Konsert

Igår var jag på grönan och såg In flames men Cai och hennes kompisar. Det var en jätte bra dag!
Idag har jag och Emma solat och suttit på bryggan vid gamla stan typ eller slussen, sedan åt vi glass, den var jätte god.
Imorgon ska jag till stan och sen ska jag på Silverstein på kvällen. Kommer bli väldigt lyckat.

Skolan

image176


Hade betygsamtal och IG i både medieproduktion och webbdesign men nu har jag VG och G, jag är glad. Efter skolan drog jag hem och på väg hem så träffade jag Annie, en klasskompis från 9:an och vi satt och snackade på resan hem, så det var roligt att åka hem för en gångs skull. Sedan åkte jag till khuset och blev till slut tvungen att ta blodprov, gick väl bra och sedan svalgprov och jag höll på att spy på slutet men jag gjorde inte det.
Skulle också ha bakat muffins men tyvär glömde vi den viktigaste ingrediensen så det får bli en annan dag plus att vi ska till grönan imorgon. Nu har jag precis städat klart mitt rum lite och syssla är också gjord. Kan ta det lugnt lite nu innan jag ska sova.



Betygsamtal

Jag gjorde en redovisning om en bk för min engelska lärare så från att ha IG till G, vilket är bra. Sedan hade vi betygsnack i matematik och jag hade otroligt nog fått VG på nationella proven och det ledde till att jag fick VG i slutbetyg. Jag blev chockad men väldigt glad. Nu tror jag mina föräldrar är stolta över mig för att jag kommit ikapp så mycket.

Hej

Nu sitter jag på första lektionen. Det är väl sådär men jag är sjuk och vill bara hem och efter det här har jag förmodligen redovisning som jag inte ens övat på, duktig av mig... inte men men får se hur det går.

Stå för era åsikter!

Jag är så trött som inte vågar stå för sig själva! Kommenterar men lämnar inga namn, det känns helt meningslöst. Ni kan ju lika gärna strunta i att kommentera då!

Det gick inte att hindra. All the white stuff became black. Allt det goda blev ont.

Låt mig gå, gå vidare
Äntligen få känna känslan
av frihet
Ställa mig där uppe på bron
Titta ner, ta ett steg framåt
Falla ner och till slut möta den
kalla och hårda marken

Jag vill inte, ingenting alls, även om jag borde orka så gör jag inte det, förlåt. Men jag kan bara inte vara glad permanent, det går inte.

image175

I´m stuck here in the darkness, with a chain around me
I can´t break free, It´s impossible for me
Sorry, I don´t wanna let you down
But now I finally do it, Sorry

Det är inte meningen att jag ska få va glad, det så kallade livet är inte kul, jag vill kämpa, jag gjorde det, men nu ger jag upp, jag är fast i den onda cirkeln

Egna åsikter

Jag säger vad jag vill om till exempel min mamma, hon förstör bara och sårar mig, om ni inte vet hur jag har det ska ni inte döma, så himla trött på alla som ställer sig på den andres sida. Alltid står man ensam utom ens kompisar som alltid är på min sida.
Jag är så himla trött på alla kommenterar om att jag är misslyckad, ful, en uppmärksamhets bitch, asså har ni allvarligt talat inget bättre för er än att kommentera såna saker till personer som kanske tar åt sig. Jag är otroligt svag efter de många saker jag gått igenom men jag försöker inte att visa det men det går inte alltid. Man får alltid en massa kommentarer som är nedlåtande om man lyssnar på fel band, klär sig fel, skriver vad man tycker hur man än gör är det alltid någon som ska va taskig, skaffa ett liv istället.

Jag skriver vad jag tycker, fine ni behöver inte hålla med men ni behöver inte formulera er så taskigt heller! Alla får ha egna åsikter och det är mina åsikter om min mamma och jag är verkligen inte glad över att jag har henne, skulle klara mig lika bra utan henne, bara att inse liksom.

image174

Nu låter det som förut och jag vill verkligen inte hamna tillbaks i de tankarna och må som jag gjorde då, jag vill må bra och det gör jag nu och jag kämpar för mig och många andra också.

