Bad

Jippie, jag har badat i poolen nu eller jag har precis duschat efter att ha kommit upp från poolen. Jag och alla andra barn badade i drygt 1 timme det var varmt och jag drunknade nästan för att Linus gjorde skyhöga vågor, blev nästan stycken av getingar och slog i mina ben och skärde upp dem på något vasst på botten men det var endå mysigt och roligt. Det bästa är väl att jag har blivit mera brun nu och klockan var endå efter 4 så jag ska bada alla dagar som jag kan och ganska länge så blir jag mer brun.
Plus att jag är ren och luktar gott nu.
Snart blir det middag och ikväll lite skräck film tillsammans med jordgubbar och glass.
Juste lite tidigare idag åt jag, mamma och Jasmine upp ett paket jordgubbar på mindre än 2 minuter.


Home

Nu är jag hemma.
Har inte mycket att säga.
Ska titta på tv nu.


Väckarklocka

Mitt alarm på mobilen verkar inte funka eller så vaknar jag inte längre av det.  Blev nyss väckt av mamma och om 30 minuter åker vi förmodligen in till stan. Då vi ska hämta Jakob.
Ska fixa mitt smink och försöka äta innan vi åker.
Jag kan bara nämna att jag älskar min mobil.


The day

Dagen har varit en av de bättre på länge. Vi åt ganska god mat. Jag har varit ute och tagit det lugnt. Inte städat mitt rum ännu men det blir snart rent för imorgon kommer min brorsas kompis från Gotland. Efter maten åkte vi och handlade jord. Meningen var att jag skulle köpa en kaffe men allt jag gillar verkar tyvär finnas på Ica, dit vi åker ganska ofta men inte idag, så det hela slutade med att jag äntligen fick min Ben & Jerrys

Finns inte så mycket att göra nu. Städa och titta på tv.
Kanske att jag träffar Ines imorgon om jag orkar.



Brorsans halsduk som han fick efter att pappa och Sari varit i Portugal


Fotat

Alla åkte som sagt iväg förrutom jag som var kvar hemma och jag fotade lite för att döda tid.



















Det blev ganska många bilder men långt ifrån alla, jag valde ut ett par speciella.

1. Det är en bild på mig, dock inte tagen idag men jag sminkade mig som när jag var "emo" och jag blev nöjd med den bilden, det blev fin på ett bra sätt.

2. En bild jag tog igår från parkeringen, det blev fint för i början är det mörkt och så blir det ljusare och ljusare, det uppskattas av mig!

3. Ännu en bild på mig fast den är tagen idag, jag var ofixad som bara den.

4. Lite av mina skor, långt ifrån alla men det var dem som fanns nere i tvättstugan där vi har endel av skorna, alla andra har typ 1-2 par skor.

5. Min lillasyster Jasmines ena sko, jag tycker dem är coola!

6. Mitt skol arbete om Slipknot som jag gjorde i 8:an eller 9:an.

7. Tv:n som finns nere i vardagsrummet, den är inte så fin, min platt tv som jag kommer få ska vara mycket finare än den!

8. Present från Aztrid som jag fick det här året, oscar för bästa kompis, jag älskar den och är glad att Aztrid tycker jag är en så bra kompis!

9. Sista bilden är på mitt förra rum, som var rött, nu har min mamma och Jonas tagit över det eftersom jag fick deras rum, jag ville ha det största rummet om jag skulle flytta hem från pappa, det var mitt krav och jag fick det så jag flyttade till mamma igen. Det var förra hösten men endå.




Morning

Nu är det så att jag glömde berätta att jag åt 2 piroger till middag igår och det var det bästa jag åt under dagen.

Mamma väckte mig för någon timme sedan och berättade att hon, Jasmine och Linus skulle åka iväg och fiska.
Jag somnade om i 1 timme innan någon knackade och ringde på dörren miljontals gånger innan jag fattade det eftersom det först gick in i min dröm innan jag vaknade upp och då var det Linus och han och jag småbråkade.
När han gått gick jag och la mig i sängen utan resultat för jag kunde inte somna, så jag gick ner och gjorde frukost och lästa nyheterna på texttv och har loggat in på datorn nu.
Finns inte så mycket att göra nu.



