En till



Fail... Nöjd nu?

Den här får duga tillsvidare


Tills vidare får ni nöja er med den här bilden, man ser åtminstånde luggen och hur håret är klippt.


Vad ska jag säga?

Liverpool var inte ett dugg bra idag. Allting gick fel, försvaret sög, inga bra passningar och inga mål. Vi förlorade och det såg ut som att Gerrard har blivit skadad igen och Torres är också skadad så om det verkligen är så, kommer det bli svårt för Liverpool. Chansen att vinna ligan är som bortblåst nu om vi inte har riktigt mycket tur och ändå vinner den på något sätt. Det var ingen spelare som imponerade idag plus att dåliga spelare körde istället för de bättre!
Ähh, jag är irriterad...

Liverpool match

Matchen har börjat nu. Middlesbrough-Liverpool och jag tror det blir vinst för Liverpool fast Torres är dock inte med pga skadan men förmodligen är han med i returmötet i Champions league. Det tror och hoppas jag verkligen!


Nya frisyren

Jag var hos världens bästa frisör! Det blev helt perfekt och som jag ville, jag ser aningen töntig ut men det är ju bara för at jag är ovan. Fast jag gillar det. Jag orkade inte åka till Täby idag för det var så kallt men kanske att jag åker dit eller till stan imorgon eller någon gång i veckan.

Bilder på frisyren kommer senaste ikväll!


Foto dags

Jag ska dra ut och fota nu och åka till centrum eftersom jag ska klippa mig 12. Hoppas det blir bra men det tror jag. Sen ska jag till täby centrum direkt efter det och köpa mina skor.

Tack igen Emma

Tack igen för presenten. Den var grym och jag älskar den!

Hals ont

Ahh, jag blir galen på att vara hemma faktist men jag börjar känna mig sjuk, så jag gör nog bäst i att ta det lugnt idag men imorgon ska jag se om någon vill hitta på något. Efter att jag har klippt mig vill säga.
Idag tänkte jag läsa, spela spelet och lyssna på Metro station så klart!

Så är jag irriterad på att allting är snötäckt, jag vill ju har vår och att snön ska försvinna någon gång!

Fotboll idag igen?

Det finns knappt något att göra. Jag sitter och lyssnar på Metro station som jag gjort i 5-6 dagar i sträck nu. Snart är det fotboll och jag kanske kollar eftersom det inte finns något annat än att sitta vid datan men jag börjar tröttna...

Frisör tid bokad

Mamma ringde och beställde tid hos frisören idag. Det blev på lördag kl 12. Dessutom är det världens bästa frisörer som jobbar där och jag tror verkligen dem kommer att få till det som jag vill. Jag har inte hört något negativt alls om dem, bara bra saker och att de verkligen förstår hur man vill ha det. Så jag hoppas verkligen att det stämmer. Men jag är fortfarande orolig över att jag inte kommer passa i lugg.



Fotboll:

Jag kollade på reprisen av Real madrid-Liverpool idag till lunch. Jag älskar Torres, han var irriterad igår och fick gult kort med flit och mascheranos argumenteringar är alltid lika underhållande. Så när han inte gjorde något trodde jag att han inte ens var med ett tag innan jag såg honom. Längtar tills returmötet! Torres kanske blir borta några matcher, hoppas inte!

Beroende, helt klart

Jag gick upp för 20 minuter sedan och har ätit frukost och sitter nu och spelar igen. Det är mysigt. Jag har inga planer idag plus att min hals värker, så vad kan vara bättre? Inte mycket.

Liverpool vann första mötet

Liverpool vann första mötet av två mot Real madrid. Mål av Benayoun. Riktigt snyggt och bra fördel nu för Liverpool som har returen på hemma plan, vilket alltid är bra!

God natt!

Inför Real madrid-Liverpool

Om lite mer än 1 timme börjar försnacket inför Real madrid-Liverpool. Jag längtar kan jag väl bara säga. Vi åt nyss mat plus att det var lite bråk mellan hela familjen konstigt nog. Men så pratade jag och mamma om att jag ska klippa mig men hon säger aldrig något om det. Jag vill ju klippa håret innan skolan börjar så snart ska jag fråga mamma om hon är villig att betala det eftersom jag ska köpa ett par skor för mina pengar. Resten vill jag spara.

Btw, jag sitter fortfarande och spelare vampyr spelet. Det är extremt beroendeframkallande!