Jag är trött

Jag vill inte bo kvar här, inte hos pappa heller bara någonstans bara det inte ä släkten, jag orkar inte mer med allt tjat och all press jag får på mig. Det seriöst dödar mig, sakta men säkert. Jag vet inte längre vad jag ska göra. Det enda som är en tröst jut nu är alla mina underbara kompisar, de jag kan lita på åtminstånde och det är väldigt många.

Skolan är det värsta jag vet, jag blir helt särbehandlad och jag avskyr det och får mer och mer pess på mig och jag lovar att så fort det blir lov tänker jag göra ännu mer som jag vill. Jag skolkade idag och jag bryr mig inte ett dugg och hur mycket mamma än tjatar så bryr jag mig inte längre, det har jag inte gjort på många år, hennes ord åker in och ut på samma gång, sorry men det är sanningen.

Jag hatar att vara här hemma, hatar alla personer och speciellt min familj, dem gör det bara tusen gånger värre och jag gör endå inte det dem vill. Jag är så trött på att leva så här och vill bara bort här ifrån men det är lite mer än 2 år kvar sedan kan jag dra och lämna allting, längtar.

Ja, jag hatar dig mamma, jag bryr mig inte om dig, om du försvann skulle jag inte bry mig ett dugg, du betyder inget för mig och jag tänker aldrig lyssna på vad du säger. Jag pratar aldrig med dig och det är jag glad för, för om jag gör det så kommer du som vanligt göra saker värre som har hänt när jag berättat saker för dig. Det finns faktist inte en enda bra sak med dig. Det är sanningen och jag bryr mig inte om du blir sårad, fine då kanske du till slut någon gång börjar hata mig, vilket jag önskar så himla mycket! Hoppas du läser det här, det är det du förtjänar.

Jag kanske är elak, men det är så jag är men bara mot vissa personer. Jag har aldrig gillat min mamma och det kommer jag förmodligen aldrig göra, mot lärare är jag allmänt dryg, motmin lille bror och låtsas pappa och kompisar som snackar skit om mig. Annars är jag snäll mot folk.

Jag är trött, vill bara få sova ut flera dagar, men det skulle aldrig gå. Vill få vara ensam utan bråk varenda dag, för jag pallar seriöst snart inte mer. Men tack vare mina kompisar kämpar jag för deras skull. Stort tack till er allasom finns där för mig.

=)

image173

Opigg

Jag känner mig inte ett dugg pepp på någonting idag och det beror på att jag är förkyld som bara den och för att min röst låter så himla mörk. Men det har väl gått bra men jag vågar inte prata typ hehe. Vi hade seminarium på samhällskunskapen och det gick väl ganska så bra hoppas jag. Nu har jag webbdesign och jag är kalr så sitter och gör lite bilder. Har också skapat ett nytt konto på en viss sida. Nu ska jag jobba lite med och sedan har jag lunch och efter det har vi street dance på gymnastiken och det är roligt eftersom jag gått på det. Längtar till många saker nuförtiden men berättar det senare.

image167

Orginalet

image168

Redigerad bild


Hej då va =)

Time to sleep

Nu har jag tidig vecka igen och det betyder att jag måste gå och sova rätt så tidigt för att orka gå upp 06.00 varje dag. Men jag brukar alltid gå och lägga mig typ 24.00 men idag har jag bestämt mig för att gå och sova tidigare och det kommer nog att gå ganska så bra tror jag plus att jag behöver vila upp halsen för imorgon är det seminarium och jag är väldigt nervös och har ingen aning om vad jag ska säga.
Kommer få ganska mycket sömn i natt kan vi hoppas.
God natt.

