Kort om dagen

Vaknade upp av att mamma skrek på mig. Gick ner åt frukost och gick sedan upp till datan i mitt rum och tog det lugnt. Sen sa mamma att vi skulle till centrum så jag fixade till mig och sen åkte vi. Jag gick runt i centrum och kollade på lite saker när jag kom på att jag smart som jag är hade glömt mina pengar. Men som tur var så kunde jag låna pengar av mamma. Vi var också inne på bibblan lite snabbt men det fanns inget roligt där. När jag kom hem åt jag Billys och tittade på tv, läste min tidning och sedan bestämde jag mig för att städa mitt rum. Jag möberade om mitt rum helt och det tog typ 2 timmar att bli klar med hela rummet och jag är nöjd med resultatet.
Till midda fick jag kyckling, tortilla bröd, vita bönor, gurka och paprika eftersom vi är inne i någon nyttighets period.
Nu ska jag lyssna på musik.


Nyttig middag

Jag åt 3 potatisar, 4 köttbullar, vita bönor och majs och jag drack 1 glas vatten och 1 glas juice. Jag önskar det fanns lite mer utbud men det var ganska gott ändå.
Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på simpsons.

Hända lite saker

På lovet kommer jag få lite gjort i alla fall. På onsdag ska jag sova över hos en väldigt bra kompis, Emma. På torsdag ska jag träffa Isa och kanske Ewe. På fredag ska Linn och Ulrika komma hit så ska vi gå på rockgården och de ska sova över hos mig. På lördag blir det kanske stan ett tag.

Jag tror jag längtar till skolan!

Underbar morgon

Jag vaknade upp för snart 1 timme sedan. Jag gick ner och åt frukost som betstod av flingor och mjölk, hjälpte brorsan lite med hans no läxa och gick upp till mitt rum igen. Jag lade mig ned på sängen och tog fram min dator och loggade in. Nu har jag gjort ett prov i Mental träning via skolans hemsida och jag vet inte om det gick bra för jag har ju inte lyssnat så bra på lektionerna och så är ja glömsk av mig men vi får se. Snart ska jag börja städa mitt rum, det är så stökigt så det inte är sant. De andra är och simmar i simhallen men jag orkade inte följa med.

Jag saknar dig

Du ska veta hur mycket jag saknar dig! Jag vill träffa dig igen och vi ska förmodligen träffas igen till sommaren. När vi skiljdes var vi inte så bra kompisar men nu har jag saknat dig och du har saknat mig. Du är den bästa kompisen jag har och jag vill inte förlora dig, du är värdefull för mig.
Vi har haft så kul och alla timmar vi pratat i telefon har varit så roligt.
Vill bara säga att jag saknar dig.

Jag gillar

Från det att jag stiger upp på morgonen tills att jag lägger mig i sängen på kvällen så säger jag piis awwt väldigt många gånger. Jag älskar att säga det, och ni får nog vänja er vid att jag kommer säga det ofta.

Jag har beslutat för att sluta vara i stan ett tag för att jag orkar inte med stan, det känns bara jobbigt. Jag ska ta det lugnt och vara hemma och bara göra sånt jag kan göra i mitt rum plus att jag säkert kommer ha fullt upp med läxor. Jag är trött på att ha så många kompisar, men det är skönt att veta att dem finns där för en men ibland blir det jobbigt när man måste gå emellan alla dem.
Jag kommer sluta vara inne på datorn så mycket, bara när jag gör skolarbete och 1-2 timmar på helgen.

That´s it!
Peace out!

Helgen

När vi kom till pappa åt vi mat och sedan gick vi ut till en pulkabacke och åkte pulka och hade snökrig så vi varute i 2 timmar och när i kom hem kom farfar förbi och vi fikade och så. På kvällen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. På lördagen kollade jag på I am legend, var väldigt bra och sen sminkade jag min lllasyster och vi gick till några släktingar för att äa och fira hennes födelsedag och sen på kvällen vid 19.30 gick jag för att hämta min kompis men hon var försenad och komrst 21.17 så vi pratade i telefon typ hela tiden. Sedan gick vi till centrum och handlade lite och när vi kom he tll mi kollade vi på ondskan och sedan somnade vi. Idag låg vi i sängen till typ 13.00 och åt potatismos och fiskpinnar till frukost och sedan kolllade vi på Manchester united-Liverpool innan vi skjutsade hem henne och ja och linus åkte hem till mamma. Nu städar jag och lyssnar på musik.
Helgen har varit jätte bra och jag har inte varit i stan och det känns skönt på ett sätt.

