Jag bryr mig inte men jag orkar inte mer heller

Allt tjafs hit och dit gör mig galen. Alla dessa kompisar som gång på gång måste bråka med mig fastän dem vet att jag har mycket större problem som redan tar på mina krafter. Det känns som att jag förlorar alla men egentligen är det dem som förlorar mig. Jag har förlorat de som betytt mest och alla är så omogna och skyller allting på mig men jag vet att det är bådas fel, man kan inte bara skylla på en person.


Hur som helst jag orkar inte mer, jag vill inte mer, varför måste kompisar vara så jobbiga ibland? Jag tar paus från detta även om mina kompisar nu är dem bästa, de finns inga som ställer till problem eller snackar skit längre.
I 2 dagar spenderar jag min tid hemma och till att träffa släktingar och grilla och lite sånt som man bukar göra.
På torsdag och fredag sover en kompis över och sedan har jag inga planer.

Jag är trött och måste få vara för mig själv.
Jag hatar att vänner är så falska och jag känner att jag förlorar kontakten med alla utom 2 stycken typ.
Det är jobbigt men nu tar jag paus.
Hej då




Varm och trött

Jag har köpt 2 tidningar idag för ovanlighetens skull och det var Aftonbladet och Expressen för att jag ska kunna klippa ut alla bilder på Torres och sätta upp på mina väggar.


Inne i stan träffade jag Agrin och Medya, det blev ingen klänning eller present idag heller men jag har ju lite tid på mig. Det var roligt oh vi stalkade Linn och Agrin puttade mig så att jag med mina högklackade skor trampade på Medyas fot, så himla synd och vi asgarvade samtidigt som jag gav Medya en kram och bad om förlåt. Det visade sig att Linn skulle träffa sin pappa och när vi såg det så försvann jg och Agrin snabbt som blixten. Det fanns ett jätte snyggt fjrtis gäng på plattan men efter ett tag försvann dem som otur var. Jag och Agrin såg också den kille med vitt hår som vi hade letat lite efter inne på Topman och idag kom jag såklart på vem det var, det var Markus och snacka om pinsamt men hans hår är bara så himla snyggt, dreggel på det.


Agrin och jag köpte tuggummi i automat och fick ett rosa och ett gult och när vi spottade fick spottet samma färg som våra tuggummin hade och det var lite sjukt.
Vi följde med Medya in till Stadsbiblioteket och en läskig man var där och jag och Agrin fotade lite och blev fotade av kineser.


När Medya var klar drog vi till tunnelbanan och jag åkte hem och köpte först en till Expressen så jag får 2 bilder på Torres istället för en, jag vet, det är onödigt men om man gillar någon så gör man mycket som andra kan tycka är patetiskt och sjukt.




Gulligaste Fernando "el niño" Torres




Staden

Jag gick inte och la mig förräns efter 05.00 efter att ha kollat på eftersnacket till matchen som Spanien vann( fortfarande överlycklig och stolt!) och 2 filmer. Så hag ställt alarmet på 09.00 men jag var för trött så till slut tvingade jag mig själv att gå upp 40 minuter senare.Jag tog mina kläder och parfym och gick ner och duschade och klädde på mig. Jag åt lite frukost, jag har svårt att äta mycket när det är så tidigt!
Så nu har jag fixat smink, det syns typ inte men endå lite. Mitt hår är bara kammat åt sidan och jag har packat min väska.

Inne i stan ska jag träffa Agrin(kanin) och Medya och kanske Sophia lite senare.
Det kommer bli en mysig dag för sedan kan jag inte åka in på 2 dagar men jag ska få träffa en massa släkt och det är alltid roligt.
Idag kanske jag kan köpa Alvas present och en klänning till mig om jag hittar en( vilket jag hoppas) ,
Jag ska läsa lite nyheter om Spanien och sedan drar jag.




Älskar kommentaren

De intervjuade Luis Aragones och det enda han sa var;

-Vi spelade bra, vi vann, punkt slut. Jag kommer inte att stanna kvar, eftersom jag inte fått någon möjlighet till det.
Jag satt och as garvade ett långt tag bara för att jag är flumm och överlycklig just nu och för att min humor är bäst.

Imorgon ska jag träffa Sophia och det ska bli kul! Jag slipper vara hemma och det är verkligen något jag vill slippa.
Sedan ska jag träffa Agrin och Medya också så min dag kommer bli mycket bra.
Jag ska gå upp i tid imorgon så att jag inte försover mig.
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna.
Puss och God natt.



Bilden säger allt



Det var exakt så här det blev. Tyskland blev besegrade av Spanien!
Det var en rättvis match.





Allting tack vare denna person <3





RÄTT!

Spanien vann och jag hade rätt igen. Nu har Spanien skrivit historia och dem har jag hejat på genom hela EM och dem har inte förlorat en enda gång! Sedan hade jag rätt när det gällde att det var Fernando Torres som blev den stora hjälten. Han är bara så bäst och så himla bra och kall. Jag fick tårar när domaren blåste av. Nu är jag nöjd och ska ha min Spanien tröja ofta!



Du ljuger!

Du säger att jag inte längre är en del av ditt liv
Du säger att du inte orkar med mig och att du glömt mig
Är det därför du har kvar bilder på mig?
Är det därför du försöker låtsas må bra fast du inte gör det?
Du har inte glömt mig, det vet jag för annars skulle du tagit bort alla bilder på mig!


Nu är det 30 minuter ungefär tills avspark och nu börjar det bli mer nervöst.
Jag har fjärilar i magen, tänk att om några timmar kan Spanien antingen ha vunnit eller förlorat EM finalen!
Torres verkar väldigt glad, han är så himla söt.
Han väger 78 kg också, hahaha skämt åsido.
Nu ska jag ta det lugnt och kolla om min låtsas pappa kommit hem med glassen nu.



Spanien vinner

Nu kommer ju Spanien spela utan Villa men dem har endå väldigt bra chans att vinna måste jag säga! Fernndo Torres är med och kör bra i perioder och Fabregas är säkert med och han har varit bra under EM. Man får bara hoppas att Torrete måste gå ut eftersom han är min favoritspelare. En annan spelare som har varit otroligt bra är Sergio Ramos, han var bättre än vad jag trodde han skulle vara.
Tyskland hade bara tur när dem vann över Turkiet och dem är så macho och tror att dem kommer vinna, men jag tror att om Spanien kör som dem gjort hittils så kommer det göra att dem tar hem det här.

Nu är det bara några timmar kvar!



Mysig dag

Idag blev jag väckt runt 11 av att min lillasyster hoppade upp i min säng och frågade om jag ville följa med till Norrviken men jag sa nej och la mig ner igen. Sedan hörde jag mamma snacka om att vi skulle få mat där och den är bäst så jag satte mig upp och klädde på mig direkt. Vi åkte dit och åt och fikade men det var så varmt att jag dog typ och jag tog en kinderägg också och fick som halsbränna i näsan så jag mådde jätte dåligt ett tag. Alla mina mostrar kom dit och det var jätte roligt och på tisdag kommer min ena moster hit på lunch och på onsdag ska vi till min moster på värmdö och ha det lite mysigt, bada, äta mat och sånt. Dem har en sjötomt så det är jätte fint.

Ikväll är det FOTBOLL och Spanien ska vinna. Jag har på mig min Spanien tröja och en i centrum sa; Go Germany! och jag bara nej.
Nu ska jag vila för jag spyr snart känns det som.
Puss hej.


Bilder på mig









Här är fler bilder på mig och mitt hår ser rödbrunt ut. Fast om 3 veckor så omfärgar jag mitt hår och det ska bli helblont!
Puss på mig som är glad endå!



Klar

Mitt hår blev inte hel blont eller en del blev det så jag måste färga det en gång till men jag får inte göra det förräns om 3 veckor, lite hemsk men det går.
Nu kommer bilder på lite av det jag köpte. Jag gjorde av med 900 idag och har kvar 2300.










Mina väskor och mina skor!




Till slut en bild på mig!


Bästa dagen <3

Nu sitter jag här och ska färga mitt hår blont, alltså jag är överlycklig. Det är några minuter innan vi ska gå till steg 2 eller något sånt.
Jag har varit med Medya, Agrin och Canny idag och dagen har vart bäst.
Jag har köpt ett par rosa skor, rosa väska, svart väska, blond hårfärg och en kudde. Jag skulle ha köpt en klänning och present till Alva men det får bli nästa gång för jag hittade ingen fin klänning och jag kan inte min lillasysters storlek.
Dagen kunde inte ha varit bättre. Jag träffade Cai och hennes otroligt snälla kompisr idag och dem är mycket sociala. Det är bestämt att Cai förljer med mig och Aztrid på Pride och det kommer bli jätte kul. Agrin och Medya kanske också ska dit, det hoppas jag verkligen.



Ni gillar det

Så har man suttit och kollat på film och snackat med någon från Serbien och med Medya som jag ska träffa imorgon. Det ser jag fram emot. Nu har jag haft tråkigt och photoshopat en bild på typ 1 minut bara för att jag som vanligt inte kan sova och det gör mig galen!
Jag är hungrig igen men jag har börjat äta lite igen och tränar jätte mycket.
Jag är stolt över mig själv.

Här är min bild som jag vet att ni gillar! Det är bara att erkänna.
Jag blev snygg på den här bilden. Det är inte så jätte
ofta det händer ibland och det finns undantag.
Jag börjar få bättre självförtroende.
Det är bara positivt.
Jag är glad.
Puss.




Förlåt för att jag blev snygg. Du kan fortfarande inte vara mig hur mycket du än vill.
Min personlighet äger din, du måste ändra dig väldigt mycket för att bli som mig.
Jag är rikare än dig, du kommer aldrig bli mig Linn. Så sluta va avundsjuk,
jag förstår inte ens varför du är det.
Det är synd att det är så.
Förlåt att jag
är den jag
är nu.


Jag är glad, förstör inte det nu, snälla!
Jag vill må bra, låt mig va om ni inte kan säga något snällt.
Jag är lycklig förstå det.
Det är första gången på länge.



Hur orkar du?

Tack Iza för att du är så snäll... inte och för att du får mig må dåligt men tack vare Medya eftersom hon är den enda som vet om det här så är jag glad endå, tack Medya för allt du gör för mig! Du och jag ska spamma Linns gb så hon blir galen. Du är speciell. Puss, tack för att du finns, du är vad en riktig vän ska vara. Jag älskar dig. Tack ännu en gång.