Najjs bild

image166

Den här bilden gillar jag

Synd om Terry

Nu avslöjar Chelseas andretränare Henk Ten Cate att Didier Drogba på förhand var tänkt som den femte straffskytten, uppger The Sun.
- John var inte en av de fem första som skulle lägga straffar, men saker och ting förändras under en match. En del spelare ville inte slå och när Drogba blev utvisad så blev det Terry, säger Cate.


Efter slutsignalen kunde lagkaptenen inte hindra tårarna och det var med tunga steg som han vandrade upp på läktaren för att ta emot silvermedaljen.


Efter matchen hyllades Terry som en hjälte av lagkamraterna.
- John är Mr Chelsea och jag tror inte att det finns så många mittbackar som tveklöst kliver fram och slår den sista straffen i en Champion League-final, säger lagkamraten Frank Lampard.


Chelseas tränare Avram Grant ser inte heller Terry som en syndabock.
- John Terry är anledningen till att vi är här. Han har varit fantastisk under hela säsongen.


Enligt uppgifter till tidningen The Sun grät Terry oavbrutet från slutsignalen tills det att han klev in i lagbussen timmar senare.

Stackars Terry, hanhar sagt att han alltid kommer komma ihåg att ha gjorde så att Chelsea förlorade finalen. Det måste kännas oerhört svårt.


Hade lite kul

Jag gjorde om några bilder när jag hade tråkigt och när jag var klar kunde jag inte sluta skratta.

image160

Agrin och Iza <3

image161

Medya <3

Kan nästan inte sluta skratta åt bilderna ^^

Bara så ni vet, jag älskar er grymt mycket va och ni är speciella för mig <3

Förkyld

Jag satt uppe och kollade på Eurovison igår och somnade precis när det slutade och vaknade upp 11 idag. Jag är helt förkyld och min röst är inte mycket bättre. Men idag ska jag ta det lugnt och vila för imorgon har jag seminarium på samhällskunskapen. Snart kommer Gossip girl och det ska jag kolla på igen. Jag känner på mig att jag kommer somna snart.


Kungsträdgården

Idag åkte jag in till plattan där jag träffade Aztrid,Torun,Charlotta,Sophia,Peggy,Emily,Nicole och en massa andra och jag och några gick till emocore träffen men när dem började leka lekar drog vi. Vi gick runt till donken och så men till slut hamnade vi på plattan där alla specemonkeys hade samlats och dansade någon sorts ringdans, att dem inte fattar att dem bara skämmer ut sig själva och sedan drog alla till burger king.
Men jag Agrin och Medya drog till Iza och var med henne några timmar och jag var över flumm och skämde ut mig totalt. Men nu är allting löst mellan mig och Iza och jag är jätte glad och det var en jätte bra dag. Massa underbara minnen.

image159

Jag och Charlotta

Ps

Har haft lite kul med ps nu på kvällen här kommer lite resultat, det mesta är fail. Men man lär sig.

image156


image157


image158


Mer bilder kommer sen.





Jag

Gillar den här bilden *ler*

image155

Ändrat smak

Jag har märkt att jag inte gillar Manchester united längre och har bytt ut dem mot Liverpool. Men sedan Champions league finalen har jag gillar Chelsea, jag verkligen grät när dem förlorade och det var så synd om John terry som grät hela tiden. Han kände nog att det var hans fel eftersom han missade en straff men det är lika mycket Anelkas fel om det nu är någons fel. Jag gillar alltså, Liverpool, Chelsea och Atletico madrid nu.


Nu ska jag fortsätta jobba lite eller jag är klar med allting på webbdesignen.

When nothing seems right

Jag hade lite svårt att sova inatt för jag låg och lyssnade på musik och när jag la bort mobilen så började jag gråta,tror jag tänkte tillbaks på hur det var för 3 månader sedan, då var saker både bättre och sämre men nu mår jag inte bra längre. Jag känner mig lite nere och har ingen aning om vad jag ska göra. Ska jag låta mina kompisar gå eller ska jag försöka bli vän med dem igen, det känns som att vad jag än gör så blir någon alltid missnöjd. Jag börjar bli så himla trött på att försöka med inte få någonting tillbaka. Har ingen aning om vad jag ska göra för jag vill må bra och det tänker jag göra nu vare sig dem kvar hos mig eller inte. Det blir lättast så.


