Bilder på moi





Jag blir mer och mer förälskad i kameran för varje dag som går men jag blir också mer och mer irriterad på att jag är så  himla blek! Det är nästan läskigt ju.
Snart ska vi åka och handla mat och jag gillar varken revbensspäll eller lax så det blir hemmagjorda köttbullar för min del. Jag är den sortens person som inte gillar att dricka.


Mamma mia filmen

Igår läste jag inga mer böcker utan jag gick ner till mamma och Jonas och vi tittade på Mamma mia filmen som jag fått i julklapp och drack te. Jag somnade lite innan 01.00 och vaknade 11 idag.
Jag skulle ha varit barnvakt men jag har ingen lust.
Ser verkligen fram emot 2009!



Idag tänkte jag fota eftersom jag inte har något bättre för mig. Jag valde att ställa in alla planer jag hade...


Läst klart den nu

Jag har läst klart Ljudet av ditt hjärta nu. Då ska jag bara köpa de engelska böckerna och börja på dem. Jag har dessutom ett 300 kronors presentkort på akademibokhandeln så det passar helt utmärkt.
Snart ska jag göra en kopp te och påbörja en nu bok.

Imorgon ska jag träffa Maria.


Guld

Jag har legat och läst i snart 2 timmar och snart har jag läst ut boken. Då ska jag börja läsa de engelska böckerna.
Så ska jag lägga mig i tid för att orka gå upp tidigt imorgon och ta mig ut på en löparrunda eller två.




En bild jag tog som blev lite konstig men jag gillar den på något sätt.



Här är en bild på min 32 tums LCD tv. Den är väldigt bra men fjärrkontrollen strular som sagt.
Fast det är inget större problem i det hela!


500 m

Jag kom precis hem från simhallen och donken. Jag orkade bara simma 500 m eftersom jag är en aning förkyld. Efter det fick det bli en tur till donken där jag åt en kyckling burgare, bönsallad och drack en ramlösa. Jag har fått ett paket på posten och ska beställa en ny fjärrkontroll innan jag ska vara barnvakt.

Efter det ska jag vila en stund. Jag är trött.


Allting är så gott som fixat



Mitt rum är klart. Tv:n är på plats. Kamera väskan är perfekt. Jag är nyduschad och ska lägga mig och fortsätta läsa Ljudet av ditt hjärta. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till simhallen och simma minst 1000 m.


Ny tv

Idag har jag mest läst. Efter lunchen åkte vi alla till K-rauta där jag fick 3 lådor till mina skor och galgar till min klädställning. Det tyckte jag var generöst men så impulsiv köpte min låtsas pappa en ny tv för 8000 kr och det betyder att jag får ta över deras gamla tv som kostade lika mycket. Det enda jag behöver nu är ett playstation för kamera väska har jag typ fått nu. Min brorsa blev sur men han fick ett nintendo ds spel för 400 så blev han glad igen.
Jag har även fått mina presentkort nu.

Jag gjorde rätt som köpte en systemkamera och inte en tv!

 

Objektiv

Jag sitter just nu och kollar upp olika objektiv och stativ till min kamera och sedan måste jag ha en kamera väska också, men jag har inte hittat någon fin än. Det är lite av det jag önskar mig i present men jag kommer få en kamera väska i veckan av mamma. Det finns självklart mer jag önskar mig men det kommer senare.


Ljudet av ditt hjärta

Resten av min kväll ska spenderas genom att jag tänkte fortsätta läsa Ljudet av ditt hjärta och det var väl allt.
Jag ska även fundera på vad jag vill ha i present. Det är inte så långt kvar tills jag fyller år. Några saker vet jag redan men jag är inte säker på det än!
Idag fick jag minst 6 böcker till att läsa, en om foto och de andra var blandade. Fick även presentkort på böcker, lite pengar och en film.




Vampire fer sure!


Lite julklappar jag fått

Jag har inte fått alla julklappar ännu men snart får jag dem och i veckan eller något av Aztrid. Här kommer lite bilder;




Endast en liten del av alla julklappar. Fick även några Torres tröjor, en liverpool tröja, smink, en massa pengar( som jag köpte min systemkamera för) , kläder, presentkort, några böcker, te, jätte fin bomullspyjamas, pengar till mobilen och en massa andra saker.


Bilder från teman

Här kommer lite bilder från både Fail temat och Frost temat!











Det här är ett urval av alla bilder och jag och Aztrid överlevde det här även om det var kallt!
Vampyrer som sagt!


Jag älskar dig jätte mycket och jag är en vampyr!

Ja, jag har tagit paus som sagt. Bilder på allt jag fick i jul klapp kommer imorgon. Bilder från gårdagen kommer senare idag.

Idag har jag och Aztrid gått på bio, inte bara en utan två gånger! Först såg vi yes man och andra gången Twilight och den gillade Aztrid. Minst sagt! Efter det åkte vi hem till mig och jag fick stå ut med att höra Aztrid tjata på att hon var kiss nödig! Väl hemma gick hon iväg och jag städa rummet och duschade innan vi åt middag, det blev 2 köttbullar och en prins korv. Vi har bakat och fotat lite och tittat på Harry potter 4.
Dessutom är Aztrid en vampyr! Mer får ni veta senare som sagt!