Okej, först och främst vill jag väldigt gärna att du tar bort alla bilder du har på mig om du inte har gjort det för du vill säkert inte komma ihåg mig nu eftersom du inte orkar med mig?!
 
Jag ska berätta för dig att jag tycker du är otroligt orättvis när du säger att JAG förändrat mig, jag kanske inte är den enda men jag har blivit gladare ja, jag har mognat enligt alla men du kommer säkert säga emot, jag har möljigen blivit lite hårdare för att visa att jag sätter gränser jag med, jag kan vara bitchig och dryg, men det är bara om någon retar upp mig.
 
Det här är inte bara mitt fel ska du veta, du har också bidragit till att allt blivit som det blivit.
I början var allting bra och jag kände att jag kunde lita på dig och vi snackade mycket, jag berättade en massa saker för dig, jag var tyckte du var stark och underbar och jag var stundtals till och med avundsjuk på hur du var men nu inser jag att det ändrats. Efter ett tag bråkade vi och varenda gång var det på grund av en småsak och att folk säger saker, vi väljer vilka vi tror på, tyvär måste vi ta ställning och vara på någons sida men jag trodde aldrig på dig och du trodde inte på mig.

Jag vet att det är Linn som snackar om mig det är så himla uppenbart, du väljer henne framför mig, du tror mer på henne och jag fattar inte varför, hon kan göra vad som helst mot dig och du bryr dig inte och låtsas inte om det men om det handlar om mig måste du göra något, du särbehandlar dina kompisar, det är inte smart gjort, jag trodde du var smartare än så. I början tog jag åt mig av det du sa men nu när du säger elaka saker tar jag inte åt mig, jag blir inte sårad, du är säkert sårad av allt jag säger som du sa jag är duktig på att såra folk men då borde väl du ha gjort något för att få ett slut på det, som i början när jag enligt det var underbar( om det ens var sant vill säga) varför pratade vi inte igenom allting så vi verkligen var säkra på vad vi tyckte, vi redde aldrig ut det ordentligt och sista gången bara gjorde vi ingenting, när jag kom där med Medya och Agrin, du låtsades som om ingenting hänt och det är det värsta man kan göra tyvär!
 
Men efter ett tag tappade jag all tro om att vi skulle bli vänner som vi en gång varit, jag hade rätt, ingen blev som det skulle, vi bråkade mer och mer och till slut orkade jag inte bry mig om dig bara för att det kändes som att du alltid var sur på mig och frågade svarade du aldrig.
 
Du betydde allting för mig en gång men sedan förändrades allting, på grund av mig säkert, för det är nog vad du tycker mn jag tycker båda har gjort det här till vad det blivit lika mycket. Det är synd men det var nog inte meningen att vi skulle vara vänner. Det finns så många som ljuger, man blir misstänksam, du har gjort samma sak mot mig men det bryr du dig inte om, du bara säger att jag tror på andra men du gör exakt samma sak. Du kanske måste lära dig att inse dina svaga punkter, för du är inte heller så perfekt som du tror. Jag kan inte säga att jag är perfekt men jag tycker jag har förändrats till det bättre  men det tycker inte du. Det är ju bra att vara glad och det är jag nu men att jag då måste göra mig av med kompisar bara för små saker är inte så kul men vad ska man göra när mn tappat tron för någon som en gång betytt så mycket?
 
Det finns väl inte så mycket annat att göra än att släppa den personer, få ut den ur sitt liv och starta om på nytt och i framtiden inser man nog att man gjorde ett stort misstag eller så gör man det inte. Det känns som att jag förlorar alla mina vänner och alla mina kompisar säger att det inte beror på mig utan dem själv och jag vet inte vad jag ska tro längre men jag kan inte ta på mig hela skulden för det här och jag hoppas du känner att du gjort något fel, eller kanske inte?

Den man en gång älskat så himla mycket finns inte längre kvar, alla förändras med tiden och det kan förstöra en vänskap och tydligen blev det så nu bara för att vi båda skyller på varandra. Vi borde ha hjälpt varandra och rett ut allting så hade vi förmodligen varit vänner igen. Det gick som det gick. Förlåt, inte för att du kommer bry dig men jag var bara tvungen att få ut allting så jag kan må bättre nu när jag ska bearbeta ut dig ut mitt liv. Förlåt för att jag inte varit en bra kompis, jag börjar nästan ångra att vi snackade att vi träffades, för då hade jag inte behövt må som jag gjort och gör.

Ditt första intryck på mig var jätte bra men nu vet jag inte längre vad, jag kommer ihåg första gången du skrev till mig på pea och jag kommer ihåg första gången vi träffades, det kommer bli svårt att få det ur mitt minne. Förlåt för alla gånger jag sårat dig, jag säger saker jag inte menar men man kan inte göra något ogjort och att såra dig är inte något jag velat utan ilskan har tagit över och förändrat mig ibland och skuldskänslorna efter det får mig att vilja dö men man kan inte dö. Man måste som person ändra på sig och det trodde jag jag hade gjort men tydligen inte tillräckligt. Förlåt och hej då, hoppas ditt liv blir bra och att du får det bra utan mig, får det mycket bättre för utan mig kommer du ju må jätte bra och vara glad. Förlåt för att jag en gång i tiden var din vän men jag upp, orkade inte kämpa, förlåt för att jag ens finns. förlåt, förlåt, förlåt...
 
Du var speciell! Förlåt

Musik

Nu har jag haft en ganska mysig eftermiddag. Om jag får för mamma ska jag gå på konsert imorgon, Avril lavigne plus jonas brothers tror jag det var, men allting hänger på min mamma som sagt.
Jag har knarkat musik idag men det är för att jag inte orkat med så mycket, jag har kännt mig svag till och från men nu är det bättre för tillfället. Min väska har blivit skickad idag så den kommer nästa vecka någon gång och om jag har tur kommer ju min mobil då också. Väskan jag beställt är jätte fin vill jag lova!


Jag ska träffa Medya imorgon klockan 13 vid plattan och det ska bli kul. Det är första gången jag är inne i stan på ett tag och jag ska försöka hitta saker jag vill köpa. Jag bara måste köpa nya saker nu. Mamma ska ha 500 kronor från mig eller 410 för Slipknot biljetten idag så år jag 90 kronor tillbaks och de 410 kronorna av pappa när han för lön och det längtar jag till för jag känner mig fattig nu.
Fast jag är bara lite snål av mig.
Jag har fått lite hosta och det känns om att jag ska hosta upp mina inälvor, lite lagom mysigt.


Jag älskar mitt liv, mig själv, mina kompisar, min familj, min kille.
Jag älskar allt som har med mig att göra :*
Proud to be me!



Ren(are)

Nu har jag duschat efter att ha fikat lite bullar. Saker och ting är bättre nu och snart ska jag kolla på tv. Det finns inte mycket vettigt att göra när man är sjuk. Jag tänkte skejta och cykla efter maten om jag är tillräckligt bra annars får jag ta det imorgon.
Jag har vart inne på bdb men jag pallar inte ladda upp bilder längre, det känns tråkigt pus att jag inte har så många nya och jag vill inte ha gamla.
Jag längtar tills imorgon då jag kommer bort från hemmet och kan ta det lugnt i stan!





Jag gillar att ego! Ifall ni inte visste det vill säga.



Nej, ingen underbar fotboll idag.
Panik!




Varför?

Jag hatar det här livet. Det består av bråk hela hela tiden förrut var det oftast jag som var felet men nu bråkar min mamma och låtsas pappa och jag blir galen av det. Hatar när folk skriker och man vågar knappt säga något längre för då bli han sur, jag hatar honom och är glad över att jag inte är släkt med honom, han kan gå och dö för han förstör bara. Han får alla att må dåligt och jag mår extra dåligt av det här för jag är rädd för folk som bråkar och jag måste ha musiken på en jätte hög volym för att inte höra dem! Okej, nu börjar det igen, nu ska jag gå och dö, hej då.

Mamma vi skulle ha det bättre i Haninge!




Förlåt

Förlåt för att jag sårar alla, tjejer som killar
Det är inte meningen
Jag kan inte hantera mina känslor
Förlåt för allting


Så fort jag gör slut med någon blir jag alltid ihop med någon annan och det känns som att jag inte bryr mig om mina ex men så är inte fallet, jag är fortfarande kompis med alla men jag kan inte hjälpa att jag känner mig elak
Det känns som att jag dissar väldigt många och jag leker mångas känslor och låtsas gilla dem bara för att få ut något av det, jag är hemsk åtminstånde när det kommer till kärlek
Hur kan folk ens gilla mig, jag förstår inte, jag är elak men folk vägrar inse det
Förlåt för mina känslor, jag hatar att vara kär
men livet är inte lätt
Förlåt till er alla som jag sårat och då menar jag mina ex inte kompisar(!) , då det är en helt annan sak.
För tillfället har jag världens bästa kille som jag inte tänker släppa på ett långt tag om jag ens gör det!

Du som alltid försöker ta mina killar, du kan skaffa ett eget liv, försök inte vara som mig för du skulle aldrig lyckas! Du vet vem du är och du säger att du är avundsjuk på mig och allt, att du gillar mig, att du älskar mig, att du är kär i mig men vet du vad jag struntar i vad du känner för du är falsk!
Du vill ha allt jag har men inse faktum, du kommer aldrig få det hur mycket du än försöker,skött ditt liv så sköter jag mitt.

Jag kan inte annat än känna mig dryg för att såra folk, men det går över efter ett tag och att ha er som kompisar är det bästa man kan tänka sig. Nu handlar det fortfarande om mina ex.
Ni kommer alltid betyda något speciellt för mig.
Förlåt, förlåt.
Jag menar inte att göra som jag gör, det är inte meningen för det mesta. Förlåt.
Men jag vet att ni alltid förlåter mig bara för att ni är bäst.

Puss på er <3



Love it






Jag bara älskar den här låten. Den får mig att vara lugn av någon anledning.

Jag har blandad musiksmak, jag vet.




Det börjar ljusna

Nu börjar det bli ljust ute och jag kan fortfarande inte sova. Jag tittade på Sagan om ringen och någon mordserie efter matchen och har kollat på halva American pie nu och jag är pigg men mitt ena öga gråter för att jag egentligen är trött tror jag. Dessutom är jag aningen hungrig och senare idag ska jag träffa Aztrid och Sophia och dra till Södertälje och träffa Elin antar jag, ska bli skoj. Snart måste nog jag sova för att få någon sömn alls, det är inte bra att vända på dygnet som jag har gjort men vad kan man göra egentligen, det är ju sommar!