Långfredagen

Jag vaknade upp vid 09.50 och har fått 10 timmars sömn inatt vilket  är rekord för jag brukar aldrig sova så mycket.
Jag åt frukost, min låtsaspappa¨åkte iväg för att handla och han ska också handla en ny hårspray till mig för det är han skyldig mig men mer om detta senare och min bror ringde pappa och kollade om vi skulle vara där i helgen och det skulle vi och jag blev glad för då kan jag se Manchester united-Liverpool och Chelsea-Arsenal imorgon. Idag ska jag ge pappa och hans familj sakerna jag köpte till dem från Egypten.
Just nu lyssnar jag på musik och sa snart klä på mig och pakca allting till pappa.

Hemma nu

Jag har kommit hem från Egypten nu men jag ska sova så jag skriver mera imorgon!

03.00

Nu är det 3 timmar kvar innan dem andra går upp och jag känner på mig att jag kommer att somna snart. Jag kommer förmodligen inte kunna sova i bilen för där kommer jag käka och lyssna på musik. På flygplatsen ska jag käka lite mer och sminka mig och fixa mitt hår och på planet kommer jag lyssna på musik och läsa min fotbolls tidning. Så om 4 timmar åker jag bil, om 5 timmar sotter jag på flygplatsen och 7 timmar åker jag och om 13 timmar är jag framme i Egypten.

Tv inspelning

Jag har varit på tv inspelning hela dagen typ och jag kom hem 22.30.
Det var roligt och man fick äta sig mätt och allt men vi fick också sitta typ 3 timmar i sträck och kollan är dem spelade in, vi vaublik och jag och min kompis kommer säkert synas när programmet visas för vi var dem enda i vår stil. Programmet heter Sanningens ögonblick och ena tjejen vann 300.000, det verkar inte helt fel.
Sedan jag kom hem har jag ätit och druckit lite och packat för om 4 timmar går alla andra upp och vi ska åka till arlande för att sedan åka till Egypten.
Får väl se hur det blir men skönt att slippa skolan.
Nu ska jag nog sova, god natt.

0-0

Det står fortfarande 0-0 i matchen mellan Inter och Liverpool. Båda lagen har spelat väldigt bra och jag vet inte vilket lag som spelar bäst men jag hejar på Liverpool. Hoppas dem vinner och som det ser ut nu så kommer dem att vinna men om Inter gör 2 mål så blir det genast lite värre.
Men det kan hända mycket på 45 minuter.

Nya saker

Idag träffade jag en kompis och jag handlade ett par skor som jag ska ha i Egypten, en jätte fin tjock tröja som jag älskar( den är varm och mjuk) och 2 par linnen, ett rosa och ett svart.
Sedan hann jag träffa lite andra kompisar också, så dagen har varit bra.
Snart är det  äntligen fotboll.

Klar för skolan

Nu har jag fixat allt inför skolan och jag har 1 timme kvar innan jag måste åka men jag vet inte vad jag ska göra för det finns inte så mycket att göra. Jag lyssnar på musik, chemical vocation och lite annat, jag la nyss in alla låtar på min mobil så nu har jag 71 låtar.
Mitt hår blev jätte fint idag, jag är nöjd och sminket blev också bra och så har jag städat rummet som mamma sa. Jag fick 200 för idag ska jag köpa ett par skor som jag ska ha med till Egypten för jag kan inte hitta mina andra skor.
Packat min skolväska har jag också gjort så det finns väl inte så mycket att göra nu än att lyssna på musik och spendera tid framför datorn.



Ikväll kommer det som jag länge väntat på: Liverpool-Inter!
Jag hejar på mitt Liverpool och hoppas att Torres fortsätter göra mål, han gjorde ju andra målet i helgen och innan dess gjorde han 2 hattrick, 2 matcher i rad.
Jag kommer sitta på min säng och vara helt inne i matchen förmodligen och så kommer väl jag ha något att äta. Ska be mamma köpa någon god frukt, typ vindruvor, mandariner och melon eller något liknande.