Sista gången jag bloggar på ett tag

Jag är hos pappa nu. Det här kommer bli sista gången jag bloggar den här veckan eftersom jag inte har med min egen laptop men det gör inget! Snart ska jag gå till centrum och handla en julklapp till farfar och några andra. Fast alla jag ska köpa julklappar till är killar. Det är svårt att komma på något bra.

Kanske ska träffa Emma idag också och byta julklappar.



God natt

                                                                              
Följ min blogg med bloglovin

Ska lägga mig nu. Puss




40 graders feber

Jag är sjuk och fick nyss ta en alvedon. Mamma gav mig även choklad och julmust även fast jag inte gillar det särskilt mycket. För ett tag sedan beställde jag Aztrids ena julklapp och jag har även kommit på vad Emma ska få. Känner mig nöjd och trött. Fast jag kan inte sova för med feber går det inte. Ska forstätta titta på tv nu. Jag åker till pappa redan 09.00 imorgon.


Robin B

Här kommer en bild som jag tog på Robin b, den blev skum men endå väldigt fin. Som tur är så ska jag, Aztrid och Ulrika gå och se dem igen när dem kommer till Vällingby bland annat och då kommer jag att ha min systemkamera. Tack och lov för det, då blir det 1000 gånger bättre bilder!



Så himla snygg! Jag typ dör!

                    



Home at last

Idag vaknade jag först av alla( inte helt ovanligt! ). Vi låg och lyssnade på musik innan vi gick ner och åt mat. Jag råkade kränka Aztrid med flit så hon började snacka med bebis röst. Vi åt start med mjölk och drack oboy. Onyttigt men det är jullov, så vem bryr sig! Efter det tittade vi på tv och jag väntade på Gossip girl som jag missade igår eftersom jag var i haninge då. Efter det åkte jag hem. Mitt tåg gick inte, så vi fick ta ersättningsbuss. Irriterande och jag har äntligen kommit hem. Jag har blivit förkyld och nu ska jag dricka te tills det tar slut.


Haninge centrum

Jag, Aztrid och Ulrika åkte in och käkade på donken. Efteråt åkte vi till haninge centrum och stog och köade i någon timme. Där efter började det. Mycket najjs. Robin var så klart bäst! Cai kom också dit och vi snackade med varandra och jag fotade och filmade en massa! När det var slut ville Ulrika köpa en skiva och få autografer men vi skippade det. Dessutom träffade jag några andra jag kände. Jag blev väldigt glad! Messade med dem på vägen hem. Nu ska jag käka 2 mackor och sedan flumma hela natten lång.

Puss, hörs imorn, antar jag!


Hos Ulrika med Aztrid

Jag vaknade upp och såg ett sms från Aztrid. Jag hade 20 minuter på att fixa mig och sprang till bussen och hann! Jag mötte upp Aztrid vid tc och det första hon sa var; kan jag få ett tuggummi?
Vi åkte till tekniska högskolan och åkte till vallentuna. Väl framme mötte vi Ulrika och nu är vi hemma hos henne. Om någon timme drar vi till haninge centrum där vi ska på en idol grejj. Dessutom kommer Cai dit. Ser ut att bli en bra dag!
Puss


Klippa mig under lovet



Sajjk bild på mig men jag orkar inte bry mig. Mamma kom hem med en julmust till mig, tyvär fel märke. Men snart kommer jag ju sluta med läsk och godis! Bara några dagar kvar. Nästa år kommer mamma ge mig ett träningskort också. Mycket nice.
Under lovet ska jag även klippa och kanske färga håret. Tänkte klippa lugg och klippa uppklippt.


Some pics




Här vad alla julklappar jag köpte i Täby centrum i onsdags!



Mitt nya fina örngott som jag köpte på Ikea igår.



Min klädställning. Har inte galgar så jag kan hänga upp kläderna som sagt.
Mitt rum är inte färdig städat på långa vägar som man ser och jag måste hänga upp min spegel igen.


Världens mest underbara

Min kille åker bort imorgon så därför har jag fått min julklapp redan. Han är för underbar och ger mig för mycket egentligen. Ett presentkort på 1000 kr i valfri butik. Älskar dig mest bby!
Du hade verkligen inte behövt göra det.
Puss


Vaknade sent

Jag vaknade runt 11 efter nästan 12 timmars sömn och jag kunde ha sovit ännu längre. Tror tyvär jag är sjuk men nästa torsdag ändras det äntligen! Idag ska jag städa, träna lite och mysa. Kanske prata lite med N, har tagit en paus eftersom jag varit så trött och sjuk. Jag tänkte gå på jakt efter galgar till min kläd ställning, den är jätte fin och allt. Jag måste bara möblera om mitt rum på ett smart sett. Men jag har en ide fast då blir jag utan tv några dagar. Jag tänkte köpa en 26 tums platt tv på under jul rean.


Slagit in julkappar

Jag har snackat lite med Cai på FB och sen har jag slagit in julklappar. Chockande nog är det bara 13 st och de har kostat mer än 3500. Det känns väldigt lite. Fast jag har å andra sidan inte handlat alla än. Det blir väl på måndag eller tisdag.

Imorgon blir det städ dag och så ska jag börja hänga kläder på min nya klädställning. Kanske möblera om också.
På söndag ska jag träffa Aztrid och Ulrika och Cai. Vi ska till haninge centrum och kolla på någon idol grejj.
Ska bli roligt.

Nu halvsover jag typ. Dags att stänga av datan...