I helgen, dag är inte bestämt ännu så ska jag träffa Medya och det ska bli jätte kul! Henne kan man verkligen lita på till skillnad från en viss person vid namn Linn och en annan som alltid sårar mig och får mig att må dåligt nämligen Iza men jag har dumpat dem nu och är inte längre vän med dem för som jag sagt så säger jag upp vänskapen med alla som får mig må dåligt eller beter sig dåligt eller på annat sätt är elaka. Både Linn och Iza har ljugit för mig och jag vill inte va vän med några som ljuger och jag vill kunna lita på mina vänner men det är synd att folk är så. Speciellt tråkigt för dem att bli ovän med mig som har så många kontakter! Dem är i alla fall ute ur mitt liv och jag har inte mått så här bra på mycket länge.

Jag kan inte sova just nu så det blir till att lyssna på musik och somna när jag kan. Hoppas att man somnar också för annars kommer jag vara levande död imorgon och det är inte kul för då somnar jag när jag äter om jag har otur!
En känsla just nu på tal om något annat är att jag tror att Spanien tar hem hela EM, så som dem spelat har dem visat att dem är skickliga och förtjänar att vinna EM! Det är endast min åsikt.

När jag träffar Medya ska jag också försöka köpa en present till Alva och så ska jag köpa en massa nya snygga kläder. Det behöver jag med tanke på att jag bytt stil och allt.

Mitt inlägg blev ganska långt...

God natt







Mitt Spanien

Jag visste det, Spanien vann över Ryssland med 3-0. Torres körde bra men fick tyvär inte göra mål men det viktigaste var att dem gick vidare. Jag är över lycklig just nu.
Nu möter dem Tyskland i finalen på söndag.


Jag och pappa brukar säga vi till våra favortilag, Liverpool är ett exempel. Om Liverpool vinner säger vi att vi vann och så och pappa gör så på jobbet och alla skrattar och det är roligt att höra.
Men Spanien förtjänade verkligen att vinna.




En till bild på mig, poserar stolt i min Spanien tröja och nu får den vila tills på söndag!


Sjuk?

Jag var grymt trött när jag tittade på tv och råkade somna och sov 1 timme och vaknade upp och huvudet värkte, jag kunde knappt gå, alla ljud lät 1000 gånger högre och jag vet inte varför men jag vägrar ta tabletter!
Nu har jag kollat på Hairspray och jag älskar den, så himla bra!
Vi åt nyss mat, det blev korv med potatismos och det var gott men nu känner jag mig jätte trött igen! Jag måste hålla mig vaken till matchen!




Jag bjuder på en bild på mig från idag då. Jag kan berätta att jag skämde ut mig i centrum, jag råkade kolla på en kille så länge att han märkte det och jag bara försvann snabbt där ifrån, hehe.



Present eller inte

Det gick inte så bra att leta efter present så jag ska beställa en sak från internet. Jag handlade lite chips till min brorsa och snart kommer jag va lite fattigare men det gör inget!
Vi åt mat nyss, kyckling och pasta och snart ska jag gå och kolla min lilla syster och se om hon har det bra. Jag lyssnar på massa skämt låtar om "emos" och det är så himla töntigt. Samma sak med fjortislåtar, hur orkar folk egentligen.
Nu ska jag ut och skejta lite!


Hej då

Nu ska jag åka till Täby centrum och köpa en  present till Alva som fyller 5 år om några dagar! Jag har missat bussen 2 gånger bara för att min brorsa är så himla ego trippad!

Jag somnade inte om imorse utan gick upp och åt frukost och sminkade mig i 1 timme, det måste vara rekord för att vara mig liksom. Min buss går om 25 minuter och den tänkter jag inte missa så jag ska gå om ett tag. Sedan ska jag också köpa lite chips till mig och min brorsa som vi ska ha ikväll till fotbollen(!) och Sagan om ringen.
Jag har såklart på mig min Spanien tröja, kanske för sista gången om dem åker ut ikväll och mina röda jeans för alla andra är tydligen i tvätten och endel vill inte ha!


Slipknot biljett

Om några minuter har vi beställt min biljett och eftersom jag måste betala med mina egna pengar så ger pappa mig så mycket pengar typ nästa månad så jag är nöjd för jag har inte råd att betala nu när jag sparar till saker! Jag är glad för i november ska jag på Slipknot!

I natt sov jag 4 timmar och ikväll är det match, hur ska jag orka?!




Planer

Jag måste seriöst klippa mig snart för jag håller på bli galen på mitt hår och speciellt min lugg! Sedan ska jag låta min vanliga hårfärg komma tillbaka och kanske färga det blont för det har jag velat ha länge men vi får se hur jag gör!
Jag måste köpa present till Alva senare idag och städa mitt rum.
Köpa nya kläder och nytt smink.
Idag börjar min löpträning, ska springa minst 3 km per dag!
Verkligen dissa alla som får mig att må dåligt( kompisar alltså)

Jag lyssnar på fjortisdunk och techno just nu, det känns mycket skumt för att vara mig men jag är förändrad som sagt!





Bilderna är gamla men det är för att jag inte tagit några nya på några dagar!




Tråkar lite

Jag väntar på att något roligt ska komma på tv och eftersom jag är uppe så länge nu kommer jag sova länge imorgon men imorgon tar jag det lugnt och kollar på matchen på kvällen mellan Ryssland och Spanien!
Jag har fått reda på att min nya mobil kommer till service stället tidigast i slutet av nästa vecka och det var inte så roligt att höra men min väska som jag beställt kommer förmodligen nästa vecka så det är bra. Jag kommer använda den mycket och den kommer matcha min mobil. Snart ska jag köpa nya kläder också och jag räknade fel så nu har jag 3 400 kronor endast i kontanter, jag har mer på mitt kort!
Imorgon blir det att fixa sminket och allt för att det ska bli fin tills när Ines sover över.


Det finns alltid någon jag kan lita på och det är Aztrid och jag tycker det är jätte kul att vi börjat träffas mer än vad vi gjorde ett tag när vi höll på glida ifrån varandra! Hon är speciell för mig och betyder väldigt mycket, en av mina bästa vänner!





Jag bjuder på en bild på mig från i modsommras eller hur det nu stavas. Mina solglasögon på bilden är förresten borta och jag älskar dem och det är dessutom de dyraste jag har, kanske att jag glömt dem hos pappa.

Nu ska jag titta på Scrubs, bye!



Försov mig

Dagen började med att jag försov mig. Jag vaknade upp när jag skulle möta Aztrid och det resulterade i jag var i Ulriksdal 2 timmar efter. Vi satt vid plaskis och efter ett tag gick vi ut med Ebba, Sophias hund och sedan var vi inne hos Sophia. Aztrid och Sara gick efter ett tag för att äta och jag och Sophia åt rostade mackor och snackade innan vi gick ut för att fota. Men jag var tvungen att åka hem då och när jag kom till Åkersberga station mötte jag en gammal klasskompis som jag numera är ovän med och hon sa hej och så hade hon värsta gänget bakom sig och jag bara ignorerade dem och så hörde jag hur dem snackade om mig men vet inte om det var bra eller dåligt. Tyskland vann mot Turkiet men det var i sista sekunden! Nu ska jag vänta på Scrubs.



Mys och sen sova

Nu har jag duschat och ligger i sängen och väntar på Scrubs som jag börjat uppskatta. Efter det är det dags att sova för att orka gå upp imorgon och göra allting som jag ska göra.
Det är lagom mysigt men jag har ingen aning om vilka kläder jag ska ha imorgon eftersom vi ska ha vatten krig men jag antar att det blir mjukis byxor och någon fin tröja.
Nu ska jag titta på tv.
God natt!




Vattenkrig?

Imorgon drar jag till Ulriksdal för att träffa Aztrid, Sara och Sophia förmodligen. Vi ska ha vattenkrig och det ska bli kul och jag hade det senaste för 2 år sedan. Morgondagen kommer bli jätte bra och äntligen kommer jag bort från det här stället!

Jag har precis ätit scones som mamma bakat och pratat med lite personer på bdb och pea och endel typ dissar mig men låtsas inte om det, jag stör mig på dem och andra är helt underbara!
Snart ska jag väl fixa mitt rum lite och kolla på tv.

Jag måste gå upp runt 8 imorgon för att hinna duscha och göra mig i ordning. Det ska bli mysigt.


Måla rummet

Nu är det så att jag har kommit på att jag vill måla om mitt rum men har ännu inte riktigt kommit på vilka färger jag vill ha och så!
Kan någon ge mig något förslag på hur jag kan göra?
Just nu är mitt rum bara vitt.
Det är ju mysigt men har blivit lite tråkigt i längden så det skulle vara roligt med en ny färg.



Bullkalas

Alla åkte iväg för att kolla på en bil utom jag och min lille bror och det slutade med att han snubblade i ett tält och vände det upp och ner och jag höll på dö av skratt och att jag och han värmde bullar och gjorde kaffe och tömde diskmaskinen. Jag var också ute och fotade lite för att det inte fanns något roligare att göra. Så alla kom hem och vi åt bullar och drack vatten, mjölk och kaffe.

Nu i juli ska vi också till Åland och det suger lite men jag får ta med min data och va inne på internet hur mycket jag vill som tur är! Vi kommer vara där i 3 dagar typ. Vill helst inte det men orkar inte heller vara hos pappa!



Underbart band

Slipknot kommer till Sverige i November närmare bestämt den 12:e och då kommer jag vara där och se dem på Hovet. Senaste dem var här var 2005 när dem turnerade tillsammans Slayer. Den här gången spelar dem med Machine head och Children of bodom! Jag är mest pepp på att se Slipknot såklart och här är en video med en av deras bästa låtar enligt mig.
Finns det ingen annan som gillar dem?


 

Spit it out(Live)

Tog lite mer videos med dem för det finns så många bra!


 
No life

Till sist men inte minst, den första låten jag hörde med Slipknot

Wait and bleed(live)


Gräl

Det går inte en dag utan att mamma grälar på mig och jag verkligen hatar det men när hon säger något och jag vet att hon har fel måste jag säga emot och då blir hon ännu mer sur och skyller allting på mig, det är alltid så, hon inser aldrig sina fel utan hon ser bara andras. Jag håller på avreagera mig i mitt rum genom att lyssna på A vain attempt. Vi var då och pantade burkar så nu är jag 78 kronor rikare.

