God Morgon

Nu har jag ätit frukost och precis sminkat klart mig. Jag ska fixa mitt hår och sedan ska jag gå till bussen.

Det är en vacker dag och det är bra men min kompis får inte va i stan så vi vet inte vad vi ska göra typ.


Kakan

Imorgon skulle mina kompisr sova här men det gick inte. Så nu ska jag sova hos Kakan istället i Märsta, jag längtar för det ska bli jätte kul. Plus att hon ska få sova över hos mig nästa helg när jag är i väsby hos pappa.
Vi kommer få det roligt som alltid.

Min hyperaktiva flum emo tvilling <3333333333

illamående

Jag åkte till centrum för att handla lite och allt gick bra och jag kom in och skulle ta det jag skulle köpa. Jag stod vid en frys med glass och känner hur benen bara inte orkar stå längre så jag måste luta mig och ta stöd så att jag inte ramlar, jag mår illa men går runt lite lugnt i affären för att ingenting ska hända, så känner jag en svidande känsla från min arm men när jag kollar så är det inget där, vad är det som händer med mig tänker jag för mig själv. Jag struntar i att handla och åker istället hem och på vägen hem får jag än en gång ont i benen och kan knappt stå, jag blir paranoid och får en sprängande huvudvärk. Jag skyndar mig hem och då försvinner allting och jag mår bra.
Men jag gillar inte när det här händer och det kan hända i skolan och då blir jag typ helt frånvarande för att jag mår så dåligt och jag vet inte vad det är och det skrämmer mig.

Städdag

Idag vaknade jag vid 11 och låg i sängen ett bra tag innan jag gick upp. Jag började städa mitt rum och la alla pantflaskor i en påse och gick mot bussen. Jag tog såklart fel buss och det tog ungefär en timme innan jag var inne vid centrum. Jag pantade flaskorna och fick 25 kronor. När jag kom hem städade jag klart mitt rum och åt lite klubbor. Bråkade med mamma som ablsout inte fattar någonting, hon borde sluta bry sig för hon har inget att bry sig om! Åt mat nyss och vi pratade om vad donut var för något.

Väldigt kort om dagen men jag är för trött för att skriva mer.


Konsert

Jag ska gå på Neverstore konsert nästa torsdag och jag längtar! Det kommer vara exakt en vecka innan vi åker till Egypten. Det är mycket som händer dem här veckorna så det kommer att gå välidgt snabbt och sedan är skolan nästan slut.
En annan sak, jag ska bli J-rockare, känner mig stolt.
Nu ska jag försöka sova så jag orkar med allt jag ska göra imorgon.

Städa rummet

Imorgon ska jag vara hemma hela dagen och städa mitt rum så att det är fint tills på fredag då några komisar ska sova över!
Jag är en anning trött nu men ska inte sova ännu utan ska lyssna på musik och bara ta det lugnt.

Stan

Idag var jag inne i stan med en massa folk, det var väldigt kul. Jag var också på Neverstores sigenring på bengans, jag köpte en skiva och fick den signerad så jag var jäte glad efterår och sedan fick jag springa till tunnelbanan och såg 2 söta killar som skulle med samma tunnelbana men sedan försvann dem vid tekniska. När jag kom hem åt jag korv med bröd. Juste medans jag väntade på bussen såg jag en kille från mn klass i 9:an, han var förändrar, först trodde jag han var emo!

juste

  • Förstör jag för er?!
    Vad är det ni inte fattar, jag har inget med det att göra!
    Det är snarare ni som förstör för mig men jag pallar inte bry mig och börja skolka igen för skolan förstör mitt liv helt.
    Men jag kommer börja stänga in mig själv och inte öppna mig för någon för när man gör det går den personen och snackar skit om en!
    Jag har också gjort illa mig själv men det är något jag inte vill berätta om för då tror folk verkligen att det är stora problem med en och att man vill ha uppmärksamhet men så är det inte.
    Att folk egentligen kan vara så elaka!

    Det finns saker som får mig att fortsätta kämpa


 

  • Kompisar
  • Familjen
  • Musiken hjälper mig mycket
  • Fotboll,det får mig alltid på glatt humör