Skolavslutning och Ikea

Idag var det som sagt skolavslutning. Lärarna sjöng och det blev ganska mycket skratt. Jag och Cicci bytte julklappar innan jag åkte hem. Väl hemma åt jag en omelett och bestämde mig för att åka kommunalt till Ikea eftersom mamma inte orkade skjutsa mig dit även om hon sagt det. Ines följde med mig och jag köpte en klädställning som nu är färdigmonterad, ett lila örngott till mig själv och 24 julklappar till mamma och Jonas och en till Jasmine. Jag åkte 13 och kom hem 18. Så jag var borta några timmar. Jag är trött och tänkte sitta framför tv:n resten av dagen. Dessutom har jag fått msn på min mobil.


Inga mer läxor för ett tag

Idag var jag mycket aktiv. På matematiken gick vi igenom lite olika saker men eftersom läraren märkte att vi var okoncentrerade körde vi matte bingo. Efter det åt jag och Cicci, jul lunch och på textkommunikationen gjorde jag klart mitt arbete och skickade in det och skrev även loggboken och skickade in den. På svenskan skrev jag klart essän, även den skickades in. Det var dead line på alla uppgifter idag och nu är jag läxfri i några veckor.
 
Dessutom har vi tydligen studiedag samma vecka vi börjar på fredagen. Så vi får en extra lång helg. Inte illa!
Idag ska jag slappa och slå in Ciccis present. Tänkte dessutom läsa ut min bok.

Maten väntar.


Sista skoldagen

Igår låg jag och läste från elva till halv ett innan morsan kom in och tvingade mig att sova. Det var som mest spännande just när jag slutade. Fast det var bra att jag gick och la mig för jag kom inte upp förräns för 35 minuter. Jag håller på fundera på vad jag ska ha på mig, men idag får det bli skabb kläder men det gör inget. För det är sista skoldagen idag!
3 lektioner. Matematik b, textkommunikation och svenska. På de sistnämnda ska vi sitta i datasalen och göra klart vårat reportage respektive essä.



Julklapps handling

Idag spenderades några timmar i Täby centrum. Jag handlade ungefär 12 julklappar för lite mer än 1200 kr. Det var tungt men det funkade. Emma mötte mig vid Täby centrum och vi åkte in till stan, där vi pratade ut om det som hänt. Det kändes skönt att få det gjort nu innan jul och några dagar innan lovet börjar. Tyvär var jag tvungen att åka hem ganska snabbt, då jag och morsan, inte helt ovanligt, bråkat. Jag slängde på telefonen och svarade inte och det resulterade i att jag inte fick middag. Ingen större förlust för mig, jag tog en skål flingor och mjölk och åt det samtidigt som jag gick runt i köket. Båda mina ben och armar har växtvärk. Ingen sömn inatt alltså.

Dagen var bra och jag tänkte slå in endel julklappar resten av kvällen och fortsätta läsa boken.


Titanic

Igår kollade jag på Titanic och därför skrev jag inte mer på bloggen. Den filmen äger! Jag somnade ganska så direkt efter filmen och vaknade 06.22 men gick up 07.05. Jag har sminkat mig fast är ännu inte klar och ätit frukost. Allt annat är redan fixat. Jag ska bara bestämma vad jag ska ha för skor sen. Ingen skola idag för min del.


Matematik b prov och foto

Idag var det prov i matematik b. Det gick super och det lättaste var VG/MVG uppgifterna. Det är alltid så av någon konstig anledning. Jag och Cicci åt lunch på dagobert och sedan hade vi foto a.
Då åkte jag och 2 tjejer från klassen och fotade och när vi kom till skolan hade vi 1 timme. Jag har redigerat 4 bilder och satt in 2 stycken i mitt reportage. På torsdag fixar jag det andra!
Jag ska börja på min essä tror jag.


Done and done

Jag har fixat mig och är klar nu. Duschade det första jag gjorde och åt sedan frukost. Jag har städat mitt rum lite och tänkte repetera lite matematik och sedan läsa min bok. Jag har 1 timme på mig innan jag måste börja åka till skolan.

Jag och Ines ska börja kolla på lägenheter idag!


God natt

Jag tänkte snart logga ut och lägga mig och läsa.
Har kommit fram till att jag måste träffa bla Ullis och Cai under lovet.
Sedan måste jag träffa en massa andra också.

God natt.



Det är lätt!

Matematiken var lättare än vad jag trott och därför tar jag paus nu och fortsätter om ett tag. Imorgon har jag även några timmar på mig att öva. Det kommer gå fint.
Efter det har jag foto i 3 timmar. Känns lagom kul.

Nu är det bara 3 dagar kvar i skolan.
Längtar tills på fredag.


Plugg hela kvällen

Dagen har gått bra. Gjorde mitt svenska prov och jag ägde! Vi disskuterade på textkommunikationen and I passed! Bussresan hem gick bra fast jag satt och läste min bok och då satt den bredvid mig och läste i min bok också. Jag blev grymt irriterad men påminde mig om att bussresan bara tar drygt 40 minuter. Snart är middagen klar och där efter ska jag repetera inför matematik b provet/ förhöret vi har imorgon.



Det här är inget missfoster! Även om du tycker du ser ut som det.
M är inget missfoster! Bara världens bästa!


Smakar inte ett dugg vanilj!

