Bäst<333

Jag ska träffa Aztrid och kanske även sova över där. Det ska bli roligt. Fast jag måste börja göra mig i ordning nu annars kommer jag aldrig hinna. Vi ska mötas vid ett. Min buss går om 50 min. Lite tidspress är det ju.

4 nya filmer

Jag har beställt 4 nya filmer som kommer nästa vecka. Gjorde av med mina 300 kr som jag fick idag men har kvar typ 2000 sedan förra vecka. Jag messar med Alva som är världens sötaste person! Snart ska jag väl lägga mig och läsa, fast först ska jag hämta vatten. Annars kan jag inte somna för då blir jag torr i halsen.
Fortfarande inte fått tag på Aztrid. Tvivlar på att det blir något imorgon men då blir det en slappar dag hemma, skulle gärna vilja träffa Alva men hon har inte plus kort. Vilket är synd!



Surprise

Är hemma ensam för tillfället. Det suger för jag vågar inte titta på skräckfilm längre. Inte om jag är ensam vill säga. Hoppas de kommer snart. Dessutom ska jag och brorsan få en överrasking. Wonder what that could be!



Samtala med A

Jag har pratat med Susanne nu och det går nog bra tror jag. Egentligen ska jag träffa henne på söndag men jag tror det får bli en annan dag för jag kom på att Elias ska firas då och när jag snackade med henne i telefon så glömde jag helt bort det. Skoldagen gick jätte bra och allt är perfekt. Det är väl bara att ringa A om ett tag och bli på ännu bättre humor. Samtidigt som jag städar.




Pictures



Det här sammanfattar gårdagen. Jag har märkt att jag alltid får en konstig min när jag tar snabba ego bilder på mig själv men jag tog också bara en bild på mig igår så därför fick det bli den. Istället för att vara onyttig på en fredag eller lördag valde vi en torsdag.

Jag kanske har ett jobb som barnvakt på g, i vaxholm och det är inga som helst problem för mig. Ska ringa till tjejen ikväll och prata lite.





40 minuter senare

Jag lyckas aldrig gå upp när jag ska. Idag gick jag upp 40 min senare men jag kommer ändå hinna till skolan så det är ju inga problem. Snart ska jag väl sminka mig men först tänkte jag fixa mina bilder i photoshop om jag hinner vill säga.



Låt den rätte komma in

Kom nyss hem. Efter bion fick jag springa till både tunnelbanan och tåget, mina ben ville vika sig men jag tvingade mig själv att springa, annars hade jag kommit hem 22.30 och det hade inte varit skönt. Jag har träningsverk så därför tar det emot att springa och ens gå.
Jag och Ines så "Låt den rätte komma in" och vi gillade den och den var inte förutsägbar hela tiden och den var bra för att vara svensk!
Jag köpte ett rabattkort som ger mig rabatt från mån-tors, halva priset på alla filmer. Inte illa alls.
Bilder från dagen kommer imorgon, då jag tänkte göra mig i ordning och hoppa ner i sängen!




Bio

Det blir bio ikväll efter skolan. Jag och Ines ska ut och äta och sedan gå på bio. Filmen har jag glömt vad den heter och det är inte heller helt bestämt. Det betyder att jag kommer hem efter 21 nån gång.

Vattnet är avstängt

Vattnet har varit avstängt sedan igår och jag kan inte duscha för det finns för lite vatten och det suger eftersom jag har lite tidspress. Fast jag ska gå och duscha snart ändå för sedan måste jag åka till skolan. Idag har jag rättskunskap, svenska och journalistik tror jag. Det är roliga ämnen.


Liverpool matchen

Halvleks resultat: 1-0 till Liverpool efter mål av Benayoun.
Ser ut som att pool vinner men man vet aldrig, det kan vända helt plötsligt. Liverpool har också en tendens att förlora mot smålagen som är bland de sämsta i ligan!

Jag är trött efter idrotten och vet inte om jag orkar se andra halvleken men annars spelar jag bara in den och ser den imorgon. Det här är definitivt mitt sista inlägg för dagen.
Puss


Lite shopping

Det står helt still. Jag kommer inte på vad jag ska skriva på reflektionen så det får bli en annan dag.

Idag på lunchen shoppade jag lite nödvändiga saker.
Så jag tänkte visa det...







