns säkert dem som får mer
Om man ser på mina kompisar så får dem mellan 200-1500 tror jag och jag har en ganska hög månadspeng
Vet inte riktigt vart den ligger men nästan 1500 är det och det är egentligen mycket
Så jag borde vara nöjd även om det känns väldigt lite

Fixa läxa

Ska en uppgift i datorkunskapen
Vi ska jobba i excell med att göra typ en sak, kan inte förklara så jag har nu laddat ner det
Så nu ska jag fixa den uppgiften så har jag inga läxor utom engelskan som ska vara klar till vecka 2

Min dvd har kommit

Imorse gick jag upp 07.15 för vi skulle åka till Sollentuna av en anledning jag inte orkar berätta. När klockan var elva tog jag pendeln mot skolan för att möta en kompis ock äta lunch. Vi åt på ett ställe och det var fullt där men så klart var jag tvungen att fråga några killar om vi kunde sitta vid deras bord och det fick vi. Så vi beställde mat och gick och satte oss.

Jag mådde lite dåligt när jag ätit, vet inte varför. Det blev bara så. Sen var vår första lektion datorkunskap och där fick vi jobba med excell och det var riktigt kul. När den var slut så var det dags för medieproduktion och där fick vi börja filma lite om man ville men vi filmade inte något tror jag utan vi fixade lite och efter 1 timme gick vi upp till vår datasal.

16.15 fick vi sluta och då tog jag roslagsbanan hem och kom hem strax innan 18 och såg då att jag fått min nya Tokio hotel dvd, Zimmer 483-Live in Europe.
Jag tog den genast och gick upp för att titta på den men min dator ville inte spela den så jag kan inte se den. Ledsen men jag lyssnar på min live cd just nu och den är också väldigt bra för det är ju Tokio hotel.

Det känns som att jag inte gjort något under den här dagen men det har jag men man orkar inte berätta allt för då skulle det bli så långt!

Time to sleep

Good night everyone

Ska upp typ 07.00 imorn för att åka till ett ställe, usch

Men sen är det skola, Jippie

Mitt liv

Allt känns nu mycket bättre
Jag har fått nya kompisar och nya kontakter
I skolan går det bra och det är för första gången på väldigt länge, roligt att gå till skolan
Hemma är det väl lite bättre
Det känns helt perfekt just nu
Hoppas det håller i sig
För alltid

Svenskan är färdig

Nu har jag gjort klart min svenska för jag trodde att det skulle vara klart på måndag men det var nästnästa måndag
Snacka om att bli arg på sig själv

Mindre än 3 veckor

Nu är det bara 14 dagar kvar i skolan!
Känns så himla skönt...
Dem sista veckorna kommer att gå snabbt och snart är det lov
Längtar verkligen efter att slippa skolan och bara kunna ta det lugnt för det är jag i behov av
Har på sista tiden gjort en massa läxor även om jag säger till mamma att jag inte har läxor utan jag gör dem fast hon tror att jag inte har några
Dem blir ju gjorda och det är det viktigaste
Mamma skulle typ tvinga mig att göra dem jätte ofta men jag gör ju dem så bra jag kan och det är väl bra hoppas jag

Ska göra lite matte så jag är förbered inför imorn när vi börjar på ett nytt kapitel

Läser boken

Ja, nu lyssnar jag på musik och tänkte läsa svenska boken men egentligen har jag inte lust men antar att jag måste läsa den
Har typ läst 150 sidor och har 200 sidor kvar
Den är bra på något sätt men helt förvirrande också

Sen måste jag läsa engelska boken också och den har jag bara läst 20 sidor av och det var när jag satt på tåget hem sen har jag inte orkat läsa mer

Bussproblem och drog dag

Igår när jag låg och läste svenska boken kom jag på att vi skulle ha tidig dag idag för att det var något speciellt idag. Så jag gick upp 05.00 och klädde på mig och tog ner alla mina saker. När jag kom ner satt mamma där för att kolla så att jag åt frukost, det blev fil och flingor. Efter frukosten borstade jag tänderna och hämtade min mp3 innan jag gick till bussen.