Morsan ringde och väckte mig eller jag var redan vaken men hon ringde för att hon trodde att jag sov. Hon ska meddela om jag ska åka till sjukhuset idag eller om jag ska vara med på svenskan. Jag sitter här med frukost fast vanilj teet smakar allt annat än te och det är inte roligt! Tänkte plugga svenska och matematik b nu bara för säkerhetsskull.


Ingen Spanien resa

Inget funkar. Jag har inte kunnat göra skolarbete och matematiken behöver jag inte träna på. Det kan jag som tur är redan men imorgon missar jag svenskan för då är det återigen dags för sjukhuset. Ser verkligen fram emot det... Eller inte!
Har tittat på Gossip girl och nu ska jag snart fortsätta läsa boken. Den är sjukt underbar och jag måste be morsan om pengar tills på onsdag och till endel saker. För jag har slarvat bort mitt kort eller glömt det hos pappa.

Måste gå lägga mig i någorlunda tidigt för att vända på dygnet igen den här veckan.

Ser fram emot lovet väldigt mycket!
Det blir inget Spanien eftersom jag är sjuk och inte vill resa pga det.
Min feber blir ju värre för varje dag liksom.

4 dagar kvar i skolan. ( för min del)



Bloggfri helg

Jag har inte orkat med data i helgen. Lördagen sov jag typ bort halva dagen och när jag väl gick upp hade jag feber. Jag åt mat och gjorde läxa men det funkade inte så bra. Pappa, jag och Alva gick på en 1,5 timmes promenad och hyrde även filmer och handlade. Vi låg sedan alla och kollade på barnhemmet och väntade sedan på El clasico. Det var en helt okej match men Real förlorade tyvär!

Idag har jag tittat på film hela dagen och nu ska jag ta alvedon för min feber gör mig trött.
Ikväll ska hela familjen titta på The dark knight.
Mysigt att göra något sånt.


Blandad dag

En skoldag bestående av lucia firande, redigerande, loggboksskrivning och herrmann quis. Därefter blev det lunch med Cicci och nu är jag hemma. Ska packa för att åka vidare till pappa, där jag ska spendera helgen genom att fota, reidgera och göra en massa skolarbete. Blandat med sömn, träffa Ines och ta hand om syskonen.
Jag har även hittat en mobil jag vill ha.
Men vet inte om jag ska köpa den...

Ska fortsätta ladda ner Indesign nu. Puss


9 timmar

Jag somnade redan vid nio igår. Jag somnade också vid 8 först men var tvungen att fixa mig först. Så blev jag väckt för 34 minuter sedan och jag har ätit frukost, 2 brödskivor. Det betyder att jag har 25 minuter på mig innan jag ska gå till bussen. Jag är ganska så trött idag men det går nog över snart.
Idag är det lucia firande på skolan och jag undrar vem som blev lucia!


Flumm dag

Skola gick jätte bra och helt plötsligt var skoldagen slut! Jag vet vad min essä ska handla om. Ni får en ledtråd. Vampyrer! Det enda jobbiga var att jag höll på somna hela tiden.

Jag och Cicci åt på falafel kungen men det var inte gott så jag åt bara upp pommes friten innan vi åkte till Åhlens. Där handlade jag 2:a boken och gjorde reklam för den 1:a och alla har verkligen kollat på mig idag. Jag har skämt ut mig minst 4 gånger. Jag och Cicca flummade och det hände pinsamma saker. Jag ignorerade alla som försökte snacka med mig, jag orkade inte med sånt idag. Efter ett tag åkte Cicci hem och då kom Ines istället. För 1 timme sedan tog jag direkt bussen hem och nu är jag hemma. Jag somnar snart.

Fast jag ska försöka äta middag och vara vaken till 8 så kan jag sova efter det.


Vaken men trött

Jag orkade gå upp och nu är jag mer trött än någonsin men snart går det över. Det lovar jag. Måste sminka mig och sedan fixa frukost för om 15 minuter går jag mot bussen.


Mamma väckte mig

Mamma väckte mig precis när jag somnat endast för att be mig lämna ner mitt pass. Så där rök min chans att få sova. Nu är jag pigg igen. Det suger oerhört mycket. Men jag ska till skolan imorgon endå och vara glad. Efter skolan får jag ju shoppa, det ser jag fram emot. Att ha varit hemma de 3 senaste dagarna har varit riktigt tråkigt.
Jag ska köpa fortsättningen på boken imorgon.

3 lektioner imorgon är allt jag behöver klara.
Svenska, textkommunikation och matematik b.
Det är inte mycket begärt.
Hoppas bara vi gör något vettigt på lektionerna!



Förlåt, men jag gillar bilden.
Det finns många minnen från den kvällen!


Lägga mig tidigt

Det är nog bäst att jag försöker sova snart med tanke på att jag inte ens sov 3 timmar inatt. Jag är klar för att sova men jag måste bara ta reda på vad jag har för ämnen imorgon. Eller det vet jag ju men jag ska kolla vad vi ska göra på lektionerna.
Efter skolan ska jag och Ines shoppa i stan och förmodligen fika också.
Jag vet 2 mobiler som jag vill ha och kommer få i present och julklapp.
En är sony ericsson, den andra är LG.