1: Bild på min parfym som snart tar slut.
2. Bild på det jag köpte idag, lite hårsaker, en ny deo och en ansikts mask
3. Min rosa diskokula

Jag ska invänta matchen från och med nu och kanske skriver senare ikväll eller så gör jag det inte.


Inget möte

Det blev inget möte för det visade sig att jag var den enda som var där för de andra var sjuka. Så det blir på våran komplediga lektion som vi har nästa möte. Det är vad jag kallar bra. Fast det gör inget egentligen men det hade varit roligt att få sluta lite tidigare. Resten av dagen flöt på bra, vi hade ingen mental träning så vi fick sluta lite innan 16 och det var uppskattat. Jag är lite trött efter idrotten men somnade som tur var inte på bussen för jag satt och messad med Issa, mycket olika samtalsämnen där. Pratade även med Maria, som jag för övrigt måste träffa snart.

Tänkte sätta mig ner och göra den teoretiska delen till idrotten och lite andra läxor. För ikväll är jag upptagen med att titta på Wigan-Liverpool. Imorgon har jag även sovmorgon till 11.15.


Sitter i skolan

Idag hade jag egen lektion. Det gick bäst och folket verkade tycka det var roligt! Snart har jag elevskyddsombudsmöte och dödar tiden här vid datan.


New header

Jag har fixat en ny header nu och jag är riktigt nöjd. Det är dags för mig att planera inför morgondagens idrott nu. Jag har inte haft tid till det förräns nu. Bäst att göra det så har jag det gjort!




Skoldagen är över

Jag kom hem för ett tag sedan. Skoldagen var bra. Vi hade inte filmkunskap så våran mediekunskap började tidigare och vi fick sluta hela 1 timme än i vanliga fall. Jag ska väl förbereda mig inför morgondagens lektion i idrott. Jag ska leda huvudaktiviteten och jag hoppas det går bra. Min röst failar när jag ska prata ensam. Jag är nog ensam om inte den jag ska köra med kommer, men hon är sjuk så hur stor är egentligen chansen.

New moon har premiär den 20/11-09!
I USA åtminstånde men nordisk film ska försöka se till att vi också har premiären då!

Källa: twilightsweden.se


Springa

Snabbt inlägg. Jag ska springa till bussen nu i alla fall. Den går 20 över men det är inte säkert. Jag ska in till stan och kolla runt lite och ta ut pengar innan skolan börjar.




Bara för att jag älskar den



Bilden är från när jag fyllde år för någon vecka sen.
Tänkte bara säga att jag ska läsa och därför inte kommer skriva några mer inlägg för ikväll.
Puss


A <3

Jag har duschat sedan länge och skrivit in alla prov, inlämningar och saker till skolan( i min almenacka) som jag har och det är en hel del. Mer än vanligt åtminstånde. I veckan är det, matte läxa, filmkunskaps läxa och så har jag egen lektion på idrotten. Alla uppgifter är gjorda förutom idrotten som jag gör på onsdag. I helgen ska jag träffa Ines och gå på bio, troligast på fredagen men man vet aldrig. Sedan på söndag ska vi fira Elias som redan fyller 7 år. Tiden bara rinner iväg. Så på lördag ska jag köpa en present till honom. Det får bli pokemon kort, yu-gi-oh kort och en pysselbok som han önskat. Även den här veckan ser ut att bli väldigt bra. Det är fortfarande en paus från alla kompisar förutom Ines.
Jag är kär i A igen. Det kommer bli bra. Jag känner det på mig. Jag har varit typ över glad hela dagen.


Dusch!

Jag kom nyss hem och åt mat eller kasta i mig den. Första gången  någonsin som jag verkligen var så hungrig. Dagen har gått bra och pappa var gladare idag och inte ett dugg arg och vi hade en bra tid på sjukhuset. Sista gången och det var riktigt skönt. Snart ska jag ta en dusch.


Elevskyddsombuds möte

Snart ska jag till bussen eftersom jag i 3 veckor till har matematik b sedan är den kursen slut. Så när vi kommer tillbaaks efter lovet och praktiken får vi sova längre på måndagar och tisdagar. Idag ska också jag och de andra elevskyddsombuden träffas och prata lite. Så har jag historia och sedan måste jag åka till sjukhuset men jag är inte säker på om jag åker dit eller inte. Sista gången är det också idag!




Fotograf!

