Idol

Jag tycker Alice och Robin b var bäst idag, även Johan var bra. Jag tror Sepideh åker ut med största sannolikhet!



Imorgon ska jag möta Aztrid vid 12.30. Vi ska handla lite saker till maskeraden och sedan åka hem till henne, där jag lämnar mina saker och fixar mig lite. Så åker vi in, går på maskeraden. Blir hämtad av hennes pappa när den slutar och kollar på skräckfilm på natten. Vi ska se The omen som går 01.30, har jag för mig. En riktigt skön kväll med världens bästa kompis. Älskar dig så himla mycket, min frysta jordgubbe. Vi två for life!



Man ser inte texten så bra men det står: If you search on "best friend", you will fin this person.
Det är så himla sant!



Ny klänning

Så där. Då har jag en klänning tills maskeraden imorgon. Jag, Alva och Elias gick ner till centrum. Först pantade jag mina flaskor och sedan gick vi runt i centrum ett tag. Jag prövade olika storlekar men tog en som var lite för stor, för säkerhetskull.

 När vi skulle gå hem, spö regnade det. Jag gick där i regnet med min over size halsduk, kängor, och kjol med min syskon på varsin sida och vi sprang i princip hela vägen hem. De klagade på att dem frös och jag måste hålla med om att det var kallt, dags att köpa vantar tror jag.


Jag är i alla fall väldigt nöjd med min klänning och det kommer passa perfekt till resten av min outfit.
Bilder kommer när jag får min data igen.
Dessutom är det bestämt att jag ska sova hos Aztrid.
Helt perfekt. Det kommer bli sjukt kul.


Jag tänkte prov sminka mig nu för att se om det bli bra.




Så här ser väl dagen ut

Jag är hos pappa för tillfället. Jag och brorsan kom hit för lite över 1 timme sedan. Om typ 1 timme ska jag och kanske Alva dra ner till centrum och köpa min nya klänning som jag ska ha till maskeraden imorgon. Den andra är för fin plus att svart passar bättre.
Då jag ska vara en för finad döden.
Det kommer bli bra och imorgon åker jag in till stan och köper min mask. Fick pengar av mamma idag och så ska jag panta några flaskor så har jag typ 100 kr extra.


Ikväll missar jag idol, för vi ska på middag.
Det ser jag fram emot!



Duktig

Jag och min brorsa, lagade middag och städade hela köket. Dessutom fixade jag kaffe och kladd kaka och de andra blev glada. Det känns lite bra. Jag har även hunnit packa lite saker jag ska ta med mig. Men jag måste be mamma om pengar snart till min klänning. Fast just nu färgar hon håret.

Finns inte mycket mer att skriva om.



Städning av huset

Att vara hemma får sina konsekvenser för mig och brorsan. Jag har dammsugit hela huset och gått runt och plockat upp alla Jasmines leksaker medans brorsan har tagit ur diskmaskinen, fixat tvätt och så. Det är väl för att vi måste göra något vettigt, annars skulle vi väl förmodligen sitta vid datan(jag) och spela tv spel(brorsan).
 Jag saknar min data otroligt mycket.
Sladden borde komma i veckan.

Märkte precis att klockan bara är 2. Det är sjukt. Jag trodde klockan var typ 5.

Ska jag köpa en systemkamera eller en tv?
Hjälp mig någon...




På lördag blir det jobbigt.
Jag ska till stan, köpa lite saker, hem och fixa mig, gå på maskerad och bli uppdaterad om Liverpool matchen via mobilen eftersom matchen börjar precis när vi är på maskerad, då den börjar 18.00 och matchen 18.30.
Det suger men man får väl stå ut.
Synd bara att missa att Torres kommer tillbaks.
Tror att han kommer göra mål för Liverpool, nu när dem leder måste dem fortsätta vinna!
Jag tror det finns stor chans att vi vinner i år, det är verkligen på tiden.




Beställning

Jag har suttit och beställt lite saker sedan sist. En klänning och ett halsband till mig. Ett presentkort till min låtsas mamma. Ett halsband till min lilla syster. Sist men inte minst så har jag beställt en sak till Aztrid.
Så nu är jag lite fattigare hehe.
Men jag har typ kvar en massa saker att köpa och jag vet inte vad jag ska köpa till pappa.

Jag har fått mitt studiebidrag nu också men det ska gå till mig!

Mamma kan säkert bidra med pengar.
Hon ska betala min mask som jag ska ha på maskeraden.

Tack.




Vinst för poolen

Så himla skönt, Liverpool vann gårdagens match, på straff visserligen men vem bryr sig. Dem leder fortfarande ligan med 3 poängs försprång före Chelsea som vann över Hull.
Tur att dem vann.

Jag vaknade för 1 timme sedan och tvingade mig att gå upp och jag åt nästan en halv mugg med fil, fast jag orkade inte allting. Jag har fått tillbaka min förkylning och det värker i mina lungor.
Idag blir det bara en dag hemma.
Imorgon åker jag till pappa igen, det känns skönt.
Här är jag ju inte välkommen egentligen men om jag inte säger något funkar det.




Barnvakt

Jag och Alva var i centrum i nästan 2 timmar. Jag har nu köpt en klänning och en väska tills på lördag. Det är ju maskerad då. Längtar! Alva fick också ett halsband av mig och hon blev överlycklig plus att vi köpte saker för att kunna baka bullar som vi velat i 3 dagar nu. Nu saknas bara en enda sak till maskeraden och det är masken. Allt kommer matcha prefekt. Jag hittade ett linne också som var fint men det köper jag i helgen. Ska råna mamma på pengar hehe.
Bildligt talat så klart.

Aztrid ska också med på maskeraden. Hon räddar mig från den preson jag hatar! Eller de 2 personer.
Det blir ett bra slut på lovet.







Den här personen, Fernando Torres, kommer förmodligen vara med på lördagens match och det hoppas jag verkligen, då dem måste fortsätta ligga 1:a i ligan för att kunna vinna. Dessutom har dem en match idag mot Portsmouth och det kan bli en tuff match men dem Liverpool borde vinna!