Godnatt ifall att jag inte skriver mer.
Puss


Bolla med flera bollar i luften

Jag har ätit lunch och äter nu på kladdkaka. Jag fick för mig att laga min lunch samtidigt som jag bakade kladdkaka och det gick överraskat bra och så har jag städat lite också samtidigt och messade. Det är bra och imorse skickade jag in mitt reportage arbete. Känns bra. Nyss kom posten och mina presentkort har kommit.
Så nu har jag 6 presentkort eller mer.


Min morgon

Jag blev väckt 06.00 efter 2 timmar och 40 minuters sömn. Jag gick ner och var äckligt trött och pratade med morsan. Hon bestämde sig för att jag fick vara hemma idag, mest för att jag inte skulle vara med på gympan och hon tyckte resten av lektionerna var onödiga och för att jag skulle få sova mer, vilket jag ändå inte gjorde. Jag gick in på data 06.15 och har hunnit äta frukost och precis kommit ut ur duschen. Jag har messat med Natta i över 2 timmar. Klockan är bara 09.20 typ och det suger för det betyder att det är flera timmar kvar innan posten kommer med mina paket!

Jag ska träna lite nu. Puss


Kanske dags att försöka sova

Jag är fortfarande vaken och kallsvettas just nu. Min hosta vill inte sluta och mitt vatten tog precis slut och jag vågar inte gå ner och hämta nytt ifall att någon skulle vakna. En aning jobbigt.

Min kväll har gått åt till att titta på tv och efter det kom morsan in och vi bråkade i typ 30 minuter och jag är irriterad! Efter det messade jag med Natta som jag gjort i princip sedan 18.30 och Aztrid och vi slutade messa 23.40 efter en massa sjuka samtals ämnen som tomten och så visade hon sin super smiley någonting. Mitt minne är inte världens bästa.



Ännu en failad photosshopad bild.
Det ser inte ut som mig på något sätt.
Ögonen är äckliga och färgen likaså.
Munnen är misshandlad eller något.

Vad tycker du om den här bilden, M?

Puss och God natt



Lussebullar är gott...

Jag ska till skolan imorgon(!) och jag är glad, slipper vara hemma och tråka ihjäl. Dessutom känner jag mig aningen bättre fast det värker i mina revben just nu och jag ska inte vara med på gymnastiken imorgon men det gör inget. Jag slutar tidigt då och kan shoppa julklappar med någon. Äntligen kan jag då också köpa forstsättningen på Om jag kunde drömma.

Jag har photoshopat lite idag och failat. Jag vaknade vid 13 och åt lunch vid 16. Helt sjukt och ja vara vaken till 03 inatt och det är det längsta på flera månader. Jag har vänt dygnet och jag kommer ha problem med att komma upp imorgon. Jobbigt men det funkar.
Min brorsa var snäll och gav mig det som fanns kvar av hans lussebulle längd.
Mitt favorit te är slut men jag får handla det imorgon.
Har ju ändå mina 5000 att göra av med.

Till sist, min musiksmak idag har varit skum. Jag har lyssnat på allt från j-rock till svensk hip hop.
Min musikstil är väldigt varierad!




10 timmar

Jag sov endast i 10 timmar och det chockar mig. Trodde verkligen jag hade sovit mer men jag somnade i o försig 03 och vaknade 13. Jag skippar frukost och lunch eftersom det är försent enligt mig. Så jag kommer hungra ihjäl.
Nu ska jag ut till brevlådan och kolla om mina paket kommit.


Jag lyder ditt råd

Före:


Efter:


Fail nivå men det är endast för att jag är otroligt trött men tydligen inte får sova pga min hosta och för att jag inte orkar koncentrera mig. Jag lovar er bättre bilder senare idag.
Men jag följde ditt råd M.
Hoppas du blir nöjd!




Tävling som jag är med i




Jag är med och tävlar om en valfri vara på Sanaz blogg.
Allt du behöver göra är att komma på ett namn till hennes webshop som kommer sälja allt från shamp och balsam till smink och accessoarer.
Gå in här för att tävla!


Vaken igen

Jag är vaken nu igen och är otroligt pigg. Alla andra sover vid det här laget medans jag plågas av smärtor främst i lungorna. Min mobil har lagt av helt nu, man kan inte sms:a längre. Måste verkligen köpa en ny men det finns ingen som tilltalar mig.

Tänkte ps:a nu.


Finns den ens?

Det fick bli ett halv taco bröd med lite fyllning till middag, mer orkade jag inte. Jag var så yr att jag knappt kunde sitta där. Men jag gjorde det och nu har jag sovit någon timme och var precis nere och hämtade mer vatten. Det är min enda räddning eftersom jag inte tar tabletter. Jag låter det hellre gå över av sig självt!

Även om det är tråkigt att vara hemma ser det ut som att morgondagen får spenderas just hemma. Jag letar efter en julklapp men kan inte hitta den alls. Skumt men jag slutar inte leta i första taget!
Nej, nu ska jag vila lite för allt hostande gör mig trött.




Inte lite omtyckt

Jag slog nyss på min mobil och det visade sig att jag hade 30 nya sms.
Jag mår sämre nu är imorse och ska snart ta tempen.
Det lutar åt att jag får vara hemma imorgon också.

Tråkigt att jag ska vara sjuk idag på brorsans födelsedag.
Han blir 14 år idag.
Grattis.