Jag kom på att matte läxan är tills på tisdag så jag gjorde bara några tal och gör resten imorgon. Dessutom har jag valt att jag ska spara alla mina pengar jag fåt från och med nu. Så jag kommer inte lägga ut pengar på mat i skolan eller på något annat onödigt. Jag kan anse mig som pank i några månader men det är bara för att spara tills jag har tillräckligt med pengar för en lägenhet, det är något jag måste betala för själv. Allting och mina konton kan jag inte röra förrens jag är 18 men det blir inga problem. Jag har även några extra jobb på g. Snart börjar jag även som fotograf, det ni! Fotograf vid 17 års ålder är inte illa!
I sommar tänkte jag också jobba och känna ihop lite pengar.





Jag börjar få långt hår, så här långt hår har jag inte haft på 2 år typ om inte mer. Dessutom börjar min normala hårfärg växa ut igen. Fast det kommer ta tid innan det har växt ut tilltäckligt mycket.


Massa fotboll

Igår pluggade jag matematik i 9 timmar och det var roligt. Drack lite te, åt massa frukt och löste en massa tal och jag gillade det. Idag vaknade jag upp och somnade om och min sista dröm var hemsk. En betydelsefull person i mitt liv var död i den drömmen och när jag vaknade fick jag panik och tog kontakt med den personen. Det värsta är att ... Jag inte kan berätta vad det är. Eller jag vill inte. Åtminstånde inte för tillfället.

Idag har jag även spenderat mycket tid med familjen på kvällen, vi tittade på Liverpool-Everton som vad jätte bra och Torres gjorde ett jätte fint framspel till Gerrard och det blir omspel som jag ser fram emot och när det väl är kommer nog Liverpool satsa ännu mer!, dessutom tittade vi på handboll, Norge-Tyskland där domare var jäkligt orättvis mot Tyskland i slutsekunderna då de fick göra om sitt inkast 3 gånger så att matchen hann sluta och Tysklands tränare skulle slå till domaren men lyckades lugna ner sig, sist men inte minst har jag tittat lite på Sevilla- Racing santander ett tag innan jag gick upp till min data. Jag har även letat upp mycket fakta till mitt porträtt och det känns skönt. Det som finns kvar att göra är några matte tal tills imorgon.


Greger

Snart åker jag till Norrtälje men först en snabb resume av dagen. I skolan hade vi först historia, vi gick igenom romarriket, därefter skulle vi ha redovisningar men det var fel på skolans internet så min grupp gör nästa gång, sista lektionen var journalistik där vi hade krismöte och planerade lite. När det var över gick jag och Cicci och köpte mackor och jag letade även efter ett par vita converse men fann inga så det får bli en annan gång. Vi åkte till Tingsrätten men jag var tvungen att vara hemma 17 så jag får gå en annan dag. Men i alla fall så åkte jag till Åhlens och köpte 4 filmer, varav 1 som är en present till Jasmine och så köpte jag lite kläder och skor innan jag tog direktbussen hem. Det är tänkt att jag ska packa nu och det är nog vad jag ska göra också.

Jag vet inte om jag bloggar i helgen.
Om inte, trevlig helg!


S

Det här är väl förmodligen mitt sista inlägg för idag. Jag tänkte fortsätta läsa New moon. Den är så himla mycket bättre på engelska! Men i alla fall, var det vegatarisk lasagne och jag åt väl inte så mycket eftersom jag inte var så jätte hungrig.
Jag ska snart gå ner och göra en kopp te och sätta mig och läsa. Kanske borde jag städa mitt rum lite också, jag är pedant av mig så jag städar typ varje dag nuförtiden.

Imorgon ska jag börja reda ut saker med S. Ser fram emot det och hoppas på det bästa. Det skulle betyda att jag har ett liv igen.
Ett riktigt. Det låter skumt men jag berättar någon annan dag.


Redovisning

Jag kom på att det är redovisning imorgon. Usch, vad irriterande men resten av dagen kommer bli nice! På kvällen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, titta på film, läsa, dricka te, kanske äta choklad och njuta, det är första gången på flera månader som jag inte ska bort! Känns så himla skönt. På lördag blir det Norrtälje. Även det är nice!
Ähh, jag ska gå och äta middag tror jag. Hoppas det är något gott. Hela familjen går typ på diet eller något och äter bara vegetariskt, inte min favorit.


Älskar!



Jag ska fortsätta med Twilight och sedan blir det New moon. Tänkte bara göra en kopp te först! Mysa lite och hoppas att migränen släpper snart.