Jag blev väckt 07.20 och låg kvar i sängen 1 timme innan jag orkade gå upp. Min mamma och lillasyster drog nästan direkt för dem var lite försenade. Jag har ätit frukost, fixat mitt hår(det blev lite fail men orkar inte fixa om det), sminkat mig och klätt på mig. Jag har 30 minuter kvar innan jag ska gå till bussen så jag kan ju borsta tänderna och så. Just nu lyssnar jag på musik och försöker sjunga med men det går inte för jag är hes och min röst låter inte bra men jag älskar att sjunga så vad gör man.

image152

Aztrid jag saknar dig så himla mycket, det är bra att vi träffas på lördag! Som du sa vi håller på glida ifrån varann och det ska vi stoppa, jag vill verkligen förlora en vän som dig, du betyder väldigt mycket för mig. Vi måste träffas mer ofta nu som vi gjorde i höstas. Jag älskar dig och hoppas eller vet att vi kommer kunna klara av att hålla ihop och vara vänner. <3

Blogg design

Imorgon ska jag fixa min blogg design eftersom jag inte kommer ha någonting att göra och jag vill så gärna göra om designen och får hoppas på det bästa. Försökte lite snabbt nu men jag behöver mer tid och så behöver jag vara utvilad för att orka och jag är ganska så trött nu så jag orkar inte.



Jag är väldigt hes och det känns jobbigt att prata, tappade rösten lite snabbt två gånger idag me hoppas att det går över snart eller tills på lördag då jag ska träffa massa gulligt folk.



Nu ska jag snart sova men inte än men stänger nog av datorn nu så god natt.


image148


I´m bound to you...



Kort skoldag

Idag på samhällskunskapen satt vi ute och det var riktigt mys och ganska roligt. Sedan slog lärarna ihop matten och engelskan så vi lekte en massa lekar utomhus medans några fick reda på sina betyg. Jag fick inte veta mina betyg men får nog göra det nästa vecka. Det gick bra att leka men det var massa flumm, åka skärtlapp nerför en gräs backe, ass det var fett kul, höll på dö av skratt typ. Sedan slutade vi också hela 2 timmar innan vi slutade egentligen så det var en lugn dag.


På bussen hem som tar 30 minuter satt jag och tänkte på förrut när allting var så bra, jag var med mina kompisar jätte ofta och bråkade aldrig med någon men allting har förändrats och alla personer också, jag har blivit gladare nuförtiden men har förlorat så många personer som verkligen betydde/betyder något för mig. Jag har förlorat min bästa kompis och det var hemsk, har ingen annan som var som henne. Sedan har jag mer eller mindre förlorat en annan riktigt bra vän, hon är så himla smart och klok för att vara så ung och hon är bra på råd, men på grund av att jag drog förhastade slutsatser i veckan så förstörde jag allting, jag hatar mig själv helt seriöst! Det är alltid jag som är orsaken till alla bråk åtminstånde enligt några kompisar men men jag vet att jag gjorde fel och jag ångrar det totallt, förlåt så himla mycket, det var aldrig meningen och att säga att du var falsk var bara i ren ilska det var verkligen inget jag menade eller menar för du är för underbar för att kunna vara falsk. Du är en riktigt bra kompis och jag vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag tycker om dig och att jag inte vill förlora dig. Jag skulle inte vara mig själv utan dig. Förlåt.



image146

Money can´t change the fact that I have lost you

Ledig

Idag är jag ledig på grund av att jag ska till det ställe jag hatar mest av allt men finns inte mycket man kan göra. Efter det ska jag till grönan och sedan träffa Ida, det ska bli kul hehe men jag kommer säkert vara för flumm eller inte flumm alls. Nu har jag fixat mitt rum lite och ska snart fixa mig.