Ont i kroppen

Jag vaknade precis eller gick upp precis och det skulle jag inte gjort. Så fort jag stod upp kände jag mig yr och blev medveten om hur ont jag hade. Min mage värker av all hosta inatt, jag vaknade efter 1 timmes sömn och hostade i typ 1 timme. Mitt huvud värker och alla mina muskler gör ont och likaså mina lungor. Jag kan inte beskriva hur ont det gör men ont gör det verkligen!
Jag orkar inte ens stå upp tillräckligt länge för att hinna göra något att äta så det blir bara middag för min del idag.
Snart ska jag fortsätt sova.


Svimm och spyfärdig...

Jag kan inte sova. Jag kallsvettas och är yr. Om jag skulle ställa mig upp skulle jag utan tvekan falla ihop eller ännu värre svimma. Som tur är har jag vatten bredvid mig. Det verkar som att jag får vara vaken större delen av natten men det gör mig inget. Jag är ju ledig imorgon som sagt och kan gå upp nästan när jag vill.
Det är jobbigt att vara sjuk minst sagt.

Som tur är kommer N att få mig bättre på tisdag. Efter skolan ska nämligen han möta mig i stan så åker vi till täby och fikar och snackar i flera timmar och så går vi runt i butiker och har roligt.
Jag älskar verkligen den killen!
Mer än något annat.

Usch, snart kommer jag dö för att det är för varmt och jag vill bara spy men det är tydligen för mycket begärt...
Funderar på att ta en alvedon fast jag inte gillar det.




Host attack

Jag har läst ut boken nu. Så himla bra! Jag ska köpa fortsättningen så fort som möjligt! Det blir väl på tisdag eftersom jag har fått lov av mamma att vara hemma imorgon och vila upp mig. Väldigt snällt av henne faktist och jag behöver det för min hosta har blivit mycket värre. Legat och hostat nästan 30 minuter i sträck, det är inte skönt alls och min röst sviker mig...

Väntar på att Gossip girl ska börja.


Jordgubbstårta och lekande

Alla gäster har gått nu. Det var roligt och jobbigt. Jag sprang runt i typ 4 timmar och lekte med mina syskon och min kusin. Roligt men endå jobbigt för ibland blev det bråk men jag lyckades dölja det för dem vuxna.
2 korv med bröd till lunch och en liten bit jordgubbstårta och en stor kopp te blev allt jag åt.
Jag ska försöka underhålla mig i 2 timmar innan det blir middag och sedan Gossip girl men det borde gå bra.
Kan tex läsa ut min bok och fortsätta på mitt reportage.

Den 17 december ska jag till Täby centrum och julhandla med några...
Så det blir att vara ledig den dagen.
Det blev bestämt idag när min faster var här, mycket nice.




9 sms och frukost

Jag sov 9 timmar inatt men vaknade 2 gånger på morgonen och såg att jag hade fått 9 sms som jag svarade på innan jag somnade om. Sista gången väckte min lilla syster mig och vi gick ner och åt frukost.
Det fick bli en skål med flingor med mjölk för min det och martin och jag höll på en massa under frukosten och skämtade och hade roligt.

Om någon timme kommer gästerna och jag måste sätta igång och platta mitt hår nu och sedan sminka mig och klä på mig. Det känns en aning stressigt men jag klarar det.
Jag har fått reda på att jag har både influensa och lunginflammation men jag kör ändå på som vanligt!


Nytagen bild



Jag lovade att lägga in bilder och det fick bli idag och endast 1 bild.
Det finns fler men jag har inte så mycket tid, ska läsa boken och tills filmen 28 dagar senare börjar.
Min feber blir värre och jag tror inte jag borde träna som jag gjort.
Ska ta en paus och vila upp mig.
Ta en kopp te och läsa min bok.

Imorgon blir det stan om jag orkar...


Chai latte

Jag sitter i skrivande stund ochäter middag bestående av 1 mugg mjölk och mackor. I Kista centrum blev det en smoothie innan bion och efter bion en chai latte, underbart gott!


Bio i kista

Dags att gå till bilen, vi ska åka till Kista centrum och gå på bio. Sedan blir det middag där också och jag har precis fixat klart mig. Foundation och mascara plus en klänning. Lila är min färg. Jag bara älskar lila och igår fick jag min lila klänning som jag hämtade ut plus en väska.

Hörs ikväll.


8 timmars sömn

Inatt har jag sovit 8 timmar som vanligt. Jag somnade väl 01.00 och vaknade lite efter 09.00 av mig själv, det känns skönt att vara utvilad. Jag åt frukost med familjen, en smörgås och en kopp vanilj te. Inget kan slå det typ. Snart ska jag fortsätta läsa men först tänkte jag blogga lite.

Jag vet inte om planerna för idag är helt ändrade, det verkar tyvär som det men min hals och hosta har blivit lite bättre.
Kanske allt te drickande har hjälpt till.
Fast jag är ganska svag och blir yr så fort jag ställer mig upp.



Glad är bara mitt förnamn

Haha nej men det är jobbigt att komma på rubriker men glad är jag definitivt!
Inte ett dugg ledsen eller något liknande och pigg är jag konstigt nog också.
Det ser ut att bli en lång natt för mig.

Just nu känns allt man skriver lite skumt.
Messar med Emma om en död mus.
Orkar inte heller förklara men det känns ganska konstigt att skriva om något sådant.

Robin åkte

Ja, som jag misstänkte åkte Robin även om jag röstade en massa. Fast jag hoppas Robin får skiv kontrakt ändå!

