En massa plugg i veckan

Imorgon har jag nationella prov i svenska, uppsats skrivning i 5 timmar och så har jag dead line på min artikel till skoltidningen. På torsdag har jag seminarium i journalistik och sedan en eximinerande uppgift i rättskunskap samma dag. På fredag vet jag inte om det är något. På söndag ska APU uppgiften till idrotten in också.

Jag ska leta information till rättskunskaps uppgiften och så fixar jag lite saker som Emma vill ha. Åt även lite frukt nyss som mellanmål.

Sängen

Det är dags att lägga mig nu och försöka sova även om jag förmodligen kommer misslyckas som alltid. Jag la mig innan 22 igår och somnade först 2 timmar efteråt.

Lugn måndag

Idag var det en lugn skoldag. Det började med att vi tittade på Twilight på filmkunskapen, på svenska övade vi lite inför talet och på historian såg vi också en film, Den siste mohikanen. Direkt efter skolan åkte jag hem, jag köpte en kycklingsallad och en ramlösa till lunch.  Jag har suttit med dramaturgi uppgiften sedan jag kom hem och har precis skickat in den så nu ska jag ta och träna!

Tele

Jag sitter och pratar med Emma just nu och det är kul!

Utskällning av pappa

Jag blev bjuden på lunch av mamma och min låtsas pappa idag och så åkte vi runt till olika butiker och tittade lite. Så fort vi kom hem, gick jag ut och sprang och så gick jag vilse i skogen och blötte ner mina skor. Så i 1 timme gick jag med blöta skor utan att veta vart jag var och det har lett till att jag nu är förkyld! Så ringde jag pappa och fick en utskällning och jag är bara trött på allt. Det fixar sig nog och jag kanske kan vara hemma någon dag i veckan om jag blir ännu mer sjuk!

Pöss

Jag sitter hemma hos Emelie just nu. Det är nice och jag är helt flummig. Jag har roligt och vet ni vad?! Vi ska åka på en ny kryssning i sommar! Me like!

Hammarby sjöstad

Jag och Emma har varit vakna sedan några timmar. Jag har precis klätt på mig och fixat mig, fast dessvärre är mitt hår fortfarande blött sedan jag duschade. Snart ska vi åka iväg och fika i hammarby sjöstad innan vi drar runt lite i stan för att jag sedan ska träffa Aztrid innan vi ska till Emelie på filmkväll. Så det kommer bli mysigt.

höhö

Just nu sitter jag och Emma och äter chips. Vi har pratat och en massa, och Emma fick spela Crazy taxi första gången någonsin och det gick väl bra. Jag är konstigt nog inte trött och vi får väl se om jag blir det.

Städning på morgonen

I snart 1 timme har jag städat mitt rum och det ser fint ut nu eller mer organiserat. Mamma glömde såklart ge mig lunch pengar så jag får väl överleva på en banan eller något, jag klarar mig alltid även om jag kommer prata med henne när jag kommer hem. Jag ska även prata med pappa om min månadspeng!

Jag ska fixa det sista nu innan jag drar till tåget.



Snart är det imorgon!



Den här personen ska sova över hos mig imorgon! Längtar som bara den!

Lalala

Skoldagen gick helt perfekt. På redovisningen gick det bra och jag frågade läraren efter lektionen om vad jag fick och hon sa minst VG, så jag är helt klart nöjd! Sedan övade vi inför np i svenska som är nästa vecka och så gjorde vi inte så mycket mer.

 På hemvägen så var jag trött men tvingade mig själv att vara vaken för annars kommer jag inte kunna somna ikväll.

Väl hemma, gjorde jag lite läxa, åt middag, det blev 2 portioner idag så jag är stolt över mig själv. Sedan har jag tränat och eftersom jag tränat bort mer än jag ätit, så känner jag mig svimmfärdig nu men det ska nog gå över.

Ikväll ska jag göra en viss kille glad, om jag nu har någon fantasi vill säga.

På g

Usch, jag ska ha redovisningen vid 09.30 så jag måste åka härifrån strax efter 8 men som tur är så har jag redan ätit frukost och det är det svåraste för mig på morgonen. Nu tänkte jag läsa igenom det hela en gång till, så jag kan det.

Rättskunskaps uppgiften

Jag har precis gjort klart rättskunskapen och så fort Cicci kommer tillbaks ska vi disskutera över msn för imorgon har vi muntlig "redovisning" för läraren då vi ska berätta vad vi kommit fram till på fallen och så. Det känns någolunda okej men lite osäker är man såklart.