Blåmärken

Jag har blåmärken över hela mina ben efter i helgen och imorse blev det inte bättre av att vi vandrade typ 2 timmar på gympan, hade lite lekar och sedan gjorde vi upp eldstäder men det gick bättre än vad jag trodde. Jag och Cicci drog till Linkan och käka lunch och sedan var det dags för webbdesign där jag nu är klar med allting. På samhällskunskapen va det ganska slappt och vi pratade om fördomar. Sista lektione var medieproduktion och där fixade vi lite och fick veta betygen men jag hann aldrig få veta. Så åkte jag hem åt middag, har gjort engelska läxa tills imorgon, tittat på simpsons och duschat. Snart ska jag gå och sova.
God natt


image144


Bild på mig från idag, ser riktigt elak ut.
Det har varit en jobbig dag men vi får se hur morgondagen blir och om mina problem kan lösa sig. Orkar inte berätta om allting som hänt. Puss.


Moshpit open

Jag och Emma åkte från Åkersberga 07.58 och kom fram till Moshpit open runt 11 och dem släppt in först 12.00 och då var mitt hår helt platt pågrund av regnet och jag hade inte med hårspray för den slängde dem om man hade med sig det. Men väl inne kollade vi på en massa bra band och de typ 3-4 första timmarna regnade det och man
frös ihjäl men sedan så blev det varmare och varmare.

Hopes die last
och Bring me the horizon var bäst och efteråt drog jag,Emma,Carolina och Nicole till bussen som skulle gå 23.59 men den kom såklart inte och nästa buss kom inte förräns 01.01 och vi var runt 50 pers som väntade på en buss. Endel tog taxi men vi ringde och kollade upp det men att åka taxi från nykvarn till Södertälje centrum skulle kostat 245 kr, glöm det! Så vi väntade på bussen ich det kom en 24.30, tack och lov!
 
I Södertälje gick det inget tåg men jag och Emma sprang mot en nattbuss in till Sergels torg och hann precis med. Inne i stan tog vi en nattbuss till väsby och gick sedan hem till Emma på 20 minuter. Vi åt lite mackor och gick och la oss. Väldigt lyckad dag men jag hade inte druckit på över ett dygn och jag var helt slut typ.

image142

Bild på Hopes die last <333

Stan

Nu har jag varit hemma ett tag och det är väldigt tråkigtså jag drar ut och skejtar snart. Sedan ska jag in till stan och hämta/träffa dude så drar vi hem till mig sen. Kommer bli en bra dag och dagen hittils har varit jätte bra, kunde inte vart bättre typ. En person fick en limpa i huvet och jag satt och as garva verkligen.

1 Dag kvar till MOSHPIT OPEN :D
Det kommer bli så roligt och en massa minnen, bara längtar tills imorgon och får hopps att det inte regnar.

Nu drar jag då, hej då så länge...



image141


Sov gott

Nu ska jag gå och sova efter en kväll med massa läxor men som tur är har jag lite sovmorgon imorgon. Ska bli väldigt skönt att sova med tanke på att jag är så trött. God natt!

Denna dag

Har bara haft en massa dataämnen eller för att vara exakt,2 st. Medieproduktion och webbdesign och det är kul så 4 timmar går fort eller 3 timmar och 30 minuter. Jag åt riskakor till lunch men jag åt mackor när jag kom hem. Jag har gjort läxor och min syssla sedan jag kom hem och nu ska jag fortsätta med min underbara läxa. Sedan kanske jag kolla på tv lite innan jag ska sova.

Hello

Hade nationellt prov i matematik, del 2 och det var från 09.00-10.30 och sedan käkade jag och Cicci lite kebab, as usual! Sedan skejtade jag och hann va hemma nästan 2 timmar innan det var dags att dra in till staden igen för att göra mitt nationella prov i matematik men den här gången del 1 eftersom förra veckan när det var kom inte min buss, otur som vanligt. Men det gick jätte bra och nu har jag gjort klart min flash och nästan hela mitt hemprov så nu ska jag bara fixa en liten engelska uppgift innan jag är klar.
Nu ska jag nog sova, God natt!
image140

Passar på att lägga in en egobild på mig, från idag då!