Jag antar att det är lunch snart men jag är fett opepp på att äta eftersom ingenting är gott, allt är så himla nyttigt nuförtiden bara för att min låtsas pappa ska banta så måste hela familjen drabbas av det och det suger! Jag älskar maten hos pappa, det är varierat och både nyttigt och onyttigt.

Mamma hittade min hemma nyckel också, den låg tydligen i tvätten så nu är det bara pappas hemma nyckel som saknas, men jag tror jag tappat den på någon tunnelbanestation.
Så om jag vill till pappa får jag gå in bakvägen som ibland brukar vara stängd!



Nyvaken

Jag råkade sova lite för länge men som tur är väckte mamma mig så jag slapp sova för länge. Nu har jag ätit frukost, olivbröd och mjölk blev det. Sedan gick jag upp till mitt rum och tog fram min laptop och lyssnar på A vain attempt! Om ett tag ska jag följa med min låtsas pappa och panta flaskor och alla pengar går till mig, vet inte varför men bra är det. Jag har hittat en mycket fin platt tv som är HD klar men jag ska försöka få min mamma att betala hälften. Pappa är snäll så i höstas köpte han en platt tv till mig utan anledning och den är jätte fin och bra, jag älskar den men den jag ska ha nu ska vara lite större!
Det blir Täby centrum för mig någon dag när Ines ska sova över, då ska jag köpa en massa nya kläder nu när man har mycket pengar!






Min tv hos pappa.




Dokumentär

Det var ingen fotboll idag så jag passade på att titta på en dokumentär på 4an. Den var faktist spännande och jag är glad att det löste sig men en sak som jag stör mig på är att alla ville ta foto! Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra! Funderar på att kolla om en kompis vill träffas imorgon men jag vet inte riktigt om jag orkar gå upp tidigt imorgon också.
Jag träffar Aztrid på onsdag annars och det ska bli kul, var över 1 vecka sedan.

Nu undrar jag verkligen när min mobil kommer, det kan ju inte ta så lång tid att beställa en ny mobil, jag vill verkligen ha den snart så jag kan messa med underbaraste personen. Mitt problem är löst nu också så allt är jätte bra nu! Jag är glad och dagen har varit jätte bra. Även om jag varit hemma hela dagen men ibland är det bara skönt.
Jag orkar inte med bdb just nu och har inte lust att ladda upp nya bilder. Jag känner mig lite osocial men ibland måste man vara det för att orka igen.
Jag har märkt att jag har en massa skor över 15 par som jag inte använder så jag ska sortera dem och mitt smink och kolla vilka kläder jag vill ha kvar och inte!



Bilder

Jag har precis ätit middag. Det blev grönsakssoppa med olivbröd och olivsmör och vatten som vanligt att dricka eftersom vi inte får dricka något annant. Nu har jag tagit bild på mig säng. Den är såklart större i verkligheten.




Det här är då min nya säng som jag bara älskar. Det blev en ego bild på mig också fast den är tagen igår när det var paus i fotbollsmatchen. Jag har på mig min fina Spanien tröja och bakom mig tror jag det är så finns det en Fernando Torres affisch, säger det vilken spelare som är min favorit?
Nu ska jag ut och skejta lite mer så jag blir ännu bättre men jag väntar nog med tricksen efter ett visst tv program!


Ont i kroppen

Det värker i armar, benen och ryggen för att montera sängen var inte världens lättaste. Har tittat på tv och kom just på att det inte är fotboll förens på onsdag och det suger.
Men jag bara älskar min säng, den är 160x200 och det är jätte nice. Men mitt rum ser väldigt litet ut nu fast egentligen är det ju sängen som är stor. Mitt rum är fint nu fast jag måste ta ner alla verktyg så att jag inte råkar göra mig illa på dem. 

Nu äntligen funkade det att bli medlem på A vain attempts hemsida, så jag är nöjd. Ligger i sängen och lyssnar på dem och det är mysigt. En annan sak jag kommit på är att jag nu har råd med min platt tv så om någon vecka ska jag åka och köpa den. Hela mitt rum kommer bli nytt och mamma har gått med på att handla nya kläder plus att jag själv har massa pengar till det. Jag ska också köpa min mac och en systemkamera och sedan är jag nöjd och måste spara för nästa år drar jag och en av mina bästa kompisar utomlands! Jag mår bra idag förrutom att jag var lite deprimerad när de andra bråkade imorse.

Ps. Bild på sängen kommer senare.

Ny säng och nytt rum

Det blev inte så att jag började med sängen direkt för alla var så sura och jag låg på golvet och lyssna på musik och till slut somnade jag och sov i 2 timmar. Då såg jag att mamma och min låtsas pappa försökte få upp min madrass vid trappan men det gick inte så lätt. Det tog runt 30 minuter och dem var tvugna att skruva bort alla trappräcken för att till slut få upp den till mitt rum.

Jag hade precis börjat packa upp sakerna när maten var klar så jag gick ner och åt lite snabbt och gick sedan upp och byggde ihop min säng och det tog högst 20 minuter! Nu var det madrassen som skulle i sängen så jag var tvungen att be om hjälp efter att själv ha försökt i 30 minuter. När sängen vad klar så kom mamma och städade mitt rum och jag gick ut med soporna och med min smutstvätt som inte var lite vill säga.
Efter det tog jag en välbehövlig dusch och nu är min lilla syster i mitt rum och saboterar.


Uppe tidigt

Jag har gått upp det tidigaste på hela lovet och nu känner mig aningen pigg. Min säng kom för 30 minuter sedan och nu ska jag montera ihop den och det själv bara för att alla andra i det här huset är så sura och det är bra för då kan jag vara på mitt rum och fixa sängen och lyssna på musik. Jag såg att sängen var väldigt stor och tung så jag kommer förmodligen vara ganska död efter det med tanke på att jag har träningsverk sedan innebandyn och fotbollen igår! Nu är det dags att montera.


God natt

Nu ska jag sova. Ska försöka gå upp vid 9 imorgon för att vänja mig vid det för i veckan har jag fullt upp.


88 år

Nu satt jag och tittade klart på matchen och jag kände mitt hjärta slå hela tiden och när det blev förlängning mådde jag ännu mer dåligt och vid straffarna var jag nära på att gråta för jag var nervös. Men jag trodde hela tiden på Spanien och (Fran)cesc fabregas tog Spanien vidare och den 88 år långa förbannelsen är över, äntligen har dem slagit Italien!
Jag är lite irriterad på Luis aragones som alltid ska ta ut Torres, jag förstår att han blir besviken, det skulle jag också bli och man märker att dem inte gillar varandra!
Nu är det bara att vänta på nästa match för Spanien som är på torsdag och då möter dem än en gång Ryssland som blivit bättre för varje match så det kommer inte bli en lätt match kan jag säga!
Ännu en gång vann det laget jag trodde på och under hela EM har de lag som jag trott på inte förlorat en gång, jag har haft rätt varenda gång vilket är ganska otroligt. Jag borde satsat pengar men men, jag är nöjd med att Spanien vann idag!



Problemet nästan löst

Imorgon kommer jag säkert få det mail jag behöver och allting kommer lösa sig. Men nu undrar jag verkligen hur länge jag ska vara utan min mobil för jag har haft den på lagning i över 3 veckor och jag vill ju helst ha tillbaks den snart så jag kan bli nådd av folket.
Snart är det mat och tur är väl det för sedan ska jag ladda upp inför matchen. Det blir kyckling av något slag. Sändningarna börjar 19.20, 1 timme och 35 minuter innan matchen börjar så det blir bra.
Jag har lite ont i huvudet men det kan bero på att jag i hegen varit uppe typ hela nätterna och sovit till 12.30 nästan varje dag och sedan bara ätit lunch, knappt det och för att jag spelade fotboll i några timmar i går och det trog på mina krafter särskilt som jag bara drack 1 klunk vatten. Idag har jag världens träningsverk i benen och i armarna.

Jag kom på att snart fyller Alva 5 år redan och jag måste köpa något fint! Hon önskar sig en massa bla fotbollsskor, en glittrig klänning, en sköldpadda, smink, solglasögon, smycken och en massa andra saker så vi ser vad jag köper till henne men jag kan säga att hon fått samma smak som mig och hon gillar mycket saker som mig!
Det är lite mer än 2 veckor innan hon fyller år och det är bra för då har jag lite tid på mig i fall att jag skulle vilja beställa något till henne.




Äntligen hemma hos mamma

Nu efter att lite snabbt ha träffat Emma oh spelat GH så har jag kommit hem till mamma. Hon har tagit bort min säng bara för att jag ska få en ny imorgon så det blir att sova på madrass inatt. Jag sitter just nu och läser om snacket inför matchen ikväll och det ser ljust ut för Spanien och nu när dem kört så bra så bara borde dem vinna.
Nu måste jag möblera om mitt rum för att min nya säng ska få plats så det är väl bara att börja!







Jag mår bättre idag och det känns skönt och hoppas det håller i sig. Men jag ser positivt i allting eller vad man ska säga och jag längtar till nästa vecka och hoppas att jag får mitt lilla problem fixat också!

Jag är vaken

Trodde jag skulle somna för 2 timmar sen men nej. Det var lite ljust och sedan dess har jag sett världens finaste väskor och jag köpte en av dem för de andra får mamma köpa till mig. Sen ska jag köpa lite klänningar i veckan och lite sånt. Just nu lyser solen på för fullt och det är då ingen idé att försöka sova för då sover jag bort dagen! Som tur är så är det lagom varmt i rummet men jag är en aning hungrig.
Jag ska kolla om jag hittar något mer att köpa nu.



Sitter och tänker

Nu har jag tänkt en lång stund och jag känner mig lite depp! Vet inte varför egentligen. Men jag längtar tills nästa vecka för då ska jag förmodligen träffa Ines och kanske att hon sover över några dagar också och sen ska Aztrid sova över också och jag längtar en massa. På måndag får jag min säng. På onsdag och torsdag, semifinal i EM och sen kanske jag får min mobil.

Jag vill mår bra men det finns alltid något som dyker upp och får mig bli nere igen.
Den här gången tänker jag på att jag förlorat en massa kompisar bara för att man bytt stil, det är väl inte för utseendet som man är kompisar eller(?), det borde ju vara för personligheten men men. Endel kompisar har dock inte betytt så mycket. Men jag vill just nu till USA och träffa en underbar person som jag träffat en gång lite snabbt när han var i Sverige men det lär inte bli förräns i höst och det är lite jobbigt.