Yngre

Jag är yngre än alla i min klass och alla verkar typ jag vet inte, dem är så ytliga på något sätt, ser inte under ytan och ser hur man egentligen är. Jag känner många vuxna som tycker jag är väldigt mogen för min ålder och dt kan man säga när man ser på min klass, jag är inte ytlig men jag är väldigt blyg och det verkar störa folk men det är så jag är, jag kan liksom inte göra något åt det, tyvär.
Ni verkar bara bry er om en massa småsaker medans jag som är yngre bryr mig väldigt mycket om andra saker och ni skulle säkert bli chockade om ni fick reda på hur jag verkligen är!
But you don´t give me a chance...
Jag kommer fortsätta vara samma blyga person i skolan men översociala typen i stan med kompisar.
Det känns som att klassen är uppdelad i 2 delar, en som består av mig och en som består av resten och jag bryr mig inte ett dugg om det fortsätter att vara så om det är jag som måste ändra på mig. Genom hela mitt liv har det alltid varit JAG som varit tvungen att ändra mig och nu är det slut på det.
Så om klassen är uppdelad i 2 delar så är det fine with me, jag kommer ändå aldrig platsa i klassen så varför en söfrsöka när man inte får stöd från en enda person utom typ släktingar och kompisar som verkligen finns där för en och vill hjälpa en,men jag känner mig chanslös och ger upp. Ni får väl vara emot mig och ni tror jag har små problem men så är det absolut inte. Jag har större problem än vad ni tror och annar. Men jag är väl så duktig på att dölja dem antar jag att alla tror på det men inte bryr sig om att se under ytan och hur jag egentligen mår...
Jag kan berätta att varje dag innan skolan typ på bussen så gråter jag för att jag inte vill till skolan för jag mår så dåligt av det och sen när jag är i skolan vill jag bara försvinna för att alla är så ...
Väl hemma igen, sitter jag i mörkret och tänker igenom dagen och bara tänker och gråter, orkar inte mer.
Men då kommer mamma upp, jag berättar det mesta och jag mår bättre igen men det finns så mycket jag inte berättar för någon och håller inom mig och därför är jag extra känslig och sårbar.
Jag har haft problem att äta enda sen 7:an då jag slutade äta nästan helt och jag har ännu kvar det och har snart haft det i 5 år, det vill inte försvinna men mina kompisar ser till att jag äter lite åtminstånde men det tar emot att äta och på morgonen kan det ta 40 minuter att äta en liten macka.
Alla tror att jag vill ha uppmärksamhet men så är det inte jag lovar.

Det här är bara en 100 del av mitt liv och det är det minst värsta typ.


Fukk allting

Japp,skolan suger! Va fan jag har aldrig sagt att jag är mobbad, damp, jag har börjat må dåligt igen och alla tror att det är pga av skolan.
Jag vet inte vad jag ska göra för ingen vill tro på mig  dem enda jag kan lite på är mina vänner utanför skolan. Jag litar inte på någon i skolan så nu tänker jag sluta bry mig och bara vara för mig själv, lika bra ju för alla är så himla snobbiga.
Jag har börjat vara dum mot mig själv igen, äter inte,sover inte och förstör för mig själv men det är bra att mina kompisar finns där och stödjer mig och bara ett fåtal förstår verkligen mig,tack. Men jag har itne berättat allt om mig, om jag gjorde det skulle nog folk förstå hur mitt liv hittils har varit men eftersom bara ett fåtal personer vet om det så tror alla att jag har småproblem men nej jag kan berätta att så är det inte!
Jag längtade tillbaks till skolan ända tills för några minuter sen, nu kommer jag hata skolan för alltid och inget kan få mig att ändra den punkten.

En grå dag

Vaknade upp vid 10 och åt frukost famför teven och hade det mysigt. Sedan följde jag med till globen och gick runt vid hovet och så och kollade runt. Åt lite skräpmat på vägen hem och nu lyssnar jag på a vain attempt och är inne på alla möjliga sidor.
Ska snart duscha och ta det lugnt och städa rummet. Jag frågade mamma nyss om jag fick gå på Neverstores signering imorgon och det gick bra.
Så nu är jag jätte glad!

Imorgon

Nu sitter jag och tittar på My name is earl för att inte få marddrömmar!

Imorgon ska jag sova ut, typ den enda dagen jag kan det och sedan ska jag ta det lugnt och bara vara hemma och chilla eller vad man nu säger.
Jag ska fortsätta med photoshop imorgon också, det är roligt och jag gjorde en ganska fin bild på mig som jag lagt in på bilddagboken men den blev en anning fel men det gör inget.

Our song

Nu är det så att jag och min kompis gjort en liten sång, det är typ bara vi två som fattar den men det är för att vi är 2 sötsnygga hyperaktiva flumm emo tvillingar <333

Vilka är alltid hyper
Vi är
Vilka är alltid flummiga
Vi är
Vilka är aldrig stilla
Vi är aldrig stilla
Vilka två är systrar
Vi är
Vilka två är stolta
Vi är
Vilka två är vi då
Vi är kakan och kycklingen


Nu tittar jag på CSI miami ochjag kan säga att jag helt säkert kommer få marddrömmar och jag hatar det för jag är redan så mörkrädd sä det är inte sant!
Efter det här ska jag titta på något roligt så jag inte är uppskrämd!
Men visst blev vår sång bra?!

Trött

Nu har ja träffat Sandra det var kul, vi drack lite milkshake, åt på donken och snackade, det var mysigt och viktigast av allt, vi bytte tillbaka skorna!
Annars har det varit najjs, jag menar verkligen det och allt är så himla bra nu.
Lyssnar på musik och chillar och ska snart äta.
Jag gillar mitt liv så himla mycket kan jag lova!
Jag <3 Livet

Första lovdagen

Rent tekniskt så börjar ju lovet nu idag men man säger ju alltid att lovet typ börjar i fredags bara för att det låter bäst. Så idag om typ 25 minuter ska jag till bussen och åka in till stan och träffa min twin Sandra och vi har inte träffats på ett tag så det ska bli kul.
Annars ska jag väl vara hemma och njuta av lovet och det mycket vackra vädret.

hej då

Nu ska jag sova med tanke på att jag ska upp 8 imorgon.
God natt

Överlycklig

Imorgon ska jag få träffa min älskade twin för första gången på typ 1 vecka kanske lite mer och vi ska typ träffas 1 hel timme, hon är fortfarande lite sjuk men så ska vi fika eller något dylikt.
Det ska bli jätte kul, har saknat henne som bara den!
Sedan kanske jag ska träffa Emma ett tag o Josse och alla andra men vi får se för imorgon ska jag inte vara inne länge utan på typ onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag ska jag vara inne mega länge i stan.
Kommer bli ett skönt lov.