Det tog inte lång tid innan bussen kom och jag satte mig långt bak och lyssnade på min mp3. Klockan var väl 06.09 tror jag och ett tag därefter meddelade busschauffören att det var fel på bromsarna så vi var tvugna att vänta på en anna buss. Så vi gick ut och väntade på den andra bussen, det tog typ 5 minuter innan den kom. Så kom den nya bussen och vi gick på och när den stannade vid nästa busstation så blev det problem med den bussen också så vi var tvugna att vänta på en ny buss igen. Jag undrade hur det kunde hända 2 gånger på samma dag. Det tog ett tag innan bussen dem flesta inklusive jag skulle åka men när den väl kom så åkte den bara förbi busshållplatsen. Alla blev arga så vi var tvugna att ta bussen till Danderyd och sedan ta tunnelbana resten av biten.

Jag kom ialla fall fram till skolan lite innan 8 och såg då min kompis. När vi kom in i klassrummet fick vi veta att vi skulle få se en film om droger och sen skulle vi disskutera om filmen och efter det lyssna på en föreläsning. Det var en helt okej dag och när det var dags för lunch gick jag och 2 kompisar till en resturang och åt mat.

Efter det åkte vi hem och jag kom innanför dörren 14.00 och tog då 2 mackor och gick upp till mitt rum. Nu väntar jag på att simpsons ska börja och lite senare ska jag fortsätta läsa min svenska bok och sedan ska jag kolla om jag har andra läxor.


Hörs senare

HEj dåw

Nu är det dags att logga ut!
Har sen vecka den här veckan så jag kan tack och lov sova ut till 11 om jag så vill
Nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt...
Nei egentligen inte men orkar inte berätta typ

Sov gott allihop!

Det här är min svenska uppgift

Romananalys med läslogg      (roman Eldsmärket) 

Din uppgift är att göra en enklare analys av boken du ska läsa. Det finns inte ett enda ultimat sätt att göra en romananalys, men genom att föra läslogg under tiden du läser kommer du lättare kunna skriva en bra och läsvärd romananalys. Här nedanför finner du instruktioner för hur du ska gå tillväga.

 Tänk på att det är viktigt att du med hjälp av väl valda citat ger stöd för vad du säger i din analys. Citat ska vara exakt skrivna, och du ska kommentera varför valt citat är viktigt och vad du vill visa med det. Glöm inte sidhänvisning! 

Instruktioner

Under tiden du läser din roman ska du reflektera över det du läser genom att föra läslogg. Denna läslogg består av tre delar: läslogg 1, 2 och 3. Dessa tre läsloggar utgör sedan kärnan i din slutprodukt, dvs. romananalysen.

  

Läslogg 1

Under tiden du läser boken skall du välja ut och skriva ned 3 citat. Det kan vara citat som är anmärkningsvärda, tilltalande, störande, intressanta, överraskande, roliga, kloka, förvirrande, provocerande o.s.v. Till citaten ska du sedan foga dina egna tankar genom att reflektera och kommentera. Dessa egna tankar kan exempelvis bestå av känslor, slutsatser du dragit, beröm eller kritik du vill ge, jämförelser till egna erfarenheter m.m. Glöm inte att ange sida för varje citat!  

Läslogg 2

Nu har du läst en bra bit av boken. Välj ett av följande områden att fördjupa dig i:

·        En händelse

·        Bokens språk och stil

·        Ett problem/en idé som boken tar upp

·        Miljön där boken utspelar sig

·        Bokens budskap

  

När du valt ut ett område skall du skriva om detta utförligt. Du skall inte återberätta vad som står i boken utan det är dina egna tankar och känslor som ska stå i centrum. Om du t.ex. väljer en händelse ska du inte nöja dig med att beskriva händelsen, utan du skall också förklara varför du fastnat för just den händelsen, varför du tycker den är intressant o.s.v. Tänk på att använda citat ur boken som stödjer ditt resonemang.

  

Läslogg 3

Sist men inte minst, skall du utförligt berätta vad du tyckte om boken. Var den bra eller dålig? Fanns det vissa saker som var bra och andra som var mindre bra? Varför tyckte du om boken? Varför tyckte du inte om boken? Tänk på att använda citat ur boken som stödjer ditt resonemang.