Juste en annan sak, mina ärr syns knappt längre men pappa vet inte att jag börjat med det igen så om han ser det är det kört för mig! Jag vill hela tiden göra om det men endå inte jag vet inte vad jag ska göra. Jag är minst sagt självmordsbelägen och jag vill få bort det men inget hjälper. Speciellt inte BUP som jag hatar mer än allt, det bara förstör mer för mig! Jag hatar mig själv, jag orkar inte mer, men jag måste... Alla är så falska utom endel och det tackar jag er för speciellt Emma, Aztrid, Ines, Sebbe, Jesper, Nicole, ni finns alltid där för mig hur dåligt jag än mår och hur dum jag än är, tack!

Jag vet inte hur länge jag kommer orka med mitt liv om jag fortsätter må såhär men jag ska försöka för alla som betyder men det kanske inte hjälper. Jag känner mig elak och egoistisk men det är precis vad jag är, egentligen!




Ryssland is the shit!

Vad var det jag sa, ännu en gån hade jag rätt och Ryssland är nu i semifinal!
Portugal var storfavoriter men Tyskland vann, Kroatien var också storfavoriter men förlorade mot Turkiet efter straffar och idag vann Ryssland som spelade helt fantastiskt fotboll över Holland. Imorgon gäller det för Spanien att vinna mot Italien. Jag kan vara stolt för jag är lite ryss. yes alltså!
Snart ska jag väl sova om det inte kommer något roligt på tv:n vilket man kan hoppas på.





En bild på Arshavin(Arsjavin?) som är Ryssland bäste spelare och numera en av mina favoriter!


Både saknar och inte



Jag saknar hur jag klädde mig förrut men jag gillar också hur jag klär mig nu men jag börjar tänka tillbaks på alla hemska saker som hände under den tiden när jag var 12-14 och jag vill helst inte bli påmind om det. Det var mestadels därför jag ville byta stil och inte bli igenkänd och att nu gå här i väsby och hela tiden känna rädsla för att träffa någon av de personerna får mig att vilja sjunka genom jorden. Jag tror att han(!) kände igen mig även när jag bytt stil för han kollade alltid extra mycket på mig och jag skyndade mig att gå iväg.

Men jag kommer gå klädd lite olika ibland kanske jag har på mig lite mer svarta kläder för att det är ju nästan bara sådana kläde jag har och man kan inte ändras på en gång. Men mamma har i alla fall gått med på att åka iväg med mig och shoppa nya kläder så jag är tacksam. För hon vet att jag själv sparar till en mac och systemkamera och jag saknar inte allt för mycket som tur är.

Jag saknar hur jag sminkade mig men nu i efterhand tycker jag att jag sminkade mig förmycket och nu använder jag för det mesta(!) lagom mycket smink. Nu kan jag också använda alla mina väskor och det är bra för jag har runt 30 väskor om inte mer som jag int använt under 1 år. När jag kommer tillbaks till skolan kommer jag känna mig som en förlorare bara för att min coach sa att jag under sommaren kommer mogna och byta klädstil och jag hatar att hon har rätt, det känns som att jag förlorat och jag kommer må dåligt på grund av detta. Jag vill inte till skolan och veta att hon hade rätt. Men jag ska ha på mig mina fashincore kläder i början för att dem är endå fina och även om jag är "normal" kan jag använda dem om jag vill för jag gillar dem.

Mamma verkligen jublade när jag berättade att jag skulle ändra min klädstil och det gjorde mig deppig, för under ett helt år har hon inte gillat min klädstil, hon borde liksom inte bry sig om hur jag klär mig men men jag trodde hon var mycket  bättre än så! Hon har sårat mig alltför mycket och även om hon tror jag glömt allt genom åren har jag inte det och när jag sitter på mitt rum tänker jag hela tiden på vad som hänt i mitt liv och jag mår bara dåligt.

Inte mycket bra har hänt och de enda som får mig må bra är pappa och mina kompisar(endel).
Dessutom vägrar jag att berätta hur jag känner om mamma och berätta vad jag tycker om henne för då vet jag att hon skulle dö helt klart, hon skulele inte klara av det men det vill jag inte utsätta henne för så jag väljer att jag mår dåligt istället. Mamma vet också att jag är väldigt självmordsbelägen för jag skicka ett sms till min kompis och hennes mamma råka se det och ringde direkt upp till min mamma.

Allt i mitt liv, allt bra, dåligt, sorgligt, exakt allting har jag skrivit ner lite överallt och jag hoppas mamma inte hittar det för det skulle betyda att hon får reda på en massa saker hon inte vet om. Mitt liv är inte det lättaste och alla går och klagar om sina liv när dem förmodligen har det lättare än mig och min ena kompis har gått igenom endel saker som mig men jag kommer aldrig glömma det som hänt mig. Men efter den här sommaren kommer jag må mycket bättre.

Jag saknar hur lätt livet var när man var liten och inte brydde sig om mycket!

Sovmorgon

Igår kollade jag minst sagt på en spännande fotbollsmatch mellan Turkiet och Kroatien och jag gick och borstade tänderan när Kroatien gjort sitt mål och gick in till vardagsrummet sedan för att alla stog där och jag undrade varför de var kvar. Det visade sig att Turkiet hade kvitterat och till slut vann dem efter straffarna och det var en spännande match. Nu möter Turkiet, Tyskland i semifinal och jag längtar till morgondagens match mellan Spanien-Italien där jag självklart hoppas på España men vet att dem inte slagit Italien på hela 88 år!

Efter macthen kollade jag på Scrubs och vid 01.00 somnade jag. Idag har jag vaknat ett flertal gånger men var hela tiden så trött att jag somna upp och vid 12.15 tvingade jag mig själv att gå upp. Lunchen var precis klar och det var min frukost och vi åt gillat ute och jag höll på somna hela tiden men fick tvinga mig att äta innan vi drog till fotbollsplanen. Det var jobbigt och nu har jag ont i baksidan av låren. När jag kom hem duschade jag och jag och Alva tittade på tv innan vi åt glass och jordgubbar.

Nu gick jag in på datan för första gången sedan igår morgon tror jag och har kollat lite på bdb och lyssnar på musik. Snart ska jag vila mig för jag är jätte trött.



Puss på dig Aztrid

Jag och underbaraste Aztrid har med planer nu, vi snackade igår på natten typ och har beslutat att vi ska tälta i mellersta Sverige i någon skog där det inte finns björnar för hon är rädd för dem! Sedan ska jag följa med henne till Ö-vik nästa gång hon åker dit och det blir första gången hon tar med någon för hon har alltid sagt nej till alla som frågat men nu tyckr hon att jag kan få följa med, kan inte annat än känna mig lite stolt.

Jag chattade med Malin också tills klockan var 03.00 för då vill jag sova. Så blev man väckt av att pappa startade sin data och då gick jag ner och åt 2 mackor och en yoghurt innan jag och lillebrorsan Elias körde Guitar Hero och jag blir bättre och bättre. Sedan säger pappa att vi ska dra till ladan för att det är något firande och jag har inte ens fixat jag slänger på mig min klänning, tar med mina solglasögon( för jag vill inte visa att jag inte har smink)  och tar kameran och min läppglans och så springer jag och Elias runt 2 kilometer innan vi är framme och endå har vi en massa energi kvar.

Så efter ett tag åker min andra brorsa Linus med mamma till mormor men jag ville stanna hos pappa för jag är pappas flicka, mamma är alltid så sträng mot mig! Vi kom nyss hem och åt en glass, för jag mådde så dåligt att jag typ hallucinerade och kunde inte äta lunch och snart ska jag fixa min lillasyster Alvas naglar för hon tjatar om det varje gång jag kommer hit.
Jag märker att min data börjar bli riktigt seg men snart ska jag ju köpa min mac, längtar som bara den och sedan kommer jag få höjd månads och veckopeng.

Tack alla som sagt glad midsommar och allt till mig och speciellt till dig Aztrid för du betyder allt för mig, vi har kommit varandra mycket nära de senast gångerna vi träffats.

Glad sommar allihop





Aztrid på bilden och jag vet att det är fjärilsvingar <3



Ändrade planer

I sista minuten packa jag ner datorn så nu sitter jag här och skriver.  Vi har ätit pizza hos pappa och jag och min lillasyster har skejtat och ätit glass som va jätte mysigt! Sedan har vi kolla på fotbollsmatchen och jag hade ännu en gång rätt, Tyskland vann! Sedan dess har jag vart inne på bdb och nu på msn och chattar lite. Imorgon ska jag träffa Malin förmodligen och det ska bli kul tycker jag, och min brorsa irriterar mig just nu! Men jag kan stå ut med det!




Pappa

Snart drar jag till pappa i väsby och stannar där tils på söndag, ska bli så skönt att slippa allt här i berga! Jag kommer förmodligen inte palla vara inne på pappas data så jag kommer inte skriva något underde hör dagarna och det är skönt för jag är inte beroende av datan när jag är där för då gör vi så mycket ute aktiviteter som innebandy, fotboll och alla möljigt och det är jätte kul.
Idag har jag städat och vakna 12.30 för jag somna 05.15 imorse för jag kollade på massa filmer jag laddat ner efter att Spanien matchen slutade. Åt lite flingor och jag orkar inte äta lunch men det gör inget.
Dagens kläder: Gråa stuprör, nitbälte (för det ser endå snyggt ut), Fernando torres tröja, svart armband, NY keps och sedan har jag mitt hår uppsatt i 2 tofsar och lite läppglans, jag har inte lust med smink idag.





Vem hade rätt igen

Jo, det var jag! Sverige åkte ut i gruppspelet och precis som jag sa så gick Spanien och Ryssland vidare till kvartsfinalen. Nu möter Spanien Italien och jag tror att det förstnämnda laget vinner för de har vunnit alla sina matcher och Italien har vunnit en enda av tre! Ryssland möter Holland och jag tror helt klart det sistnämnda laget vinner men om Ryssland vinner blir jag glad för då möter dem Spanien förutsatt att Spanien vinner mot Italien.
Jag ska verkligen bli fotbollsjournalist för det passar jag verkligen som och jag älskar fotboll, det har en stor plats i mitt hjärta!



Film

Nu har man då sett klart på Marie antoinette och jag vet inte vad jag ska säga riktigt för jag tyckte den var konstig i början och det var mycket svårt att förstå den!
Jag är för övrigt jätte glad över att Sverige är nära att åka ut i EM, jag hoppas verkligen att dem gör det! Nu lät jag elak men det är endast vad jag tycker och för den delen vad min pappa tror.
Jag vet inte vad jag ska hitta på tills den andra matchen börjar så det blir väl att kolla på en annan film eller något i den stilen. Ska gå ner ett tag och kolla lite saker och kanske hitta någon bra film att titta på.