Hemma

Igår skrev jag inte för att jag var i stan.
Jag gick upp och åt frukost framför tv:n och hade det mys och tittade på simpsons och åt flingor med mjölk ich 2 korvbröd för det fanns inget annat bröd hemma.
Innan frukosten hade jag sminkat mich klätt på mig och så gick jag till bussen. Resan gick snabbare än ränkat så jag fram 1 timme innan jag skulle möta min kompis men så mötte jag henne och hela dan var helt förvirrande men rolig och jag fick nya kompisar och jag var typ med olika personer hela tiden men så åkte jag och min kompis hem till henne för jag skulle sova hos henne och vi åt mat, var jätte gott och kollade sen på melodifestivalen och åt chips och drack lite cola.
Så somnade vi typ lite efter 24.
Vaknade upp idag av att mobilen rang, min kompis och vi hade försovit oss så det blev bråttom men vi hann till tåget och kom till slut in till plattan. Jag var där till typ 15 och sedan åkte jag hem, gjorde min syssla, fick lite pengar av min brorsa som var från min farfar, åt middag och lade in nya bilder på bilddagboken och nu jag snart kolla på och se om det finns något roligt.

7 sanna saker om mig

Jag är mörkrädd
Jag är paranoid
Jag gillar viss hip hop
Jag gillar inte att bli blöt
Jag hatar bråk
Jag har jätte dåligt självförtroende
Jag har ätproblem

Men det finns massa bra saker, bara för att jag skriver upp dem här behöver det inte va dåligt, att va mörkrädd behöver inte vara dålig eller?!

Tjabba

Nu är jag här igen då, har precis kommit upp från duschen och har kätt på mig och fixat mig så jag kan sova eller jag måste borsta mina täner men det är inga problem.
Var lite snbbt i Åkersberga centrum runt 20.45 och köpt en dricka och tuggummi och såg en kille som va emo och jag blev förrvirrad och gick därifrån och när jag kommer ut från affären är han kvar men han springer till några fjortisar som förmodligen är hompisasr och jag tänker bara bläää, för dem såg inte ut att vara direkt snälla men men man ska ju inte dömma på utseéndet när man inte vet hur dem är på insidan, det kan vara så att dem är jätte snälla.
Men så åkte jag hem, jag hade på mig mina nya byxor, det svarta paret och mina nitbälten, det ena var nytt som sagt. Dem var trånga så jag gick typ som en hip hop kille, såg fett skumt ut.
Jag ska snart borsta mina tänder och snart sova för imorgon ska jag upp 8 så jag hinner fixa mig för jag ska träffa Ulrika 11.40 vid östra så åker vi till plattan och sen kommer  Isa så då är jag med henne o sen kommer alla andra så ska jag sova öer hos Ulrika så jag kom på att jagmåste packa nu också.

Skola och stan

Idag var sista dagen innan lovet började och då går ju tiden extra långsamt och det var så nu också. Men webbdesignen var rolig, vi fick jobba med flash, det var ganska kul eftersom jag kunde en del från början. Samhällskunskapen var också rolig, som den brukar men min lärare typ kommenterade att skrivit på min hnd och det står, Torres,Liverpool och han typ hatar Torres så jag blev sur men det var nog på skojj.
Sedan åt jag mat, macka,bulle och cola och det var gott så åkte jag till haninge. Gick runt där i hela 50 minuter och åkte därefter till stan och tog foton när jag var i haninge också.
Träffade en del på stan, först alba och ebba och vi gick till donken och åt och sen kom några andra in och jag och nicole åkte till väsby och hämtade min kompis emma. Vi åkte in igen, jag och emma gick runtoch när vi var klara had köpt 2 par byxor och ett nitbälte och fått en flytande eyeliner av henne, ippi vad jag blev glad. Åkte hem och nu är jag här och lyssnar på musik och dricker vatten och äter digistive.

Webb

Sitter på en ganska rolig lektion just nu men den slutar om typ 5 minuter. Sedan har jag bara sam innan jag slutar och ska dra till Haninge och sedan hem och sen åka in igen till plattan.
Lovet börjar också, gud som man längtat.

Förbättring

image122
Det här var jag förra veckan!image123
Den här veckan! Gladare!

Det känns som att...

Allt i mitt liv är så hemsk men så är det egentligen inte alls men det låter som det. Men det finns små saker som gör att jag mår dåligt och dem sakerna blir det så himla stor grejj av och då förvärras det istället för att bli bättre.
Jag försöker förändra mig men det går inte så bra för jag får alltid en massa motgångar som jag inte orkar kämpa emot, jag har blivit svag både psykiskt och fysiskt, jag orkar inte med någonting förrutom skolan(kämpsar som bara den) och att va med kompisar annars är jag helt utslagen.
Det ska inte behöva vara så, jag är väl knappast den enda som behöver föändra sig eller?!
Jag har det bättre än många men det finns problem men jag erkänner inte alla för endel vill jag bara ha inom mig för annars skulle det bli för stor grejj av det hela och jag skulle bli ännu mer trött och orka ännu mindre.
För varje dag blir jag svagare och ibland går det upp men så nästa dag går det ner igen och allt blir som vanligt.
Jag hatar det, så nu ska jag åtminstånde försöka även om jag misslyckas 1000 gånger ska jag fortsätta försöka ända tills det faktist funkar om det nu någon gång bli så bra!