Dags att sova

Ska typ sova nu men jag är för pigg och hungrig för att sova men jag blir så trött annars så jag stänger av datorn nu och försöker att sova.
Jag kommer att få sova typ 8 timmar och det skulle vara rekord för mig för jag sover typ bara 3-5 timmar i vanliga fall.
God natt

Nya låtar

Nu har jag fixat en massa nya låtar till datan så jag snart lägga in dem på min mobil. Jag har hunnit duscha och äta mat och nu snackar jag med en massa kompisar och så.
Snart ska jag gå ner med en massa kläder till tvätten och fixa lite för om 2 dagar åker jag.

Tjo

Nu har jag kommit hem från skolan och allting. Min nya mobil funkar väldigt bra men den blir lite konstig ibland men det är nog inga problem. Just nu blöder jag näsblod och jag ha ingen anning om varför. Snart blir det mat, chili con carne och sedan ska jag göra min läxa.
Idag har jag varit glad men också haft väldigt ont i mgen på grund av atg äter för dåligt, men jag kan inte äta mycket men jag äter mer än förrut.

Sov gott

God natt
Nu ska jag sova <333

Helgen

I fredags sov då Linn över hos mig. Vi fick äta pizza sen somnade hon 22.00 medans jag satt nere och kollade på film med pappa och Linus och sedan gick jag upp till mitt rum och gick in på datorn men fann att det var tråkigt så jag la mig och somnade på direkten. På lördagen var vi i väsby centrum och stötte på Kakan som åkte till stan och jag och Linn var med en av mina kompisar ett tag innan vi åkte in till stan. Sedan vid 17 åkte jag och Linn hem till mig, åt tacos, var i väsby centrum, var inne på datan, kollade på Tomie med pappa och Linus och var inne på datagen och kollade på simpsons 01.00-04.00 innan jag somnade typ.
Idag vanade vi vid 11.00 och gick upp och åt frukost och fixade oss. 13.00 tog jag tåget in mot stan för att träffa Sandra, det var roligt och vi åt glass, gick runt, åt mat på donken, pratade, var inne på kultan, var på centralen, gungade gungbräda inne på kultan och en massa andra saker. Nör jag kom hem vid 19.00 hade min mobil kommit och jag lade in låtar på den och la in allas nummer. Nu ska jag be mamma om 200 kr så jag kan köpa skor och en klänning till Egypten och så att jag kan fylla på min mobil.

Vaken

Nu har jag och min kompis vaknat, ätit riktigt stor frukost och sminkat oss typ.
Snart ska vi till väsby centrum där vi ska träffa andra kompisar och så. Ikväll ska Kakan sova över hos mig, hon fick det.
Lyssnar på musik medans min kompis våldtar min digimon. hahahahaha

WTF?

Nej men min mamma vet en sak som bara hon vet som hände på 1 maj för 2 eller 3 år sedan oc om ni inte vet vad det är ska ni inte bry er. Palla hacka på emos och desuttom är jag inte emo jag klär mig fashioncore, hur gr det mej till emo?
Jaja, just nu är jag jätte glad och dagen har varit lyckad och jag skrattade helatågresn hem för att min kompis är rolig, skämde ut mig som fan men jag är ju glad. Nu ska jag ha en bra natt och helg så jag är jätte glad. HEJ DÅ!

God kväll allihopa

Halloj, nu sitter jag här och lyssnar på musik. Jag känner mig glad, otroligt, jag är glad, Mina vänner är så snälla och förstående, dem får mig på glatt humör igen.
Jag har packat allt jag ska ha med till pappa och ska bara gå ner och tvätta av mitt smink så är jag klar.
Om min kompis är död är ännu inte bekräftat men vi får hoppas på det bästa.
Jag känner på mig att jag kommer vara glad mestadels imorgon och det är skönt.
Men jag har fått lite ont i halsen men det är ingen big deal.

Nej!