Tråkigt

Jag har bakat och sjungit sing star de senaste timmarna. Det finns inget roligt på tv:n och jag funderar på att fixa mitt album lite, det är några bilder jag inte lagt in än och så tänkte jag skriva lite under varje bild. Sen ska jag också ta och byta sängkläder och kanske möblera om eftersom det blir så tråkigt när rummet ser ut på samma sätt.

Billys eller fisk?

Jag spelar fortfarande, fast jag har även tagit en dusch. Det var skönt och nästan för varmt. Snart ska nog jag och brorsan gå och värma på vår mat, idag blir det antingen Billys eller fisk. Vad vet jag inte, ska nog gå ner och fråga. Sedan har jag kvar min semla från igår, för igår mådde jag dåligt och orkade inte äta den.

Vampyr spel

Haha jag har fastnat helt för ett vampyrspel som jag spelat sedan kl 8. Det är riktigt roligt och jag kommer väl sitta med det större delen av dagen.

Hannah montana och frukost

Jag och lille brorsan gick upp för 45 minuter sedan och åt frukost och har precis kollat klart på Hannah montana. Igår somnade jag 22 så jag fick mina 8 timmars sömn. Idag kommer jag fortfarande inte kunna träna eftersom det ligget snö och is överallt och pappa har förbjudit mig att springa.

Fast jag klarar mig, ikväll är det Real madrid-Liverpool. Det kommer bli en jämn match. Självklart vill jag att Liverpool vinner men Real är formstarka just nu, så vi får se.


Emma







Erkänn, de här bilderna var fina?
Även om du blir fin på alla bilder, kanske att du gör miner på endel men fortfarande fina.

Nya foto saker



Dagens köp: Fotoalbum, fotofästare och ett UV-skydd och allting kostade allt som allt 550 kr.

Köpt foto prylar och träffat Emma

Jag träffade som sagt Emma idag. Jag stog och skulle betala för ett fotoalbum och fototejp så ser jag att någon ställer sig på sidan om mig och vinkar och jag tänker ju att det är någon som vinkar till den bakom mig men nej det var Emma. Haha, snacka om att jag blev förvånad. Sedan gick vi till Siba så köpte jag ett UV-filter till min kamera och efter en stund köpte vi med oss mat och gick och satte oss i kulturhuset, snackade, åt och fotade. Sedan gick vi runt lite och jag har hittat ett par väldigt fina skor som jag ska köpa på lördag.
Vi skiljdes åt vid tunnelbanan och jag kom hem för en 30 minuter sedan och har blåsor på mina fötter eftersom jag inte använt klackar på över 1 månad.

Ikväll ska familjen göra egna semlor, då jag och lille brorsan inte tål nötter, eller mandelmassa åtminstånde. Så ska vi även kolla på Champions League även fast jag vill se en annan match än de andra. Fast det blir väl en uppesittar kväll för mig och imorgon är den viktigaste matchen.
Men Inter-Manchester United ska vi titta på idag och så kollar jag på reprisen av Atlético madrid-Porto efter det.

Bilder laddas upp senare idag.

5 timmars sömn

Min natt var besvärlig, Vaknade upp 05.20 och kunde inte somna om så jag lyssnade på musik jätte högt och omnade om 1 timme efterår. Jag äter frukost för tillfället.
Idag ska jag träffa Emma.

Cool lampa



Sugar for sure


Ingen löpning

Haha det var en massa snö så jag kunde dessvärre inte springa, så det fick bli en promenad på 40 minuter och så har jag cyklat ett tag. Sedan gjorde jag lunch, potatismos men köttbullar och sedan fick jag bara för mig att städa och gjorde det i 2 timmar. Dammade, skurade, finputsade hemmet, plockade upp Jasmines leksaker och slängde skräp och gick med soporna och möblerade om, så nu får mamma lov att bli glad annars vet jag inte vad jag gör. När jag gjorde det skickade jag in mina artiklar till journalistiken så det är klart. Jag åt nyss mellis och sitter och slappar nu vid datorn.

Imorgon ska jag åka in till stan och träffa Emma och fota. 
Ser fram emot det. 


Time for some training

Jag åt frukost för nästan exakt 1 timme sen. Vi har inget hemma men jag ska ut och springa nu, idag börjar jag med 3 km, sedan ska jag även ta en tripp till butiken och handla eftersom vi knappt har någon mat hemma. Sånt är alltid irriterande men det är lov. Jag mår lite bättre idag, febern är borta och jag spyr inte lika ofta.