Hata,hata,hata!

Asså damp, jag hatar mamma, jag fick bara 800 kr för att min fukking skola är så himla cepe, hatar allt som har med den att göra eller inte men jag hatar mycket!
Sen har jag också berättat att jag har hur svårt som helst att säga något inför klassen men nej det ska vi bota säger alla men det kommer inte gå, inse det nån gång!
Jag får också en massa bilder när jag blundar och framför allt när jag lutar min nacke bakåt och jag mår så himla dåligt då.
Dessutom är jag jätte mörkrädd och det är nog inte många som vet om det, men jag får de mest konstigaste fantasierna när det  är mörkt och det stör mig till tusen.
Idag fick man nästan ingen lunch för att min så kallade kompis skulle göra något med sin grupp, palla vara så, jag dampar!
Men jag har haft lite kul idag, var bland annat i haninge, men fett läskigt när man är den enda som är emo!
Skolan gick väl bra, jag lekte papparazzi och det var najjs...
Jag har också köpt en ny hårspray, glädje för mig! Det är den 3:e hårsprayen inom loppet av 2 veckor, jag använder mycket hårspray kan jag ju säga, för att mitt hår inte ska vara så jätte fail.
Sedan köpte jag också lite saker tills imorgon så att jag klarar skolan, man blir ju hungrig typ 8 eftersom man äter klockan 6. Nu har jag fått tillbaks mina matproblem och det tog typ 40 minuter att äta en liten macka, varför är det så svårt för mig?!
Mitt självförtroende suger och jag kan inte göra något åt det för jag har för mycket som jag måste ändra på och det går inte för att så himla många saker händer på en och samma gång.

Vill att allt ska vara bra

Nej jag kommer inte få mina pengar föräns jag håller alla regler typ och det stör mig. Jag försöker ändra på mig men jag får ingen hjälp så klart att man ger upp och inte fortsätter att kämpa. Det är alltid jag som får skäll och alla bara skyller på mig hela tiden så då är det lite svårt att ändra sig om alla bara är emot en.
Jag vill att allt hemma ska vara bra men det går bara inte och jag har försökt men det är alltid någon som blir sur på mig så jag har nästan gett upp hoppet om en lyckllig familj. Jag mår bra utanför mitt hem men när jag kommer in är det som att alla bara tjatar på mig och det gör att jag bir arg och inte orkar vara snäll, jag kan va ganska dryg och egoistisk i skolan också men hemma gör jag det jag vill inte vad någon säger åt mig att göra.
Ibland vill jag bara bo ensam så att jag slapp allt tjat och bråk! Jag mår jätte dåligt av bråk och är rädd för det på grund av en massa saker som hänt genom mitt liv dels hemma och på fritiden som jag absolut inte tänker berätta om och det finns en massa saker min familj inte vet om men som har hänt mig och det har påverkat mig me jag skulle aldrig kunna ta ett så stortstså att jag skulle berätta allting för dem, det skulle helt enkelt inte gå. Så jag håller allting inom mig men jag lovar att snart kommer jag bli tvungen att berätta det för någon för jagmår inte bra av att bära runt på allting inom mig, det förstör mig och mitt liv.
Varför måste allt vara svårt och fortsätta bli svårare?!

Inget...

Jag skulle fortsatt med filmen men nej jag orkade inte med det och så skulle jag kollat på fotboll ment blev för tråkigt för jag hejar ju inte på något av lagen. Mamma har inte lagt in pengarna och jag dmampar för om hon inte gör det snart så dör jag eller något sådant för imorgon behöver jag pengar!
Har precis borstat mina tänder och tagit bort sminket och packat klart allt som jag ska ha med mig till skolan imorgon. Nu har jag också fått en väldig hemsk smärta i halsen som inte går att beskriva.
Jag har lagt mina hårspray burkar på min teve så jag får hoppas att jag inte glömmer någon imorgon för då blir det problem för mig.
Jag lyssnar på musik och det gör jag typ hela tiden så det är inget nytt.
Börjar bli lite tröttare för varje minut som går men jag ska kolla på månförmörkelsen inatt/imorgon eller vad man nu ska kalla det och jag har ingen anning ifall om jag orkar gå upp då men jag ska försöka åtminstånde.

Hörs imorgon

Eftermiddagen

Jag har hållit på och redigerat med min film och det går ju bra kan man säga. Jag har dessutom lyssnar på A vain attempt hela tiden, dem är verkligen bäst, älskar dem så himla mycket!
Sedan åt jag middag, ungsstektfalukorv och potatismos vilket var väldigt gott även om det inte är så gott med ost på falukorv.
Jag har varit inne lite på bilddagboken och playahead och sedan har jag också prata med Isa och vi ska nog träffas imorgon men vi får se vad mamma säger. Måste också be mamma att sätta in pengarna på mitt konto för det har hon förmodligen glömt att göra.
Nu tittar jag lite på simpsons men jag väntar på fotbollen och jag vet inte vilken match jag ska se, det blir nog Lyon-Manchester united.
Mamma har bakat en blåbärspaj också och om jag känner för det så tarjag mig en bit.
Nu ska jag gå ner ett tag.