Det får inte vara så... Det får inte vara sant...
Du kan inte ha tagit självmord, jag klarar mig inte utan dig!
Om du nu tagit självmord vet jag inte vad jag ska göra, du är ju bara 15 år.
Några personer har dissat dig men inte jag, jag har alltid funnits vid din sida.
Det kommer kännas tomt utan dig, ingenting kommer bli sig likt, jag kommer inte ha lika roligt om du är borta.
Du kanske har tagit sista andetaget och jag var inte med dig, nu kommer jag gå runt och ha en massa skuldkänslor. Du får inte vara död. Jag ber för att du lever och bara ligger hemma och deppas och därför inte orkar svara i telefonen eller gå in på datorn. Snälla, säg att du lever?!
Jag älskar ju dig!

Lite bättre

Nu har saker och ting blivit lite en anning bättre.
Jag har precis gjort min syssla, alltså dammat hela huset och det tog ungefär 15 minuter. Kollade lite på simpsons innan det och nu chattar jag på msn och lyssnar på letzte minute.
Jag är lite varm men förmodligen håller jag inte på att bli sjuk annars är det jobbigt. Om ett tag är det middag, vet inte vad det blir än med det märker jag snart.
Min lillasyster gråter hela tiden och jag börjar bli lite irriterad och jag kn inte få henne glad heller så jag vet inte vad jag ska göra.
Ikväll ska jag väl göra lite läxor eftersom jag har matte och idrotts prov nästa vecka på tisdagen respektive måndagen.
Jag har tagit lite bilder med kameran men känner mig mest trött så det blir inga bra bilder men det gör inget.

Imorgon kanske jag ska träffa Kakan, Erik och Robert efter skolan men vi får se hur det blir. Jag ska till pappa också så jag måste packa senare också.

Skolan då

Vi slutade 11.00 och då gick jag en kompis och åt mat, det blev indiskt, gott som vanligt men det var väldigt mycket folk där inne så jag kände mig obekväm.
Sedan gick jag till roslagsbanan och åkte hem. Nyckeln passade inte och jag stog 5 minuter och försökte få upp dörren men det gick verkligen inte så jag fick öppna vår tvättstuge dörr och gå in genom den. När jag kom in gick jag upp till mitt rum och tog av mig mina ytterkläder och la mig på sängen och slog på datorn. Nu väntar jag på att något rligt ska komma på tv och mamma kom nyss hem.
Jag känner mig trött men vill inte sova för då kommer jag inte kunna somna ikväll
.

Slutar snart

Snart är skoldagen slut slut men lika deppig är jag ändå. Lyssnar på Letzte minute och den gör mig ännu mer ledsen. Jag ska nog äta lite snabbt efter skolan och dra hem och kanske gå på Neverstore senare. Jag hatar allt just nu utom familjen. Utan dem klarar jag mig inte, jag lovar.
Nu ska jag lyssna lite mer på musik.

Sitter i skolan

Nu sitter jag här i skolan, började 08.00 och slutar 11.00. En kort dag men jag har typ inget att göra, är klar med det mesta. Jag lyssnar på Letzte minute, drogar verkligen den mest.
Jag är jätte trött, vaknade 30 minuter försent och hann bara äta flingor och mjölk för jag hade 10 minuter på mig att äta innan jag skulle dra till bussen, men jag gick till bussen på bara otroliga 2 minuter så jag hann med rätt buss och kom i tid till skolan. Men jag vet att jag såg fett deppig ut men idag är helt en enkelt en sådan dag när jag itne kan vara glad, kanske kan bjuda på ett leende men det är fejk isånnafall. Höll till och med på att gråta på bussen men jag höll tårarna inne. Längtar tills jag kommer hem och bara kan ligga och inte göra någonting och om 1 vecka sitter jag på flyget på väg till Egypten.
Nu ska jag dra ett tag...