Uppe tidigt

Jag och Alva är nu ensamma hemma. Hon fick pengar från "tandfen" och blev super lycklig eftersom hon tappade sin första tand igår. Jag och hon sov från 22-07. Jag är otroligt trött men går ändå upp så tidigt. Snart ska vi dra till centrum och köpa lite saker. Annars finns det inte så mycket att göra. Jag ska packa och fixa mig och sedan ska jag till mamma och hämta saker.



En massa tabletter

Gick upp strax efter 7. Träning från 8-11. Lucnh och sedan har jag sovit fram tills för 1 timme sedan. Jag och små syskonen har tagit en macka och nu är jag trött. Tog 6 tabletter som mamma kom med imorse. Dem smakade äckligt måste jag säga. Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Tabletterna får mig att bli trött och lite hungrig.
Jag får ångest.

Imorgon ska jag träffa Maria, Parisa och Nana och åka in till stan och göra lite saker.

Riktigt skönt.
Ska hämta saker hos morsan också för på fredag åker jag till pappa igen.



Fotboll

Idag har jag varit på min brorsas träning. Det var roligt och han var riktigt duktig. Det är skönt att slippa allt. Allt känns bra nu när jag är hos pappa. Igår blev jag utkastad från mamma. Så jag får inte vara där mer. Någonsin!



Snabbis

Har varit i stan med Aztrid. Kommit hem för att hämta saker. Jag ska sova hos Aztrid och måste byta om nu.
Vi kommer få en jätte bra kväll. Puss



Ångesten kommer hela tiden

Fan, vad dum jag är, jag åt köttbullar och potatismos till middag. Bara för att mamma bad mig. Jag har ångest. Har tränat en massa men det blir träning i 40 minuter till minst. Jag får inte gå upp, då dör jag.
Imorgon drar jag till stan, bara för att slippa äta mat.
Har några tusen att slösa men jag väljer att spara dem.

Mamma skrämde mig som fan när jag satt på cykeln.
Jag satt och tänkte på att det skulle bli väldigt mörkt om det blev ström avbrott och precis då släcker mamma lampan för att skämta, men jag ramlar av cykeln och får för mig en massa saker, så mamma var tvungen att säga förlåt runt 1000 gånger för att jag skulle bli glad. För det var inte kul!


Undrar vem som åker ut i Idol idag.



Huuungrig!

Mamma kom hem med en tidning till mig också. Så när jag städat klart läste jag den. Nu är det bara jag, mamma och Jasmine som är hemma. Linus är hos pappa och Jonas ska till jobbet och äta och så.
Till middag blir det köttbullar och ris och jag känner ångesten.
Ska äta så lite som möjligt plus att jag ska träna innan Idol.
Det känns just nu som att jag ska dö, jag är hungrig...

Mitt hår är förresten jätte fluff, har ingen aning om varför.
Det är fint men jag ska klippa det under lovet förmodligen.



Äntligen hittade jag kjolen!

Idag har det varit en bra dag hitills. Jag och mamma var på sjukhuset och där gick allt bättre än förväntat. Efter det tog vi en sväng förbi centrum och jag fick en kjol som jag så länge velat ha och inte hittat, men nu fick jag den. När shoppingen var klar, så tog vi en fika. Jag tog en smörgås och en liten jucie och allt detta innehöll 150 kalorier.

Väl hemma tog jag med sakerna till mitt rum och kastade in dem. Jag har hunnit träna lite eftersom jag är ensam hemma nu. Annars skulle jag inte fått träna eftersom jag är sjuk. Mamma tvingar mig att städa mitt rum också och det är kravet för att jag ska slippa åka till pappa i helgen, så det ska inte vara så svårt.

Jag har ett  bra lov att se fram emot.
Det blir maskerad, på mitt extra jobb som jag kommer tacka ja till, det blir massa festande med Maria, får min system kamera, får nya data sladden så min egen data funkar, en massa träning, vara ensam hemma, och kanske en resa.




Cykel

Har tränat cykling i 30 minuter nu och ännu mer ska det bli snart, då jag blev tvingad att äta en bit fisk och några potatisbitar. Jag känner mig riktigt dum som åt och tjock. Tänkte löpa direkt efter cyklingen och sedan spela fotboll ikväll samtidigt som jag måste försöka visa att jag mår dåligt, så jag slipper åka till pappa, för där måste man äta en massa mat.

Ikväll får jag äta väldigt lite mat också.
Jag har hittat en sida som jag förrut tyckte var helt sjuk men som jag nu är beroende av.
Den hjälper mig välidgt mycket.


Nu är det tydligen också så att jag ska till bup om typ 1 vecka och så har min coach berättat för kuratorn på skolan om allt jag håller på med och att jag äter för dåligt och det kommer säkert gå vidare till skol sköterskan och det är något jag inte vill för då kommer mina föräldrar tvinga mig att äta!
Usch, vad hemskt.

Får väl hoppas på det bästa.

Den som håller mitt humör uppe och finns för mig speciellt mycket är N, det känns verkligen skönt eftersom den person är mycket speciell för mig. Mer speciell än någon annan. De flesta har en person som de kan berätta allt för och som alltid finns där för en och det är exakt vad N är!



Relativt nu bild på mig från förra veckan kanske?



Ännu mer sjuk

Jag vaknade för 25 minuter sedan och orkade knappt gå ner eftersom jag har migrän liknande huvudvärk. Fast jag har tränat lite på cykeln, cyklade bort 100 kalorier men mer ska det bli eftersom jag mådde ganska dåligt just då och så ska jag inte äta idag. Tänkte kanske gå ut och löpa också.

Jag har fått hosta nu och halsen börjar göra ont igen.
Annars är väl resten som igår.



Liverpool ledning

Just nu leder Liverpool med 1-0 mot Atletico madrid! Det känns väldigt bra.

 Jag känner att jag inte orkar kolla på matchen, jag orkar knappt sitta här. Min röst har nästan blivit helt återställd och min hals gör inte så ont. Jag är nästan frisk fast har kvar min feber och huvudvärk. Jag har lyckats träna och städa så gott som hela mitt rum. Till midag åt jag 1 sprödbakad fisk och typ 10 potatis klyftor och fick värsta ångesten efteråt och ska träna lite mer snart.


Nu under lovet kommer jag träna som bara den och knappt äta eftersom jag och brorsan är hemma ensamma.
I helgen får jag också data sladden, så jag kan använda min egen data. Äntligen!
Jag ska också beställa min system kamera under lovet.

