God morgon

Nu har jag precis vaknat och jag känner mig fortfarande trött. Jag har fått on t i halsen igen men det går nog över lite senare idag. Snart ska jag  upp och äta frukost. Fast jag är inte så hungrig just nu så jag ligger kvar i sängen ett tag och får hoppas att jag inte somnar.

image137

Jag älskar hårspray en aning för mycket, tror jag.

Skejta

356423-135

Idag har jag skejtat väldigt mycket. Till och från skolan. Skejtade i Västerhaninge och på plattan och sedan lärde jag mina kompisar skejta lite. Jag har blivit väldigt duktig.

Plattan

Idag gick jag upp och åkte till stan för att äta med min kompis och när vi ätit klart skejtade jag till pressbyrån där hon köpte en piggelin och jag drog till donken och köpte en mc flurry men den smällte nästan direkt. I skolan gic det bra och jag var mycket glad. Efter skolan drog jag in till plattan där jag först träffade Thomas och Missy och någon annan. Sedan kom Ulrika och jag såg massa andra jag kände. Vi gick till shock för Missy skulle köpa lösögonfransar  och sedan ringde Karolina och att hon var inne så vi mötte henne vid pressbyrån. Jag, Ulrika och Karolina åkte sedan till Västerhaninge och skejtade lite och när vi kom till plattan igen så träffade jag och Karolina en kille som heter Marcus, han var snäll men väldigt blyg och tyst. Men vi gick runt ett tag och det visade sig att han bor i Vallentuna så vi tog samma tunnelbana och stog och pratade på Östra lite innan hans tåg kom, han väntade kvar för att jag inte skulle behöva vänta så länge, det var väldigt snällt och jag blev glad. Jag kom hem för 1 timme sedan. Nu ska jag titta på tv.

Nu ska jag sova

Känner mig trött nu! Ska gå och sova, god natt.

Lyckad dag

Idag gick jag som sagt till skolan, vaknade upp 1 timme innan jag skulle dra och jag hann precis. När jag kom in åt jag och min kompis, kebab och för första gången på några månader åt jag upp allting. I skolan var det roligt men jag kände hur min röst svek mig och jag pratade väldigt hest och kunde typ inte skratta men jag var på flumm humör så jag satt och skrattade åt allting och då menar jag verkligen allting. Efter skolan drog jag in till stan och träffade Emma och vi köpte cola och lite godis men som vanligt räckte inte colan länge för alla vill smaka men det är okej med mig så jag bjöd allihop. Åkte lite skateboard på plattan gjorde jag också och träffade lite nytt folk. Jag och Karolina hade godis och chips krig och det var lagom nice. När vi skulle åka hem så kom det 8 poliser och sedan kom massa glada sjungande djurgårdare och då kom jag ihåg att det var derby idag mellan Aik-Djurgården och det hade jag helt glömt. Jag kommerhem övar matematik, gör min syssla och sitter nu här, ska snart bädda min säng och förmodligen sova. Puss


image106

God natt

Nu ska jag snart sova så jag vänjer mig lite vid att gå upp 08.00. Jag är en aning sur för mina nya hörlurar har min så kallade kompis slarvat bort och nu måste jag köpa nya men jag tror att hon snott dem från mig för det skulle inte vara ovanligt för att vara henne. Sedan har hon endel av mina kläder och jag sk ha dem på fredag annars är det jag som åker hem till henne och hämtar dem! Men hon betalar mina nya hörlurar så det är väl bra. Mamma ska lägga in pengar på mitt konto nu och om hon inte gör det snart för hon är alltid försenad när det gäller sådant och det går mig på nerverna men men, man kan inte lära gamla hundar att sitta! God natt.