Men palla

Hur orkar en del folk gå bak i min blogg till jätte länge sen och kommentera. Jag vet att Tom och Bill är brorsor men det var så skrattretande så jag tog med det.
Dessutom hur pallar man vara anonym, så himla töntigt.
Jaja ni bestämmer hur ni gör.
Hej då

hejhej

Nu känner jag verkligen att jag blir sur och snart inte vill mer men jag kämpar på. Hon som sa sig vara min vän finn inte längre där fr mig och hon bryr sig inte ett dugg så nu ska jag sälja min Tokio hotel biljett. Det är ju bäst så och dessutom så gillar jag inte dem så varför ka jag då gå på deras konsert. Men det känns bara så synd för pappa har köpt den till mig och han fixståplats och allt så ska jag bara sälja den. lite skuldkänsla får man såklart.
Jag lyssnar såklart på Killerpilze nu och ska snart kolla vad jag ska ha på mig imorgon även om jag inte har ett dugg att gå till skolan imorgon för jag kommer antagligen dra mig undan och lärarna kommer dampa på mig, tycker väl som alla andra att jag bara ställer till med problem och det är alltid jag som startar dem!
Men orka att dem skyller ifrån sig. Det känns som att jag inte har någonnda mig till när jag behöver det som mest, jag vill bara försvinna för ett tag och komma tillbaks när allting är bra igen. Jag känner hur jag vill gråta men jag kan inte för jag får bara inte gråta men jag kommer säkert skämma ut mig och göra det imorgon på bussen eller i skolan och då kommer jag känna mig helt bortgjord.
Allting gör ont just nu för mig exakt allting, jag vill bara träffa dig men jag vågar inte fråga den enkla frågan och skolan känns för jobbig alltså läxor och sådan jag orkar inte med det, jag har tappat orken, tyvär...
Jag  vill mycket hellre att jag kunde gå tillbaks i tiden tills när jag var liten eller näting var bra och jag mådde så bra men det är typ 4 år sedan jag mådde riktigt bra eller kanske till och med mer år tillbaks.
Jag vill inte ha en massa problem men på något sätt tycker alltid någon att jag gör fel och då ställer det till det för mig.
Ett stort problem är väl vad jag är, så vill inte jag att det ska vara...
Jag ska försöka bli gladare men då behöver jag hjälp från en massa personer men det finns egentligen bara en eller två som kan hjälpa mig, mina föräldrar utan dom skulle jag inte vara något.
Men jag vågar absolut inte prata med dem, det går inte helt enkelt.
Nu ska jag ta och lyssna på musik och sova snart.

Jag...

image124

Why can´t this be my last minute?
I hate life so much and you don´t realize it!
No one would care if I just disapeared one day...
Sad but true

But I am going to keep on fighting and live my life like I should
You can´t do anything about it
I wanna be strong but it just won´t work
But at least I don´t give up
Like you...

Du måste må bra

Jag väntar på mail från en person som jag bryr mig väldigt mycket om just nu eftersom den personen inte mår bra. Du säger att alla hatar dig men så är det inte för jag finns här för dig och kommer inte börja hata dig, du är för underbar för att man ska kunna hata dig.
Jag vill bara att du ska må bra, du kan väl göra det för min skulle?!
Jag skulle kunna göra vad som helst för dig...
Hoppas du mailar snart, jag älskar dig mest <333


Letzte minute

Heute ist der Tag
Er ist so dunkel
Ist so schwarz
Und alles, was ich mir erhofft hab
Zerstörst du ein letztes mal
Leider ist es jetzt so weit
Wir hatten eine schwere Zeit
Und ich weiß, dir tut es wirklich Leid
Doch deine letzte Chance ist vorbei

Bitte gib mir noch
Eine letzte Minute
'ne schlechte oder gute
Das wär mir jetzt egal
Nimm meine Hand ein letztes mal!
Eine letzte Minute
'ne schlechte oder gute
Das wär mir jetzt egal
Sprich nur mit mir ein letztes mal!
Letztes mal

Nicht mal ein letzter Sonnenstrahl
Die Welt mit einem Schlag total kahl
Nur die Erinnerung ist noch da
Doch nicht mal sie macht mich noch stark
Ein leerer Platz ist nun besetzt
Wie wichtig er war, merk ich jetzt
Ein Loch in meine Welt gerissen
Ich kann dir sagen: Mir geht's beschissen

Bitte gib mir...

Letzte Minute
Letzte Minute
Letzte Minute
Letzte Minute
Ein letztes mal

Killerpilze

Der är ju ett jätte bra band som jag upptäckte nyss. Mycket bättre än Tokio hotel och jag har förälskat mig i låten, Letzte minute, den är så himla bra.
Om ni inte har hört den eller Killerpilze borde ni göra det. Men alla har ju inte samma musiksmak som jag har men så är det ju.
Nu ska jag ta och lyssnar på dem ännu mer.