Hej

Jag har inte orkat skriva på ett tag men idag skriver jag lite igen. Hade skola idag då, medieproduktion, samhällskunskap och webbdesign, sedan fick v sluta 12.40 eftersom vår mental träningslärare hade glömt att vi hade lektion. Så åkte jag hem och råkade somna, jag är så himla trött men jag blir väl snart mer pigg.
Har lagt in lite låtar på mobilen och fixat lite på bilddagboken. Nu ska jag fixa på flash, öva lite matematik och göra mitt hemprov.

Slapp dag

Igår var jag på rockgården med Emma och Linn, jag satt mest med Emma och snackade och hade mys. Idag vaknade jag och Linn drog typ direkt mn spelar inte så stor roll, för jag har mer eller mindre sagt upp min vänskap med henne för hennes beteende är inte okej. Men jag har duschat precis och så, ska göra lite läxa och ta det lugnt.

Riktigt bra dag

Åkte till skolan, åt indiskt med Cecilia och övade lite matematik. Vi hade föreläsning på samhällskunskapen och det var kul. Sedan visade det sig att vi fick ta kompledigt från matematiken för att vi hade nationellt prov igår när vi egentligen skulle haft lunch eller så. Så jag gjorde mitt matematikprov och jag klarade det *stolt*. Sedan fick vi en engelska uppgift och sedan slutade vi. Jag åkte hem och vid stationen hämtade mamma mig och vi hämtade mina saker från shock och jag är riktigt nöjd med dem. Men mina kompisar sviker mig en efter en, en person har snackat skit om mig och jag vet ju att det inte är sant men när man inte är mogen nog tar man fel beslut och det gjorde den här personen. Nu ska jag städa mitt rum för imorgon kommer några kompisar hit.


image139

Snyggo bild på mig

356423-138

Jag bara älskar denna bild på mig, mitt självförtroende är på topp, jag är nöjd med mig och försöker få andra att va nöjda med sig själv. En massa folk har märkt skillnad, de har märkt att jag blivit mer mogen och mer självsäker.
Nu hjälper jag mina kompisar som mår dåligt istället.



Mår bra

Jag har kommit in i en peroid när jag mår bra. Men nu mår jätte många av mina kompisar dåligt, så är här och stödjer dem, det är vad vänner är till för. Ni betyder mest för mig och jag hjälper när som helst, ni kan ringa mig så även om det är mitt i natten, jag vill bara att ni ska må bra. Om ni mår dåligt, mår jag dåligt. Vill bara att ni ska veta att ni är så himla älskade av mig. Puss på er.

Den här helgen som kommer är det rockgården med Emma, kanske någon mer <3
Helgen om 2 veckor är det Moshpit Open Festival, äntligen, men Emma,Sandra,Ulrika,Carolina och många fler, längtar.

Jag är för glad för att sova, så jag lyssnar på musik och har det mys.

Idag har jag jobbat i trädgården, gjort en massa skoluppgifter, nästan klar med alla och sedan ska jag ha typ närmare 20 prov på 3 veckor men jag klarar det, när jag får träffa mina vänner som omväxling, har inte träffat dem på typ 1 vecka.
Jag tror jag ska läsa lite nu också, Gravitation, som är en manga bok, den äger...

God natt, allihop, sov gott
Puss

Tråk >.<


skriv ditt namn med lillfingret: celina
skriv ditt namn med armbågen: celina
skriv ditt namn med pannan:xcelouinba
skriv ditt namn med foten: celina
skriv ditt namn med näsan:celina
skriv ditt namn med tungan:celina
skriv ditt namn med örat:cselkiunsa 

RSS 2.0