Det är väl dags att sätta sig på cykeln antar jag.






Massor av läxor

Jag har gjort en massa läxor nu och har bara en kvar. Jag måste göra min statistik övning i matematik men det ska inte vara svårt. Det tror jag inte.

Jag har börjat få en sprängande huvudvärk och börjar må ännu sämre men det hindrar mig absolut inte från att sätta mig på cykeln i minst 30 minuter om ett tag.

Ikväll är det också det stora mötet mellan Liverpool och Atlético madrid!


I really looking forward to that

Mitt paket innehöll en massa fina saker.
Jag gillar det
.





Tappat rösten

Inget gick som jag ville. Jag är tvungen att vara hemma resten av veckan för att jag har tappat rösten, har feber, kall svettas och är förkyld. Jag vill ju praktisera men när jag kommer tillbaks efter lovet kommer det bli bäst.
Ska gå upp och vila nu med en massa te och öppna mitt paket.




Träning

Jag har cyklat ännu mer nu plus att jag sprungit och tränat dans. Dessutom blir det bara 1, högst 2 mackor till middag.
Det känns helt okej plus att jag är ensam hemma imorgon. Riktigt bra,
då kan jag göra vad jag vill typ och kanske att mina saker kommer.


Det är snart bara 2 veckor kvar till Slipknot konserten, jag längtar!



Hemma hos mamma

Pappa lämna oss precis hos mamma och genast får mamma mig sur. Hon är riktigt orättvis!
Men konserten igår var bra och jag hade det kul.
Igår åt jag mat för 423 kalorier plus att jag tränade en massa.


Idag har jag tyvär ätit 1200 kalorier och har bara tränat fotboll, lite löpning och styrka.
 Tänkte sätta mig på cykeln snart och träna en massa och löpa i skogen också. Så tänkte jag äta pytte lite middag, igår blev det bara 2 fiskpinnar och 1 halv potatis.


Jag och brorsan körde också GH ett tag och byggde en koja på baksidan och massa saker.
Jag måste nog städa mitt rum också eftersom jag åker till Saga imorgon, så jag har lite att göra innan Gossip girl börjar.



Fotboll, Liverpool, Chelsea och inget mer

Jag har ätit 2 mackor utan smör, inte för att jag var hungrig utan för att mamma tvingade mig. Annars har jag kollat på Chelsea matchen, där dem vann med 5-0 mot Middlesbrough och nu kollar jag på Liverpool-Wigan som spelar utan Torres som är skadad. Fast jag tror Liverpool vinner, dem måste vinna för att kunna ha chans att vinna ligan!

Jag har även städat mitt rum och ska packa saker snart.
Så måste jag be mamma tvätta alla mina kläder, så jag har massa kläder tills nästa vecka.
Tillbaka till matchen nu.




23 minuter

Det enda bra jag gjort idag är att träna, har cyklat i 23 minuter och ska snart ut och gå i skogen och kanske löpa lite senare. Väntar på att duschen ska bli ledig och slösar min tid vid datan.
 Jag har inte heller ätit något, funderar på att inte äta alls eller äta en bit macka utan smör,
 då jag inte längre vågar äta smör.

Jag har fått värsta huvudvärken nu och känner på mig att jag kommer må dåligt på konserten ikväll.
Tänkte städa mitt rum lite snabbt också eftersom jag kommer hem på eftermiddagen imorgon och inte hinner då och på måndag är jag upptagen och på kvällen där åker jag tillbaka till Saga.

Jag låg från 10-11.30 i sängen och lyssnade på musik och det är ju städ dag på gården idag men jag orkar inte städa hehe.

16.00 Spelar Liverpool-Wigan och den ska jag lätt se på.
Det var ett tag sedan jag såg dem spela.



Nya grejjs

Jag har precis beställt lite nya saker. Så nästa vecka kommer ett nytt härligt paket till mig. Riktigt kul.
 Den här månaden har jag väl handlat för några tusen.


Snart ska jag träna innan jag ska kolla på vem som åker ut i Idol.
Dessutom har jag fått kontakt med Ida w igen, jag är glad.
Ser fram emot konserten imorgon och nästa vecka.
Längtar, fer sure!




1,5 timmar

Idag har jag tränat i 1,5 timmar. Känns skönt plus att jag gått i skogen och till affärn i kanske sammanlagt 2 timmar. Jag hämtade mitt paket och köpte en dricka.
 Imorgon blir det mer träning än vad jag tänkte plus konserten då.
 Så ska jag be mamma om 100 kr typ eller något.
 Jag är i behov av pengar även om jag har runt 2300 själv just nu men endå liksom.


Ikväll stannar jag hemma och tar det lugnt.
På söndag kanske jag drar till Vaxholm för att se om jag får jobbet som barnvakt och DN får jag höra från nästa vecka.

N, I like you!
A, du är bäst och så j'vla älskad av mig! Miss ya!
J, älskar dig!
K, träffas snart? Måste bara bestämma en dag, miss u!
E, om du vill kan vi ta och reda ut allt, jag måste ha reda på lite saker, är du villig eller inte?

Bye, det är dags för middag nu och sedan lite träning på cykeln.



I love träning hehe

Idag har jag inte gjort så mycket. Var på Sollentuna sjukhus och jag och mamma bråkade som vanligt. Jag saknar mig praktikplats. Längtar tillbaka plus att jag kom på att jag förmodligen måste skippa Slipknot konserten eftersom jag inte kommer kunna gå på den för att jag måste upp 05.00 senast dagen efter och det orkar jag tyvär inte.

Jag tänkte träna snart, har gjort det 4 dagar i rad nu och idag blir det 20 minuter cykel och 3 km löpning plus lite styrka.
Det känns skönt. Imorgon innan konserten tänkte jag också simma någon kilometer på badet.
Jag ska också ta reda på vart min mammas presentkort tagit vägen.


Ingen data

Det fanns ingen data sladd, så den kommer först om 2-3 veckor och kostade 1000 kr. Det suger men min praktik har varit bäst. Super kul verkligen. Imorgon är jag ledig, ska dra till Sollentuna sjukhus då igen. Jobbigt men det måste göras. Nu har jag fått ännu ett paket som jag ska hämta ut. Det är sjukt vad mycket paket jag får.