Ines

Skoldagen idag var nästan felfri. Jag fick tillbaks min migrän på rättskunskapen och därför orkade jag inte stanna kvar i stan men jag gör det förmodligen imorgon. Då ska jag träffa Ines också om hon kan vill säga.


Städar för fullt nästan ^^

Jag har städat lite. Packat inför skolan. Gått ut med skräp. Valt ut kläder tills imorgon. Ska snart gå ner och göra te. Ska fixa lite smådetaljer i mitt rum och sedan slappa, kanske läsa Twilight ett tag. Juste, jag är irriterad, jag har gått från a till b- kupa och det bill jag inte. Men men, I will survive I hope.

Jag är positiv nu. Det ska bli en bra vecka. Yippie!


inget väsby

Jag mår lite bättre idag. Kanske att jag inte blir riktigt sjuk som jag trodde. Skönt är väl det och jag behöver inte åka till pappa idag.



Matten finns kvar

Allt är bra just nu. Jag har gjort alla läxor förutom matematiken. Den ska jag göra snart. Jag åt lunch med mamma och så tittade vi på en film. Sedan dess har jag tagit hand om min lillasyster men snart ska jag börja städa mitt rum och kolla på bilderna jag fått igen. De blev faktist riktigt bra!


Homeworks

Jag tänkte sätta mig ner ett tag med lite läxor. Jag har en intervju som ska in imorgon, på fredag är det redovisning, på måndag har jag en matte läxa som ska in, nästa onsdag ska en uppgift till filmkunskapen in, sedan är det inte något mer vad jag vet.
Det är väl bara att börja och snart kommer mamma hem och lagar lunch.



Ulrika, lillasyster och jag <3


Hämtat ut mitt paket

Idag hämtade jag ut mitt paket på favvan och snart borde posten komma med mina foton. Jag vill ha dem nu, så jag kan börja sätta upp dem. När jag väntade på bussen köpte jag en tidning också. Hoppas den är rolig annars känns det onödigt. Imorgon ska jag köpa mina skor, ett par vita converse. Sedan ska jag också köpa lite kläder och kanske mitt gymkort, annars tar jag det nästa vecka.

Mamma kommer förmodligen tvinga mig åka till pappa sen men jag orkar inte tjafsa emot, jag får vara utan datan några dagar och så kommer min låtsas pappa ta bort min tv bara för att jag skolkar från skolan. Men jag är sjuk fast det fattar inte han. Jag ska försöka sova ett tag nu och vänta på att mamma ska komma hem och bli ännu mer sur på mig.


Snart 5 syskon!

Morsan är verkligen jobbig. Hon fattar ingenting och jag tänker inte prata med henne mer, vi ska ignorera varandra från och med imorgon igen. Vi gjorde det senast i helgen. Jag klarar mig i alla fall utan henne, och så får jag klara mig utan pappa. Det betyder att jag bara har en person förutom dem som jag kan prata med. Som verkligen förstår mig. De andra vet jag inte riktigt.
Juste, hon är gravid igen. Jag är riktigt glad över att jag kommer flytta om mindre än 1 år och slippa det mesta av den tiden. Det är bara jobbigt. Jag har redan 4 syskon, jag behöver inget till!



3500 kr?!

Migrän och onaturligt trött även efter 9 timmars sömn inatt. Morsan låter mig inte vara hemma och gör mig irriterad hela tiden. Nu plötsligt vill hon att jag ska ge henne 3 500 kr, varför skulle jag ens vilja det?! Ähh, hon är jobbig.
Som tur är drar jag nog ner till Göteborg snart och tar en paus från det mesta.
I helgen kommer jag också vara borta. Fast i Norrtälje och lämna allt hemma, datorn, mobilen och bara allt.
En helg som spenderas genom att ta det lugnt.
Bara bry mig om mig själv, typ.


Nya kläder

Jag har köpt lite nya saker. Det blev en kavaj, ett linne, underkläder, en tunika, en läppglans, en kajal och ett par mjukisbyxor och en tröja. Jag tror det var allting jag köpte. Om ett tag ska jag åka och träffa pappa, han tvingar mig och jag gör det bara för att det här är sista gången jag vill träffa honom. Jag är trött på honom. Jag måste även sova där ikväll tyvär men i helgen behöver  jag inte vara där. Då ska jag åka till min faster.
Jag behöver verkligen paus från allting just nu.