Återuppta kontakten

Mitt liv blir mer och mer konstigt. Nu har ännu en kompis från förra året tagit kontakt med mig. Det verkar som att ingen glömt mig. Läskigt att precis när man tänker på dem så tar de kontakt med en.
Idag var vi hos min moster och jag åkte hem till mamma, som visade sig vara ett misstag. Hon hatar mig och det märks. Hon snackar inte med mig längre.

Snart lov

Lovet börjar om 20 minuter. Det firar jag och Cicci med pizza och sen ska jag köpa ett par skor. Senare ikväll ska jag träna, löpning står på schemat idag!

Trött?

Nej, faktist inte. Jag är pigg och har sovit mina 8 timmar. Dags att sminka sig innan jag tar min promenad!

Dålig cambild!




Promenad

Nyss hemkommen från en promenad på 4 km eller mer. Samtidigt som jag gick snackade jag med Sara i telefon. Det var roligt och vi skrattade typ 2/3 av samtalet. Precis som det ska vara. Jag måste åka ner till Göteborg snart igen. Saknar henne oerhört mycket. Då får jag äta på donken också, som du sa hehe.

Jag har tränat cykling idag. Imorgon blir det löpning förmodligen.

Medie uppgiften klar

Jag blev precis klar med uppgiften till medie kunskapen och det betyder att jag slipper göra den i helgen. Ska även skriva min loggbok och skicka in den till journalistiken sedan har jag bara kvar artiklarna men dem ska vara klara först på söndag nästa vecka, det känns väldigt skönt måste jag säga!

Innan jag satte mig ner med läxan så bakade jag kladd kaka och städade lite i köket. Hoppas mamma blir glad.


Fota eller inte fota

Orkar jag fota nu eller inte?

Simma

Skolan gick bra idag igen, inte för att vi gjorde något direkt skolarbete. Jag kom hem lite efter 13 och kom på att jag inte ska träna idag. Man måste vila upp sig. Så idag är min vilodag men imorgon är det träning igen som gäller. Har även kollat upp simhallens öppettider, så på lördag ska jag dit och simma eftersom jag är hos pappa. När jag simmat tänkte jag ta en sväng till centrum och köpa min skor, för på fredag orkar jag förmodligen inte göra det.


Lots of training

Till middag blev det spagetti med köttfärssås och det var gansk gott men jag är väldigt trött på den maträtten så att säga. Gjorde nyss en kopp grönt te och messar med A som är underbar men liie speciell. Sticker ut från mängden ni vet! Fast det tycker jag är bra.

Kvällen kommer spenderas framför tv:n för att vila upp mig eftersom jag ska ut och springa imorgon också. Då blir det 3 km istället. I veckan ska jag också ta en tur till simhallen, kanske när jag är hos pappa. Har liksom ändå ingen lust att sitta framför tv:n, datan eller spela playstation 2 dagar i rad. Kan hellre göra nytta då. Tänkte även springa spåret när jag är hos pappa, minst 1 dag och sedan ta lite promenader varje dag utöver det andra.

Sen så ska jag köpa ett par skor om de är lika fina i verkligheten som på bild.


Matematik prov

Jag är nyduschad efter att ha sprungit 2,5 km. Det gick bra förutom att hela spåret var isbelagt så i en backe åkte jag ner men det slutade med att jag hamnade baklänges på spåret men var snabbt uppe igen.

Skolan gick bra. Hade disskusion på mediakommunikationen och matte prov på matten och på filmkunskapen kollade vi nästan bara igenom filmtrailers. Jag och Cicci åt indiskt idag. Så gott!

Sweet like sugar...



Jag har bara gamla bilder.
Nya bilder kommer i veckan om jag fotar något nytt.

Träning

Jag varierar min träning och idag fick det bli cykling istället för löpning och lika bra gick det. Imorgon tar jag paus om jag inte har väldigt stor lust att träna men det tror jag inte. Men på onsdag blir det definitivt träning igen och då blir det löpning, kanske att jag fått mamma att köpa lite träningskläder till mig då kanske.
Sen ska jag få nya träningsskor i slutet av månaden förhoppningsvis.


Sitter i skolan

Snart är det dags för lunch. Sedan har vi bara kvar matematik b innan vi slutar. 2 lektioner kvar i matematiken sedan slutar vi 12.30 på måndagar och tisdagar.