Vet ni vad? När jag fyller om om lite mer än 1,5 månader så ska jag och familjen åka till London! Dessutom får jag ta med en kompis! Jag ska shoppa som bara den då och nu på jullovet blir det Spanien. Riktigt skönt verkligen.
Sedan siktar jag på att åka till USA i sommar och så blir det väl England igen på sport eller påsklovet.




Jag saknar Sara som bara den och om det blir som det är tänkt ska vi träffas i Januari.
Av någon anledning får jag inte komma till henne eller något.
Men jag känner behov av att träffa henne.
Jag kommer ihåg att varje dag skrattade vi från morgonen till kvällen.
Så himla perfekt alltså.
När vi snackade i telefon för ett tag sedan sa hon att hon kom ihåg när jag kom till henne.
Jag trodde hennes gata hette makaronigatan fast det var marconigatan.
Sedan anklagade jag hennes granne på 17 år för att han skulle ha snott en balong vi hittade hehe.
Det är en ytterst liten del av våra minnen.









Robin b

Jag har sedan 20.00 suttit framför tv:n där nere för första gången på flera månader! I vanliga fall vill jag kolla på tv ensam men idag satt jag med familjen. Vi kollade självklart på Idol och tyvär tror jag att Robin åker fast jag röstar som en galning och det har även min mamma och Iza även gjort, det är dem som sagt det i alla fall.

Tänkte fortsätta läsa min bok fram tills de säger vem som åker ut.
Jag kommer vara nervös då men vet nästan med säkerhet vem som åker.
Min hosta blir värre men jag ska ta en kopp te nu fast mitt vaniljte är slut.
Så imorgon måste jag köpa nytt annars dör väl jag!

Idag eller imorgon kommer dessutom bilder på mig tagna idag och nästa vecka ska jag beställa min kamera!


Hemmakväll

Jag är hemma efter en bra dag i skolan. Hela veckan har gått bra, jag känner mig glad i alla fall. Tyvär har jag fortfarande ont i halsen och hostan blir värre för varje sekund och min feber har verkligen blossat upp nu. Jag hann inte bowla med kusinen idag, det är verkligen synd. Men bäst att vara hemma och vila och läsa boken, jag har kommit halvvägs och kommer med all säkerhet läsa ut den ikväll!

Efter middagen ska jag och min låtsas pappa åka till affären. Då ska jag köpa godis eller något och hämta ut mitt paket från gina tricot. En mysig hemma kväll alltså.
Ikväll vankas det fest men det tar vi imorgon.

Maten är tydligen klar nu.
Ska gå ner.


Halsont

Min hals har blivit ännu värre. Jag kan inte prata så bra just nu men det gör över snart. Bara att dricka mycket vatten. Tyvär har jag bara en enda halstablett kvar... Så klart.

Dags att fixa mig även fast jag är världens förkyldaste just nu så måste jag till skolan. Det är ju fredag sen men min helg ser inte ljus ut efter som jag dels då är förkyld och så kommer och går min feber här och där. Igår hade jag det under dagen och jag har haft feber då och då under 2 veckors tid.
Jag får dricka massa vatten och te och se till att mamma köper mer halstabletter till mig.




Om jag kunde drömma




Jag har fortsatt med boken och läst i snart 1 timme. Snart måste jag tyvär gå och sova...
Nuförtiden måste jag sova 8 timmar för att känna mig en aning pigg.

Jag kan åtminstånde läsa 1 timme till men tiden bara rinner iväg känns det som.
Hanna har somnat trör jag för helt plötsligt slutade hon sms:a mig.
Ines svarar inte heller men jag tror pengarna på hennes mobil är slut.

Ja ja, jag tror inte jag hinner med bowlingen imorgon tyvär eftersom jag slutar vid den tiden jag ska vara där plus att jag måste köpa en julklapp tills på festen som är på lördag.
Hoppas bara mamma förstår det.
Det borde hon ju göra.

Nej, dags att läsa och njuta av mitt glas vatten.

Hörs imorgon...


Frankenstein

Middagen är avklarad. Det blev 4 pannkakor för min del och nu blir det en kopp vanilj te och tillfälle att fortsätta läsa min bok! Jag läste den till och från skolan och jag älskar den verkligen!

Skolan gick jätte bra! Jag ska på skyddsrond på tisdag med en annan kille och några tills. På svenskan såg vi Frankenstein som faktist 'är väldigt sorglig.
Dock har vi inte sett klart hela.


Min morgon

Jag gick upp för 40 minuter sedan och har tagit mig en dusch, ätit frukost framför tv:n och klätt på mig. Jag ska sminka mig snart, lyssna på musik och leta upp en bra väska tills idag. Efter skolan ska jag och Ines shoppa i staden och det ska bli roligt.

Men först är det ju skola. Vi börjar med 45 minuters matematik b, eftersom jag och Cicci ska på möte de sista 25 minutrarna. Därefter ska vi äta lunch någonstans och så är det dags för textkommunikation.
Då ska vi förmodligen sitta i data salen och sist men inte minst svenska, då vi ska titta på film.

Mitt hår är fail just nu så jag måste ta och fixa det.


Massor med te




Så här på kvällen har jag städat mitt rum. Man ser golvet igen hehe. Jag tog en macka med en kopp te, ska snart göra en kopp till. Jag verkligen älskar vanilj te, det är det godaste som finns!