Snabb redigerad bild som jag gjorde på 2 minuter kanske innan jag åkte hem till mamma i söndags!


Kladdkaka

Kladdkake biten som jag fick är uppäten. Tänderna är bortstade. Snart är nattkläderna på och jag har ingen aning om vad som händer imorgon. Vill ha planer. Kanske kan träffa Sabina och sedan få tillbaka min efterlängtade sko. Vi får se hur det blir. Om inte annat blir det på torsdag då vi åker in för att hämta min brorsas kompis.

Panik, jag har inte fått tag på Sara än. Hoppas hon svarar snart.
Vill ha ett svar. Så fort som möjligt.
Hon är grymt älskad av mig.
En av mina bästa kompisar, jag lovar.

Mamma har inte ringt pappa än och jag blir lite små sur men finns inte mycket jag kan göra, bara vi fixar det i veckan.
Vi måste bara fixa det i veckan. Så kommer nästan allt vara fixat. Det måste bli så bara.
Känner att jag måste sova tidigt för att orka gå upp tidigt men det verkar inte funka, hur mycket jag är vill det.
Det blir att läsa min bok och förhoppningsvis somna någon gång.




Snacka danska

Jag måste ju bara säga att jag är bäst!
Sitter och chattar med en tjej från Danmark och jag fattar vad hon säger och kan skriva tillbaka så att hon förstår, jag visste inte att jag kunde danska, hehe. Det är mysigt att snacka med henne fast lite synd för hon har anorexia men hon verkar må bra endå.
Så små snackar jag med Linn som fortfarande inte vet när vi ska träffas och nu är det så att jag förmodligen ska följa med Aztrid tll polisen om hon ska anmäla.
Imorgon kanske jag ska träffa Sandra lite snabbt så vi kan byta tillbaka våra skor, jag har saknat min sko men när jag får den ska jag fota en massa!

Snart blir det kladdkaka för mamma ska baka en sådan och jag hoppas det lyckas.
Skit, nu kom jag på att hon inte ringt pappa, det måste jag påminna henne om ju, hon bara måste ringa.
Jag vill ju ha min kamera men jag har nästan lyckats sälja min kamera och så ska jag sälja en massa kläder.
Ni kommer få se en massa fina bilder inom snar framtid och så kommer jag fixa min blogg design också.



Lägger in en bild också!
Gerran Howell från Unge greve dracula.
Nu är det 2-3 avsnitt kvar.


Different stuff

Lunchen gick inte bättre att äta. Det blev en tortilla med lite köttfärs innan jag fick lov att gå från bordet och mamma nämner hela tiden att jag äter så lite men jag kan faktist inte hjälpa det. Så har jag kollat på tv en aning och varit ute och känt på vattnet i poolen men jag tog en riktig dusch istället och har tagit på mig nya kläder för andra eller tredje gången idag. Så har jag märkt att jag glömde mina nya shorts som jag köpte förra veckan, hos pappa och det suger för jag hinner inte åka dit innan dem tar flyget till Ibiza så jag får ta dem efter den 14: augusti.

Tänkte försöka få tag på Sara så jag kan veta om hon snackat med sin mamma ifall jag kan komma till henne någon gång nästa vecka för då måste hon snacka med min mamma och så beställer vi min biljett.
Jag hoppas det blir ett ja så tar jag en sväng till Göteborg och får ett par bra dagar med henne och bara ha kul och glömma bort allt jag inte vill ägna en tanke åt.

Jag vill att ska bli kväll, så jag kan få ett besked för en gångs skull, så jag vet hur många dagar det är kvar.
Snälla, bli kväll snart!





Frukost

Jag har precis kommit upp till mitt rum efter att ha varit nere och försökt äta frukost. Det gick väl inte så bra som jag trodde det skulle gå, det blev 1 macka och lite mindre än 1 glas mjölk, inte bra alls.
Idag var jag tydligen trött för jag missade två av mina alarm som jag satt på och båda var 9 minuter långa så jag måste varit riktigt trött minst sagt. När jag vaknade satt jag och kollade på Unge greve dracula men jag hade väldigt svårt att hålla mina ögon öppna.