Dessutom kanske jag fått extra jobb som barnvakt plus ett jobb på DN.
Meddelar mer när jag vet helt säkert.
Men jag tror det kommer gå vägen för mig.
Jag är ju duktig så.

N, du är bäst!





Gratis mat

En bra sak är att jag får gratis mat på min praktikplats och därför kan jag behålla mina rikskuponger. Fatta vad nice! 685 kr i rikskuponger som jag kan använda till mat! Det är riktigt bra det.
Väldigt lyxigt att slippa betala.
I like it!



Till dig:
Jag hatar dig så himla mycket!
Du ljuger hela tiden och ofta du gillat mig...
Thanks for nothing bby!
Du förstår att du inte är bra för mig.
Time to let go of you!


Praktik

Jag sitter här på min praktik plats just nu. Jag har slutat fast min faster har möte så vi åker inte hem förräns om 1 timme. Det har i alla fall varit en bra dag och det finns 2 stycken som gillar mig lite extra mycket tror jag.
Självklart har jag gjort bort mig också, ana om jag skäms.
Men jag kommer hinna skäma ut mig många gånger, så det gör inget.
Jag åt precis en banan och innan dess gick jag och några en promenad.
När jag kommer hem ska jag ta det lugtn, duscha och senare ikväll titta på tv.
Kanske att min data funkar då också.
Min låtsas pappa köpte en batteri sladd för 500 kr men den funka inte så idag köper han en ny för minst 600, han lägger ut mycket pengar för att få min data att funka. Den har slut på batteri just nu.
Tänkte kolla lite andra sidor nu.


Rikskuponger

Är man smart så är man.
Jag hade precis kommit fram till skolan och skulle hämta mina rikskuponger då jag kom på att jag glömt mitt matkort som vi måste lämna in i pant för att få kupongerna. Det var bara att åka hem och hämta det, jag kom alltså hem 16.55 och hela dagen var förstörd.

Jag åt mat ganska så direkt och öppnade 2 paket. Det ena innehöll en massa smink och det andra en tröja.
Snart ska jag åka till min faster, där jag ska bo ett tag fram över, så jag har packat och målat mina naglar.
Ska väl bara hitta en väska och lite små saker.
Just nu är mamma och Jonas och handlar en säng och en datakabel till mig.
Hoppas verkligen dem hittar en.




Morgon trött

Jag har precis fått mail om att jag ska komma till skolan idag och hämta mina rikskuponger och lämna in pappret så allt är perfekt. Förrutom att jag är riktigt trött och sitter vid familjens data. Min låtsas pappa ska leta efter en ny sladd till mig idag, tack! Kanske bäst att äta frukost nu och fixa mig, så jag kommer till skolan ganska så snart.



Datorn är sönder

Min dator sladd har gått sönder. Imorgon ska min snälla mamma köpa en ny, så imorgon kan jag gå in på datorn igen. För 5 minuter sedan fick jag praktik plats, fatta vad skönt! Imorgon är jag dock ledig för att hämta rikskuponger och lite sådant i skolan.

Jag har också sytt en kjol men bilder kommer senare eftersom min dator som sagt inte funkar just nu.
Snart börjar Gossip girl också.
 



Kängor

Idag vaknade jag tidigt. Åt frukost och duschade. Annars har jag bara spelat GH och åt lunch innan pappa skjutsade hem mig och brorsan till mamma.
 När vi kom hem åkte jag, mamma och Jasmine till Täby centrum där jag fick ett par nya skor.
Jag är riktigt nöjd och dem är mycket fina.
Det finns inte mycket mer att säga för tillfället.




Laddar även upp en helt random bild!


Ny blogg

Nu tänkte jag bara meddela att jag har skapat en ny blogg.
Detta för att jag vill kunna skriva det jag känner för och för att ingen ska veta vem jag är.
Alltså att mina kompisar inte vet om den!
Känns mer bekvämt och lätt.
Det låter kanske elakt men det menar jag verkligen inte att vara.

Fast jag tänker fortsätta skriva här också!

J: Du vet att jag älskar dig mest <3
Du är mitt allt och jag ringer dig det första jag gör imorgon
Så klart jag litar på dig <33



Städning och bakning

Dagen har varit skön. 3 timmar träning och dessutom har jag dammsugit hela över våningen. Till skillnad från alla andra i min släkt så gillar jag att dammsuga! Dessutom har jag bakat en äppelpaj och vart hjälpsam.
Hela familjen var med och lagade mat och bakade och det var mysigt. Vi spelade dessutom kort och fikade.
Nu på kvällen kollade jag och brorsan på matchen. Den var riktigt bra.

Grattis till Spanien som för övrigt vann sin match, mot Estland med 3-0.


Efter den har vi kollat på 2:an eftersom det är vampyr tema.
Riktigt kul. Just nu är det Bram stokers dracula( stavning?)
Bra underhållning.



Imorgon ska jag göra detta:

  • Fixa design till Aztrids kompis blogg
  • Träna ( om jag hinner)
  • Shoppa med mamma
  • Åka hem till berga
  • Städa mitt rum
  • Organisera om mitt rum
  • Kanska klippa mig

 Det kommer bli en bra dag plus att det är Gossip girl imorgon.


Träning, I like

Vaknade sent idag. 11.30 tror jag klockan var. Har ännu inte ätit något. Ska snart träna i 3 timmar. Fast ska äta lite lucnh först. Hjälpte min lilla syster med håret och lite sånt. Mina yngsta syskon ska på kalas och det blir ingen shopping med mamma idag. Det blir imorgon istället, i täby centrum. Då jag och brorsan ska hem redan efter lunch. Jag vet vad jag vill ha för skor men inte vilken jacka.



Thanks for nothing



Du/ ni betyder numera inget för mig.
Ni är inte längre en del av mitt liv, tack för det!
Det ni gjorde var att förstöra mitt liv och bryta ner mig ännu mer men jag är på bättrings vägen.
Jag mår bättre. Det kommer ta tid att bli helt återställd men jag är en god bit på vägen.
Det är jag nöjd med. Fast bättre kommer det bli.
Ni var inte som jag trodde, tyvär.
Bye bye!