Ett tecken

image134

Det är verkligen som ett tecken. Jag satt och undrade hur man skulle kunna gå på A vain attempt och lite senare fick jag svaret. Jag gick in på basistens bdb och tittade på hans nya bilder och den här fanns där! Så nu vet jag att dem spelar 19:45 och hur mycket biljetterna kostar och vart man köper dem.
Nu måste jag bara kolla upp hur man åker dit så är allting fixat.
Vad kul, jag ska få se A vain attempt igen!
I sommar ska jag också se dem på sjuhäradsfestivalen. Mycket A vain attempt spelningar jag kommer ha gått på sen.

A vain attempt

356423-133

Nu är det så att ett av mina absoluta favoritband, A vain attempt har spelning i helgen. De spelar på Musikhuset i Södertälje och jag skulle så gärna vilja gå men jag vet inte om man måste betala och så och se vet jag bara aet börjar 18.00 mer vet jag inte. Men om jag hittar lite mer information så är det klart att jag går.
Just nu lyssnar jag på Trust is a rarity.
Jag kommer ihåg när jag och Sandra såg dem i jakan för snart 1 månad sedan och det ägde. Dem körde alla bra låtar utom 1 men det var nog den bästa spelningen på hela kvällen, lite svårt att avgöra för det fanns 2 andra band som jag också gillar.

Vacker dag

Vaknade upp av att mamma kom in med min lillasyster i famnen och sa god morgon. Hon sa att det var 10 minuter innan jag skulle gå upp. Jag höll på att somna igen så frågade mamma om jag verkligen ville till skolan eller om jag skulle vara hemma en extradag och vila och idag kände jag mig slö så jag valde att vara hemma en till dag. Så nu sitter jag här och ska snart hämta något att äta, har redan druckit ett stort glas med mjölk. Jag känner mig trött och pigg på en och samma gång men halsen känns betydligt bättre.

356423-132

Jag har varit utan min mobil i 2 dagar och det känns hemskt! Jag vill ha den så jag kan messa med alla. Det är inte min mobil på bilden men jag har ingen på min mobil.

Ska sova

Det har varit en bra dag men lite synd att Liverpool förlorade för att Riise gjorde självmål men det är sådant som händer. Jag läste ut en bok för snart en timme sedan och den var bra, det känns tråkigt att den är slut nu. Nu ska jag ta och sova, så att jag är utvilad inför morgondagen. God natt!

Trött

Nu tittar jag på fotboll och till min förtjusan leder Liverpool för tillfället med 1-0. Jag är väldigt trött och har fortfarande väldigt ont i min hals. Jag tror inte jag ska prata så mycket imorgon ochså för då kommer det bara att förvärras. Snart ska jag gå och sova, så ska jag äntligen till skolan imorgon så jag slipper vara och vara med mamma, just nu avskyr jag henne så mycket att det inte är sant. Jag måste snart packa lite och leta upp mitt matkort för det är borta, men det gör inget för jag har aldrig stor lust att äta när jag har ont i halsen. Nu ska jag vila lite och titta klart på fotbollen.

image131

Snart

image130

Snart är det dags för avspark mellan Liverpool-Chelsea. Jag är ett troget Liverpool fan och jag tror att dem har en väldigt bra chans att vinna, det har gått väldigt bra för dem genom hela säsongen. Medans Chelsea antingen har varit bra eller dåliga, inget mittemellan. Torres är en duktig och viktig spelare i Liverpool och har gjort hela 29 mål under säsongen, vilket är det mesta han någonsin har gjort. En annan viktig spelare för Liverpool är den trogne lagkaptenen Steven Gerrard, utan honom skulle det inte gå lika bra för dem, han är en klippa och kan alltid få dem att kämpa även när det ser som mörkast ut. Nu är det bara ynka 20 minuter kvar innan det börjar. Jag börjar bli mer nervös för varje minut som går.

