hum?!

Nu har jag fått veta att jag ska prata med min coach, mamma och rektor på ett möte nästa vecka om varför jag mår dåligt! Känns ju pinsamt, ska inte säga nån ting!

Alla kommer tro att jag är ett problembarn, men det är jag ju på ett vis men varför ska det va så jobbigt all leva, alla andra verkar ha det lätt!

Mått dåligt väldigt länge och det hjälper inte att prata med någon, ska det verkligen vara så här?

Kan något hjälpa mig så är det Tokio hotel och Tom, dem betyder allt för mig och mina kompisar självklart, utan dem skulle jag inte leva och inte orka med nåt! Dem får mig att orka även när jag e som mest nere, och dem betyder everything for me!

Övertrött

Nu har vi kollat på en skräckfilm och 2 Tokio hotel dvd:er, druckit red bull o en massa sorters läsk och ätit pepparkakor o riskakor ^^


Jag är konstigt nog pigg och skrattar åt allting, vi höll på dö av skratt när Bill dansade mohahaha och sen fick vi för oss att Cristiano ronaldo var med i skräckfilmen så vi fick spola till bax typ 10 ggr innan jag han pausa på rätt sekund bara för att se att det var en mycket äldre man i typ 30 års åldern xD


Nu dampar Sara på att sängen hon sover i gnisslar för mycket, det gör den verkligen men hon verkar ha somnat nu


Jag ska nog fortsätta va inne på datan eftersom jag e trött men ändå inte :D

Gäsp

Jag e jätte trött men snart blir det dax för red bull ^^ hahaha kommer dö då

Tom har ännu inte svarat han verkar ha fullt upp med andra saker, men det gör inget!
Bara han svarar mig nån gång :D

hihi som sagt jätte trött

Varför?

SÅ nu är det så att jag och Sara måste åka hem till min pappa och bo där hela veckan eftersom min hmm ja plast pappa (skitdum, han kan gå och dö!) inte tål att jag berättar sanningen så igår tog han min mobil så den gick sönder :( men jag ska få en ny xD och så tog han min bärbara dator ^^ men nu tog jag till baks den!

Jag och Sara var i Åkersberga centrum och köpte 10 red bull, 2 cola, 2 cola zero, 2 fanta och 2 sprite hihi och toffifee och pepparkakor, verkade så himla gott
Sedan köpte jag en macka som var jätte äcklig så jag slösade 25 kr, blev riktigt irriterad!

Ska nu fortsätta lyssna på Tokio hotel :)

Glömsk

Glömde bort att berätta att jag och Sara träffade Elli i stan och gick runt ett tag! Sedan ringde vi Ulrika o frågade om vi kunde träffas och då var hon med några kompisar så vi blev 7 pers och det var kul men jag mådde så dåligt att jag var tvungen att åka hem så jag kom till Åkersberga 17.33 exakt!

Hihhi mår ännu illa men har ändå ätit lite middag så jag mår nog bättre snart!

Ska bli så himla skönt med lov och på måndag får jag 400 kr, jippi, just nu har jag bara typ 200 kr

See you later!



image7
Bill

Världens näst snyggaste tvilling, den snyggaste är självklart Tom!

En konstig dag

Hmm ett tag sen jag skrev sist! Var hos Elli i 2 dagar i stället fö en dag, igår hämtade jag Sara vid bussen efter att ha skämt ut mig hela dagen och när jag hämtat henne skämde jag ut mig ännu mer och alla bara tittade på mig!

Idag mådde jag dåligt, var svimfärdig och hade migrän eftersom jag o Sara dels gick upp 06.30 för att hinna in till stan innan 12.00 för då skulle vi egentligen träffa en kompis men hon kunde inte, och sen åt vi varken frukost eller lunch!

Jag köpte 2 tjock tröjor, 2 T-shirtar, en mugg, ett par örhängen och ett par benvärmare hihi sen tror jag inte det var nåt mer!

Just nu har vi kollat på Arthur und die minimoys, super kul, vi skrattar hela tiden och nu tittar vi på tv och sen ska vi väl titta på våra TH dvd:er


Sova hos Elli

Vaknade nyss och det första jag gjorde var att sätta på Tokio hotel på min stereo på hög volym. Idag ska jag nämligen träffa Elli runt 15.00 på Dalarö så ska jag sova över hos henne, ska bli jätte kul. Så imorn ska jag följa med henne till hennes skola, får se hur det går, hehehe.