Bråkat

Gaah, jag får allvarligt talat damp. Twin och jag är ovänner nu och om jag ska vara ärlig så orkar jag inte bry mig. Det är bättre för mig för nu slipper jag gå på Tokio hotel konserten, ana vad glad jag är som hatar TH.
Men idag har jag träffat Linn ett tag, vi åtpå donken ch så, sen åkte jag till väsby och fick träffa pappa några minuter och nu är jag hemma. Har dessutom köpt en svartröd tröja.

Tack allihopa!

Ni vet inte hur mycke ni betyder för mig, utan er skulle jag inte klara mig länge. Ni finns alltid där för mig och ställer upp och det betyder mycket för mig.  Jag är glad över att jag har så många omtänksamma vänner som verkligen bryr sig om en. Jag är glad över att vara vän med er och vill att det ska förbl så. Utan mina vänner skulle jag inte vara mig själv och ni betyder mest. Jag älskar er!
Ni hjälper mig i dem svåraste stunderna när jag behöver er som mest och det är det som får mig att fortsätta kämpa, ni ger mig på något sätt min kraft tillbaks.
Jag blir alltid rörd över det ni skriver till mig.
Tack för att ni finns <333

Beställd

Nu har jag beställt min nya mobil så den borde komma nästa vecka på tisdagen eller onsdagen och på torsdagen åker jag till Egypten. Men jag har verkligen varit i behov av en ny mobil och nu ska jag äntligen få en. Jag är glad.
Nu tittar jag på tv och ska duscha sedan.

Tjena

Nu har jag kommit hem från en jobbig dag. I skolan var det gruppatbete och det blev för mycket så till slut lyssnade jag på musik och drog mig bort men var ändå med. Sedan åt jag mat efter att jag träffat Sandra, åkte till henne och vi köpte varsin rosa munk och åkte in till stan. Efter mycket prat bestämde hon sig för att klä sig fashioncore igen och jag blev jätte glad. Vi drack sockerdicka och energidricka träffade Karolina, hennes kompis( glömt vad hon heter), Keeso och Thomas, det var roligt vi målade på varandra.
Jag och twin pratade mycket men jag sa egentligen inget som jag skulle så när vi träffas nästa gång ska jag berätta allting typ för jag kan verkligen lita på henne.
Nu ska vi beställa min mobil, hoppas jag och se är det CL som gäller men tyvär inget Liverpool idag, men kan kolla på Man united istället!

Twin <333

men gumman då
snälla sluta! den smärta du känner, känner jag oxå. jag delar den med dej twin
jag vill inte att du ska må dåligt för jag älskar dej!
jag finns ju för dej och jag försöker så gott jag kan men när du väljer att skära dej ist blir jag ledsen
snälla bby, sluta!
jag älskar dej otroligt mkt

men gumman då, du ska veta att du kan ringa mej vilken tid som helst på dygnet! finns för dej alltid, kom ihåg, ALLTID!
mm, jag förstår :/
älskar dej <33333

men gumman då :/ du kunde ha ringt mej ju!?
mm , jag förstår, men själv vet jag inte vad min stil är :/
samma här :/ mår oxå skit dåligt i klassen men tänk på nått kul, tänk på att efter dagen kmr något så mkt bättre hända, då kmr du få gå hem elr träffa roliga kompisar och att helvetet snart är över!
det är klart att det ska gå! jag kmr alltid stötta dej och finnas vid din sida gums <333
jag älskar ju dej <333333

men gumman då :/
snälla sluta! jag mår dåligt när du gör det :/
men gumman, du måste vara stark och kämpa! det är inte ditt fel att dom har problem med dej. det är fan deras problem att dom är helt cepe som inte fattar att du är så jävla fucking sjukt underbar! :@ aaargghh
det är så jag har det oxå och p.g.a det ska jag sluta och va "emo" .
men kämpa älskling, du vet att jag finns för dej . det är jag som ska finnas för dej och du sa ju att du aldrig kmr ersätta mej med någon/något men det är det du gör! så snälla sluta för smärtan du känner, känner jag :/
älskar dej twin något så otroligt mkt <33333333