Jag har hunnit äta middag, det blev en kycklingburgare med morötter och vatten från donken. Så jag var inte så överdrivet onyttig. Till lunch åt jag en jätte god sallad! Ska gå ner och fixa lite grönt te, så jag dödar tiden tills Cicci kommer tillbaka!


Nice

8 timmars sömn inatt också efter lite messande med en viss person. Jag har träningsvärk idag och snart ska jag gå de 4 kilometrarna till tåget igen. Fast för tillfället sitter jag i pyjamas och dricker grönt te. Jag ska nog skynda mig på lite.

414

Det blev träning endå. Jag kände att det behövdes även om jag inte mådde bra till 100%. Det blev i alla fall cykling och jag tränade bort 414 kalorier. Det blev för mycket med tanke på hur lite jag ätit idag, så i duschen svimmade jag nästan och i någon timme har jag varit hungrig och nästan inte orkat stå upp. Men det försvinner imorgon, för då blir det ingen träning för min del utan bara en promenad på 1 timme.

MVG

Jag har precis fått reda på hur det gick på mitt filmkunskapsprov och jag fick MVG. Så himla bra fast jag misstänkte nästan det, jag svarade fel på 1 fråga, resten var rätt. Det var dagens höjdpunkt.

Jag var tvungen att åka hem på sista lektionen för att jag mådde dåligt och jag har vilat tills nu. Det är nog dags att sätta igång med rättskunskapen för vi har muntlig redovisning på torsdag.


Skippa träningen?

Jag har otroligt ont i halsen och idag ska jag träna, så vi får se hur jag mår lite senare annars kanske jag måste skippa det. Men i alla fall så åt jag nyss frukost och ska väl börja fixa mig, så jag jag promenera den 4 km långa vägen till tåget, det är väldigt mysigt men jag hoppas det inte är för kallt.



Första skoldagen

Då har skolan börjat igen. Det gick bra fast jag kände mig svimfärdig ibland och så hade jag påbörjan till feber men det försvann. Idag blir det ingen träning utan det blir först imorgon, som jag tänkte cykla lite. Ikväll ska jag vila upp min vad, som ännu en gång svullnat upp och läsa min nya bok som jag började på igår kväll. Den heter en hjärtformad ask.

Promenad till tåget

Jag ska gå till stationen och tåget idag, har jag tänkt mig. Det är 4 km dit så det är skönt eftersom jag ska träna först imorgon. Jag har precis klätt på mig och fixat mig, nu ska jag bara välja ut en jacka och ett par skor.

Löpning med brorsan

Jag och Aztrid fotade lite snabbt och sedan var jag hos mormor och morfar och träffade släkten. Vi åt mat och pratade och det var roligt! Så kom jag hem, kollade genast upp Liverpool resultatet och såg att det blev vinst och jag blev så klart överlycklig! Jag och brorsan var även ute och sprang i spåret men det blev bara 1 varv var för det var isbelagt och vi höll på ramla flera gånger! Mamma ska även köpa löpar skor till oss i veckan! Mycket snällt!

Några timmars sömn

Jag och Aztrid vaknade för snart 1 timme sedan. Jag somnade efter 5 och Aztrid somnade tydligen 06.10 för hon låg och läste När jag hör din röst. Vi har ätit frukost och sitter med våra laptops igen. Vi ska kanske ut och fota idag innan jag åker till mormor.

Still awake

Jag är fortfarande vaken och så här länge har jag inte varit vaken på flera månader. Men jag och Aztrid har spelat spel sedan 22 eller 23 och nu sitter vi med varsin laptop och gör olika saker. Jag har precis borstat tänderna och tagit bort sminket men mitt hår får vara skabb imorgon, det är hemsk för jag ska till min fina mormor och morfar och där ska man inte se ut som jag kommer göra imorgon men jag kan tyvär inte göra något åt det.
Så jag åker härifrån 13.20 imorgon.


Varulvar







Det här får sammanfatta min kväll!


Migrän

Jag vaknade 07 imorse av migrän. Jag tror jag låg i 30 minuter och försökte somna om innan jag lyckades. Så fort klockan ringde vid 09 så gick jag upp och tog en alvedon, för första gången på flera månader! Den hjälpte och det var det viktigaste eftersom jag ska till Aztrid idag. Jag har inte packat klart än och ska bestämma vilka kläder jag ska ha med mig till henne.
Till frukost blev det havregrynsgröt. Mums!