 BearbetningNär du läst ut romanen är det dags att bearbeta ditt material, dvs. dina läsloggar, och sedan sammanställa allt material till ett sammanhängande dokument - din romananalys. På första sidan i din romananalys skriver du en kort men intresseväckande inledning. Förslagsvis börjar du med att presentera romanen och kanske lite kort om författaren. Sedan sammanfattar du mycket kortfattat, på några få rader, vad romanen handlar om. Beskriv också kortfattat romanens huvudpersoner och miljön och tid där handlingen utspelar sig.  Nu är det sedan dags att väva in dina läsloggar, dock bör du bearbeta dem först. Välj passande rubriker till dina läsloggar, t.ex. Intressanta citat istället för Läslogg 1, Fördjupning istället för Läslogg 2 och Omdöme istället för Läslogg 3.  Glöm inte att ha en sammanfattande och genomtänkt avslutning. Inledningen och avslutningen är oerhört viktiga delar som kräver en del arbete och bearbetning. Tänk på att skriva utförligt, läsaren kan inte läsa dina tankar. Förklara alltid varför du tycker som du tycker. Tänk på att alltid ge konkreta exempel från romanen och ett antal citat som stödjer ditt resonemang. När du hänvisar till händelser i boken måste du alltid ange vilken sida man kan återfinna informationen på, detta gäller även för citat. Tänk också på ditt språk, då arbetet även bedöms språkligt. OBS! Läslogg 2 och 3 skall vara ca 1 A4-sida.
Deadline: måndag v.51

Dagens händelser

Jag vaknade runt 10 och gick då upp. Till frukost åt jag flingor och mjölk, jag ville inte äta mer. Jag var förkyld och är det fortfarande. Efter frukosten hände lite saker jag inte orkar rabbla upp och jag gick upp till mitt rum. Blev tvungen att följa med till Åkerbserga centrum för att det skulle vara nåt där men dem ahde tagit fel på dag, riktigt smart av dem! Så vi åkte och åt mat istället och när vi kom hem var jag tvungen att städa så jag har gjort det finnt nu men mitt smink får inte plats så jag var tvungen att lägga det i en låda och mina väskor fick inte heller plats.


Nu har mamma bakat lussebullar så jag ska fika det och ta ett glas julmust! Gott, men inte när man är förkyld, mina ögon rinner, täppt i näsan och har ont i halsen.
Hoppas det blir bra snart!

Skriver senare

Besatt

Just nu är jag helt besatt av H.I.M asså varför är dem så bra?
Lyssnar på dem 24/7 och det går inte att sluta!
Dem ligger just nu på andra plats efter TH som jag också gillar men just nu är dem H.I.M som gäller!

H.I.M för alltid

Ätit mat

Åt 2 korv med bröd till middag och drack ett stort glas vatten. Just nu är jag inne på pea och chattar och fixar lite och ska kolla om det kommer nåt kul på tv *hoppas*


Annars sitter väl jag här och senare ikväll så ska jag läsa mina böcker till skolan för ena boken ska va klar till vecka 51 och jag böejade med den igår

Kom på lite till

Jag har lite mer önskningar om vad jag vill ha...
Prenumerationer på tidningar
Dem tidningar jag vill ha prenumerationer på är;

  • OKEJ
  • Frida

Det här var dem svenska tidningarna

  • Yam!
  • Yeah!
  • BRAVO

Det här var dem tyska tidningarna


Stan idag

Idag gick jag upp lite efter 10.05 och åt frukost. Jag var verkligenseg idag ocj sminkade mig och gick till bussen. Roslagsbanan kom nästan direkt så jag behövde inte vänta länge. I stan skulle jag träffa Linn och hennes kusin. Det var jätte kul som vanligt och vi givk runt i affärer och kollade runt.
Efter ett tag åt vi på mc´donalds och jag åt 2 cheeseburgare och 1 vanilj milkshake som vanligt.
Sedan var det dags att åka hem och när jag kom hem blev allt tråkigt.

Hatar att bo här och längtar tills jag slipper allt det här och alla släktingar! Usch vad jag vill bort från dem, det är bara 2 år kvar typ...
Ska bli så skönt att slippa dem!

RSS 2.0