Inte lite tråkigt man har

 

Nu har jag joinat alla andra och gjort någon gubbe, vet inte vad som är roligt med det men jag har ju tråkigt som sagt



Tråkar

Just nu sitter jag och tittar på tv och väntar på att något ska komma på tv som faktist är bra. Snart ska jag försöka hjälpa min lille bror med sin nya mobil som han inte riktigt! Sedan måste jag nog också försöka fixa mitt rum för det har på något sätt blivit smutsigt igen. Om några timmar är det Spanien matchen och jag är mest spänd inför söndagen för då är det kvartsfinal mellan Spanien och Italien! Nu ska jag gå ut och skejta lite och försöka lära mig lite tricks.





Mobilen

Min mobil har ännu inte kommit men det gör väl inget för jag klarar mig bra utan den. Jag hoppas att den kommer i veckan men det gör den förmodligen inte så då kommer den någon gång nästa vecka och då får jag också min nya fina säng.
Man får väl passa på att hoppas att den nya mobilen funkar som den ska!





Centrum

Jag kom nyss hem från en snabb tur i centrum där jag köpte lite saker till mig och min brorsa och en överraskning till min mamma. Det är väldigt varmt i mitt rum även om fönstret är öppet. Snart kommer simpsons och lite efter det är det mat och sedan ska jag titta på Spanien matchen som går 00.05, en väldigt bra tid för då är jag som mest pigg!

Idag vaknade jag 12.30 av att min lille brorsa kom in och sa att det var lunch. Kände mig jätte trött men var endå tvungen att gå upp. Sedan har jag slappat.




Sov gott

Nu känner jag mig trött och vill bara lägga mig i sängen och sova och lyssna på musik. I veckan ska jag träffa Ines igen och under sommaren ska vi gå på bio, grönan och bada, det ska bli jätte kul. Men som sagt God natt!



Moulin rouge

Jag älskar bara den filmen så himla mycket! Den slutade nyss.





Lite bilder på mig

Jag hade lite tråkigt nu under kvällen så jag sminkade mig och hade på mig mina nya kläder för jag ska till pappa på torsdag för att vara där över midsommar.
Jag tog bilderna efter Gossip girl som förövrigt var jätte spännande och jag avskyr att det var sista avsnittet för säsongen.















Tittar på Moulin rouge och jag älskar den filmen.
Bilderna på mig är lite failade men jag sminkade mig på typ 5 minuter så det är därför det ser ut som gör. Men jag tycker jag passar i sminkningen och mitt halsband är massa snyggt till mina nya kläder.


Det jag köpte idag

Här kommer en bild på vad jag köpte idag, men jag var så lat så jag orkade inte ta bild på allting var för sig.






Det jag köpte var i alla fall en klänning från Gina tricot, 2 par leggings och en bh från H&M plus en deodorant då och ett halsband från glitter!
Det gick på nästan 500 kronor men nu har jag kvar nästan 1500 och snart får jag pengar igen så om 1 vecka har jag runt 3000.

Nu sitter jag här och väntar på att Gossip girl ska börja, det är typ det enda roliga på tv:n idag enligt mig. Det går så dåliga program hela tiden och alla ra filmer går på veckorna men idag finns det en bra, Moulin rouge som jag äntligen ska se klart på.

Sedan ska jag också vara onyttig för första gången på ett tag, ska ta lite glass med krossad choklad!

Nu måste jag hitta någon som kan göra något på midsommar för jag bara inte pallar vara ensam den här helgen eller ensam och ensam, jag vill bara vara med någon kompis eller något! Men jag vet ännu inte om jag ska åka till pappa eller om jag stannar kvar här hos mamma. Snart ringer väl pappa så då får vi se hur det blir.



Duschat

Jag kom nyss in från gården, har varit ute ett tag och solat. Innan dess duschade jag och kollade lite på tv. Om ett tag är det middag och jag är hungrig.
Jag funderar på att fixa mitt hår lite och sortera i min garderob men jag vet inte om jag orkar.
Ikväll är det Gossip girl, har längtat efter det och efter det ska jag titta på Moulin rouge som jag och Aztrid kollade på när jag var hos henne men vi hann bara se halva filmen typ så nu får jag äntligen se slutet.



Det var allting för den här gången!


Hemma från Kista

Nu har jag kommit hem från kista och sitter och kollar på bilder på bdb. Ska snart ta bilder på allt jag köpt idag och lägga ut dem. Jag känner mig lite yr i huvudet men jag åt åtminstånde lunch idag och det var jätte gott!








Dags att sova

Nu ska jag försöka sova med tanke på att jag ska upp runt 8 imorgon för att träffa Ines och shoppa lite och ha det mys. Jag ska bland annat köpa en väska jag dör för. God natt



3 snyggingar

Då kommer jag lägga upp lite bilder idag på mig, Aztrid och Ulrika eller åtminstånde 1 bild.



Ulrika, Aztrid och jag på perrongen i Vallentuna



Sötaste Aztrid som fjortis typ <3



Sötot Ulrika <3



Ulrika och jag och en bit av Aztrid <3

Det här var en bra dag men hade helst velat att en börjat bättre men mycket mycket bättre än en dag hemma



Här kommer en video med A vain attempt ett band som jag gillar och dem är från Sverige
Låten heter I saw her face



Puss på den hära dagen och alla människor jag träffat idag <3

Mat

Nu har jag precis ätit och jag är fortfarande hungrig och det kanske beror på att jag glömde att äta lunch. Men jag belv i alla fall väckt av mamma lite efter 9 någon gång imorse och jag hade en stark känsla av att bara ligga kvar i sängen men det kunde jag inte för jag skulle till sjukhuset och så.

Till frukost åt jag en halv skål med flingor och mjölk, jag bara inte orkade äta mer. Så gick jag upp och sminkade mig och packade ner alla saker jag skulle ha med mig. Jag, mamma och min lillasyster åkte mot sollentuna och precis när vi var framme, öppnade jag bil dörren och sprang in till sjukhuset och gömde mig! Mamma ringde mig ett flertal gånger men jag ville inte svara och efter 15 minuter gick jag mot tågen och åkte in till stan.

Där träffade jag Linn och Malin efter att Linn var typ 2 timmar försenad, som vanligt alltså. Vi gick runt lite och jag hälsade på min andra kompis Torun och sedan ringde Aztrid och jag drog och var med henne och Ulrika! Vi satt ner ett tag och sedan kom hennes kompis Sean och vi var med honom tills vi drog in till stan lite snabbt runt 15.30 och sa hej till lite folk. Jag träffade Nicole, Torun(igen) , KaKaN och Emily, resten orkade jag inte säga hej till.

Nu drog jag, Aztrid och Ulrika hem till Ulrika men jag var tvungen att åka hem, det tog 1 timme att åka hem men nu har jag som sagt precis ätit och ska väl sova lite. Jag är jätte trött och hungrig. Ska ta lite macka till fotbollen sen.



                                                                              

hemma nu

Hej, jag kom nyss hem. Jag är jätte trött och hungrig så jag skriver allt som hänt idag senare efter att jag ätit. Det är mat snart tror jag. Nu ska jag gå ner och fixa lite. 




                                                                                            

Time to go to sleep

Nu är det väl dags för mig att sova då. Jag hittade inte min tröja så det får bli en annan imorgon. Puss och god natt !






                                                                                 

Inför morgondagen

Jag ska väl fixa ordning mitt rum så det blir lite finare och sen ska jag snart ta och sova för jag antar att jag måste gå upp ganska tidigt imorgon för jag ska till Bup klockan 11.00 och är väl där runt 1 timme innan jag ska in till stan och träffa Linn och så måste jag köpa kläder då.
Idag har jag varit väldigt seg och trött men tänk snart kommer min nya mobil och jag kan messa alla underbara personer igen! Imorgon kommer jag ha ett par vita jeans(!) och nån fin tröja som jag inte hittat än, den är jätte snygg men jag vet inte vart den är, ska gå och kolla efter den nu tror jag så att jag inte glömmer den.
 





                                                                                   

Nya kläder

Nu är det ju så att jag har tagit ett stort steg och ska sluta klä mig fashioncore, jag är chockad över mig själv men det är inte så här jag vill klä mig. Så nu ska alla kläder i min garderob bort typ utom några fotbolls tröjor. Jag har spanat in 2-3 snygga väskor som jag ska köpa, skor har jag inte hittat än, jag har sett fina klänningar som jag ska köpa och lite annat men längre än så har jag inte kommit. Hjälp att jag verkligen gör det här, jag känner mig lite rädd men det är så jag vill ha det. Om mina kompisar inte vil vara vänn med mig längre, fine då får ni väl klara er utan mig för det är mitt val, bara mitt val!
I veckan ska jag kolla efter nya kläder och sen ska jag försöka få mamma att ge mig lite extra pengar så jag kan köpa nya kläder och det som jag behöver.
 



                                                                                  

Funderat

Jag har precis fått reda på att midsommar är nästa helg! Jag som trodde att det var om två veckor men ibland har man fel. Egentligen ska jag till pappa då men jag vet inte om jag orkar åka dit, tror jag tar det helgen därefter, så jag undrar om någon har lust att hitta på något i midsommar? Vill helst inte sitta hemma och tråka. Annars om jag inte hittar någon att vara med får väl jag vara hemma eller åka till pappa och grilla som vi brukar göra vanligtvis.

                                                                                  

Jag och Dude

Vi låg vakna igår tills klockan var lite efter 03.00 och sista tiden låg vi och lyssnade på Tokio hotel och pratade lite smått. Jag somnade först och idag vaknade vi efter 11 men orkade inte gå upp förräns klockan var 12.15 ungefär. Vi åt frukost som bestog av macka med köttbullar och mjölk. Vi låg mest och latade oss och kollade på tv innan vi klockan 15.00 bestämde oss för att fixa oss och gick iväg till bussen som gick 45 minuter därefter. Jag kom hem för snart 1 timme sedan och det känns tråkigt. Väldigt tomt också för dendelen. Jag saknar dig dude, måste träffas snart igen.

Jag känner för att sova lite nu.