Borta idag

Ingen skola idag. Jag bara känner inte för det. Jag är sjuk men morsan bryr sig som vanligt inte så jag tänker åka någonstans med mina ipren och ha det roligare än här hemma i alla fall. Inatt sov jag knappt och jag mår knappast bättre av att vara vaken. Pappa kommer bli irriterad över att jag struntar i sollentuna sjukhus idag men jag bryr mig inte längre. Det är mitt beslut att inte gå dit.



Framkallning

Jag har framkallat några bilder och de borde komma i veckan. Imorgon måste jag leta efter mitt pass, jag tror nämligen det är borta. Det kan inte vara borta för jag behöver verkligen det! Jag är inte trött och jag ska tvinga mamma att låta mig få vara hemma imorgon. Jag är på väg att bli väldigt sjuk.


Even worse

Jag blir sämre och sämre. Jag åt 3 skedar havregrynsgröt till middag innan jag kände illamåendet komma. Så jag tänkte vila resten av kvällen. Någon har även snott 200 kr som var en liten del av det jag fick i present! De som varit i mitt rum är släkten och 2 kompisar. De är borta men jag hoppas att den som gjort det ändå tänker efter, för det är inte okej!
Mitt rum är städat och bilderna har jag laddat in.



Ulrika, lillasyster och jag



Bästis och lillasyster, titta på deras blickar!



Bästis och lillasyster ler


Håller på att bli sjuk

Aztrid har åkt hem nu. Hon skulle få gäster. Så jag passar på att städa och ska ta en dusch. Måste även äta lunch snart. Jag har beställt ett playstation och i veckan ska jag be mamma köpa mitt gymkort. Ska även köpa mina skor i veckan. Och träffa, Aztrid, Ulrika och en massa andra som ska ge mig mina presenter. Det kommer bli en bra och upptagen vecka, precis som jag gillar det!
Dessutom börjar jag bli sjuk. Förkyld och feber och väldigt svag.

bilder kommer senare


Inget täcke

Vi vaknade för ett tag sedan. Jag hade tagit hela täcket medans Aztrid sov med en filt. Hon låg och snackade om en massa drömmar hon haft och det var underhållande. Nyss åt vi frukost och tittar på tv för tillfället.



Aztrid zzzover

Efter att ha lämnat Ulrika, kom Aztrid ganska snabbt. Vi bestämde oss för att köpa godis och åkte ner och på vägen såg jag mina gamla klasskamrater. OMG! Men i alla fall, nere vid centrum såg jag även min gamla vikarie och han stirrade som f*n. Lite pinsamt men men. Vi åkte hem igen och kollade på min Björn gustafsson dvd och jag råkade spilla ut cola när jag skrattade så mitt golv är kladdigt. Efter det tittade vi på rec eller vad den heter och nu har Aztrid somnat. Jag funderar på att antingen sova eller titta på Twilight.


Alla har åkt hem nu

Släkten har åkt hem. Det var mysigt och jag fick helt perfekta presenter men jag har fortfarande inte fått alla ännu. Om ett tag lägger jag in bilder och snart åker Ulrika vidare till en annan kompis och Aztrid kommer hit. Det blir väl att fota ikväll och titta på film eller något dylikt!


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Inga bilder för idag!

Min familj suger! Eller bara min morsa. Dryg jävel. Men alla andra släklingar, kompisar och såna jag inte känner har varit otroligt snälla. Ringt, messat eller grattat mig i verkligheten.
Skolan var ganska skön. Jag längtar tills imorgon. Då slipper jag morsan för jag tänker dra hem till pappa, det är bestämt! Han är alltid min räddning.
I like that!





Nu är jag 17 år

Usch, jag är 17 nu eller egentligen blir jag det först 15.00 för det var då jag föddes. I alla fall så sjöng familjen för mig och jag tog hand om min lilla syster. Vi låg i min säng och tittade på barnprogram, eller jag försökte sova men gav upp väldigt snabbt. Så jag gick ner och duschade istället. Så gjorde jag frukost till mig själv,2 pannkakor. Det var gott. Om 50 minuter går min buss. Jag vill att dagen ska gå snabbt, så jag kan träffa Ulrika snart. Det ska bli så roligt plus att jag får mina presenter ikväll. Hoppas det blir vad jag önskat mig!



27 minuter kvar

Jag har fått en till killes nr nu. Det känns som att mågna gillar mig. Men jag är för trött för att orka ringa honom just nu. Tänkte nog och spara mig tills imorgon. Så jag orkar vara vaken länge när Ulrika är här.
Jag är trött och har ont i halsen.
Pöss!