Idag hoppas jag mamma ringer pappa och kollar upp det här med kameran men hoppas han säger nej för sin egen skulle för jag vill inte låta pappa hjälpa till utan mamma kan göra det, det känns elakt mot pappa, jag tycker allt jag gör mot pappa är elak eftersom han är så himla snäll och god hjärtat och jag känner mig helt annorlunda, jag är ju värsta djävulen bredvid honom. Usch på det.

Som när vi hade krockat i Västerås för något år sedan, när den andra bilen körde mot rött och mamman som körde andra bilen satt fast tyckte jag och min låtsas mamma det var rätt åt henne,  jag fick svårt att andas, vi fick spendera ett flertal timmar på sjukhuset och hade inget att äta, ingen lunch, så jag hade pengar till en chokladkaka som pappa ville jag skulle dela med mina syskon innan vi åkte hem till min låtsas mammas kompis och åt pizza fast jag bara orkade äta halva. Hon förstörde vår semester för bilen blev helt förstörd! Snäll som min pappa är, så sa han att det inte var rätt mot henne, man kan inte skylla på henne men jag var riktigt arg på den idioten som min låtsas mamma också var.
I den situationen var jag en djävul, bara att hålla med.


Tråk

TESTET BÖRJAR: 23:01

1. Fullständigt namn? - Celina Ubaldina Steén
2. Ålder? -  16 år
3. Vart bor du? - Åkersberga
4. Bor tillsammans med? -  familjen
5. Färg på ditt hus? - rött
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? - 16 jan 1992
8. Klass? - mp2a snart
9. Vilket år tar du studenten? 2010
10. Något jobb? - nein
11. När gick du upp i morse? - 10.15
12. När ska du sova? - aldrig
13. Duschat idag? - nepp
14. Kramat någon idag? - no
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit idag? - inte mycket
17. Dagens klädsel? - först blåa puma shorts och en t-shirt, sedan bytte jag till en vit tröja, till sist byte jag till kjol och svart linne
18. Dagens smink? - de nada
19. Dagens sötnos? - venne
20. Dagens roligaste? - jag själv
21. Har du många vänner? - jadå, väldigt många
22. Vem kramade du senast? - hmm, Alva
23. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen!
24. Har du pojk-/flickvän? - jupp
25. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma
26. Vem fick du senast sms ifrån? - Linn


Favorit: (just nu)
27. Film? - Barnhemmet( även om den skrämmer vettet ur mig! )
28. Låt? - SOS
29. Mat? - grillat
30. Dryck? - cola eller mango juice
31. Färg? - vit
32. Stad? - Stockholm
33. Land? - England, Spanien och USA
34. Ämne i skolan? - matte
35. Människa? - Många men speciellt Jesper


Senaste:
36. Personen du tänkte på? - Jesper
38. Gången du spydde? - 1 vecka sen på Åland
39. Gången du grät? - igår
40. Pizzan du åt? - i förr förr går
41. Gången du var i Göteborg? - förr snart 9 månader sedan, men kanske ska dit nästa vecka
42. Gången du var i Stockholm? - igår kväll
43. Gången du var full? - never
44. Gången du var hög? - aldrig


Antingen eller:
45. Svart eller vitt? - vitt
46. Hund eller katt? - katt
47. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda
48. Tvspel eller datorspel? - tvspel
49. Singel eller upptagen? - upptagen fer sure!
51. Lunarstorm eller Helgon eller Playahead? - Pea
52. Ragga eller bli uppraggad? - både och
53. Big Brother eller Paradise hotel? - inget
54. Blont eller svart hår? - blont!
55. Blåa ögon eller bruna? - bruna
56. Choklad eller lakrits? - choklad
57. Göteborg eller Stockholm? - Båda 2
58. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
59. Coca cola eller fanta? - cola
60. Pizza eller kebab? - kebab
61. Randigt eller prickigt? - prickigt
62. Älska eller älskas? - both
63: Leva eller dö? - LEVA ffs!