Sallad

Idag var det pizza dag men eftersom jag håller mig nyttig, så valde jag en ost och skink sallad, med ost och skinka såklart plus ananas, lök, ärtor, majs, gurka, tomat, sallad och ägg tror jag det var. Det var gott och efter det tog jag ett glas grönt te.
Så jag har inte varit onyttig idag och det känns underbart!



Imorgon

Snart är det lördag och då träffar jag den här snyggingen och sover över!



Liverpool möter Chelsea

Lottningen är klar nu och det står klart att Liverpool möter Chelsea. De mötes i Champions league även förra året i semifinalen då Liverpool åkte ut, så de är revensch sugna och jag tror att om Liverpool kör är lika bra som de kört de senaste matcherna blir det en vinst för dem. Jag tror de har stor chans att vinna över Chelsea och då är säkert Alonso också med, för jag vill absolut inte att Lucas är med!

Resten av lagen:
Manchester United-Porto
Villa real-Arsenal
Barcelona-Bayern munchen

Jag ser mest fram emot Barcelona matchen efter Liverpool matchen, för de andra är vinnarna ganska självklara, men Porto och Villa real kan alltid skrälla men chansen är väl inte så stor.




För övrigt: Gerrard är inte längre misstänkt för misshandel men kan fortfarande få fängelse i upp till sex månader eller böta!

CL lottning



12.00 är det dags för Champions league lottning!
Jag tycker Liverpool har bra chans att gå vidare, vilket lag de än möter, en extra rolig match skulle vara Liverpool-Barcelona men även Liverpool-United!



Grattis!



Idag fyller Liverpools Fernando Torres 25 år, grattis!


Imorgon händer mycket

  • Fernando Torres fyller 25 år
  • CL lottning
  • Steven Gerrard får veta sin dom
  • Jag ska eventuellt träffa Ines och gå på bio
  • Jag skippar även att åka till pappa, för att jag ska sova hos Aztrid på lördag och fira min mormor på söndag, så en dag känns onödigt


Barr


Sökt nytt jobb

Det fick bli en macka till lunch med ett glas grönt te. Det fanns inte så mycket mat här hemma men det gör inget för jag vill inte äta så mycket. Allting har gått bra idag och jag har sökt 2-3 jobb nu för jag vill prova på något nytt. Jag är trött på de andra.


Frukost från Sleven

Jag vaknade och gick till bussen endast 8 minuter efter att jag gått upp. Snacka om att jag var trött och hungrig. Så på vägen till skolan gick jag in på Seven eleven och köpte frukost innan mötet började. Det gick bra och vid 10 har jag en intervju, så det här dagen blir nice.


Jag och bästa kompis




Aztrid och jag satt i kungsträdgården och fotade och så kollar 2 killar på oss. Den ena börjar snacka på ryska och Aztrid säger tingeling varpå hon får en utskällning av ena killen på ryska! Jag kunde inte hålla mig för skratt.

På lördag ses vi igen, jag längtar!


Allting rullar på

Skolan går jätte bra nu. Intervjun är fixad och snart ska jag börja åka till stan. Jag ska nämligen träffa en viss bästa kompis vid namn Aztrid. Vi ska mötas någon gång efter 15 och jag måste sitta på tåget som går 17.05 till väsby så vi hinner vara ett tag. Väl i väsby ska jag gå några kilometer, tills jag kommer till min låtsas pappas mamma, som vi ska fira för att hon fyller 61 år. Mysigt, mysigt.

Jag ser fram emot fredagen, lördagen och söndagen. Imorgon också för den delen, för då ska jag på möte det första jag gör.

För trött för att vara vaken

Jag har tagit nya bilder men orkar inte ladda in dem. Så det får bli imorgon om jag har tid. För efter skolan ska vi åka till Väsby och fira min låtsas pappas mamma som fyller 61 år tror jag att det är! Dessutom är jag ganska trött nu, så jag tänkte gå och sova.

Slut för dagen

Nu ska jag gå och köpa lunch och därefter går jag in till Sergels torg och Åhléns där jag ska möta Aztrid vid 15.00.
Jag ska även fota lite, så det kommer ut nya bilder ikväll förmodligen!


Aztrid är en av dem som ger mig ork

Jag sitter i skolan och känner hur saker och ting blir värre. Nyss fick jag ett sms från en kompis och hon vill ta självmord! Precis vad jag behöver, ännu en grej som får mig att må dåligt, nu ska jag i alla fall, träffa henne, minst 1 gång i veckan, för om hon dör så kommer troligen jag också dö.