Fullt upp

Jag har duschat. Städat och under städningen hittat mina hemma nycklar och en massa andra roliga saker. Ritat en bild till Cicci. Kollat på Twilight, håller just nu att skicka den till Hannah också. Den är inte klar och det har snart gått 3 timmar hehe. Jag lyssnar på japansk musik och ska ladda in filmen på ett usc minne så får Ulrika den imorgon.
Tänkte nog städa resten och spela lite gitarr innan det är dags att sova.


Försening och kyla

Jag gillar skolan. Vi har roliga ämnen, för det mesta i alla fall. Idag började vi med journalistik och vi är indelade i grupper och har alla ett område, jag är nyhetschef. Så ska vi få ihop en tidning och jag bara ser fram emot det hela! Efter skolan fick jag vänta 35 minuter på min buss eftersom det var förseningar. Även om jag frös och fick stå på bussen är det inte så synd om mig. Det är synd om Cicci, hon har tappat ännu ett busskort. Stackarn! Jag lider med dig.

Om cirka 5 timmar blir jag 17 år.


1 dag kvar

Jag är mer trött än vanligt idag. Fast jag gick upp endast för att det är 2 dagar kvar den här veckan och imorgon fyller jag år och det bästa är att Aztrid och Ulrika ska sova här imorgon och Ulrika kommer till min skola och väntar på mig där.
Jag har inte orkat ta på mig kläder men jag måste snart ta mig orken att göra det.


DEN HAR KOMMIT!

JAG DÖR! DEN VERKAR BÄST OCH JAG OCH MEDYA MÅSTE GÅ PÅ DEN, NÄR DEN KOMMER! VI ÄR UPPSPELTA.
NU VET NI DET.


Endast mina småsyskon!



Bild 1. När bild på Alva.
Bild 2. Bild på Elias när han dansar.


Snart 4 år gammal



Min kaktus som jag fick när jag fyllde 13 år.
Det har redan gått 4 år sen jag fick den.
Omg, tiden går för snabbt!


Sollentuna

Jag är nyduschad. Ska snart packa ner allt jag ska ta med mig. Jag ska nämligen träffa Emma ett tag idag. Det kommer bli mycket bra tror jag. Det är nog bäst att jag börjar sminka mig så jag hinner bli klar tills 10.40 då min buss går.


Jag lovade att fota

Så där, lite svårt att köra på teman själv och fota själv eftersom jag inte har stativ än men det köper jag in den här eller nästa helg förmodligen. Jag fyller år på fredag och kommer säkert få en massa pengar. Temat idag var rosa. Lite olika nyanser men i grund och botten rosa. Nästa tema körs i helgen och då fotar jag antingen med både Ulrika och Aztrid eller bara med Aztrid.
Jag lägger endas upp några bilder och lägger till några bilder i kommande inlägg och så.






21.45

Det blev inga nya bilder igår. Jag gick och la mig 21.45 så att jag fick min 8 timmars sömn. Kändes skönt men när jag vaknade hade jag massa sms. Jag ska snart skicka iväg ett mess till Amanda och gratta henne. Hon fyller år idag!
3 dagar innan mig för övrigt.
Min väska idag kommer vara tung.
Vi har 2 nya ämnen idag också, rättskunskap och mediekunskap.
Får väl se hur det blir.



Mitt otroligt städade säng bord. Det ligger typ 500 kvitton och en massa böcker och lite dricka.




2 nya kurser

Skoldagen gick väldigt bra. På matten fick vi göra ett papper och arbeta i boken. Efter det åt jag och Cicci lunch på ett indiskt ställe. Så himla gott med nan bröd! Efter det hade vi historia som är en av våra nya kurser. Vi fick rita upp saker vi visste om världshistorien och göra topp 10 listor. På svenskan tittade vi klart på "Romeo och Julia" och hade halvtidsbetyg snack och sist men inte minst var det filmkunskap då vi disskuterade om hur vi ville lägga upp kursen och ge förslag på filmer vi ville se och vice versa.
Som sagt, jag ska fota idag om jag får tid över.



Another day

Ny dag. Jag är vaken och ska åka om typ 50 minuter för att hinna till matte b som börjar 9.40.
Det enda jag orkat med var att äta frukost. Resten har jag kvar. Vet inte alls vad jag ska ha på mig.
Inte vilken väska jag ska ha och jag börjar bli förkyld. Det får inte vara sant!
Jag kan bara inte bli sjuk nu.