Jag är den enda i familjen som är uppe, pappa och syskonen sovar. Linus försöker sova och min låtsas mamma är ute på någon krog eller något. Det blir väl att vara uppe lite längre idag.
Om jag orkar vill säga. Har varit riktigt trött i någon månad nu och väldigt sjuk.
Hoppas det också ändras nu. Jag vill inte vara sjuk.
Jaja, jag hoppas nästa lördag kommer fort. Jag vill att det ska bli nästa söndag!
Då har jag varit på en konsert jag inte ens har lust med men hellre än konsert än något annat.
Det är Marionette och några andra band.

Dessutom kanske mamma och vi åker på match, Liverpool-bolton den 26:e december.
Det är ju billigt, so why not?
Vi får se hur det blir med den saken.

Jag borde gå ner och borsta mina tänder nu i brist på annat.
För övrigt var det länge sedan jag tog bild på mig själv.
Men det kommer någon gång på söndag, då jag råkat glömma sladden hos mamma.






Förrsten, jag saknar dig kaKaN!
Vi måste ses snart ffs!
<3


Betygsnack och resten av dagen

Jag gick upp 40 minuter innan mamma skulle komma och hämta mig. Kändes lagom jobbigt men det gick väl bra. Jag var i alla fall på sjukhuset och allt gick väl som vanligt. Nästan sämre än vad det brukar.
 Jag var inte suger på lunch så det blev 2 juice och en liten yoghurt, inte så mycket men tillräckligt för mig.
Dagen började med foto, jag och Cicci fotade på plattan och jag såg några bekanta men orkade inte hälsa.
När vi kom tillbaks till skolan, lade vi in bilderna, redigerade dem och la dem i mappen.
Jag valde 5 bilder och skrev lite om dem i word. Så jag är helt klar nu.

På naturen fick vi veta halvtids betyg. Just nu har jag VG men stor chans till MVG, så jag ska verkligen satsa på de sista uppgifterna. Jag kommer lyckas bara jag vill det.

Men i alla fall så fick jag springa till och från direkt bussen efter skolan och var en snabbis i centrum också. När jag kom hem körde jag och syskonen boll och åt mat.
Där efterdrog jag och Alva upp till mitt rum och tittade på simpsons dvd och åt lite chips och drack saft. Jag har precis kollat på idol och sitter nu vid datan och har chansen att skriva.
Just jag och små syskonen har också tränar i sisådär 3 timmar. Känns skit skönt men vi kan räkna med tränings värk imorgon.

Imorgon ska jag också handla skor med mamma om hon inte har andra planer och spela innebandy, fotboll, ha dans och löpa.
Riktigt skön dag att se fram emot plus att mitt comviq kompis går ut. Så jag är osocial från och med nu.


Elias och jag, Presentkort

Ett litet snack mellan mig och Elias:

Elias: "Celina, kom hit, du ska få en sak!"
Jag:" Vadå, du kommer ju bara smälla till mig"
Elias:"Nej, kom!"

Så går jag till honom. Han lägger en sak i min hand och det visar sig vara en kastanj. Jag var bombsäker på att han skulle slå mig, det brukar han göra så.
Men det var snällt av honom. Han hade tagit 3 kastanjer. En till sig själv, en till mig och en till Alva.



Jag har beställt 2 presentkort nu. Eller superpresentkort. Ett till mig och ett till min mamma.
Det som var till mig var på 800 kr och det till min mamma på 500 kr.
Tidigare idag beställde jag också en tröja för 200 kr.
Så där försvann 1500, lite mer med frakten.

Nu kan jag äntligen shoppa lite liksom. Det känns skönt.
Hoppas mamma blir glad och inget annat!
Idag fick mamma en brosch eller något av mig med en bild på Jasmine och om någon dag får hon ett paket med godis.
Hoppas verkligen inte hon läser det här! ( Det ska vara överraskningar)
Min brorsa ska också få godis.




Skola och resten av dagen

Skoldagen gick jätte bra. På matte b kändes det jätte bra och jag fick rätt på alla uppgifter vi gjorde.
På textkommunikationen skickade jag in min artikel, som jag är väldigt nöjd med.
Sedan hade jag inte svenska och det hade jag en anledning till.
Jag och en kompis åt lunch på en indisk resturang och det var som vanligt gott.

När jag kom till väsby centrum hade jag tänkt köpa en choklad kaka men så fort jag såg den blev jag illamående och började gå hemåt istället. Väl hemma, åt vi kyckling med ris och grönsaker. Det var faktist gott.
Alla andra har åkt iväg på mina småsyskons träning och jag unnade mig en glass för första gången på 2 månader kanske.
Inga läxor har man heller, så det är bara att ta det lugnt för min del.


Skippa skolan? nej

Jag skulle gått upp för snart 2 timmar sedan men jag valde hela tiden att somna om.
Nu är jag dock vaken och ska klä på mig och lite sånt. Jag ska ju till skolan, jag har bara matte b och textkommunikation idag eftersom jag inte har någon svenska för att jag dels inte varit med på de sista lektionerna, då jag var ledig, och för att jag inte fått mitt online lösenord än.
 Det betyder att jag slutar någon gång efter 15 tror jag och det är riktigt skönt.

Jag har träningsvärk i min arm efter tennisen igår, det är också på ett jobbigt ställe för det gör nästan lite ont hela tiden men det går över. Jag tänkte varva fotboll med löpning idag,det får bli min träning för dagen.
Måste nog gå ner och äta frukost nu.




Fotboll och familj

Jag och Elias körde fotboll i drygt 1 timme, det var roligt och där emellan kom min mamma förbi och lämnade min data och min väska med kläder. Så fanns det något paket också. Undra vad det kan vara!
Jag ska ta och skicka in min artikel nu och titta på tv eller något annat skojigt.
Pappa har varit skum idag, knappt sagt ett ord och varit lite sur på små syskonen.

Vi tog och fikade lite sockerkaka och cola och jag tycker inte cola är gott längre, efter 1 klunk ville jag inte ha mer men drack för att inte göra pappa ledsen.
Sedan borstade jag tänderna på småsyskonen och tog på deras pyjamas och läste bok för Elias. Alva hade redan somnat.