Som tur är ska jag träffa Aztrid efter skolan och då ska jag snacka lite med henne och se vad hon har att säga. Hon kommer nog få mig på bättre tankar. Ikväll ska jag och mamma ligga på sängen och bläddra i tidningar och dricka te. Mysigt, för det behöver jag verkligen, kontakten med mamma måste bli bättre!

Sedan kollar vi på hus, kanske att vi ska flytta till ett större hus, jag har hittat flera fina hus, som jag ska visa upp för henne ikväll, de har 6 respektive 7 sovrum! Helt underbart.

Det var något annat jag även skulle säga men det har jag glömt bort, så det kommer väl senare.


Behov

Jag är i behov att nya löpningsskor och det fixar jag väl nästa månad. Nyduschad och åt mellanmål ganska nyligen. Snart ska jag sätta mig ner och plugga lite matematik.

Resten av dagen flöt på. Jag har beställt lite saker från h&m närmare bestämt, en cardigan, ett par shorts, ett linne och något som jag inte kommer ihåg vad det var. Så köpte jag med mig lunch som jag åt på hemvägen. När jag väl var hemma tittade jag på gårdagens avsnitt av Gossip girl som jag missade. Det är fördelen med boxer, man kan spela in program när man inte kan se dem!


Fernando torres sång

Jag sitter i skolan och ska hitta något kul att skriva om men kommer inte på något. Runt 12 ska jag gå och kolla om jag kan hämta mitt lunchkort eftersom det inte gick imorse. Sedan ska jag hem och träna. Det blir löpning à la 4 km.
Annars har jag inget planerat.

Har även letat upp texten till Torres låt:

"His armband proves he was a red

Torres, Torres

You'll never walk alone it said

Torres, Torres

We bought the lad from sunny Spain

He gets the ball he scores again

Fernando Torres, Liverpool's number nine!

Nananananananananana....

Fernando Torres Liverpool's number nine!"

Det är lika roliga att höra den varje gång. Tänk att jag snart kommer få se honom spela!


Biobesök

För en liten stund sedan kom jag hem efter en vistelse hos min mormor som fyllt 75 år och ett biobesök med familjen. Vi såg Bolt och den var sämre än vad jag trodde men den var helt okej. Vädret är helt underbart och det är varmt och mysigt.
Resten av kvällen ska jag nog plugga matte och titta på Gossip girl.


Liverpoooooool!

Som vanligt hade jag rätt. Liverpool vann mot Manchester United med 4-1. Det första målet i matchen var en straff som United fick och den satte Ronaldo. Sedan kvitterade Torres och efter det fick Liverpool straff som ingen mindre än Gerrard satte och det tredje  målet gjordes av Aurelio och det sista av Dossena.
 Liverpool behövde verkligen det här för att ha en liten chans i ligan!

Nyttigheten själv

Jag har precis ätit  en frukost bestående av havregrynsgröt, 1 clementin och ett stort glas vatten medans resten av familjen åt risgrynsgröt med socker och kanel. För över 2 timmar sedan gick jag ut och sprang och det gick bra men min vad förstöde lite av det hela och den känns sämre. Snart ska vi åka och köpa godis men jag tänkte satsa på vindruvor och 2 bananer istället och ladda upp inför matchen. Så ska vi köpa grönt te, för jag har druckit upp allt.

 

Plugg på en fredags kväll

Jag har suttit och pluggat matematik i lite mer än 1,5 timme och det känns skönt men jag ska gå på räkne stugorna och utnyttja dem till fullo men jag fattar mycket nu fast endel behöver jag självklart hjälp med. Det är första gången på flera år som jag pluggat matte!

Det blev inget godis idag utan en clementin och en massa vatten. Jag känner mig stolt och imorgon ska jag ut och springa mina 4 km runt 8 eller 9 snåret trots att min ena vad är svullen. Om det är en inflammation borde det bli värre efter imorgon och då vilar jag nog.


Torres på lördag!

Det är helt säkert nu att Torres är med i lördagens match mot Manchester United. Jag tror att Liverpool har chans att vinna och jag hoppas verkligen på vinst för att minska på gapet för jag tror fortfarande det finns en liten chans till liga seger.




Plattan

Jag är i skolan och sitter och letar efter något att skriva om. Jag ska jobba med skoltidningen under praktiken och jag har fixat en intervju jag ska göra under nästa vecka. Om 3 timmar slutar jag och då drar jag hem direkt och ska unna mig en eller 2 godisbitar!