Orkar inte äta frukost men jag gör ju nästan aldrig det, så det gör inget.
Åh jag kommer inte kunna va vid min data förräns imorn även om jag kan ta med min data till Elli, men jag orkar inte bära på den!



TV

Nu har jag tittat på Ugly betty och som vanligt var det kul att titta på!
Just nu är det reklam men nu tittar jag på Desperate housewives som också är ett bra program. Sen ska jag nog ta det lite lugnt och chattapå msn o pea.

Dessutom måste jag maila min underbara Tom och fråga honom lite mer som jag och mina kompisar undrar över. Hihihi Tom måste nog bli galen på mig men det gör inget får väl va lite snällare mot honom framöver och sluta maila så mycket som jag gör nu!

Hörs imorn eller lite senare

image4

Min älsklade Ulrika som jag träffade i dag

Köpgalen

Kom nyss hem efter att ha vart i stan med Ulrika, det var som vanligt jätte kul!
Jag köpte en massa saker o då menar jag vekligen en massa!
En tjocktröja, 3 linnen, 1 vanlig tröja, 2 diadem, 1 sminkväska, lösnaglar, 2 par handledsvärmare, 1 par vantar och sen kommer jag inte ihåg mer.

Nu ska jag titta på Champions league och hoppas att Man. united vinner! Kanske äta lite glass med familjen också eller vara på mitt rum.

Det var nog allt för idag, tror jag.
Ännu inte fått svar från Tom men han svarar nog snart. I det senaste mailet frågade jag honom vad låten Freunde bleiben handlade om, det är andra gången jag frågar honom vad en av deras låtar betyder.
Första gången frågade jag var Beichte handlade om och då svarade han om att vara dum hahaha.

Skriver snart igen!

Ännu en bra dag

Igår gick jag in här men då laggade min dator så då kunde jag inte skriva, men jag var  i alla fall med Elli i stan och vi var på donken som vi alltid brukar! Jätte kul och så kom jag hem till mig runt 21 o då gick jag in på datan som inte ville funka.

Men nu har jag precis vaknat och ätit frukost för första gången på jätte länge, jag brukar aldrig äta nästan eftersom jag mår illa då.
Ska sminka mig samtidigt som jag sitter här. Jag är nämligen ledig hela veckan och det är inte höstlovet utan jag fick bara va ledig, jätte skönt.

Idag ska jag träffa Ulrika och vi ska väl gå runt i stan och va på plattan som vi brukar. Sen ska jag göra nåt som kanske inte är så jätte bra men det är kul att göra det, men vad tänker jag inte säga! Jag har inte fått svar från Tom men jag förstår att han har mycekt att göra, men när han svarar kommer jag som vanligt bli jätte glad. Hu många får egentligen ha regelbunden kontakt med sin idol? Kanske ganska många men jag är den lyckligaste hehe, längtar till nästa år då dem kommer hit!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Tokio hotel och njuta av denna dag!

Tom kaulitz für immer!
image2

Sämsta dagen!

Idag var jag hos frisören o självklart blev det inte som jag ville! Jag ville ha en emo frisyr men nej det blev för kort o nu är allting förstört! Panik, kommer inte kunna visa mej, så jag får ha mössa resten av tiden innan det blir tillräckligt långt. Men en bra sak är att jag har färgat det svart o ska sen också göra rosa slingor.
Imorn innan skolan ska jag till en affär o köpa en jätte snygg TH mössa eftersom jag verkligen älskar TH!


Det är bara 5 dagar kvar innan min kompis från Göteborg kommer hit o jag längtar mer än någonsin.
Elli och jag ska träffas imorn o gå runt i stan o förmodligen göra vår traditionella tur till donken också!
Har fullt upp hela veckan ska träffa Lina på tisdag, Ines på onsdag, Ulrika på torsdag o Sara på fredag, ska verkligen bli jätte kul.
På lovet ska jag också träffa många vänner o sen den 2:a ska vi ha halloween fest på plattan, alla TH fans träffas som sagt då o då och har allmänt kul med varandra!


Gjorde preics klart mitt hemprov som var hur enkelt som helst o nu ska jag lyssna på TH och maila Tom( gitarristen i TH) fick hans msn på en sida eller hittade den!
Jätte stolt över att ha kontakt med honom!


Det var allt för idag
image1

Världens bästa band Tokio hotel, Ich liebe euch für immer!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0