Dagens person: M, fan det är obeskrivligt. Din text om mig. Jag dör verkligen. Så himla fint.
Jag älskar dig!



Skola

Jag var super trött imorse minst sagt. Funderade på att strunta i gympan men åkte till slut utan frukost! Jag hann inte och kom i rätt tid och allt men hade helt glömt bort vart jag skulle gå av men som tur var ringde Cicci och jag åkte tillbaks 1 station och väl framme. Spelade jag och Cicci, badminton 30 minuter och tennis 30 minuter och jag ägde på borta sporterna.

Lunch åt jag i alla fall och det var verkligen gott.
När jag slutar om några timmar ska jag hem och vara barnvakt till Elias eftersom pappa jobbar över och min låtsas mamma ska på lektion och min lilla syster ska på simning med hennes morfar. Så det blir jag och Elias.
Han och jag kan köra fotboll eller innebandy på vår uteplats.
Mycket mysigt och givande.
Bara han inte slår mig.
Då kommer jag straffa honom genom att han får kolla på simpsons 5 timmar i rad.


Upptagen en tid framöver

Jag kommer vara upptagen i minst 4 veckor framåt. Har väldigt mycket att göra. Jag har ju praktik i 4 veckor men vet inte om jag orkar med det, så då stannar jag i skolan. När jag kommer hem ska jag träna. Det blir mycket mer träning från och med nu och det är väldigt skönt.

Idag blev det cykling i 25 minuter. Det var allt men jag åt ju ingen middag heller. Känns skönt faktist.

Men i alla fall, jag kommer inte ha tid för kompisar. Det finns två personer, en börjar på J och en på M. Båda är väldigt speciella och J är mer än en kompis. Jag har inte mer tid. De viktigaste kommer först. Jag anser att det är dem. Sorry, men jag vet vilka jag kan snacka med allt om och vilka jag inte känner helt än.
Puss

. Nu ska jag titta klart på Ugly betty och sedan Desperate housewives.
Där efter packa!


Värre och värre

Okej, nu är det så att jag inte kommer ha möjlighet att träffa någon i helgen eftersom mamma har bestämt att jag måste till pappa. Det betyder att alla planer för veckan är inställda och jag får väl ägna mig åt att träna som bara den, nu när jag har 5 dagar på mig. Det betyder också att jag inte får jacka och skor i helgen. Allt för att mamma är så himla osmart!
Jag har också fått ett brev som ska hämtas ut och det suger lite, för imorgon kommer jag ju inte hem ens.

Till dagen. Det har varit en väldigt bra dag. Jag är nöjd med mina redigerade bilder på foto lektionen.
Dem är faktist väldigt fina.
Jag träffade Medya, vi hade det verkligen bäst. Dessutom tog hon kollaste bilden på mig, den var suddig men det gör inget. Vi provade massa svarta ögonskuggor och kom fram till att Isadoras svarta ögonskugga är bäst och att den verkligen är svart.

Dags att sätta igång och träna nu då.
Jag skippar middagen helt, jag orkar inte.


Dålig start

Jag sitter här och är jätte trött. Skulle egentligen gått upp för 40 minuter sedan men jag orkar aldrig hålla tiden. Igår var jag i och för sig inne på datan väldigt länge. Hittade världens sjukaste sida men det orkar jag inte ta upp nu.
Min hals gör jätte ont men det brukar gå över efter ett tag som tur är.

Det finns så klart inga pålägg för min låtsas pappa "glömmer" att köpa det.
Tack och lov ska jag till pappa imorgon och får äta världens godast mat, enligt mig.

Om jag har tid så ska jag köpa en helsvart ögonskugga, en dipliner och något annat som jag glömt vad det är.
Jag har ganska fullt upp, så det kanske blir imorgon istället.


Artikel

Torres borde fått ett hattrick

Benitez tycker det var synd att Torres inte fick göra ett hattrick idag. Han gjorde åtminstånde mål, det är det som räknas.

Dagens match mot Manchester city startade inte så bra, efter första halvlek låg Liverpool under med 2-0. När andra halvlek tog sin början, vaknade Fernando Torres till liv och skött inte bara 1 utan 2 mål! När det bara återstog 1 minut kvar kom Dirk kuyt och sköt Liverpools segermål.

"Vi pressade hårt i den andra halvleken och spelarnas inställning var fantastisk"

Det var synd att Torres inte fick göra sitt hattrick, vilket är när en och samma spelare gör 3 mål under 1 och samma match, men 2 mål är endå väldigt bra och viktigt för Liverpool om dem ska ha chans att vinna ligan för första gången sedan 1990.

"Torres är väldigt viktig för oss. Han är en tuff motståndare och han är en bra målgörare. Han skapar dessutom utrymme för sina lagkamrater."

Rafa Benitez var endå inte helt nöjd efter matchen. Han tyckte det kunde gått bättre. Skrtel skadade sig och det kunde också Xabi Alonso gjort men hade turen att klara sig medans motspelaren fick rött kort direkt och blev därmed utvisad!

" Det bästa ett lag kan göra är att inte släppa in några mål men i den här matchen släpptes det in hela 2 mål, det är bättre om det inte släpps in några mål alls. Det här visar endå att laget  kan vinna ligan.Våran fina form, kan vi tacka fystränaren för.Man kommer mycket längre om man är självsäker. Om man inte tror på sig själv kan det bli svårt att vinna."


Nu skulle jag vilja veta vad ni tycker om den här artikeln?
Är den bra, dålig?


Läxorna

Textkommunikations uppgiften är klar. Jag är mycket nöjd med vad jag åtstadkommit, typ enda gången jag känner mig stolt över vad jag har gjort. Dessutom är min naturkunskaps läxa nästan helt klar också för den delen, vilket är väldigt skönt och jag hoppas jag håller samma klass som innan!
Tänkte plugga lite matte om ett tag och annars har jag inte så mycket mer att göra.

Snart är det dags för cykling också och om jag får så tänkte jag springa spåret idag också, riktigt nice. En massa träning för min del. Det känns väldigt skönt.



Det blir ingen konsert för mig imorgon och lika bra är väl det. Jag känner mig inte motiverad och har inte lusten. Tänker bara sitta hemma och göra läxor och titta på tv. Kommer ju lite bra saker på tv:n imorgon plus att jag måste träna. En dag utan träning går nästan inte för mig.