En bild jag tog under foto kursen!

Klar för skola

Jag är klar och ska snart gå till bussen. Det är sjukt att jag inte är ett dugg trött. Hoppas dagen går bra.

Moi x2





Inte 4 km

Jag sprang högst 3 km. Dels för att de håller på bygga om spåret så man kunde bara springa halva och sedan var man tvungen att vända plus att jag inte är på topp. Det var nog för att jag inte sprungit när det varit så här kallt men på lördag blir det ett nytt försök till 4 km. Då ska jag klara det!





Såklart blev jag påkommen

Jag har ätit frukost och sitter och väntar på att mamma ska komma hem. Hon kommer säkert ge mig utegångsförbud för hon har kommit på mig! Men jag ska berätta sanningen även om jag lovade mig själv att inte berätta för henne, men om hon känner till vad som hänt kanske hon bryr sig lite.
När hon och jag pratat ska jag ut och springa. Det blir 4 km idag även fast jag har träningsvärk från igår. Jag och Jasmine sprang lite på kvällen.

Träning

Idag blev det bara en 4 km promenad. Jag ska vila idag men imorgon blir det träning som vanligt. Känns lite jobbigt men jag klarar mig.

Rätt igen

Ännu en gång hade jag rätt. Liverpool gick vidare efter 4-0 mot Real madrid. Mål av Torres, Gerrard x2 varav en straff som var felaktig och dossena. Jag är riktigt nervös över vilka dem kommer möta i kvartsfinalen men det får jag reda på nästa fredag.



Torres fick göra mål mot Real madrid!


CL returmöte

Jag cyklade lite mer än 1 mil idag och det resulterar i att jag har börjat få mer träningsverk. Imorgon ska jag dock ut och springa mina 4 km. Jag sitter just nu och peppar inför kvällens match Liverpool-Real Madrid, jag hoppas verkligen Liverpool vinner och det ser bra ut men man vet aldrig.

Ingen operation, så det känns otroligt skönt och som om det inte vore nog så han snackar med mig igen!




Smart som man är

4 timmars sömn inatt. Det var otroligt svårt att somna, jag låg och tänkte på saker hela tiden. Så det har gjort att jag har träningsvärk blandat med huvudvärk. Men idag ska jag ut på en promenad till centrum och tillbaks. Jag ska nämligen tanka på min mobil och betala med underbara en kronor och 50-öringar.

Senare idag ska jag cykla 1 mil igen.

Cyklat 1 mil

Det fick bli lite variation i min träning, så jag har precis cyklat 1 mil. På onsdag börjar jag med löpningen som blir på 4 km nu.  Innan jag cyklade åt jag lunch och tittade på Gossip girl eftersom jag spelade in det på boxern för att familjen tittade på fotboll igår.

Jag ska hoppa in duschen och sedan ska jag redigera bilder och fortsätta läsa.


4 km promenad

Jag vaknade väldigt sent idag, nån gång efter 10. Jag åt frukost och tog bussen till centrum för att hämta ut min väska. När jag kom dit undrade hon om jag hade legitimation och det har jag ju inte, så jag berättade hur det låg till och hon gjorde ett undantag endast för att jag skulle betala där, så därför gick det bra. Sedan gick jag den 4 km långa vägen hem eftersom annars hade jag fått vänta på bussen i 20 minuter.

Väskan är i perfekt storlek och jag ska gå och fixa lunch. Lite senare idag ska jag även ut och springa 4 km.


Fixa allt med J?

Resten av kvällen ska jag läsa. Jag har mindre än 200 sidor kvar i Breaking dawn. Ska även försöka se om J vill prata med mig. Imorgon ska jag åka till centrum och hämta ut mitt paket från H&M som kom i fredags. Annars ska jag bara ta det lugnt imorgon, fota lite om jag får någon bra idé.


Tema utan namn










Min helg

Denna helg har spenderats framför tv:n en stor tid, varit med familjen, tränat och så har även Aztrid sovit över hos mig. Jag sov runt 4 timmar inatt för att jag var nervös eller något. Idag fotade vi och jag kom nyss hem till en bråkande mamma och låtsas pappa, precis vad jag behöver, nu när jag själv bråkat med J.

Lånar pappas laptop

Jag lånar pappas laptop lite snabbt eftersom modemet inte funkar på min av någon anledning. Jag är ensam hemma tills efter lunch. Då kommer min låtsas mamma och lillasyster hem. Ingen data på hela helgen. Eller utan internet då.
Jag hoppas mamma kommer någorlunda tidigt så jag hinner träna innan det blir mörkt.
För då måste jag gå till andra spåret. Som ligger 5 km från mig.