Jag vill bara hem och springa. Idag blir det nog 3 km igen.

Promenad imorgon

Jag har tittat på Gossip girl och det blir mer och mer spännande minst sagt. Så har jag även fixat mig och packat eftersom jag ska upp imorgon och ta en promenad innan jag åker till skolan. Så jag ska vara ute ur huset senast 06.10 har jag bestämt. Resten av kvällen ska jag fortsätta läsa boken. Jag har inte pluggat ett dugg inför morgondagens prov. Det är bra. Jag får ändå alltid bra resultat och matten har jag inte brytt mig om ens.
Det är vad jag anser är svårast just nu eftersom jag varit borta så mycket när det kommer till det ämnet.
Imorgon är sista lektionen innan nationella.


M&M

Jag gick tidigare ut idag och tänkte fota men det fanns inget roligt att fota så det får bli en annan dag helt enkelt. För alldeles en stund sen åkte mormor och morfar hem. De var här och firade Jasmine eftersom alla här var sjuka när hon fyllde år för en vecka sen, fast jag var inte sjuk!
Om drygt 1 timme och 25 minuter är det dags för FA-cupen nämligen Derby-Manchester united.
Det är alltid roligt att se.

Dessutom är det väl nästan helt säkert att Benitez nu har förlängt med Liverpool, som jag tycker är bra men det verkar som att alla andra tycker det suger och säger att vi inte kommer vinna någon titel alls men där tror jag folk har fel. Det får vi ju se sen när säsongen är slut.


Sms från en viss person

Jag vaknade upp av att jag fick 2 sms. Helt förvånad ser jag att det var från en viss person jag kände när jag var 13. Det kändes inte lite skumt. Men i alla fall, jag funderar på om jag ska ut och springa eller ut och ta en promenad.
Vi får se...
Jag tror att jag ska klippa mig i veckan.
Hur vet jag inte helt säkert men snart kommer jag på något.

Mina olika hårfärger















Alla mina olika hårfärger och frisyrer förra året, om jag fick med alla vill säga. Jag väntar på att min vanliga hårfärg ska växa ut och snart ska jag klippa mig.
Toppa håret eftersom det är rejält slitet på topparna och kanske även klippa lugg men jag är riktigt osäker på den  punkten!

En massa Aztrid











Under tiden jag känt Aztrid har hon haft väldigt många olika hårfärger och frisyrer.
Den första bilden är den äldsta och den sista är en av de nyaste jag har på henne.

Fa-cupen

Jag har läst ut boken och redan läst ett kapitel i fjärde boken. Tänkte ta en paus och göra lite te till mig. Det ser ut som vår utanför mig, jag tittar ut genom fönstret och möts av en nästan helt blå himmel och solen som lyser på träden. Riktigt fint. Jag mår bättre än förut och jag har fortfarande inte orkat plugga något.
Det är något jag får ta tag i snart men först blir det fotboll, en massa fotboll, runt 5 matcher idag.

Jag saknar pappa om jag ska vara ärlig. Har inte varit hos honom på snart över 2 månader. Nästa helg tror jag dock att jag ska dit och bara ta det lugnt.


Happy valentine´s day

Min kille är gulligast! Jag typ dör.
Jag är verkligen glad över att jag har honom.
Han är en av få jag litar på till 100%.
Jag älskar dig!

Det suger att jag inte kunde träffa Emma idag, jag som sett fram emot det...
Vi skulle fota och nu sitter jag här eller rättare sagt ligger i sängen.
Snart ska jag göra en kopp grönt te.
Hoppas vi kan träffas snart eftersom det inte gick idag!





Sick and tired

Jag är sjuk men det har gått över lite. Jag gick upp väldigt sent, runt 11 om inte senare. Min frukost bestog av en fullkornsmacka, ett glas grönt te, en clementin och en banan. Dessutom var jag ute och sprang idag, måste hålla mitt löfte även om jag är sjuk. Imorgon ska vi förmodligen simma i simhallen, annars åker jag dit ensam.

Idag ska jag läsa ut min bok och skicka in lite skol uppgifter och kolla igenom matematiken eftersom jag inte var med på de sista lektionerna och vi har Nationella på tisdag.


Mac



Den här kommer bli min om jag sköter skolan bra.
Bra betyg är inte problemet utan närvaron.
Jag får inte skolka längre.
Någon gång då och då men inte hela tiden liksom!