Antal:
64. Personer du älskar? - kompisar; runt 50 eller mer...
65. Personer du hatar? - 0
66. Gånger du varit full? - 0
68. Glassar du ätit på en dag? - 1
69. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 1 minst plus att jag var på Moshpit
70. Gånger du haft minnesluckor? - 0
71. Gånger du varit hög? - 0
72. Personer du saknar just nu? - alltför många speciellt Sara
73. Gånger ditt hjärta brustit? - typ 3

Vem:
74. Vill du kyssa nu? - min kille!
75. Ska du träffa imorgon? - ingen
76. Sjöng du senast för? - mig själv
77. Hade du senast en msn-konversation med? - medya
78. Spelade du tvspel med senast? -mig själv
79. Vill du ta med på resa nu? - Många
80. Vill du kasta en sten i huvudet på? - no one
81. Förtjänar att dö? - ingen
82. Är söt? - alla mina kompisar, min kille
83. Vill du sova jämsides med i natt? - mig själv just nu


Vad:
84. Gör dig glad? - olika saker
85. Gör dig ledsen? - mycket
86. Vill du helst göra nu? - läsa min bok!
87. Önskar du att du slapp göra? - gå i skola
88. Vill du ha nu? - min systemkamera
89. Önskar du dig i födelsedagspresent? - resa till Liverpool
90. Längtar du till? - att resa
91. Tycker du om dina betyg? - bästa
92. Ångrar du i ditt liv? - mycket, alla bråk med kompisar
93. Är det bästa som hänt dig? - min kille och några kompisar
94. Hur mycket är klockan? - 23.12


Asgarv



Jag hade ingen aning om att jag var en stad.
Nu vet jag det i alla fall.
Mycket asgarv på bilden.
Tror det är den 99 av 100 bästa småstaden.
Det är säkert så.
Nu vet jag vart jag ska bo när jag blir stor!


Värmeutslag

Jag har fått värmeutslag och det är som myggbett, kliar verkligen och man kan inte sluta klia, det är lite störande men jag hoppas det försvinner snart. Jag har märkt att jag blivit brunare än jag trodde och imorgon så ska jag bada i poolen och ha lite mysigt med kladdkaka, glassdrinkar och frukt och på kvällen lagar jag förmodligen pirogerna som aldrig blev av.

Nu är jag sjukt hungrig och jag åt precis men inte så mycket.
Snart måste jag lämna mina smutsiga kläder i tvätt rummet och fixa mig lite. Så blir det nog att läsa klart boken jag håller på med.

Jag har hur tråkigt som helst, inga planer för veckan, det typ suger väldigt mycket!
Någon som vill träffas?

Annars blir det väl bara att ha tråkigt här hemma.
Jag längtar tills min kamera kommer.
Först måste vi ta ut pengar från mitt konto.


Nya bilder

Här kommer lite bilder jag precis tagit



Helt oredigerad bild för jag gillar den.
Man ser också att jag blivit lite brunare.
Du är guld värd och kommer alltid finnas i mitt hjärta!



Så här ser mitt rum ut nu.
Det här är allt jag hade med till pappa i 3 dagar.
Lite mycket men jag byter kläder ofta.



Min säng är mitt hem just nu, jag bor här 24 timmar om dygnet typ.
Datan, mobilen, en bok, något ätbart och lite andra saker finns i min säng.
Min dosa till tv:n finns också och ett par solglasögon ifall jag vill gå ut.

Ingen bild på mig eftersom jag inte känner för det just nu.
Ingen hel åtminstånde.




Jag är glad

Jag hoppas mycket på att den 2 månader långa resan till USA kommer bli av nästa sommar plus att jag drar bort med några kompisar också någonstans, kanske England. Idag släpps biljetter till Liverpool matcherna och jag ska kanske köpa till pappa och sen måste jag kolla upp så mamma kan fixa så att jag får min systemkamera. Jag är fortfarande vettskrämd efter filmen igår, jag är bara för paranoid. Jag har inte ätit något idag och snart ska jag titta på mitt program. Jag känner mig glad men måste städa mitt rum och fixa en massa saker plus att jag är lite småsjuk men ska förmodligen gå ut om ett tag. Jag är ganska brun nu och det är inte för mycket utan lagom.