God dagens

Den här dagen har varit bra! Jag gick upp 7 och åt mackor och sminkade mig mindre än vanligt men det blev väldigt fint tycker jag och så blev mitt hår också bra. Hade på mig min Liverpool tröja, svarta jeans, ett nitbälte och typ inget mer som utom underkläder och ytterkläder dårå.
På bussen var dt mer folk än vanligt och jag blev skrämd av det för så brukar det ju aldrig va så klart man blir chockad.
I skolan gick allt bra och på sista lektionen, webbdesign så blev jag klar mycket fort så jag fick tänka lite på nästa uppgift så jag vet hur jag ska göra. Det ska nog gå bra.
Så var det dags för lunch och jag åt indiskt, så himla gott. Åkte hem och tog lite bilder på vägen för att tiden gick så långsamt.
Nu väntar jag på att simpsons ska börja och sedan ska jag fortsätta med filmen.

YES!

Marco materazzi utvisad!
Nu ska Liverpool vinna, annars är det konstigt men gud va bra att han är utvisad!

Smart man är

Jag har kommit på den mest briljanta idén någonsin, eller typ nästan. Alltså som jag kommit på.
Jag har suttit och gjort videor nu ett tag och ska snart göra en film som kommer bli bäst, jag är ju ganska duktig på allt med datorer så varför inte. Dessutom har jag inget annat för mig men nu ska jag vänta på fotbollen med spänning och hoppas på det bästa.

Är jag den enda?

Det känns verkligen som att jag är den enda tjejen som gillar fotboll för alla jag känner typ hatar fotboll så kommer jag där och är helt galen i fotboll. Det känns lite konstigt men också roligt men då måste jag snacka med killar om fotboll och jag känner inte särskilt många killar heller som gillar fotboll så dt blir lite svårt. Man kan ju inte prata om fotboll med sig själv, vad skulle folk tycka om en då?!
Ne jag får väl prata fotboll med pappa, han och jag är experter på det och jag kan ibland mer än han kan och det är ganska otroligt eftersom han alltid brukar veta allting och jag blir alltid lika stolt när han vet någonting. Jag är stolt för att han kan väldigt mycket som man inte tror och det är väldigt bra, vi kan prata om det mesta men mest blir de väl fotboll och musik. Med mamma har jag däremot jätte stora problem att prata om saker och jag väljer därför att ingenting säga men hon brukar oftast tvinga ut mig saker men jag hittar oftast på något för att hon ska sluta fråga.
Hon är en jobbig typ som klistrar sig fast på en.

God kväll

Så nu har jag äntligen kommit hem ifrån allting.
Jag gick upp som vanligt och fick ta med 2 dubbel mackor till skolan och jag somnade så klart på bussen och var jätte trött. När jag kom till skolan hade jag mer tid än vanligt så jag sminkade mig och det tg hela 20 minuter den här gången.
Så hade vi medieproduktion och jag gjorde inte mycket eftersom det inte finns mycket att göra men jag lyssnade på musik och tog det lite lugnt.
Efter det var det dagför engelska och det var ganska tråkigt, vi fick diskutera väldigt mycket och det är så himla uttråkande men det gick. Nu var det bara matte kvar och också det gick väldigt bra och jag ska snart göra lite matte innan jag ska se Liverpool-Inter och såklart heja på mitt kära Liverpool.
Men så slutade skolan och jag och min kompis gick och åt lunch, det blev pannkakor och gissa vad jag fick till middag?!
Jo, pannkakor men det gör inget, det är ju gott.
Men jag kom som sagt nyss hem och är snart död.
Juste jag har köpt en ny kajal också, är överlycklig för det fanns inte mycket kvar på den andra.
Nu ska jag göra lite matte och vara duktig.

Skoldagen

Vi började med medieproduktion och det gick bra, fick skratta väldigt mycket kan jag säga. Sedan var det dags för samhällskunskap lika kul som vanligt. Webbdesignen gick också bra och jag gjorde en ny design på fotbollskanalen, kanske lägger in en bild på den senare.
Efter det blev det lunch, ganska gott men jobbigt att lägga till hela 30 kr men men. Gympan var rolig men det var nästan för lätt den här gången, men det var ändå roligt och jag somnade på tåget hem. Fick ganska god middag och har nu fixat på bdb och pea och ska snart titta på simpsons och kanske äta lite glass.

Sova

Nu ska jag sova så att jag får tillräckligt med sömn med tanke på att jag ska upp 5. Jag kommer verkligen vara trött, det känns så himla jobbigt att gå upp tidigt när man nu är van med att gå upp sent.
Men jag vänjer mig snart igen och det är snart lov om 5 dagar, jag längtar.
Ska bara hämta gympa skorna så ska jag sova sedan.
God natt

Här igen

Nu är jag här igen, har precis duschat och innan det åt jag middag.
Nu lyssnar jag på musik, ska snart gå ner och hämta ett glas vatten och ta och läsa en av 2 böcker jag läser och så ska jag bara ligga under mitt täcke och mysa och njuta för ny måste jag klara av en vecka i skolan innan det är lov. Ska bli jätte skönt med lov och det är något jag verkligen behöver.