Hemma

356423-128

Nu har jag varit hemma både idag och igår för att först vaknade jag upp på natten till måndagen och kunde inte stå upp för att jag kände mig så svimfärdig och det slutade med att jag somnade på soffan. Mamma bestämde att jag skulle stanna hemma och det gjorde jag. På mitten av dagen fick jag jätteont i halsen och min röst ville inte fungera, så nu är jag jätte förkyld istället. Jag färgade håret igår och var inne på datan, kollade på tv, läste lite och skrev lite låtar.

356423-129

Bild på när jag färgar håret svart igen om  nu märker man verkligen skillnad men det var fint även när det var mörkbrunt tycker jag. Min mobil är inne på lagning och det kommer den vara några veckor så jag får låna någon annans mobil under tiden. Nu ska jag lyssna på musik och vila lite. Hörs senare.

Här har ni mig

image126

Jag har gått igenom bilder från förra året och gud vad jag förändrats på typ ett halvår. Man känner inte igen mig om man kollar på dem, och jag har sett ut så. Jag är i alla fall glad över att mitt hår nu är ganska långt och snart ska jg klippa till det lite och färga. Sen ska jag väl börja använda lite mindre smink, det är min mamma som vill det och det är inga problem. Jag kan gå utan smink, det har jag gjort dem senaste veckorna för jag har inte orkat sminka mig, men ibland är jag mer gullig osminkad än när jag är sminkad, hehe.

Helgen

I fredags drog jag hem efter skolan, vi hade prov så jag slutade 10.30 och drog hem och packade och allt för jag skulle sova över hos min kompis Linn. Jag hann vara hemma i 20 minuter innan jag var tvungen att dra till bussen. Så jag kom fram till Tumba station 14.20 och vi gick runt i centrum lite. Så bestämde vi oss för att gå till donken och där köpte jag en cola, 2 cheeseburgare och en mc flurry med daim. Så satt vi där 30 minuter. Vi gick ut och jag och Linn bestämde oss för att visa våra danser men det skulle vi inte gjort för när vi dansar klart så gick en snygg emo kille bakom oss, pinsamt värre. Klockan var nu 15.30 och vi började gå hem mot Linn och när vi kom till henne städade hon medans jag var inne på datan. Det var meningen att vi skulle till stan men det blev helt enkelt inte av och jag och Linn gick till kiosken och handlade lite. Så satt vi vi datan, kollade på tv, åt godis, flummade runt, lyssnade på musik och spelade lite musik innan vi gick till hennes rum där jag skrev en låt mendet blev inget av det. Vi messade lite med kompisar innan vi somnade.

På lördagen gick vi upp och åt frukost, det blev en macka, mjölk och lite fruktsallad, det var otroligt gott. Så klädde vi på oss och sminkade oss och tog lite egobilder innan vi drog in till stan med Nathalie. När vi kom in träffade jag lite folk och så träffade Nathalie en tjej som hete Kristina. Vi drog till shock för att jag skulle köpa ett par skn dem fanns tyvär inte så jag köpte ett par skate skor på stadium och 3 tröjor på rockzone innan vi drog hem till mig. När vi kom hem till mig gick vi in på datan. Innan hade vi varit lite snabbt i Åkersberga centrum och köpte lite godis och dylikt. Så var det dags för mat, potatismos och kött, ganska gott. Sedan gick jag och Linn upp och kollade på tecknat och kollade på körslaget som var ganska bra och jag och Linn hejade på Team Brolle. Vi gick in på datan och flummade runt. Jag skulle öppna en påse med godis men var så flumm så jag öppnade den så att allt godis flög runt i mitt rum och Linn började asgarva medans jag bara satt där med en trasig godispåse. Vi messade lite innan hon somnade och jag var inne på datan innan jag somnade.