Jag vill läsa ut min bok så jag kan börja på den andra.
Hoppas jag läser ut den idag.
Jag ska dricka min cola som jag fick till bion igår men jag orkade inte dricka den då.
Jag känner också för att duscha idag så jag kan känna mig mer frisk för när jag är sjuk mår jag bättre av att ta en dusch.


Somna

Jag var uppe till 02.00 minst och läste och precis när jag lagt mig för att sova så kände jag att det var någon som kollade på mig och kollade bak snabbt och såg mamma. Hon ville släcka min lampa men jag ville inte om hon hade gjort det hade jag inte vågat sova.
Jag vaknade 07.00 idag och somnade 08.21 och vaknade 09.41 igen och kollade på unge greve dracula och har inte ätit frukost, jag slapp det efter att ha tjafsat lite.

Jag kommer få min systemkamera!
Sedan kommer jag ha pengar kvar till att shoppa kläder tills skolan börjar.


Hata det här

Vi badade 5 timmar och 30 minuter och så fort vi kom hem, gick jag och la mig på soffan varpå jag somnade och sov i 2 timmar. Då blev jag väckt av pappa som hade köpt mat från donken. Jag åt, packade, tittade på spel och kollade på en serie. Mamma hämtade mig och vi drog in till stan och gick på bio, filmen heter Barnhemmet och jag kommer allvarligt talat aldrig bli mig själv igen, den skrämde vettet ur mig. Så fort vi kom hem och steg utanför bilden blev jag paranoid och såg en massa saker och grät, jag är rädd. Jag hatar att mamma tog med mig på en skräckfilm fast hon vet att det skrämmer upp mig nuförtiden.

Mamma har städat mitt rum och nu kan jag inte hitta mina saker och det gör mig galen, hon gör mig galen och som svar på din fråga, nej, jag kommer aldrig vara lycklig här. Bara hos pappa.

0 dagar kvar!


30 minuter

Nu är det 30 minuter kvar innan jag blir hämtad och jag måste packa ihop alla saker jag ska ha med mig hem. Jobbigt men det måste ju göras. Jag känner mig trött.

1 dag kvar!


Bad igen

Snart ska vi åka till ekebo och vi ska vara där typ hela dagen och det är mysigt.
Jag vaknade för över 2 timmar sedan men orkade inte gå upp föräns 1 timme och 30 minuter senare.
Så jag har ätit frukost och ska snart byta om till badkläder.


Guten nacht

Det finns inget att göra så jag passar på att sova och imorgon kan jag sova ut, tack och lov. Mitt rum är 31.5 grader o0ch jag fattar inte hur jag står ut plus att jag bara vill spy för jag är mätt. Jag åt inte så mycket men endå. Jag kanske ställer klockan på ringning så att jag kan äta frukost ensam.
Det blir inga tårar inatt inte, jag vill bara glömma allting, alla minnen.
Jag mår bra och är glad eller i alla fall lite.



Vad ska man göra?

Vad ska man göra när man inte orkar mer? Man ska kämpa och tänka på det positiva som du sa men jag brydde mig aldrig och varför vet jag inte men jag känner bara att jag ångrar allt men saker och ting kommer aldrig bli som det var, allt är mitt fel, förlorade en person som du, du var speciell, jag förstörde allt. Jag kan inte glömma dig för tillfället, jag vill inte, tänker att det kanske finns en chans att det kan bli som det var men det känns meningslöst. Jag ger upp om att någonsin bli vän med dig igen, det är omöjligt, jag vill inte tro att det ska hända när det aldrig kommer att ske. Du sa så bra saker men jag glömde lätt bort dem, vi hann inte träffas många gånger men du gav mig mycket glädje i mitt liv, du hjälpte mig alltid men jag tog inte emot hjälpen, jag var så himla dum och man kan inte spola tillbaka tiden. Förlåt. Jag kommer sakna dig. Mitt hjärta har brustit och jag saknar dig som bara den.
Till den person som en gång var som en räddare i nöden.
Medya, tack för allt och hej då.