Historia prov

Historia provet gick bäst. Jag tyckte det kändes väldigt bra och kunde svara på alla frågor. Nu återstår det bara att se ifall det verkligen gick så bra som jag tror.

Jag hann inte fota idag för jag snackade med en kille istället och han tog upp min tid.
På journalistiken skulle vi skriva på ett papper med en massa bra saker som alla fick. Asså alla skrev sitt namn längst ner så skickades det runt så skulle alla skriva något snällt. Det tog halva lektionen och resten gick åt att fortsätta på artiklarna.
På mediekunskapen såg vi film och på historian vet ni redan.


Olika nyanser av brunt



Med detta säger jag hej då för så länge.
Tänkte gå ut och fota ett tag innan jag ska åka in till skolan.
Jag och Cicci ska köpa varsin smörgås till lunch.


Ingen marddröm

Marddrömmar 2 dagar i rad. Inatt kommer jag inte ihåg vad jag drömde så det var förmodligen inte en marddröm.
Idag har jag historia prov och det kommer gå bra. Jag kan det mesta, det viktigaste. Kanske att jag kollar igenom allt en gång till sen.

Jag sitter med min frukost här bestående av en kopp grönt te, 2 fullkornsbröd och en clementin. Senare ska jag ut och springa mina vanliga 2,5 km.


Fear nothing


Jag är...

...Hemma. Skolan gick bra. Jag var även på apoteket idag. Tvungen att köpa något till mina läppar. De är torra eller egentligen inte men de känns torra. Så jag köpte något till läpparna. Riktigt jobbigt när det känns så men det försvinner förmodligen snart.

Ikväll ska jag bara slappa. Det verkar som att mamma gjort någon sorts paj till middag. Smaskens!


Spanien vann

Inte helt oväntat så vann Spanien med 2-0 efter mål av Villa och Llorente. Fast jag var så trött att jag gick och la mig efter 66 minuter. Så somnade jag direkt. Synd att det är FA-cupen i helgen för Liverpool har ju åkt ut så då får jag vänta ytterligare en vecka.


Halstabletter

I skrivande stund sitter jag och äter frukost. Ett glas juice och en skål med fullkornflingor, russin och mjölk. Bredvid mig har jag en massa piller eftersom jag är sjuk. De är mest för min hals eftersom den håller på att döda mig. Jag börjar med prov idag och jag har inte pluggat ett dugg! Känns väldigt bra ändå. Det kommer gå fint för mig.
Borde äta upp resten av frukosten nu.


Bilder från i söndags





Temat var "rädsla" säger vi...
Aztrid bröt en regel! Hon fick inte radera bilder men det gjorde hon ändå...
Det blir bestraffaning nu APZTRID!
Sorry, men så går det.
Du vet att jag gillar dig ändå.
Puss


Torres intervju

Jag kan seriöst inte plugga, så jag struntar i det. Jag brukar ändå sluta med ett MVG i betyg.
Istället har jag kollat genom lookbooks och fixat ny musik.

Sen hittade jag en ramsa om Fernando Torres:

"Oohhh, they haven't won the title,

for 18 fucking years,

so they signed a wanker,

who looks like Britney Spears;

a trip to Moscow beckoned,

they ordered him a visa,

until the goal was scored,

by Johnny Arne Riise..."

//Chelseasupportrar


Not so nice!


Breakning dawn

Idag hade jag lite tid att döda efter löpningen och mellan lunchen så jag köpte Breaking dawn. Sedan köpte jag frukt och medans jag tog frukten fick jag typ 16 meddelanden, så jag blev stressad och råkade ta fel juice smak men som tur var fanns det en snäll kille som lät mig byta.

Jag och Cicci åt dagens på Lindqvist och i skolan gick det bra. Det var helt okej lektioner. Imorgon däremot är det prov.

Men i alla fall så blev jag jätte glad av ett sms pappa skickade.
Han skrev att dem kommer visa en Torres intervju 21.30 precis innan landskamen mot England och jag tänker självklart se den! Jag kom inte hem för länge sen och ingen är hemma och mamma har glömt mobilen hemma så jag är lite orolig. För hon glömmer den aldrig.


Landskamp ikväll

Jag var ute och sprang runt 3 km imorse runt 7. Eftersom jag inte fick mycket sömn inatt pga en mardröm och att min lillasyster grät från 5-7 så var jag inte på topp. När jag kom hem mådde jag dåligt, jag drack och duschade och vilade. Orkade knappt stå men efter frukosten som fick bestå av en soya yoghurt, ett glas juice, ett glas vatten och en fullkornsmacka så mådde jag bättre. Jag ska åka in om 1 timme och möta upp Cicci och äta lunch.