Snart ska jag fortsätta läsa boken jag köpte idag.
Det är Om jag kunde drömma, man fastnar verkligen direkt!

Jag beställde nyss lite saker från GT.
Man kan aldrig få för mycket men min mamma börjar undra varför jag får minst 5 paket i veckan.
Fast sedan bryr hon sig inte så mycket mer.
Dags att läsa boken tror jag.

Btw, min röst börjar bli bättre fast min hosta blir värre.
Det känns som att jag kommer att hosta upp mina inälvor.
Usch!



Det känns som julafton

Det känns verkligen som rena rama julaftonen för mig idag. Kommer hem, hittar ett paket som innehåller 5 presentkort. Har fått 300 kr. Har även fått ett linne och en ny väska. Som om det inte vore nog har även min data sladd kommit nu. En lycklig dag för mig.

Jag har sammanställt att jag handlade julklappar för sammanlagt 1500 kr.
Jag måste ta mig till Ikea också för att inhandla några andra julklappar men jag får väl be mamma köra dit mig någon dag. Kan ju vara lite mysigt.




Idag har jag försökt mig på att vara snäll. Det har väl gått bra förutom att min lille bror inte lyssnar på mig men han spelar inte så stor roll. Hans present är beställt, lordis nya skiva och hans julklapp blir 2 biljetter till deras konsert. Mer än så har jag tyvär inte kommit på.

Imorgon ska jag och förhoppningsvis Ines shoppa i stan. Då måste jag köpa ännu fler julklappar, köpa minst en klänning tills på lördag och lite andra saker till mig.
Jag har ju endå kvar 4500 minst!

För på fredag ska jag bowla med min kusin och några grabbar.
På lördag blir det jul fest och grabb kväll för brorsan, som fyller 14 år på måndag.
På söndag firar släkten honom och jag ska även gå på bio.

Nej, nu ska jag göra lite mer arbete!
Ta mig en macka om ett tag också, då jag endast fick 4 köttbullar till middag!


Ovärd skoldag!

Jag försov mig idag eftersom min hjärna är så inställd på att sova minst 8 timmar. Det betyder att jag vaknade 45 minuter innan vi började och klädde på mig och sprang till bussen på bara 5 minuter. Jag hann med sista direkt bussen och kom till skolan 15 minuter försenad. På idrotten var det teori och så kom Martin och snackade ett tag också. Vi fick på så sätt sluta 10 istället för 10.30. Jag och Cicci tyckte det var för tidigt för lunch så vi tog en promenad och gick till linkan 10.30, jag åt grillade smörgåsar, det var gott.

Vi gick tillbaks till skolan och letade upp textkommunikations läraren och fick veta att vår dead line blev uppskjuten tills nästa onsdag. Känns väldigt bra. På vägen tillbaks till skolan, köpte jag en chokladbit, jag unnade mig något hehe. Så gick vi in till data salen ett tag innan lektionen började. Vi gjorde ett test och typ skrev på papper sedan slutade vi 13.40. Ännu mera ovärt. Vi kunde fått ledigt istället.
Jag åkte in till stan och köpte en bok, några julklappar och en foundationpensel. Så nu är har jag slösat 398 kr på mig och 995 kr på julklappar till släkt och kompisar.

Jag kom precis i tid till min direkt buss mot Åkersberga och läste min nya bok, så det kändes som att jag åkte buss i 5 minuter. Väl hemma fick jag se att skolkatalogen och en massa presentkort kommit. Presentkort på h&m, kicks och din sko tex.


Dags att göra lite reportage arbete även om dead linen är uppskjuten, det känns skönt att ha det gjort sen!


Bråk hela tiden!

Skolan gick väl bra idag antar jag. Matte b är tråkigt men jag förstår i alla fall och det är huvudsaken! Så var det lunch och då blev det indiskt. Var ett tag sedan jag åt det och inget kan slå nan(?) bröden, riktigt gott.
På foto lektionen var det dags för en intervju. Den gick bra och nu har jag extra mycket information. Det jobbiga blir bara att skriva klart det tills på torsdag men jag kommer jobba med det så mycket som möjligt. 

Väl hemma bråkade först jag och mamma och sedan jag och min låtsas pappa och han tror han kan bestämma men det kan ha ta och glömma! Jag tänker inte på några som helst villkor lyssna på hans idiotiska regler. Han gör mig galen, ska alltid bråka med mig och alltid säga åt mig. Det resulterade i att jag gick från matbordet efter bara 3 tuggor, upp till mitt rum.

I helgen blir det ändrade planer. Jag tänker vara på alla ställen förutom hemma.
Jag sover nog över hos en kompis. Jag struntar i alla fester och firanden.
Klarar knappt att vara hemma de få timmarna nu på kvällen.


Lektioner

Idag vaknade jag strax efter 8 och låg i sängen i 40 minuter innan jag gick upp och klädde på mig. Medans jag åt frukost så snackade mamma med mig eller rättare sagt tjatade på mig. Jag blev så irriterad att jag drog till skolan och kom dit 1 timme innan. Jag laddade mitt kort och struntade i att köpa lunch.
Cicci kom strax där efter och jag fick ta några tuggor på hennes macka. Just nu har vi textkommunikation och efter det har jag naturkunskap och svenska b. Jag slipper sjukhuset idag bara för att jag är bäst på att argumentera!


RSS 2.0