Varm dag

Jag blev väckt runt nio snåret och undrade varför vi skulle upp så tidigt. Jag och min brorsa sov lika länge och frukosten var klar till oss när vi kom ner och det tog en hel halvtimme för mig att äta. Jag har svårt att äta frukost. Så tog vi på våra badkläder och åkte iväg till ekebo och badade i nästan 4 timmar innan vi åkte hem och åt lite mat, det blev en halv billys för mig eftersom jag inte orkade äta mer. Vi lämnade småsyskonen hos Elias kompis så gick jag och pappa till centrum där vi mötte min låtsas mamma och gick runt i butiker och efter ett tag handlade pappa och jag. Pappa undrade om jag hade med pengar men jag sa att jag inte hade det och då frågade han vad jag sparade till varpå jag svarade att jag skulle köpa en systemkamera och han bara jaha, det var som sjutton eller något och så köpte han godis till mig, det var så himla snällt bara för att jag ville spara mina pengar. Vi gick hem och jag tog en snabb dusch innan vi grillade men jag åt bara 1 minibaguette och 2 köttbitar och lite sallad innan jag var mätt. Vi packade ner saker och tog på oss badkläderna igen och begav oss till rosersberg och badade innan vi kom hem för en stund sedan, kollade på Cold case och jag har duschat nu och nu ska jag va inne på datan för de andra sover. Pappa sov runt 2 timmar inatt eftersom hans larm gick hela tiden för han har jour och imorgon är det min låtsas mammas sista dag innan hennes semester börjar.

Jag har fått lite färg idag. Dagen blev bättre än vad jag trodde och imorgon åker jag hem till mamma igen.


Ingen tid

Jag hinner typ gå in lite snabbt nu och skriva för snart ska jag äta. Jag orkar inte skriva nu, jag skriver senare.



Totally agree or...

Oroad för fotbollen

Gallagher uttrycker även sin oro för fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet.
- Fotboll håller på att bli något som vi ser på tv och som spelas vecka efter vecka av samma tolv lag på jakt efter någon meningslös trofé, säger Gallagher som anser att det blivit för dyrt för "vanligt" folk att se fotboll från läktarplats.

Det är faktist dyrt men jag ska se Liverpool några gånger i höst och köpa biljetter till pappa.
Det borde vara billigare som i Sverige men pga tv rättigheterna blir allting så himla dyrt och det rent utav suger.


Konserter

Kommande konserter:

5 september: Millencollin( bara för att jag vill träffa en viss person <3)
1 oktober: Festival i örebro som betyder att jag kommer hem på natten på torsdagen och kommer vara död i skolan om jag inte tar ledigt
7 oktober: Kill hannah med Emma <3
18 oktober: Marionette och lite andra band med pappa och brorsan
30 oktober: In flames *glad*
31 oktober: Simpla plan med min ängel Sara <3
12 november: SLIPKNOT
3 december: Bullet for my valentine

Jag vet ganska många konserter och jag får alla betalda eller att pappa betalar, han är snäll, mamma med men endå. Pappa bjuder alltid på konsert och så får man en t-shirt.
Dessutom sa min pappa till mig att jag ska lära mig lyssna på tyngre musik och jag börja skratta.



Jag gillar mitt hår även om det är fail.
Ignorera att jag ser depp ut för det är jag inte.
Ni kan också ignorera att jag är i mina syskons rum!


Lugn dag

Jag och min lillasyster färgade våra hår idag och det såg ut som om mitt hår var grönt, usch på det. Vi åkte och handlade leksaker till dem och jag fick extra pengar för att jag passa mina syskon och det var mycket nice. Min farfar var också här så jag fick ännu mer pengar. Vi åt pizza och det känns som att min pappa vill att jag ska växa till mig lite. Jag spelade guitar hero med en handkontroll och det var svårt men jag klarade det och nu har jag vunnit.

Imorgon blir det att åka till Ekebo, hatar det men får träffa en kompis åtminstånde och så blir det grilla på kvällen.
Nu ska jag titta film.

2 dagar kvar.


Lunch

Nu har jag och mina små syskon ätit lunch och jag mår illa nu för donken mat är för flottig för mig eftersom jag äter typ nyttig mat nu för tiden bara för att min familj gillar det. Nu sitter jag och tittar på tv och snart ska jag gå ut i solen och sola lite, det finns inte så mycket att göra men det gör inget.