Idag vaknade vi av att min låtsaspappa sjöng opera, han typ skrek så jag vaknade upp av det och blev hur rädd som helst och Linn vaknade också av det men asgarvade istället. Vi gick ner och åt frukost, flingor och mjölk och tittade på 5:an innan vi borstade tänderna och gick upp till mitt rum igen och loggade in på datan. Vi bestämde oss för att åka in till Åkersberga centrum så Linn la upp madrassen på min säng. Jag hade på mig mjukisbyxor, en my chemical romance t-shirt och mina nya skate skor och så var jag osminkad idag. Vi träffade några personer i centrum och jag blev varm och åkte hem. Nu har jag varit inne på datan ett tag och messat med kompisar och nu tittar jag på desperate housewives. Nu ska jag fortsätta titta.
Hej då...

Hos en kompis

Nu är jag i Tumba, hos min kompis Linn. Det är kul och jag berättar mer senare.

Dagen

Träffade Emma efter 50 minuter hos kuratorn. Det var kul och vi hade kul på kulturhuset och såg en panda på plattan. En kille berättade att han hatade mig men det var ett missförstånd och imorgon ska vi snacka så ska nog allting lösa sig. Jag har legat och lyssnat på musik i snart 2 timmar. Jag photoshopar lite också.

Alla dömmer en

image125

Alla ska alltid dömma en...
Det är jobbigt och även om man inte tänker på det så dömmer faktist en själv folk också, det är en vana som jag vill ska försvinna. Men folk dömmer verkligen efter utseende och det stör mig men men.

Uppdatering

Okej, nu är det så att jag och min bästa kompis sagt upp vänskapen, hon tycker jag är för självsik och det kan jag inte hålla med om för ja brukar dela med mig av allt och allting men det räckte tydligen inte, sedan är jag tydligen för deppig och jag har varit det väldigt lite nu, det var typ 2 dagar innan dess har jag mått jätte bra. Hon skyller allting på mig men nu är vi inte vänner och vi tänker inte kämpa heller. Igår sov jag över hos Linn det var jätte kul och vi dansade några timmar och flummade. Jag lämnade också in min TH biljett och fick 325 kr. Idag var det skola då och jag somna på medieproduktionen för vi tittade på en jätte tråkigt film. Nu kom jag hem för ett tag sen och snart kommer nog mamma. Hon ska ge mig pengar så jag ska köpa skor imorgon. Nu ska jag photoshopa lite,bye.

NEJ!

Jag vill inte, nej!
Nu har jag hamnat i en deppig period och det får mig att bli så trött, jag vill bara skolka men sedan mötet får jag itne det får då riskerar jag att inte få något betyg i endel ämnen. Varför måste man bli deppig för?! Det gör saker bara värre, vänner försöker hjälpa men ni kan inte alltid hjälpa men ni kan få en att må bättre men att bli sur bara för att man är deppig är ju lite väl omoget. Det har då inte hänt mig men jag tror att ni blir irriterade på mig, men jag verkligen försöker att vara glad och det har funkat ett bra tag. Men nu när man kommer till skolan kommenterar många mig, fast inte dem i min klass, inget fel på dem. Så nu efter att snart ha gått 1 år på skolan så kallar de mig för emo, äckel och allt annat men jag bryr mig inte så mycket, har lärt mig att inte ta åt mig. Sedan har ju personer så himla mycket fördomar som att tjejer är dåligare än killar på vissa saker och det stämmer ju inte alls. Jag kämpar på går i skolan och ser till att jobba så bra jag kan. Kompisarna träffar jag mer ofta nuförtiden men jag och Sandra bråkar typ varje gång när vi träffas och det känns så himla jobbigt, vill inte att det ska vara så men som man säger; man bråkar med dem man känner sig trygga med!
Nu ska jag gå och packa, ska nämligen sova över hos en kompis imorgon.

Halloj

I helgen hade jag fullt upp så jag orkade inte skriva. I fredags mött jag Twin och vi drog till plattan där vi mötte Sophia,KakaN och Ulrika som alla skulle sova över hos mig. Jag och Sandra åkte hem till mig före och åt och så mötte vi de andra vid rockgården. Men ignet gick som det skulle. På lördag morgonen drog alla utom jag och Sandra in till stan, vi låg på madrasserna i mitt rum och kollade på tv hela dagen och var onyttiga. Hon sov över denna dag också. På söndagen var vi i Åkersberga centrum med Linn och några andra. Idag har jag vart i skolan och i stan en snabbis.