naw, twin få inte må dåligt , då sandra bli ledsen :(

naw <33
det är samma här, du är speciell twin <333
du betyder mest <33333

naw, ingen kan ersätta dej heller twin <3
jag finns alltid för dej och du ska veta det!
tveka aldrig och ring om du behöver prata, jag lovar att alltid finnas för dej! jag kmr alltid lyssna på det du har att säga, jag behöver inte säga något om du inte vill, utan bara att du har nån som lyssnar på dej och jag vill gärna vara den personen. ha mej alltid i tankarna att ringa när du är ledsen för jag älskar dej och vill dej allt väl. och förlåt om jag har varit pain in the ass men jag har bara varit så deppig på sista tiden och jag saknar dej så otroligt mkt och blir bara så avundsjuk på alla andra du umgås med och så rädd att du tkr om dom mer än vad du tkr om mej :/
men du ska veta att du betyder mest <3333333333


Detta har älskade twin skrivit till mig men detta är bara en liten del av allting hon skrivit till mig.
Hon är jätte viktigt för mig <333

Klottrat på min kropp

Jag hade lite tråkigt så jag har klottrat på min kropp. Ska skriva all jag skrev.

<3 I am hiding me from myself <3

xRedBlack <3

Life sucks

Hate my life

Kill me

Destroy <3

Don´t love me

Blood for you <3

Smile for me

Make my heart stop beating <3

I hate myself and I vill always do it

Take me away from you

xRedBlack <3 Jesper

ILY <333

xRedBlack </3 Tommy

 A dream is forever gone

 The world is no world without you

 I have always loved you, I promise
 
 My heart is broken </3

 Feel my pain

Min nya mobil

Om jag har tur så beställer vi min nya mobil idag när min låtsaspappa kommer hem eller efter maten. Det kommer ta ungefär 7 dagar innan jag får den och det är ganska perfekt för detär precis innan resan till Egypten.
Jag längtar tills jag får den för den jag har nu är trög och helt förstörd typ men den funkar ju ända någorlunda bra.

Sedan måste jag också kolla om någon av mina kompisar får gå på Neverstore konserten eller hur det blir, annars kommer ja att skippa den och vara hemma istället för jag orkar inte gå ensam, det känns lite pinsamt eller jobbigt.
Jag har också kommit på att det är Tokio hotel konsert om mindre än 1 månad och jag vill inte gå för jag kommer missa skolan så himla mycket men vi får se hur det blir, men jag ska gå bara för att jag lovat twin att jag ska gå med henne och det jag säger håller jag.

Om ett tag är nog middagen klar,undrar vad det blir idag. Jag blir glad bara av att få äta för det måste jag, jag har helt slutat med att banta och äta lite och allt det där fö det gjorde bara allting värre för mig. Mina kompisar är glada att jag äter men jag blir sur för dem äter typ inte heller så säger de åt mig att jag ska äta fast de också borde göra det.  Men det är deras val och inte mitt.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik som jag gör dygnet runt, jag klarar mig inte uta musik. Måste vakna till musik, lyssna på musik till och från skolan, när jag är ensam och när jag ska sova. Det gör liksom allting mysigt och man känner sig lugn och glad och pigg på samma gång.

Nu ska jag väl kanske dra ner ett tag och kolla vad det blir för mat men jag lovar att jag skriver senare.

Kommer bli en underbar vecka

Jag bara längtar till alla dagar i veckan för det kommer hända så himla mycket.
Idag ska jag beställa min mobil, äntligen får jag en ny.
Imorgon ska jag träffa Sandra min älskade twin.
På onsdag ska jag träffa sötot Linn och ta det lugt med henne.
På torsdag blir det väl bara att ta det lugnt och förmodligen Neverstore konsert.
På fredag ska jag äntligen till pappa, jag har verkligen längtat dit och det blir sista gången vi ses på typ 3 veckor så det kommer kännas tomt.
På lördag ska jag och kakan förmodligen vara med Erik och Robert i Upplands väsby hela dagen om det går för oss och så ska hon sova över hos min pappa.
På söndag åker jag hem till mamma igen och tar det väl lugnt och pluggar inför proven ja har.

Nu ska jag också plugga till mina prov nästa vecka, matematik och idrottsprov om kost.