Stan med kompisar

Igår var jag i stan, det var ju kul.
Idag har jag gjort lite andra saker och jag känner mig väldigt trörr och svag, har druckit väldigt mycket vatten som jag i vanliga fall inte brukar göra.
Jag kom hem typ 17 och gick in på datorn, vad annars. Jag ska göra lite filmer och fixa med bilder och så.
Snart är det middag också, kyckling med ris och sedan ska jag duscha och packa saker tills skolan imorgon.

Angående igår

Jag och mina kompisar var på alla möjliga humör igår. Vi var glada. Vi bråkade med varandra först på skoj men det utvecklade sig och till slut bråkade vi på riktigt. Vi grät också om en massa sakermen till slut när klockan var typ 24 eller något liknande va lling bra och vi var glada igen och åt lie godis, chips och drack läsk. Men det var en väldigt jobbig dag även om den var väldigt bra också.

Nere

Jag känner mig väldigt nere idag även om jag varit glad en del stunder.
Men jag hoppas att allting blir bättre men jag vet inte när.
Mina kompisar är så underbart sälla och jag gör verkligen allting för dem för demställer verkligen upp för en när det behövs.
Nu lyssnar jag musik och har fixat lite på bilddagboken och playahead. Jag kom hem för 1 timme sen typ och har hunnit städa mitt rum också och snart ska jag gå och duscha och lite sådant.

Dö!

Kan jag inte bara få leva lättare än vad mitt liv är just nu!
Jag orkar verkligen inte med någonting och jag vill bara sova i flera år och vakna upp när allting är bra och man bara kan leva ett lugnt liv och inte ett stressigt liv när alla bråkar med en och skyller allting på en!
Hur orkar man bara göra så?!
Jag är så himla trött på allting!
Jag vet att jag låter själviskt men så säger alla så jag bryr mig om vad folk säger längre!

Hatar morgnar

Man går upp och känner sig trött men glad av någon anledning men så kommer ens mamma och gör en hur arg som det bara går. Hatar verkligen att mamma måste komma och tjata det verkar som att hon tror att jag inte kan göra något och om hon tror det kan jag bara säga detsamma om henne, hon kan ingenting, bara en massa tråkiga och töntiga saker.
Sedan äter man och hon verkligen måste kolla för hon tror inte att jag äter, vad är det för fel på henne om jag inte åt skulle väl jag bli smalare va fan, hon får faktist tänka innan hon säger något.
Men nu har jag varit hemme ensam i snart 2 timmar och ska snart ta bussen mot stan och äta innan skolan börjar.
Jag har sminkat mig, det blev jätte fint, fixat mitt hår,klätt på mig,packat saker till skolan,laddat  min mp3,kamera och mobil,städat en anning och druckit äcklig juice men mandarin och det är inte gott.
Dessutom har jag lyssnat på musik på hög nivå, det är skönt att göra det.

Lite gulligt

Jag fick en choklad ask när jag vaknade och det var soligt ute så man blev väldigt glad må jag säga.
Sedan har jag också fått en gullig liten nalle.

Bra eller dålig dag?

Jag var i skolan, var lite najjs.
Åt kebab till lunch och det var väldigt gott förrutom att drickan alltid tar slut så himla fort, undra varför?!
Sedan har jag träffat min twin Sandra och vi har snackat, ätit, flummat och haft så roligt som man brukar ha med sin bästa vän.
Hon fick till och med gratis bröd på centralen som hon ska äta till frukost imorgon.
Men jag kan verkligen lita på henne no matter what, och det är så himla skönt.
Vi kommer få så himla roliga minnen och det har vi redan bby, älskar dej mer än allt annat! <333
Vi två klarar oss genom vad som helst!
Våran låt är också Alla som inte dansar är våldtäktsmän hihihi så nu vet ni det, vi  har typ diggat den hela dagen och Sandra spelade in en video till låten och jag var mästerfilmaren.

Lättlurad kompis

min kompis e så lättlurad ibland...
Idag sa jag att jag skärt mig under ögonen och att det röda var blod och hon blev sur och började typ bli fett sur och jag sa att jag skojade. Kan hon inte se skillnad på blod och smink eller? men jag dog av skratt för jag trodde inte hon skulle gå på det

Bra dag typ

Världens träningsvärk men förrutom det så är allting bra.
Åt god mat till lunch, hade matematik och det gick bra och jag förstod allting och räknade rätt.
På engelskan kollade vi på film, den var otroligt nog bra och jag tycker den är spännande.
Vi redigerade på medieproduktionen och sedan åkte jag hem.
Åt chili con carne utan kött och lite bröd.
Inte gott men inte äckligt heller.

Ord

Du säger något men kan egentligen mena något helt annat
Du säger att du älskar mig men vad är det menat att jag ska tro, ska jag tro på de tre fina orden jag älskar dig eller ska jag tro att du menar något helt annat eller på ett annat sätt
Det kan likagärna vara så att du bara säger något utan att du ens bryr dig om vad det är som du säger
Att något som egentligen är så fint plötsligt kan bli så elakt är känns jobbigt men det är sanningen
Man hör varje dag en massa ord som folk säger men var är egentligen sant och var är lögn?!
Det är det svåra som endaste personen som säger orden vet...