Funderar också på om jag ska till min pappa eller inte. Han är den som får mig bli glad och han uppmuntrar alltid mig.
Svårt val, vara hemma här eller hos honom?
Finns både för och nackdelar med båda ställena.



(Väldigt gammal bild)

Min naturliga hårfärg börjar växa ut igen. Det är bra och snart ska jag klippa mig.
Kanske nästa vecka. Jag är bara rädd att det failar.
Men mitt hår har börjat bli längre, det gillar jag grymt mycket.


Åker till skolan snart

Snart ska jag börja åka till skolan. Känns som om det var ett tag sedan. Jag var ju ledig i torsdags och fredags. Det var väldigt skönt men nu är det tillbaks till verkligheten igen.

Min kladdkaka ligger i ungen just nu och jag hoppas verkligen att den blir bra. Det tror jag också men jag var lite stressad just nu. Det visar sig att mamma slutar så tidigt som 11.45 och då är hon hemma lite efter 12 men då har jag redan hunnit åka. Skönt det!

Ska gå och börja klä på mig och kolla hur kakan se ut.

See ya later.


Frukosten som faila

Varför ska jag alltid få den överblivna maten? Okej, det lät fel men min brorsa äter alltid upp mina yoghurtar och mina saker, så nu idag fick jag klara mig på en liten frukost. Sitter här med en macka, 1 banan och 1 glas mjölk. Det är ju bra men lite för lite eftersom jag tränar. Snart ska jag sätta mig på cykeln.
Sitter här i mitt rum och har musiken på hög nivå. Ensam hemma, min brorsa drog till skolan 1 timme innan skolan börjar, jag fattar inte, 1 timme?!
Sedan tänkte jag baka en kladd kaka till familjen.
Jag tänker nog inte ta del av den, känner inte för det på en måndag.


Liverpool vinst

Hade helt glömt bort Liverpool matchen. De spelade mot Manchester City på bortaplan och låg under med 0-2 när vem om inte Fernando Torres kom och gjorde 2 mål. Det stog 2-2 tills den sista spelminuten då Dirk kuyt kom och satte matchens sista mål och Liverpool vann matchen. Väldigt bra även om jag glömde bort att kolla på matchen.

Nu har Torres gjort 4 mål på 2 matcher i PL.



Go Torres!
För er som inte visste så drar jag till Anfield den 4 novermber och spanar in när dem spelar mot Atletíco Madrid i CL.
Längtar väldigt mycket.


Gossip girl

Jag tränade nyss, det blev cykling i 30 minuter på en hastighet av 40km/h under hela cyklingen och efteråt tog jag en dusch. Där efter kände jag hur dåligt jag mådde, jag åt ju bara lite lunch idag, bestående av 4 köttbullar och lite makaroner och hade inte druckit något. Jag orkade knappt klä på mig och la mig i sängen för att vila 5 minuter innan jag gick ner och åt mat. Det blev 1 och 1/2 korv med pytte lite potatis gratäng. Jag drack 2 glass vatten.

Nu väntar jag på att Gossip girl ska börja.
Läxan är klar och inskickad och jag har inget mer att göra idag.
Visserligen ville min mamma att jag skulle baka min kladd kaka men jag har helt enkelt inte lust men man kan ju alltid ändra sig. Vi får se hur det blir. Ska läsa lite bloggar nu för att döda tiden.


12

Min familj åkte till min mormor och morfar medans jag fortsatte att sova. Jag vaknade vid 12 men orkade inte gå upp och jag åt precis lunch. Mamma och jag har hunnit bråka. Hon lyssnar inte på mig och glömmer allt vad jag säger. Nu tänker jag spendera hela min dag på rummet. Egentligen skulle jag gå i skogen men vädret lockar mig inte direkt.
Läxor har jag också endel att göra men bara 1 som ska vara klar tills imorgon.


Städning...

Nästan klar med städningen, jag har bara detaljerna kvar. Alltså det jobbiga men det är roligt endå. Min kväll har sugit. Min mamma är otroligt jobbig och min brorsa också eftersom jag fick bråka med honom i 1 timme innan jag fick min kod! Slösade en massa tid på honom. Fick blåbärs bulle, som var torr men det är tanken som räknas men endå. Jag skulle ta smörgås men det hela slutar med att min brorsa förstör allt. Jag kan inte göra skol uppgifter eftersom jag var ledig och då inte har någon fakta! Jag är närmare bestämt sura på alla i min omgivning just nu.

På tisdag måste jag nog skippa dagen för att kunna gå på konserten om jag ens får och det betyder att jag missar skit mycket på matematiken och det rent utav suger! Jag har inte varit där på 4-5 gånger och det är matte b vi snackar om.
Sedan måste jag strunta i min enda räddning, att åka till pappa, eftersom jag ska bort i helgen eller ha gäster hemma.
Det är så mycket som ska göras men det finns så lite tid.
Jag planerar och planerar men det går endå aldrig som man vill.

Juste, ska snart berätta om vad som hände på bussen i onsdags(?) Emma,
när jag är klar med städningen så.


Fjällräven

Har varit hos min ena moster nu då. Då alla utom en av mina mostrar var där, eftersom hon inte visste hur man åkte typ. Det var roligt. Vi åt mat först, jag tog lite kött, 3 potatisskivor och halva tallriken var fylld med grönsaker och drack mineralvatten till det. Vi snackade också samtidigt om allt och inget, det var mysigt och så tog jag en kopp te efter ett tag. Alla mina mostrar fick fjällräven saker eftersom de fyllt år och för att min ena mosters man jobbar där, då kan jag nog få en fjällräven billigt!

Kom i alla fall nyss hem och nu blir det till att städa klart mitt rum och åka och handla om någon har lust.
Dessutom är min klädsel och sminkning mycket bättre idag och alla tyckte jag passade jätte bra.
Alltid bra att veta. Tror inte dem gillade att jag var fashioncore förrut!


Bamse banan

Okej först till rubiken, min lillasysters farmor är här och så kollade hon på barnprogram med jasmine, linus och viktor och så var det Nalle puh ( stavning?) på tv och så frågade hon om det var Bamse banan? Jag bara wtf?, känner du inte till Nalle puh och började asgarva, ja som ni hör så är min humor sämst men jag gillart!