Har jag förändrats?

Jag har nog blivit betydligt gladare sedan jag kom hem från gypten och jag har insett att jag har det riktigt bra och att jag har många bra kompisar och allting man behöver plus lite till. Min musikstil har förändrats, nu är det screamo som gäller. Min klädstil har förändrats och mitt självförtoende är bra nu.

Sho

Hahaha, jag är flumm. Idag efter skolan mötte jag Emma och vi drog och kollade på skateboards för jag ville ha en så jag köpte en, så nu är nästan mina pengar slut men jag får mer i helgen. Meå har jag lärt mig åka på den och svänga, känner mig riktigt stolt plus att jag inte ramlade en enda gång.Så när jag kom hem gjorde jag min syssla och duschade och åt lite scones nyss. Det bästa är att mina hörlurar också har kommit så nu kan jag ha headset igen, jippie. Nu ska jag messa lite och sedan ska jag sova. See ya later

Juste

Idag var jag lite annorlunda kläd, typ hip hopare. Min NY keps, stor svart hip hop tröja, mina converse och stora byxor. Thihi jag var gullig och osminkad och mitt hår fick vara. Det harblivit ganska långt nu också.

Skoldag

Det var en rolig skoldag, jag var typ helt flumm och var glad. Min twin och jag är väl lite mer sams idag men jag vet ändå inte, hon har typ ersatt mig en aning känns det som men jag bryr mig inte för jag har så många andra som gillar mig och verkligen bryr sig om mig så jag orkar inte bry mig i fall en person inte gillar mig. Nu håller jag på att möblera om mitt rum och det går nog ganska bra, har kommit en bit. Nu ska jag fortsätta

Jobbig dag

Var tvungen att gå upp 06.15 för att jag skulle till BUP men det gick bra och jag måste fortsätta gå där. Men sånt är livet. Så åkte jag hem och hämtade en extra tröja och min mp3 innan jag drog in till stan för att äta men Cicci, det blev pannkakor idag men jag orkade bara hälften. Sedan var det skola, jag hade möte 15.30 med lite folks och et gick väl också bra. Men de andra blev nog mer nöjda än vad jag blev. Sedan var det medieproduktion och jag fortsatte med mitt skivomslag och Sandra var med mig. Vi skulle vart i smen pallade inte vara där för hon mådde dåligt så jag drog också hem då. Nu har jag mer eller mindre sagt upp vänskapen med henne för hon och jag har glidit ifrån varandra och vi är dessutom trötta på avarandra så det är väl bäst så. Nu kollar jag på fotboll och Liverpool ser ut att vinna, jag är massa glad och Torres har gjort 1 mål. Snart ska jag sova, efter matchen och imorgon kan jag sova ut lite, väldigt skönt.

Idag

Jag och Sandra sov över hos Melissa och Nicolen igår och det var kul, vi kollade på skräckfilm och flummade typ. Idag vaknade jag runt 11 av att Melissas alarm gick  igång och jag stängde av det. Jag slog på min mobil och till min chock såg jag att jag hade fått 13 nya sms. Jag svarade på dem och sedan vaknade Sandra och vi kollade p tv ett tag innan vi åt frukost runt 13. Vi åkte in till stan 13.40 och var inne 14.30 och det var kul men ganska fort åkte jag, Sandra och Linn till Åkersberga för att träffa Martin, Natta och några andra. Väl där så dissade Linn oss och jag och de andra gick runt. För ett tag sedan kom jag hem och nu sitter jag och skriver lite. Jag ska ta fram min Moshpit open festival biljett också. Hörs senare...