Tja

Nu är jag hemma dåra, skulle åkt till BUP men så blev det inte för hennes barn var sjuka. Snart ska jag fixa med pengarna så är det väl bara att beställa min nya underbara mobil.
Jag lyssnar på musik och ska snart gå ner.
Innan jag kom hem så var ingen hemma och jag hade inga nycklar så jag gick in bakvägen och tänkte att när jag kommer in så kommer säkert mamma hem och så blev det förstås, från och med nu tar jag med mina nycklar.
Mamma har gjort så att min vitsvart randiga tröja har blivit typ blåsvart så jag ska be henne tvätta den med blekningsmedel annars köper jag en ny.
Nu ska jag dra, bye bye.

Orolig

Jag kan inte sova med tanke på att det är skola om 8 timmar. Jag kommer vara så himla nervös. Är rädd för hur klasskamraterna och lärarna ska vara mot mig. Mamma har sagt att hon ska komma till skolan och vara där som stöd men jag vill det inte. Mina kompisar har sagt att dem kan komma men jag vill ändå inte det för det blir inte bättre för mig eller jo men också dåligt.
Nu kommer väl folk tro att jag hatar dem men det gör jag absolut inte men det känns som att dem inte gillar mig men det är väl bara jag som inbillar mig det eftersom alla säger det. Folk tror att jag ska vara helt dum i huvudet bara för att jag är yngre men så är det inte, jag har alltid varit smart och begåvad, vet inte varför men så blev det.
Men som sagt jag kan inte sova, magen gör ont men jag lyssnar på musik och ska snart gå ner och dricka lite vatten.
Måste bara säga att jag också längtar till skolan, alla blir så förvånad om jag säger så, undra varför?!
God natt ännu en gång

Sovdags

Snart ska jag ta och sova men först sk jag försöka ta upp telefonen till mitt rum så jag kan ringa min kompis men jag vet inte om det är möjligt. Men man kan ju alltid försöka.
Innan jag ska sova ska jag läsa lite i boken som jag läser och så somnar jag nog i rätt tid. Imorgon ska jag gå upp 7 och jag bryr mig inte om jag får ta med min frukost eller inte, det får bli som det blir.
God natt

Kämpa

Jag känner mig glad nu. Har  duschat ,ätit middag från och med förra veckan äter jag normalt så nu äter jag och alla glädjer sig åt det. Jag har pratat med min twin och jag ska få träffa henne på tisdag, jag har saknat henne otroligt mycket så jag kommer nog gråta av lycka när jag träffar henne.
På onsdag ska jag träffa Linn, underbara kompisen som kanske ska flytta till Indien, det får bara inte bli så!
Jag ska köpa en ny mobil och säng för mina pengar, kanske redan den här veckan, vi får se.
I skolan ska jag försöka vara glad men det är inte lätt bara för att jag är så himla blyg, jag hatar det och sedan känner jag mig så himla sårbar just nu men det är inget jag vill prata om. Jag ska snart fixa allting tills imorgon och sedan efter skolan måste jag ju till BUP också och jag hatar det för det gör bara allting mycket värre än vad det redan är.
Men jag mår bättre än vad jag gjort på länge men också dåligt och jag har gjort en sak som är så himla dumt och om någon får reda på det kommer det inte bli kul för mig.
Men jag älskar alla som finns för mig och hjälper mig och ger mig ork att fortsätta kämpa med allting.

Bra helg

Varit i stan och sovit över hos Kakan i 2 dagar, det var skoj. Vi var inne i stan med en massa folk men jag skämde ut mig typ för jag grät på tåget igår och då fick mina kompisar se det. Men dem är så snälla och verkligen förstår mig. Men jag har haft det bra och v har varit tjockisar hela bunten. Kom nyss hem från ett kalas typ och det var mysigt.
Ska packa upp allting och tvätta bort allt som står på mig.
Mn jag skriver väl antagligen senare när jag har lust.

Cepe

Här sitter jag och lyssnar på musik och äter popcorn. Är hos kompisen Kakan och jag dör snart!!! Är väldigt varm och mätt.
Min klass är helt dumma i huvet och lärarna också, damp på skolan!
Jaja nu ska jag dra, bye bye     

RSS 2.0