Släpa med mig min laptop

Om några timmar ska jag träffa Emma.

Jag sitter och ska sminka mig och packa resten till pappa och jag har kommit på att jag måste släpa med mig min data, för att kunna redigera bilder imorgon. Sedan ska jag kolla om pappas modem funkar på min data nu.



Tandställning

Oj, det var både kul och inte kul. Jag ska få tandställning bra är ju det men lite jobbigt också, plus att jag måste dra ut 2 tänder där nere. Annars är det helt okej.


Fota i stan

Då har jag tränat och duschat. Det fick bli 2 km löpning idag och det funkade bra. Jag sitter just nu och sminkar mig och ska dra in till staden om ett tag och fota lite innan mamma kommer och hämtar mig, jag ska nämligen till tandläkaren idag. Något jag inte alls gillar.

Jag och Emma "bokade" om våran tid och ska träffas imorgon istället och det känns skönt.

Äter dåligt igen...

Åh de här gör mig galen, för några dagar sedan mådde jag så bra och kunde äta normalt. Nu är jag fixerad eller något och kan inte äta onyttigt och mår dåligt så fort jag inte tränar. Jag tränar varannan dag och det är bra men nej inte enligt min hjärna! Nyss åt vi middag, jag åt 1 potatis och en halv kyckling file. Mer varken ville jag eller orkade jag ha och jag var jätte hungrig innan och är det fortfarande. 

Åh nu kan jag inte träffa Emma imorgon heller, för jag hade glömt att jag skulle till tandläkaren.
Det suger också för då kan jag inte snacka om en massa med henne.

Osminkad



En helt naturlig bild på mig. Osminkad och ofixad.

Jag har suttit och kollat igenom bilder från Egypten och inser hur mycket jag saknar det. Det är snart 1 år sen.



Slipknot en gång till!

Som om det inte räcker med att Slipknot kommer till Roskilde! Nu kommer dem till Metaltown också, så det betyder att jag ser dem 2 gånger i sommar. Kan inte bli mycket bättre! Mitt humör är på topp nu.
Jag såg det inte föräns nu, ibland är man seg på att kolla upp saker...

London om några månader

Jag mår bättre idag. Mestadels för att Emma fick mig på bra humör. Imorgon ska vi träffas och snacka om någon konstig snubbe, jag ser fram emot det hehe.
Sedan berättade mamma att vi ska åka till London i maj/juni som belöning för att jag och min bror skött skolan. Så då ska jag fota en massa och självklart shoppa en massa. Så jag har verkligen något att se fram emot. Har jag tur får även jag och min bror följa med pappa i sommar när han reser med mina andra syskon och min låtsasmamma.

Snart ska jag ut och fota, även fast jag inte har någon direkt fantasi än.

Död?!

Det känns som att magen äter upp mig inifrån, dels för att jag tränat mer än vad jag ätit idag, jag har ätit havregrynsgröt, 1 banan, druckit grönt te, ätit 2 köttbullar med 1 potatis och en broccoli och en blomkål och för att jag fick reda på en väldigt tragisk sak. Min kompis syster har dött. När jag fick veta det blev jag helt chockad men hon vet att jag finns för henne. Jag vill inte fråga henne vad som hände pga många orsaker.
Jag lider verkligen med dig, gumman!


Första praktik dagen

Ja, då har praktiken startat. Jag ska snart börja fota men jag har inte större press på mig egentligen. Det finns gott om tid. Till mammas hemsida tänkte jag ge några förslag om bilder på huset kanske och eftersom jag har min systemkamera kommer det bli fina bilder.

Jag har precis tränat cykling och tänkte ge mig ut på en lite kortare löpnings tur runt området så det blir väl 2 km skulle jag tro.

Fotboll x4

Det har blivit mycket fotboll idag. Har suttit och kollat på det enda sedan 15.30 och det slutar inte förräns 23. Fast jag vet inte om jag orkar kolla på allting.
I alla fall så har det blivit lite nya foton men jag måste få mer inspiration, kanske att den kommer imorgon.

11 cm klackar



Var i Täby centrum en snabbis och köpte dessa skor. 500 kr fattigare blev jag men det var dem värda!
Längtar tills jag kan använda dem. Resten av dagen ska spenderas bakom kameran.

RSS 2.0