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Mycket spännande

Gårdagen var helt fullspäckad minst sagt. Allt började med att jag vaknade av att min klocka ringde 09.00 men vaknade upp 1 timme senare och fick lite smått panik. Tog på mig kläderna och sminkade mig som en fjortis(!) och gick ner och åt en macka till frukost. Efter det bar det av till Ikea för att köpa min säng men vi hittade världens finaste säng som snart är min och åt dessutom lunch där som var hur gott som helst men det var lite för mycket med 15 köttbullar.

Där efter skjutsade min låtsas pappa mig till centralen där jag mötte Emma och vi drog runt lite i stan och jag skulle köpa klänningar men hittade inga fina så det får bli någon annan gång. Däremot köpte jag en Spanien tröja och jag var den enda som hade en sådan bland alla andra som hade Sverige trjor och så tog vi en tripp till Kungsan där det var ganska folktomt och det börja ösregna så vi åkte till täby centrum men fann dessvärre inget roligt där heller så vi tog roslagsbanan till Åkersberga och åkte hem till mig.

Vi kollade på den spännande matchen mellas Sverige-Spanien och det sistnämnda som är mitt favoritlag vann! Jag och mamma hade slagit vad om vem som skulle vinna, hon gissade på Sverige och jag på Spanien och som vanligt hade lilla jag rätt som alltid när det gäller fotboll.
Jag och Emma kollade på Sweeney todd och vi hade massa gott att äta men valde att inte göra det på grund av att man inte var så sugen på det när man såg filmen. Vi kollade därefter på pianisten soar jätte bra och nyss borstade vi tänderna.

Ska väl snart sova om man nu kan det. God natt!



Fernando Torres som gjorde första målet för Spanien och som var lugn men också väldigt rolig, men han såg till att de andra i spanska landslaget inte blev för irriterade, bra gjort av honom!


Spanien-Sverige

Snart börjar försnacket innan fotbollen. Jag vill att Spanien ska vinna och det tror jag helt klart. Jag köpte en Spanien tröja i stan idag också, på stadium så jag är typ den enda som har en sån tröja för alla andra har sverige tröjor. Skriver mera senare.   
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        





                                                                                     

Good night



Jag gillar den här bilden på mig!

Lyssnar på musik och jag får bara lust att gråta av LYCKA, jag mår så bra nu och alla mina vänner är bara för underbara, jag kommer få världens bästa sommar!
Sedan tänker jag på det Aztrid alltid säger som knarkaren sa till oss, att om 30 år eller när vi är 30 år kommer jag och Aztrid inte längre vara vänner men det är något vi tänker bevisa att det är möjligt! Jag och hon ska klara det!
Dessutom tror jag att det finns några till som jag kommer ha kvar lika länge. Nu ska jag ta och sova. God natt.


Jag och Aztrid och lite annat

Nu är det så att jag och Aztrid ska bli fjortisar! Vi har båda kommit på att det kommer bli en aning svårt för att vi har nästan bara "emo" kläder så att säga, men i morgon ska jag köpa nya klänningar om jag kan hitta några snygga men det lyckas jag nog med.
Vi hade verkligen jätte kul igår och sedan ska vi träffas en massa i sommar, kanske gå på roskilde, gå på Pride, sova över hos varann och en massa annat kul också!

För att prata om en annan sak eller saker:

  • Jag måste snart ner och kolla om mina planer för imorgon går bra och sedan måste jag kolla upp när vi ska åka och köpa min nya helt underbara säng.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  • Idag åt vi glass tårta och det var jätte gott, vi åt den för att jag, min lille bror och min lillasyster har slutat skolan respektive dagis.                                                                                                                                                                                                                             
  • Jag ska nog snart gå och sova även om jag kan sova ut imorgon, min buss går inte förräns 11.40 så är jag framme runt 12.50

 Imorgon är det många som kommer bli chockade över hur jag ser ut tror jag. Bara för att jag vågar vara annorlunda och inte gillar att vara normal! Jag är lite mycket ego och för självsäker men det är ju bara bra.


Ny mobil

Det är tydligen så att det inte går att laga min mobil... Så nu kommer jag att få en helt ny och jag hoppas verkligen att den funkar normalt! Men det gör den förmodligen. Jag tror att den kommer i veckan men man kan aldrig vara helt säker, det är bara att vara tålmodig och vänta på att den kommer.

Bästa dagen ever

Igår gick jag upp väldigt tidigt för att hinna och bli mött av Aztrid oc jag hann som tur var. Vi gick till hennes skola där hon fick öva ett tag för hon skulle vara konferencier eller hur det nu stavas. Sedan gick vi in till klassrummet där alla fick sina betyg och vi ut igen för att höra några klasser sjunga och så. Det var väl sådär laom roligt.
 
Efter det gick jag och Aztrid hem till Malin och var inne på datan och åt piggelin och så. Vi gick sedan till Aztrid för att hon skulle byta om och lite sånt och sedan köpte vi en massa munkar, typ 8 stycken och 2 islatte och hela 4 glassar. Vi åt upp allting också, det är helt sjukt ju. Men vi satt vid Ulriksdal slott och flumma oss och när Malin gick för att rida i stallet kom Sophia och vi gick för att studsa studsmatta men det var bara lite snabbt för sedan gick vi tillbaks och köpte mera munkar.

Vi beslutade oss för att gå hem till Aztrid och titta på film, det blev Moulin rouge och hon lagade mat och vi åt och gick sedan till Sophia och så var vi på kaninholmen på kvällen och hos Sophia där dem åt chokladpudding(aztrid och sophia). Jag och Aztrid gick hem till henne vid 23 och skulle kolla på film men efter ett tag somna jag så vi bestämde oss för att gå och sova
.




Det var massa kul och jag ska träffa Aztrid imorgon också och på måndag. Vi har massa planer inför sommaren!

Fixat allting

Jag kollade på Portugal matchen som dem vann med 3-1 mot Tjeckien och efter det städade jag lite. Det tog en halvtimme att bara sortera mina tidningar men nu är det jätte fint. Sedan kollade jag lite på simpsons innan jag gick ner och duschade. När jag var klar med det provade jag klänningar, jag valde mellan en vit och en svart med vita prickar och det blev den sistnämnda och nu vet jag också hur jag ska ha mitt hår och skor men sminket är jag ännu inte riktigt säker på jag ska ha det! Jag ska ju på Aztrids avslutning imorgon eller det blir Sophias också när jag tänker efter. Det ska bli kul men jag måste stiga upp redan 05.30 för att hinna till Ulriksdal där Aztrid möter upp mig, snäll hon är.
Sedan ska jag träffa en annan kompis nämligen Linn 13 inne vid T-centralen så ska vi gå runt i butiker för jag ska leta efter fler klänningar, köpa en Spanien tröja, ett par höga converse, en någonting(har glömt vad det heter) och kanske något mer.
Sedan städade jag resten och packade inför imorgon så nu är allting fixat. Jag ser fram emot morgondagen och hoppas att det blir soligt.

Snart får jag min säng också, har inte riktigt kollat vilken dag men kanske på fredag som är mitt förslag.



God natt

För trött

Jag blev väckt runt 11 av att mamma skulle åka och handla. Så jag gick upp och åt frukost och valde att strunta i att åka till stan för det är dels fult väder och för det andra skulle det ta för lång tid att komma in till stan så jag tar det nog imorgon istället!
Jag har nu snackat med några kompisar men jag måste veta om jag och en speciell kompis är kompisar eller inte, det håller på göra mig galen, för hon svarar mig inte!
Jag åt lunch för ett tag sedan och nu tittar jag på tv och snart ska jag titta på Titanic och bara ta det lite lugnt. Det låter som att resten i huset sover för det är dödstyst i huset förrutom ljudet från min tv.
Nu ska jag väl fortsätta kolla.




(ignorera att det är en gammal bild!)
Jag ser typ chockad ut på bilden åtminstånde lite halvt.


Gossip girl och matchen

Matchen mellan Spanien och Ryssland var väldigt spännande. Torres spelade fram till första målet som Villa gjorde. David villa gjorde hattrick i matchen, alltså han gjorde 3 mål och Fabregas gjorde ett mål om jag kommer ihåg rätt. Ryssland fick åtminstånde göra ett mål, men de förlorade som sagt.

Efter matchen var det dags för nästa program nämligen Gossip girl!
Det var som vanligt bra och jag verkligen gillar det programmet men synd att det är sista programet för säsongen nästa vecka. Det känns lite konstigt att jag som brukar hata såna här program nu gillar Gossip girl!

Nu tittar jag på Sverige matchen för att kolla hur det går för dem. Just nu kör båda lagen bra men Sverige är aningen bättre än vad Grekland är.


Oli

Nu bara måste jag lägga in en bild på Oli, sångaren i BMTH!
Massa kärlek till hans tatueringar!



Nå, är han inte snygg?



Älskar

Vad skulle jag göra utan musik egentligen, den frågan vill jag inte ens ha svar på! Men här kommer en video med Bring me the horizon, som jag såg på Moshpit i maj. Det här är en av mina favortit låtar med dem, Pray for plagues .
Min absoluta favoritlåt med dem är Black and blue!



Oliver sykes är så himla snygg, massa *drowl* på honom

Skolavslutning

Idag var jag riktigt trött och ville inte gå upp men jag gjord det. Jag tog inte de kläder jag tänkt ha men det blev fint endå. Så åkte jag dit och det var roligt, några uppträdde och så. Sedan fick vi våra betyg. Jag är verkligen nöjd med mina betyg.


Skriver mer senare!


I feel good

När jag städar klart kollade jag lite på tv innan jag somnade i 2 hela timmar. Måste försöka somna tidigare idag! Vi åt middag och jag fixade lite med mina kläder som jag ska ha på morgondagens avslutning. Sedan har jag också kollat på fotbol vilket var roligt. Sedan har jag bestämt att jag ska träffa Emma imorgon och på torsdag ska jag gå och kolla på Aztrids avslutning, sedan kanske jag ska träffa Agrin också om hon kan. Jag har fixat nya låtar på min mp3 och imorgon måste jag gå upp 6 för att hinna sminka mig och allt och vi ska mötas vid Intiman 09.00 eller något liknande. Sedan träffar jag Emma och när jag kommer hem äter jag och tittar på Spanien matchen och sedan Gossip girl. Kanske ska baka lite imorgon också.