Ikväll är det Spanien-England som jag inte tänker missa.

Roskilde och Metaltown

I år blir det åtminstånde 2 festivaler för mig. Roskilde, dit Slipknot och Coldplay kommer. Den andra är Metaltown, dit kommer Bring me the horizon (som jag ser för andra gången!), Girugämesh, Dir en grey och massa andra hel sköna band! Aztrid ville ha festival sommar. Jag håller nog med! Men vem jag åker med är inte helt bestämt. Jag vill även på Hultsfred, The killers!


Krävande dag typ

Skolan är lite krävande eftersom vi har mycket för oss de här 2 veckorna innan lovet och vår praktik. Idag var inte någon speciellt rolig dag. Jag är i alla fall hemma nu. Jag är ganska trött och ska plugga ikväll inför rättskunskapsprovet och historia provet på torsdag respektive fredag.

Som det ser ut just nu måste jag ställa in helgens planer pga en massa prov och inlämningar.


Fullkornsflingor och bananer

8 timmars sömn inatt, vilket var bra för från och med nu ska jag verkligen försöka sova 8 timmar varje natt.
Jag har varit uppe i 40 minuter och har ätit frukost, fullkornsflingor med mjölk och en banan till. Tänderna är borstade och nu lyssnar jag på musik och ska väl hitta några kläder jag kan ha på mig.

Pluggat i 2 timmar

Nu de här kommande dagarna, rättare sagt 9 dagarna innan lovet har vi en massa prov och inlämningar. Det är vad jag sysslat med de senaste 2 timmarna.

Innan dess åt jag sprang jag, det var mörkt och is överallt men 2,5 km fick det bli ändå och det är så himla skönt att ha sprungit. Så har jag även duschat och ätit.

Jag var precis nere och hämtade en blodgrape och gjorde en kopp grönt te. Då blir det lättare att koncentrera sig på läxorna.

Språkhistoria

Jag vaknade i tid men vågade inte springa dels för att det var mörkt och att spåret är i skogen och det är inget jag gillar! Så det får bli att jag springer när jag kommer hem, runt 17.10 kanske. Även mörkt då men bättre får du springer annat folk också. Så det blir träning idag som tur är. Just nu har jag svenska och har haft både historia och matte b. Vi har kvar filmkunskap efter svenskan!

Eclipse

Jag ska läsa resten av kvällen. Har kollat på Gossip girl och jag längtar tills nästa avsnitt! I alla fall, jag ska upp 06.30 imorgon fast jag skulle kunna gå upp 08.00 men jag gör det för att springa. Ska bli skönt att springa, det funkar fortfarande bra men nya tränings skor skulle passa fint. Jag tror jag får ett par nya i slutet av månaden om jag är snäll kanske! Hoppas isen är borta för annars måste jag ta med en pulka till backarna som går neråt. Nej skämt åsido. Inget mer att säga för tillfället. God natt.

Aztrid har åkt

Vi fotade. Jag frös ihjäl. Innan vi fotade tog vi en 1 timmes promenad och så köpte jag även påfyllning till min mobil som tog slut imorse. Hon åkte hem för ett tag sedan, jag saknar henne men vi ses som tur är på lördag igen. Jag ser fram emot det.

Jag har ätit mellis och ska ladda in bilderna om ett tag. Jag är för frysen för att orka göra det just nu. Jag vill få upp värmen i min kropp så jag ligger i sängen och myser.


Photo shoot

Jag och APZTRID ska ut och fota nu. Ett nytt photo shoot, tema är inte bestämt men 2 smartingar som oss kommer på något. Det lovar jag. Jag kommer väl hem om någon timme, måste även köpa påfyllning till min älskade mobil.

Ikväll börjar Gossip girl igen. Som jag längtat!


Alla är sjuka utom jag

Vi är båda vakna sedan ett tag. Jag har precis skickat in min läxa hehe. Aztrid gör konstiga ljud och hela min familj är sjuka förutom jag. Det blir väl jag som kommer ligga i sängen med hosta som skär upp min hals. Usch, jag får se till att hålla mig frisk. Idag vet jag inte vad jag ska göra för att alla är sjuka, jag får typ inte vara hemma.