Idag mår jag också bra, väldigt bra.
Det känns väldigt skönt fast jag anar att jag börjar bli lite sjuk för jag känner mig yr hela tiden.
Idag kommer typ min lillebror hit men jag fattar inte varför eftersom han ska spela med sitt band på ett bröllop imorgon så det kanske är så att pappa förstått fel?
Det är bara bra om han kommer hit för då blir det mer lugnt för mig.

Jag är ensam nu för Alva och Elias är hos våra grannar och kör tv spel.
Jag har bestämt för att köpa Guitar hero aerosmith eller vad det nu heter, jag orkar inte kolla upp det.
Saken till guitar hero rock legends är borta och jag blir galen för jag vill spela.

Aztrid, jag saknar dig, du har varit borta typ hela sommaren och kommer bara vara i sthlm några dagar nu, jag antar att jag inte hinner träffa dig innan jag åker bort. Det är synd men vi får ta igen all tid senare.


FAIL hårfärg

Här kommer 2 bilder, den ena ser man min hårfärg och det är blandning av gult och orange, men jag bleker det en gång till om 3 veckor och om det inte blir fint så färgar det det ljusbrunt.




Jag och lillasyster Alva, hon i rosa och jag i ljus grått, det är jag som valt kläder till henne.
Min lillebrorsa har lika dana puma shorts fast i Sverige färger och jag har ett par blåa. Hemma har jag ett par gröna också!



Man ser inte så mycket av det gula på bilderna men det är väldigt gult och hårrötterna är väldigt gula.
Det är endå lite ljusare än vad det var innan och det är bra. Jag hatar när saker failar men jag ska fixa det en gång till och se om det blir någon skillnad.

När jag går ut senare ska jag ta nya bilder så syns det bättre.


Barnvakt

Jag blev väckt av Alva runt 08.00 och vi låg och tittade på tv innan vi gick in och väckte Elias. Vi gick ner och åt frukost och tittade på sommarlovsmorgon eftersom dem gillar det och jag har inget emot det. Vi tog glass efter ett tag och har borstat tänderna och nu sitter jag och Alva i mitt rum medans Elias gick över till våra grannar.

Mitt hår är ljusare idag än vad det såg ut att vara igår men snart blir det färgat ljus brunt.
Jag sitter här och lyssnar på Jonas brothers.
Snart ska jag fixa mig lite mer, kanske sminka mig också om jag orkar.
Läste nyss ett mess från Sara som jag fick igår precis när jag hade somnat.
Hon är så gullig och nu när jag tänker efter måste vi ha känt varandra i 1 år nästan.
Jag hoppas verkligen jag får åka till henne, då måste hon och jag fira det.


Min mobil är ganska bra batteriet har hållt i 3 dagar utan att jag behöver ladda det och jag har fortfarande ganska mycket batteri kvar. Det är bra.

Bild på mitt hår kommer senare för jag kom på att jag har min kamera sladd.


3 dagar kvar...


Blandat



En bild på mig i min förra hårfärg. På söndag kommer nya bilder för jag har glömt min sladd hos mamma till mobilen. Just nu messar jag med Sara, det är roligt.
Jag längtar tills jag har min system kamera.

3 dagar kvar.


Vapenvila

JA, tack, jag skulle bli jätte glad över vapenvila.
Jag mår bra nu och har varit väldigt glad och mitt självförtoende är lite bättre än förrut. Tack vare Sara så ska har jag fått hjälp i mitt beslut, jag ska färga mitt hår ljus brunt, puss på det. Jag kommer bli jätte fin och jag passar bra i det. Jag ser fram emot de kommande veckorna och efter att jag och Emma åkt buss till Infra city har vi fått reda på att min system kamera är minst 1000 kronor billigare att köpa på internet.
Jag är glad över att jag börjar få bättre kontakt med Sara nu, det får min själ att bli glad för hon är mycket speciell för mig, väldigt mycket.

Imorgon är jag barnvakt till mina små syskon och vi får tydligen lunch från donken och det är hel värt och jag har tänkt att jag ska sola imorgon och njuta av att ta det lugnt. Inga mer tårar i år.
Jag har märkt att jag typ har värsta bitmärket i pannan, hjälp vart kommer det från liksom.
Dessutom har jag börjat gilla Jonas brothers efter att varit med Emma och Leila i fredags, tack så himla mycket, jag som aldrig hört dem och inte tyckte dem var bra men dem var så dåliga att dem blev bra.