Läxa

Nu har jag gjort läxa, den ska egentligen vara klar på onsdag men jag vill vara klar med den i tid så att jag slipper göra den senare. Så nu är den gjord.
Ska också gå in på online och kolla upp en sak, vi ska skriva en träningsdagbok så det måste jag också kolla upp och börja göra.

Så himla smart man är då

Jag kunde inte hitta mitt schema igår så jag antog att vi började 08.00 men gymnastik borta i bromma hallarna. Så jag gick upp 05.30 och åt frukost och gick mot bussen som gick 06.26 och somnade såklart på bussen. Vaknar upp och tror att jag är vid Östra men nej såklart är jag vid humlegården och jag hinner precis ut innan bussen kör iväg, tack och lov annars hade det blivit pinsamt.
Tog 2:an mot slussen och sedan tunnelbana resten av vägen.
Kom fram och märkte att det var väldigt tomt, men jag tänkte att min klass redan hade börjat. För säkerthetsskull sms:ade jag min kompis och frågade när vi började. Hon skrev 08.30 och jag blev så arg, gått upp i onödan men jag gick snällt in i omklädningsrummet och sminkade mig och det blev fint, inte fail som det brukar bli. Jag hade ännu mer tid så jag bytte om till gymnastik kläderna och fixade mitt hår som blev riktigt snyggt, första gången på länge.
Det var jätte roligt på gympan och det var jobbigt, I like that!
Resten av skoldagen var rolig.
Till lunch fick det bli 2 ciabatta och 2 yoghurtar, jag var svimmfärdig så jag orkade inte köpa något annat.

Jag kom hem runt 18 och gick in på datan och det första jag gjorde var att sätta på a vain attempt, det är min drog för tillfället.
Loggade också in på playahead och bilddagboken och laddade upp nya bilder.
Till middag blev det qinnoa,tror det stavas så, quorn och bröd om man ville ha men jag mådde dåligt så jag ska ta en macka senare och imorgon ska jag ta med en macka för jag blir så hungrig annars.
Nu ska jag  göra lite läxa.

Resultat

Jag gick in på online för att kolla hur min frånvaro var men när jag gick in såg jag på nya nyheter. Där stog det typ feed back på matematik provet och jag tryckte där och förväntade mig som vanligt att jag skulle se att det stog G men till min förvåning läste jag VG och jag hade fått det på alla 3 områdena så jag blev överlycklig och sprang ner och sa det till mamma och då fick jag glass, ville egentligen inte ha men jag ville vara snäll. Det var ganska gott.
Så nu har jag fått VG på matematik provet och det är jag stolt över och hoppas att jag fortsätter såhär eller bättre om det nu är möljigt.

Idag och igår

Jag har varit i stan både idag och igår. Jag var i stan från 11-21 igår och var hemma hos Sandra en sabbis och så åkte vi hem till min pappa på kvällen där vi kollade på film och hade en tjockiskväll. Hon gick och la sig 4 och jag tp 5 och sedan gick jag upp 7 för jag kunde inte sova.
Idag var vi inne i stan lite snabt men det fanns nästan inga inne men endel fanns det såklart.
Jag åkte hem och blev lättad för jag hade burit på min laptop hela dagen och det var inte skönt för min axel kan jag säga.
Jag är både glad och ledsen idag. Några saker jag inte vill berätta men det är anledningarna till att jag är glad. Anledningen till att jag är ledsen är att jag inte vill åka till Egypten men måste det, men jag har allvarligt talat ingen lust men jag ska prata med en person och se vad jag ska göra.
Just nu lyssnar jag på a vain attempt, de är så himla bra.
Snart ska jag gå och packa gympakläder tills imorgon och fixa mig så jag går och lägger mig i tid med tanke på att jag inte sovit ordentligt inatt.
Ska förmodligen läsa en bok också så jag blir lite avslappnad och kan somna i tid.

Vart är du?

Jag sitter här och väntar på att pappa ska komma så att jag kan åka in till stan men han kommer aldrig. Han har varit borta i snart över 2 timmar och är ännu inte hemma och jag får panik för jag ska ta 10.28 tåget och om jag inte hinner med det kommer jag missa min kompis och då kommer vi få ett problem till för hon har inte pengar på sin mobil och jag har typ inga pengar på min så då måste vi leta efter varandra. Eller så ber jag henne gå av i väsby och vänta på mig. Det gör jag!
Men att han inte kommit än känns helt konstigt för jag måste ju dra och blir bara nervös över att han aldrig kommer.
Hatar när det blir så här!
Han får faktist hålla tiden som alla andra gör!

Fixat allting nu

Jag gick runt hemma och väntade på det perfekta tillfället att fråga pappa om jag fick åka in till stan och om Sandra fick sova över men det kom aldrig så jag fick tvinga mig själv att gå ner och fråga honom. Men när jag frågat så hade allt gått bra och han gick med på det, tur att det gick.
Nu är min helg räddad, ska in till stan imorgon och sedan ska jag och Sandra ha tjockiskväll hos mig och bara mysa och på söndag ska jag till stan igen, annars smiter jag ut, nej skäms åsido.
Jag är så tråkig, lyssnar på musik och håller på somna så jag ska nog sova snart för jag ska ändå upp runt 8 tiden imorgon.