Senare idag ska jag ta nya bilder.


Säger god natt nu

Jag tänkte ligga och läsa fram tills jag ska sova. Orkar inte slösa bort en massa tid framför datan längre.
Jag längtar tills på fredag. Då ska båda Aztrid och Ulrika sova över hos mig och på lördagen blir jag firad och Aztrid sover över igen. Jag måste bara klara av 5 dagar i skolan med typ 5 nya ämnen.




Nytt schema

Mitt nya schema suger! Alltså blää.

I lördags åkte jag till Aztrid och även Ulrika var där. Vi tittade på 2 skräck filmer och pratade långt in på söndag morgon och vaknade strax innan 11. Idag har vi bara tittat på tv och spelat spel typ.
Jag har inte alls lust att fylla år. 5 dagar kvar och jag vill bara slippa allt firande!


Gå mot bussen

Jag gick upp för 45 minuter sedan och har ätit frukost och tagit en dusch. Om 10 min ska jag gå till bussen och åka hem till pappa. Om ingen är hemma har jag med nycklarna men det känns lite jobbigt att bära med 3 väskor fast dem är lätta!
Måste ta med mobilladdaren också, annars kommer jag vara helt osocial och det går inte.



Bild från när Jasmine lekte i Täby centrum.


Egypten=pyramider





Rensat ovanpå min byrå.
Tänkte gå ut och slänga lite påsar om ett tag.


Orkade knappt en hel billys pizza

Omg, nuförtiden kan jag inte äta mycket alls när det kommer till middagen. Jag åt billys idag och efter knappt halva var jag redan proppmätt men mamma oroar sig eftersom jag äter lite så hon tvingade mig att äta hela.Det är bra eftersom jag måste äta bra med tanke på att jag tränar. Fast jag gav bort 1/5 till min lillasyster.

Jag är lat, måste verkligen städa och packa snart.
Det måste bli gjort innan dagens slut.
Jag tänker ta bussen till stan som går typ 8.20 bara för att komma till pappa fort.
Han är så mycket snällare än mamma!



Helgen har börjat för min del

Så där, nu är det helg för min del. Vi har studiedag imorgon vilket är skönt. Idag har vi ägnat 2 lektioner till film och en till betyg samtal och uppgifter på datan. Allting gick väldigt bra även om ena filmen rent utsagt sög! Köpte en salami brie macka och åt den på tåget hem och jag tänker väl spendera resten av dagen till att städa, fota och packa allt som behövs för en helg hos pappa. Jag tänker bara ta det lugnt i helgen och inte gå in på datan eller träffa kompisar.



Skolan har börjat igen

Ja, då började skolan idag. Fick endast 4 timmars sömn men orkade gå upp och duscha och äta frukost innan jag gick till bussen. Det var inte heller så kallt vilket var bra. Vi hade mental träning där vi i princip inte gjorde något förrutom att skriva om julstressorer. På textkommunikationen kollade vi på en film och hade betygsnack. Jag är mer än nöjd med mitt betyg!

Cicci ska skicka twilight till mig idag. Yääy.



Sista platsen jag trodde dem skulle finnas på

Jag tog bussen till centrum och jag hittade faktist böckerna. Det trodde jag inte alls att jag skulle göra men det fanns inte många kvar. Så nu är alla mina presentkort förbrukade. Jag köpte de 3 första böckerna och ett paket vindruvor eftersom jag var tvungen att vänta 50 minuter på att bussen skulle komma. Hade även på mig min nya tröja och mina nya skor, dem var jätte sköna. Nu ska jag börja läsa, äta vindruvor och dricka te.









Dagens och gårdagens köp.





Klocka jag fått av farfar



En annan bild tagen av mig. Lite sådär random.
Med detta säger jag God natt.


Kaktus eller något



En av bilderna jag tagit. Resten ska jag ladda in om ett tag. Imorgon är sista dagen innan skolan börjar. Jag tänkte städa mitt rum, åka till centrum och kolla om mina böcker finns där och sedan mest vara hemma om jag inte orkar åka in till stan och träffa Ines men vi får se hur det blir.
Jag känner mig inte ett dugg trött och det bådar inte gott för jag måste vända tillbaks dygnet men jag kommer troligtvis inte lyckas.