Jag mår bra nu och det som hände igår ångrar jag verkligen. Men man kan inte göra det ogjort. Men jag känner mig glad och jag har valt att sluta kontakt med en kompis som endast säger saker hon inte menar och så när vi ska träffas så avbokar hon det hela tiden. Jag har andra kompisar som betyder mer och som jag kan vara med istället. Jag tror att det är lite bättre mellan mig och Iza nu, eller jag hoppas åtminstånde det.
Har suttit och snackat med mitt ex ett tag nu och man märker verkligen att han förändrats! Jag vill ha min mobil så jag kan messa med Sebbe igen, det känns så tomt nu.

Gillar den här bilden på mig

Jag tycker om den här bilden även om jag ser lite fjortis ut men jag gillar det!

Göra klart allt

Nu ska jag städa klart eftersom jag inte har städat ett dugg typ när jag skulle göra det. Jag typ möblera om lite och stöka till ännu mer så nu har jag åtminstånde tagit ner mina kläder och ska ställa mina böcker i ordning och fixa med mina skor och sedan är jag så gott som färdig.
Jag sitter som vanligt och lyssnar på musik.

Idag kollade lite på kläder men jag köpte inget, konstig att jag inte köper något, men jag har förändrats de senaste månaderna så nu är jag inte lika mycket köp galen, jag kan spara pengar och jag vill det. Jag tänkte försöka få mamma köpa lite linnen till mig och en Spanien tröja.

Jag har en aning ont i huvudet men det går nog över och så kan det också bero på att jag sov väldigt lite inatt och inte åt någon frukost och knappt något till lunch.
Måste äta något snart, känner jag, det får väl bli efter att jag städat klart.

Jag känner mig jätte glad idag och längtar tills imorgon då jag slutar skolan men det känns också tråkigt( känns konstigt att jag tycker det) och efter det ska jag träffa en kompis och då kanske jag unnar mig något. På kvällen hoppas jag vi får någon god mat och sedan får jag ju min nya säng snart, ser verkligen fram emot det. Imorgon är det också Spanien-Ryssland(äntligen spelar Spanien) och Sverige-Grekland! Jag måste också titta på Gossip girl som jag gillar mer och mer!

Ska fortsätta städa nu, hörs!

Tyskland

Kom på att Tyskland vann matchen med 2-0, men Polen körde riktigt bra stundtals men Tyskland var helt klart det dominerande laget. Jag tror att dem kan komma långt i EM, vilket dem brukar göra eller inte i EM men dem blir bättre och bättre för varje match som spelas. Dem kan nog gå enda till finalen i år!

Påkommen

Mamma kom nyss på mig med att jag skär mig, det var väl inte så kul och hon var tvungen att prata med mig ett långt tag, jag hatar det, gillar inte att prata med henne alls! Hon tog också den saken jag brukar skära mig med och imorgon vet jag inte alls hur jag ska göra eftersom vi ska klä ut oss till artister och den jag ska va har kort ärmat, får väl köra med foundation på alla sår som jag brukar. Har stor lust att skolka imorgon men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag väl kolla runt på datan, gå in lite snabbt på bdb och fortsätta läsa en väldigt intressant historia och tänka ett tag innan jag till slut somnar.

EM

Just nu tittar jag på EM matchen mellan Tyskland-Polen, där Tyskland just nu leder med 1 mål mot 0. Det är spännande och samtidigt har jag typ ordnat upp en grej med en kompis, så nu hoppas jag det är bra men jag vet inte riktigt, lite svårt att tyda. Nu ska jag fortsätta kolla på matchen och får hoppas att Tyskland vinner, typ hela min familj hejar på dem,

Mysig helg

Lördag:

Jag vaknade runt 8 och kollade då på simpson ett tag innan jag var helt vaken och gick ner och åt lite frukost. Sedan kollade jag på tv tills typ 10.30 då jag började göra mig i ordning för att jag skulle träffa Ida. Jag orkade inte fixa mitt hår och sminkade mig lite men det var ju en varm dag så lika bra var det. Lite innan tolv drog jag till centrum där jag träffade Ida och hon kände igen mig utan mitt hår, bra det. Vi gick till stationen och fick vänta på ett försenat tåg och väl inne på centralen kommer jennifer och skrämmer mig, vi säger hej lite snabbt innan vi går skilda vägar. Jag och Ida gick runt på varje H&M vi kunde hitta och letade efter ett par solglasögon. Vi gick också in i några andra butiker och så åt vi lite snabbt på donken. Det var en rolig dag och det var kul att träffa henne.

Söndag:

Idag vaknade jag lite senare och gick direkt upp och åt frukost. Efter det var jag ute och spelade innebandy ett tag och så gick jag in och kollade lite på tv för det var otroligt varmt och man blev snabbt trött. Jag drack en massa vatten medans jag kollade på tv. Vi åt chili hamburgare till lunch och det var hur gott som helst och drack saft med äpple och päron smak, jag älskar den! Lite senare kom farfar och vi firade Sari som fyllde 34 år och åt tårta och massa jordgubbar och vattenmelon. Sedan var det dags att åka hem till mamma och jag kom hem för snart 1 timme sedan och nu är det fotboll, har kollat på alla matcher även om det bara varit två, men jag ska kolla på alla och så ska jag köpa en jätte fin spanien tröja jag hittade i lördags!

Hörs sen


Ledig idag

Idag är jag ledig och det var tänkt att jag skulle gå upp 8 som vanligt men jag somnade hela tiden om och gick till slut upp 10.30 och åt flingor och mjölk till frukost samtidigt som jag läste nyheterna. Jag borstade tänderna efter det och gick upp för att logga in på datan men internet funkade inte så jag fick fixa det och det tog väl runt 30 minuter. När jag fixat det så började jag städa och möblera om mitt rum, nu är jag nästan klar men jag ska fixa mina böcker i bokhyllan och fixa mina kläder och finputsa rummet och dammsuga lite mer. Jag har märkt att en del av mitt rum är väldigt ljus och den andra är väldigt mörk, men snart får jag en ny säng och då får jag möblera om igen. Nu ska jag vänta på att "våra bästa år" börjar.

image178

(Det är en sån här mobil jag har, min har bara en massa problem men efte lagningen blir det nog bättre hoppas jag)

Mobil på lagning

Idag eller imorse gick jag upp tidigare för att skriva ut ett papper så att min låtsas pappa kunde skriva under det. Nu har vi skickat iväg min mobil för andra gången och nu hoppas jag att den blir bättre. Jag får väl tillbaks den om 2 veckor skulle jag tro, så jag kan vara hemma nu och ta det lugnt. Men det är lite synd för jag brukar sms:a med världens snällaste person typ men nu kan jag inte det på ett tag.
Men det kommer gå bra och om mobilen inte går att laga nu eller inte blir bättre så får jag en sprillans ny!


356423-132

Inte min mobil

Film dag

Igår var jag i stan ett kort tag och jag köpte en svart vit klänning på Gina tricot som jag hade idag. Den var väldigt fin och jag skulle köpa smycken igår också men jag hittade inga så det blev inget med det. Idag köpte jag ett par skor till skolavslutningen, väldigt fina och jag skulle ha klänningen då också men jag tror jag kör på en vit blus, svarta shorts, svartröda strumpbyxor, mitt hår uppsatt med ett vitt hårband, svart ögonskugga med eyeliner och hudfärgat läppstift, får se hur det blir.

Jag och Cicci åt kebab idag och det är sista gången för terminen, känns lite tråkigt!
Men vi kollade på film i skolan i typ 1 timme och 30 minuter innan vi slutade. Jag drog hem och nu har jag kommit på vem jag ska va på vår utklädningdag när vi ska vara en artist, Ville valo ( sångaren i HIM), det kommer gå bra det enda som fattades var en svart skjorta och den lånar jag av min låtsaspappa så allting känns perfekt just nu. Snart är det mat. Jag ska kolla om jag kan träffa någon på fredag och/eller lördag annars är jag bara hemma och tar det lugnt.

Imorgon hade jag tänkt städa mitt rum och kanske möblera om men vi får se ur jag gör imorgon.

Nu ska jag äta, hörs sen!


image175

(gamml bild)

Väldigt trött

Orkar inte berätta allt om vad jag tycker och känner just nu.

När jag suttit vid datan ett t somnade jag i ungefär 1 timme, innan jag vaknade, under tiden lyssnade jag på en jätte bra låt som jag drogat i typ 2 dagar. Sedan var det dags för middag och det var helt okej mat idag. Nu har jag suttit vid datan ett tag och försöker fixa min mobil, men snart ska jag skicka in den på lagning som tur är. Just nu lyssnar jag på Blowsight och vilar lite, är väldigt trött, har inte ork för mycket nuförtiden. Men om ett tag ska jag titta på tv och ta det lugnt innan jag ska sova, om jag har tur somnar jag ganska tidig idag.

image120

Btw, snart börjar fotbolls EM (jag längtar jätte mycket!)



Helt onödig dag

Idag hade vi ingen gympa men det visste vi redan. Jag hade på mig lite konstiga kläder för att va mig, shorts och så. Så såg jag en gullig kille på tåget och så gick jag där i mina kläder men men dem är ju fina så. När jag var i stan satt jag och snackade med en kille från västkusten(usa) och det var lite pinsamt eftersom jag var ganska så hes. Men sedan kom Cicci och vi gick och åt mat. När vi kom till skolan behövde vi inte ha webbdesign och inte samhällskunskap och vår medieproduktions lärare är sjuk så vi fick åka hem. Kändes helt onödigt men så är det ibland. När jag kom hem åt jag mellis och nu sitter jag här och lyssnar på musik och är inne på msn.
image177

En bild på mig då ( ser så tråkigt ut utan bilder!)

Sthlm minimarathon

Idag vaknade jag 2 timmar försent så jag hade 10 minuter på mig innan bussen kom, så det var bara att stiga upp, klä på sig och dra. Jag hann inte ta frukost så min frukost var 2 klunkar vatten. Jag kom fram lite tidigare så jag fixade mitt hår och sminkade mig innan jag gick till stadion, där jag kollade när Alva och Elias kom i mål, de var båda jätte duktiga. Sedan åkte alla hem utom jag och pappa så vi gick till kungsträdgården, men innan det köpte vi varsin godisrem och vi åt på donken och efter det tog vi varsin mjukglass och satt och pratade lite, mest om fotboll och om vilka lag som var bra och så, tänk mindre än en vecka kvar! Vi gick tillbaks och efter lite letande hittade vi mamma och de andra. Jag drog in till kungsan ännu en gång, men nu via tunnelbana och träffade Nicole, för första gången. Det var roligt och så. Vi gick runt och snackade, vi gick säkert över en halv mil och vi var varma som bara den. Men en lyckad dag minst sagt.

RSS 2.0