Älskar alla mina kompisar, ni betyder mycket för mig och utan er vet jag absolut inte vad jag skulle göra <3

Hos pappa

Idag efter skolan åkte jag till Sandras skola och var där ett tag. Det var kul sedan åkte vi till stan lite snabbt men jag åkte hem efter typ 30 minuter och då åt jag mat.
Jag åt faktist mer än vad jag brukar äta ^^ och det är väl bra det.
Nu är jag inne på playahead och bilddagboken och lyssnar på musik och ska snart ner och fråga pappa om jag får åka till stan imorgon och om en kompis kan sova över imorgon.
Det finns inte så mycket att säga förrutom att jag känner mig en anning trött och blir väldigt irriterad på mina små syskon som alltid måste hålla på.
De får mig att bli helt galen och jag vill inte ha dem i närheten!
Ska kolla om det finns något roligt att kolla på så ska jag vänta på att Sandra loggar in på bilddagboken eller msn så jag kan prata med henne om imorgon.

Drar nu

Nu slutar lektionen och jag ska ha min sista lektion.
Men vi hörs när jag kommer hem eller nåt!

Lektion

Sitter på webbdesignen och har ingen anning om vad jag ska göra, har ätit en mandarin för annars kommer jag bli jätte hungrig.
Jag hoppas den här dagen kommer bli bra eller den kommer typ det, skolan kommer gå bra och sedan ska jag träffa Sandra lite snabbt och så ska jag åka hem till pappa, fast jag egentligen inte vill det!
Men jag ska fråga om jag får åka in till stan imorgon och det får jag nog och då kommer morgondagen bli bäst plus att jag ska kolla om Sandra får sova över så ska vi ha tjockiskväll, vi bestämde det igår för vi var lite deppiga ett tag men sedan gick det över.
Lektionen slutar först 10 och sedan har jag samhällskunskap i 2 timmar.
Men nu ska jag fortsätta ha så tråkigt som man kan ha och vänta på att lektionen tar slut.
Juste när jag kommer till pappa måste jag också fixa internet på min data för i veckan ominstalerrade jag datan så att den funkar som vanligt och det gick bra men då har jag inte kvar internet saken så det ska jag fixa när jag kommer dit och när mamma lämnar min data där.
Det ska nog gå bra, får vi hoppas.

hejhej

Nu har jag lyssnat på musik ett par timmar och chattat på playahead och bilddagboken. Jag ska snart sova och måste bara berätta hur min dag varit.
Jag var i skolan, hade engelska, redovisning måste säga att det gick bra men min röst ville inte göra som jag ville, pinsamt men det är okej.
Sedan hade jag matematik och samhälle.
Efter det åt jag lunch, som jag gjort de senaste dagarna blev det 2 mackor, 2 mandariner och en yoghurt.
Åkte till Sandras skola och hängde med henne, hon får mig att må bra.
Vi åkte till stan och blev lite deppiga så nu har jag fixat så att vi ska ha en tjockiskväll hemma hos mig på lördag för jag vill att hon ska må bra. Hon och jag är väldigt bra vänner nu och det vill jag ska fortsätta. Du betyder mycket för mig och att se dig deppig är hemsk, jag finns alltid här för dig! Älskar dig och det vet du <3

Tappat orken

Det är så att varje dag när jag tänkt att jag ska skriva i min blogg så tappar jag lusten och struntar i att skriva men idag bestämde jag mig för att jag måste skriva och nu gör jag det. Har kommit ut ur duschen och klätt på mig och tagit ego bilder som vanligt och lyssnar på Silverstein och chattar och jag ska förhoppningsvis träffa Sandra imorgon också. Jag har nämligen träffat henne i tisdags och idag och idag var vi på hennes skola så vi hann inte åka till plattan men vi var där igår med några andra.
Imorgon ska hon i alla fall få sina choklad flingor som hon vill ha, jag glömde ta med dem idag, glömsk som jag är.
I skolan går det väldigt bra och jag kämpar och gör mitt bästa och jag tror det har gått framåt. Men jag har märkt att jag är lite väl pratglad och lite väl egoistisk men det ska det bli ändring på men om någon inte pratar måste jag prata för jag klarar helt enkelt inte av tystnad, det är ju hemsk.
Jag mår så bra man kan må och det är inte ofta jag mår så här bra men jag gör det i alla fall och det känns väldigt skönt.
Nu ska jag fundera på om jag ska ta lite glass eller om jag ska strunta i det.

Konserten igår

Konserten ägde verkligen!
Jag och Torun satt utanför klubben i 3 timma och vi verkligen frös. Sedan kom vi in och förbandet sög men det spelar ingen roll. Så kom Girugämesh och först blev man knuffad hela tiden men sedan komjag längst fram och kunde ta det mer lugnt,inte för att jag gjorde det men man fick mer luft där. Det var en jätte lyckad kväll.

Lektion...

Nu har jag lektion. Men jag skriver när jag kommer hem och då berättar jag också om gårdagen.

RSS 2.0