Täby centrum

Det fick bli täby centrum istället med min låtsas pappa och min lillasyster. Jag ska träffa Ines imorgon om jag orkar. Först letade jag efter böcker men de fanns inte, så på fredag när jag har studiedag ska jag åka till väsby ganska så tidigt eftersom jag endå ska till pappa i helgen och kolla om dem finns kvar där.
Så jag köpte ett par skor från din sko, en tröja som är svart med guldiga ränder och ett par leggings och en bh från h&m.
Vart riktigt nöjd faktist och jag kom precis hem.

Bilder kommer senare.
Måste orka ladda in dem på datan först.



Stan igen

På onsdag börjar skolan. Idag kanske jag ska på bio men jag vet inte än. Ska även träffa en kompis. Tänkte även se om det finns lite fina kläder att köpa. Det borde ju finnas men man vet aldrig. Jag måste nog skynda mig för att göra mig i ordning. Snart måste jag åka in.
Nöjd nu? Hehe.


Bilder från gårdagen och idag






Igår träffade jag Emma, vi fikade och jag köpte 2 dvd:er. En med Björn gustafsson och den nyaste Tokio hotel. På sista bilden ser man även min nya dvd spelare.
Hela dagen har gått åt att titta på dvd!


2 nya dvd skivor

Jag har handlat lite nya kläder idag och dvd skivor och lite andra saker. Imorgon ska jag tvinga någon att köra mig till on off för att köpa en dvd spelare. För tillfället lånar jag mamma dvd spelare. Efter det kommer jag bara ha 600 kr kvar men snart fyller jag år, rättare sagt om 13 dagar. Ser inte fram emot det direkt

Idag träffade jag Emma, vi gick runt i butiker, snackade en massa och fikade. Nästan som vanligt och jag har tittat på min Gossip girl box sedan 18 och har sett 4 avsnitt till typ. Tänkte fortsätta med resten nu och det här är väl mitt sista inlägg för dagen..
Bilder kommer imorgon. 

Här kommer jag

Jag är klar nu eller nästan, ska bara hitta mina pengar och borsta tänderna sedan börjar jag nog gå mot bussen. Idag har jag hunnit duscha och fixa mig väldigt fint. Mitt hår är fortfarande lite blött så jag får ta med mig en kam tror jag, så det inte blir tovigt. Tar även med min kamera så det lär komma några foton senare.


Gossip girl kväll

Jag har bestämt mig för att kolla på min Gossip girl box. Jag har inte ens kollat på 2 dvd:er ens och jag har kollat enda sedan 19. Imorgon ska jag träffa Emma klockan 12 och jag funderar på att inte sova så mycket. Min buss går ändå 10.40 och jag måste upp 8 för att duscha och fixa mig. Jag klarar nog att vara vaken 8 timmar till. Fast vi får se hur det blir.



Bild på Emma från Moshpit open.


Nu har jag gett bort kameran

Jag har gett bort min förra digital kamera. Var i staden ett tag med Medya. Vi åt mat, snackade och jag handlade en klänning och en tröja. Utöver det fotade jag lite. Så kom jag hem nyss och jag fryser ihjäl. Det var kallt ute och jag trodde att det skulle vara lite varmare men nej, jag hade fel.
Tror att jag ska läsa lite nu om jag orkar.


Saker jag önskar mig i present

Endast 15 dagar kvar tills jag fyller 17 år.

  • Ett par vita converse
  • Presentkort på Topshop och Bianco footwear
  • Gymkort
  • Kläder
  • Pengar till objektiv

Det var allt jag önskade och mamma blev glad över att det var så lite saker.
Det förstår jag verkligen.



Jag längtar tills imorgon. Jag tänker skippa Idol saken för jag ska träffa Medya. Vi ska gå runt i stan. hon ska få min kamera och jag ska handla för mina presentkort och förmodligen även köpa ett playstation.
Det blir väl lite andra saker också.



Gillar den här bilden på mig. Haha.



Resa till London

Det var ganska mycket fyrverkerier i vårat område och min lillasyster var rädd även om jag förklarat vad det var flera gånger. 30 minuter in på det nya året tog jag min första kopp te och vi satt och snackade och har kommit fram att vi ska ta en dagstur till London innan skolan börjar nästa onsdag. Det känns väldigt roligt även om det är för en dag.
Idag ska jag väl bara vara hemma eftersom allting är stängt.


RSS 2.0