Nu har jag cyklat typ 5 km på vanlig mark, sprungit 2 km, terräng cyklat i 50 minuter efter som jag kom på den smart ideen att jag skulle cykla hem genom skogen men det började dåligt. Jag fastnade typ överallt eftersom min brorsa förstört min 6000 kr cykel, han ska få betala!, men jag ramlade aldrig, tur som jag har. Jag cyklade och fattade inte vart jag var men till slut hittade jag ut ur skogen som aldrig verkade ta slut. Nu är jag hemma och ska snart ta en skön dusch och äta min middag.

Alla andra ska också äta glass men det är inget för mig eftersom jag äter nyttigt. Jag skippar åtminstånde glass, godis, chips, läsk och dylikt. Jag är nöjd med det och inget kan få mig att ändra på mig. Fast en sak, jag tänker träna för att det är kul! Inte träna för att gå ner, det behöver jag egentligen inte men att tappa några kilon är det enda jag vill.

Usch, måste vänta på att duschen blir ledig.
Jobbigt, jobbigt.



Dagen har varit bra

Kunde ligga i sängen och sova väldigt länge till 10 typ fast jag blev störd runt 5-6 gånger av sms, att min mamma kom in i rummet och börja dansa och sjunga( wtf! ) och av att någon ropade på mig men kommer inte ihåg vem. Jag var seg och låg i sängen hela dagen och tittade på tv och höll på med datan men 30 minuter ägnade jag åt att klä på mig.
 Det fick bli svarta leggings, mina nya höga skor, kort svartglittrig tunika, kortärmad svart kofta, min svart skinnjacka, min svarta bandana och ett par stora vita solglasögon, en liten svart väska och läppglans och så såg jag ut när jag kom till BUP. Värsta cool jag var alltså. Allt gick bra där och pappa snackade med mig i telefon när vi var klara och han var snäll.

Tänkte dra ut och springa och cykla nu.
Idag har jag ätit 2 mackor till frukost och 2 pannkakor till lunch. Ikväll blir det lite kroketter och 3 nuggets.
Satsar på 2 km cykling och 2-3 km löpning plus att jag tänkte cykla ikväll också.
Det är bra.

När jag kommer hem blir det, duscha, mat och läxor plus att jag ska städa och fota.

Imorgon ska jag träffa alla mina mostrar och det är alltid lika skojj!
Skönt att slippa allt för en helg.
Bara få ta det lugnt och inte bry mig om tider ett dugg.



Ledig imorgon också

Tydligen är jag ledig imorgon också.Sovmorgon är alltid skönt. Det hade jag verkligen ingen aning om.
 Kollade nyss på Idol. Jag tyckte Jesper borde åkt ut!

Fast det viktigaste är att Johan är kvar.

Tänkte försöka sova nu, så kan jag berätta om hur jag ska måla om mitt rum imorgon.


Tränat

Jag har sprungit 1 km, är för sjuk för att träna mer, halsen värker och jag tränade ganska lugnt och så cyklade jag 2 km. Ikväll ska jag cykla 1 timme också.

Snart börjar Liverpool matchen och efter det ska jag titta på Atletíco matchen och äta.
Där efter ska jag städa mitt rum och planera.
Imorgon ska jag skippa BUP, fick en akut tid men jag skiter i att gå på den! Tror jag...
Dessutom måste jag säga att jag inte orkar göra något i helgen och hoppas att ingen tar illa upp men jag måste förbättra en massa saker, min psykiska hälsa och städa och läxa. Jag har inte heller lust att träffa någon. Jag är också hemma ensam ganska mycket i helgen och det är skönt.
Det kommer ta lång tid innan jag börjar må bättre och har precis haft ett stort samtal med mamma om allt som rör mig och jag har inte lust att göra min pappa mer ledsen än vad han är. Jag hade helt glömt bort att han skulle få reda på allting så han gör väldigt mycket för mig och är väldigt orolig.



Trötter

Jag somnade igår och såg aldrig matchen. Otur, men idag klockan 15.30 ska jag titta på matchen och direkt efter den kommer Atletíco madrid matchen. Det är bra.

Jag vaknade för snart 2 timmar sedan och har inte gjort så himla mycket.
Kollade nyss min mail och såg att jag fått betyg på mitt ekosystem.
Det blev VG och jag är hel nöjd, trodde bara jag skulle få G.
Tänkte börja städa mitt rum snart och möblera om.




CL match

Just nu måste jag döda tid. Ska kolla på idol om 45 minuter och sedan måste jag vänta tills 00.25 innan jag kan se Liverpool matchen. Det är så att jag inte kan se den eftersom alla andra vill kolla på Inter bara för att Zlatan spelar, som jag själv tycker suger, han är inte bra! Dessutom tänkte jag ta och titta på Atletíco madrid matchen sedan också. Jag behöver inte gå och sova tidigt eftersom jag har fått ledigt imorgon.
Tog precis en snabb dusch och lyssnar på musik just nu.
Hoppas Liverpool och Atletíco vinner!

Imorgon ska jag göra följande:

  • Städa
  • Möblera om
  • Göra läxa
  • Ta det lugnt
  • Planera min helg
  • Kolla på målarfärg till rummet
  • Kolla på nya möbler
  • Be om min månadspeng
  • Träna en massa

 


ledig

Var hos kuratorn i 1 timme och 30 minuter! Helt sjukt, hon ringde mina föräldrar och berättade fan allting, men konstigt nog blev inte min mamma sur över att jag skolkat eller över mina planer utan ledsen, så därför får jag vara hemma imorgon och vila ut och snacka med henne. Bra men endå dåligt.

Jag träffade Emms lite snabbt och vi gick runt i stan och jag har hittat lite saker jag ska köpa. I helgen blir det nya skor, ny jacka och lite kläder.
Jag får inte träna idag pga sjukdom och så.
När jag nyss kom hem fanns det 2 paket till mig. Ett från Belgien, nu får du snart se Aztrid.
Det andra var från Sverige, nu väntar jag på 2 andra paket.
Ikväll är det match och jag ska försöka umgås med familjen nu.
Försöka få dem på bättre humör efter allt dem hört om mig.


RSS 2.0