God dag

Jag och Sandra vaknade upp 10.50 fast vi båda trodde att klockan var över 12.
Mitt smink var utsmetad över hela ansiktet för igår somnade jag med kläder och smink. ´Men vi var sega gick på toa, tvättade bort sminket och sedan lade jag mig i sängen igen och hon var inne på datan och jag gick in på datan efter henne. Så sminkade vi oss och klädde på oss. Till frukost åt vi macka och drack juice och jag tog också en yoghurt. Både pappa och mamma ringde hit och var jätte snälla och pappa undrade vad det var för spelning vi var på och så. Sandra såg till så att hon fick köpa Moshpit open festivel biljett så vi ska åka till globen och hämta dem innan vi ska fortsätta in till stan. Just nu fixar hon sitt hår och snart ska jag också få mitt hår fixat och sedan bär det av till globen. Jag måste nog packa min väska också så att jag kan lägga in biljetterna där sedan så att dem inte försvinner.


Efter konserten

Ja, nu har vi kommit hem efter konserten eller spelningen. Först åkte vi dit och hade ingen aning om vart vi skulle men sedan följde vi efter alla andra och till slut kom vi fram. Vi betalade och gick in. Det var typ 3 bra band och ett av dem var A vain attempt, så himla bra.
Det började 19 och slutade typ 22.30 men jag och Sandra gick 22.10. Sedan väntade vi på andra tåget för att folk skulle åka med det typ, vi kom till centralen, stod där ett bra tag innan vi gick till tunnelbanan och åkte mot gullmarsplan. Då märkte jag att mina hörlurar till mobilen var borta men jag får ett par nya så det är väl lugnt. Jag var jätte hungrig och vi gick ut för att vänta på bussen och då kom en tant fram om hon fick smaka men det fick hon typ inte och då rev hon upp påsen utan att Sandra märkte något men ingenting ramlade ut som tur var.
Sedan gick vi hem och smakade olika läskar men det var bara en som var god men den var varm istället. Nu sitter jag här.

Hemma hos twin

Nu sitter jag hemma vid datorn hos twin. Om ungefär 1 timme drar vi in till stan för att handla och sedan bär det av till jakan och se a ain attempt. Som jag längtar.
Jag lyssna på musik och hon ska göra sig i ordning. Jag är redan nöjd med hur jag ser ut så jag kan bara ta det lugnt tills vi ska dra.

Konsert

Idag efter skolan ska jag åka till min kompis skola och träffa henne där och vara med henne tills hon slutar. SEdan åker vi hem till henne och fixar oss och äter och så ska vi på konsert. I Jakobsberg och det är hela 7 band som spelar. Det kommer bli en väldigt bra dag, mitt favoritband spelar, A vain attempt och sedan spelar ett annat bra band Calling in december. När konserten är slut åker vi hem till henne och sover, hon bor nära globen.
Men gud som jag längtat tills konserten och jag ska ta många foton som kommer finnas på min bdb senare.

Hejsan

Jag har varit väldigt trött och det har resulerat i att jag inte orkat skriva men nu är jag i alla fall här. Jag har haft en rolig dag i skolan. Engelskan gick bra och vi måste skriva dagbok efter varje lektion och det är flummigt enligt mig. På matten gick det bra och jag förstår allting och så gick vi också på pp, pedagogisk promenad, och jag var typ en av få som hade bra kondition så snackade vi om CL, jag och min matte lärare och vi gillar båda Liverpool men igår tyckte han dem körde dåligt men att Torres var bra och jag lika så men Liverpool var helt okej. Sedan var det dags för samhällskunskap och vår lärare var sjuk så vi fick lite uppgifter. Vi ska ju bilda partier så det gjorde vi och vårat parti heter pluspartiet. Jag höll på garva ihjäl hela tiden och en i klassen snackar hela tiden om Danne i A vain attempt bara för att han känner honomoch för att jag gillar dem och ska se dem imorgon. Sedan åkte jag hem och nu är jag här. Jag är glad. Hej då.

RSS 2.0