Liverpool vinst

Liverpool vann idag efter världens mest spännande match. Torres blev match hjälte igen och såg till att Liverpool vann! Han satte ett riktigt snyggt mål! Jag blev glad, hoppade runt utomhus samtidigt som jag skrek och sprang för att hämta Aztrid. Snackar med en snygging nu.

Aztrid fick komma!

Hon fick åka hit. Jag är så himla glad nu. Mamma och Jonas sa att det också gick om vi höll oss i mitt rum eftersom mamma är sjuk. Jag ska titta på matchen nu och hålla kontaken med bästis som kommer hit om någon timme! Hon betyder sjukt mycket för mig alltså.

Matchen börjar. Bye


Webbkamera bilder




Stor städning typ

Jag har läst ut min bok och ska börja på Eclipse. I alla fall så fick jag för mig att städa. Jag slängde ytterligare 2 påsar med kläder fast har fortfarande överdrivet mycket kläder. Jag har om organiserat mitt rum. De flesta av mina kläder hänger på klädhängaren, lite ligger inne i garderoben och dessutom har jag lagt mina filmer och singstar i en fin hög i min garderob. Filmerna låg på min bokhylla tidigare men där ligger nu mina skolböcker. Jag bäddade sängen och dammsög rummet. När jag var klar åkte hela familjen förutom Linus och handlade. Jag köpte clementiner, blod grape och bananer till mig själv, det enda som fattades var vatten men det har jag ju här hemma.

Aztrid får inte heller komma till mig idag, synd men finns inget att göra åt det. Jag klarar ju mig. Ikväll 18.30 är det match, Portsmouth-Liverpool och det ska jag självklart titta på och gästerna kommer vid 18 men jag får sitta här uppe på rummet och titta på fotboll och hämta fika. Till fika köpte vi en bullängd, 10 choklad munkar, 10 kanelbullar, kex och massa ost, cola, oboy och lite sånt. Jag själv ska typ ta lite kex och brie plus mina frukter eftersom jag hade min onyttiga dag igår!

Tidigt ute

Jag vaknade upp helt själv 08.00 eftersom jag somnade innan 24.00 igår. Jag drog på mig mina träningskläder och begav mig ut. Det var halt men jag valde att springa lite längre idag. Nämligen 2,5 km och när jag kom hem duschade jag. Sedan lagade jag frukost bestående av ägg på mörkt bröd och en kopp grönt vanilj te. Under tiden jag gjorde det messade jag med Aztrid som kommer hit idag och hade tänkte fortsätta läsa nu eftersom Linus och Jonas fortfarande sover och om man väcker dem blir det inte kul!

Sleep tight

Min kväll har gått åt att kolla på film. Det fick bli en fotbollsfilm. Sedan var jag tvungen att duscha för mitt hår kändes skabbigt. Jag har även läst min bok och ska sova snart för imorgon ska jag upp 08.00 senaste 08.30 för att gå ut och springa 2 km. Jag börjar med att springa 2 km varannan dag i någon vecka innan jag börjar träna mer.
Egentligen borde jag ta det lugnt men jag känner ett behov av att springa fast tyvär är min mössa och mina vantar spårlöst försvunna!


Slipknot i sommar?

Jag vaknade för ett tag sedan. Huvudet bultade och kroppen värkte. Jag hörde hur min mobil vibrerade och såg att jag hade fått nya sms. Jag tvingade mig att gå ner och göra 2 mackor och har ätit upp dem. Hungrig som jag är. Nog om det.
Slipknot ska till Roskilde i sommar och det ska även Coldplay, resten av banden är inte släppta än men jag bara måste gå! Så himla coolt det skulle vara och jag bara vill ha sommar nu!

Feber är...

... anledningen till att jag är hemma idag. Jag har läst runt 70 sidor i New moon idag och jag väntar just nu på att mamma ska komma hem. Hon är nämligen hos läkaren för att hon är sjuk. Idag ska jag mest ligga i sängen och vila och titta på film.


Färdig firat

Vi har firat Jonas nu. Han blev glad antar jag. Jag åt ett wienerbröd mer än så ville jag inte ha och vad jag ska göra resten av kvällen är oklart. Kanske blir det film eller kanske något helt annat. Jag funderar på att dra hem till min pojkvän imorgon men jag vet inte riktigt.


Dos km

Jag har precis duschat efter min löpar runda. Jag fick för mig imorse att jag skulle springa idag. Så under dagen peppade jag mig själv och när jag kom hem bytte jag direkt om och gav mig ut. Det blev 2 km och det är bra och jag är nöjd för det var första gången på typ 3-4 månader. Imorgon tar jag nog paus men på lördag blir det löpning igen.

Jag ska titta på en av mina nya filmer och kommer väl in senare igen.


Nusvenska

Blää. har en svenska uppgift som inte är särskilt rolig. Snart är det dock möte. Skönt!

Ramla på isfläck

Jag halklade idag hehe. Jag hade för stort självförtroende och skulle gå förbi en tant och gick över en isklump och halklade. Det gjorde inte ont eftersom jag inte ramlat på över 5 år och var inte beredd utan det första jag gjorde var att kolla att min bok klarade sig.Sedan gick jag mot bussen. Väl vid busshållsplatsen var det en bil som tutade på mig och jag bara aha.
Har journalistik just nu och sedan svenska innan jag har elevskyddsombudsmöte.
Dags att jobba antar jag.


Filmer har kommit

Jag är bäst! Jag fick min webbkamera att funka, min dvd sak på datan funkar inte så jag laddade ner drivrutinerna på deras hemsida och fick allt att funka. Jag är glad. Strax innan maten kom även Jasminer upp med ett paket. Mina filmer har kommit, 4 filmer var det och jag är ännu mer glad. Tänkte duscha nu och sedan göra en kopp vanilj te till fotbollen och ta lite foton med webbkameran. Helt perfekt!


Match idag då

Jag är hemma. Ska installera min webbkamera och äta snart. Känner mig ganska så trött hehe men jag försov mig imorse. Kom 20 minuter försent och fick frukost i skolan. Det var tur för mig. Allting har gått bra idag och jag unnade mig mat. Jag la till 30 kr. Ikväll är det fotboll så det blir väl inget mer bloggande men man vet aldrig. Everton-Liverpool är matchen i alla fall.

Jag och Bästis <3










Dagen

Det var sista gången idag som jag åkte till Sollentuna sjukhus. Så himla skönt!
Efter det gick jag och Aztrid till tåget och åkte till stan. På tåget träffade vi Sophia och tog sällskap ett tag. Jag och Aztrid tittade på I taket lyser stjärnorna( jag bjöd henne) och så åkte vi hem till henne och åt mat. Det var gott. Vi gick även ut och fotade och åt muffins. Jag ska ladda in mina bilder men först jag jag berätta en annan sak. Jag shoppade lite idag och fick med mig ett par vita converse och en webbkamera.


Jag ska träffa bästis igen i helgen.


ITLS

Idag ska jag till sjukhuset. Mamma och pappa tvingar mig. Efter det drar jag och Aztrid till Sergel och går på bio. I taket lyser stjärnorna är filmen vi ska se. Bra dag förutom sjukhuset.

Bdb

Min migrän har gått över. Jag har skickat in min reflektion av idrottslektionen och ska plugga lite matematik b och mediekunskap samtidigt som jag är inne på bdb. Jag börjar gilla det igen.


Migrän=åka hem

Efter 2 lektioner orkade jag inte mer. Migränen gjorde att jag inte kunde arbeta så jag åkte hem. Åt lite lunch och har precis gjort en kopp grönt te. Ligger i sänger, dricker te, tittar på tv och ska plugga om några timmar. Om det blir bättre vill säga.


Torres x2

Torres gjorde matchens enda mål, hela 2 stycken och han avgjorde matchen mot Chelsea! DE vann och liggar nu 2:a i ligan efter ledande Manchester United. Starkt jobbat av honom!


Candy

Idag vaknade jag upp och hade ingen som helst lust att åka och bowla. Fast jag gjorde det för mn lillebror fyller ändå 7 år. Det var roligt och jag vann som vanligt. Avslutade med 2 strikes på raken. Sedan åt vi. Innan jag åkte dit köpte jag ett presentkort till Elias och ett playstation 2 till mig. Så jag har kört sing star sedan jag kom hem, förrutom 5 minuter då jag städade mitt rum.
Snart börjar matchen, Liverpool-Chelsea, jag laddar upp redan nu!




Lite bilder från igår/ inatt;










Photo shoot

Nytt photo shoot med Aztrid. Godis var temat och bilder kommer in imorgon eftersom jag är hos henne just nu. Det blev i alla fall jätte bra. En jätte bra dag!


RSS 2.0