Jag vill bara tilläga att jag vill träffa dig snart.
Har inte hört från dig på flera veckor.
Vi måste reda ut allting.
Förlåt.

Att säga förlåt verkar aldrig hjälpa, det verkar så hjälplöst att säga förlåt för oftast blir man inte ens förlåten. Det suger.
Det finns inte mycket man kan göra än att försöka gå vidare även om man först inte vill det.


FAIL

Sheisse, mitt hår failade nu och det var väl bara för att jag inte fick hjälp av mamma utan av pappa, så antingen måste jag bleka en gång till eller så färgar jag en annan färg. Jag har tänkt ljusbrun men vi får se hur det blir. Jag var med Emma idag och det var mysigt men det var en varm dag. Det var en bra dag. När jag kom hem åt vi typ världens godaste mat, lasangette. Efter maten åkte vi och badade i Rosersberg och jag badade utomhus för första gången på 3 år och det var väldigt varmt. Vi var där i 3 timmar och fikade lite och mitt hår failade. Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt.

Jag mår bra. Jag orkar inte skriva mer nu. Puss.


Data

Idag kom min data till pappa. Jag är glad, mer glad heter det. Jag har fått mina kläder men kom på att jag glömde en massa saker. Ikväll kanske jag blir blond, undrar om jag blir gul, då kommer jag om det snabbt som bara den!
Idag ska jag träffa Emma igen, det var ju väldigt roligt igår. Mina pengar på mobilen är slut och jag kan inte tanka på och det är lite jobbigt. Nu har jag typ fixat mig och så. Jag vaknade 05.50 och var vaken tills efter 08.00 då jag somnade. Nr jag gick upp åt jag frukost och har spelat Fifa eftersom ena saken till Guitar hero bara är borta och det stör mig, jag som vill spela liksom men jag får fråga pappa vart den är ikväll. Jag har letat i hela rummet och hittar den inte och nu känner jag att det är väldigt varmt.

Jag har tur, mycket tur för mamma kommer förmodligen betala hälften för min systemkamera så jag kan nog köpa den nästa vecka. Det kommer bli bäst och då kommer jag leka turist och paparazzi så alla får akta sig.
Yes, fick precis ett mess från Emma och vi träffas väl om 1 timme och det ska bli skoj.
Min mobil funkar bra nu så jag kanske skippar att köpa en ny men mamma har sagt att hon kan betala hälften då också, det är bara för bra.
Nu ska jag gå och leka och leta efter saken till GH.


Hel värd dag

Började dåligt slutade bäst.
Jag träffade Emma i stan och innan det hade jag köpt hårfärg och sånt, så imorgon blir jag förmodligen blond. Så satt vi på centralen efter att ha gått runt lite och pratade men jag vet aldrig om hon fick säga vad hon ville säga. Så åkte vi till väsby och jag köpte en tröja och ett par shorts på New yorker och så gick vi runt i butiker innan hennes kompis Leila kom. Vi gick och åt sushi och det var första gången i mitt liv och det var väldigt gott. Efter ett tag åkte vi hem till Emma, där la jag mig i hennes pool i en ring och blev blöt och jag och Leila putade i Emma i poolen. Vi hoppade lite studsmatta, åt glass, pratade och lyssnade på musik. Så åkte jag hem och nu är jag hemma.

Fy vad jag älskar er

Tack! Ni som hjälper mig och bara är allmänt snälla. Jag älskar er!

OMG!! stackars diiig :( <3333
finns här för dej bby :*<333333

men om du inte lägger dig kanske det blir ännu mer :S <3 och det vill jag inte :*

älskar och saknar dig

du är en ängel som får mej att må bra då allt känns som ett helvete

Den sista vad så gullig så att jag fick tårar i ögonen, jag är så glad att jag har dig och vi måste se till så att vi får tillbaks samma kontakt som vi hade förrut och våra flera timmars långa samtal till varanda varje dag, fy vad jag saknar det och dig, jag måste komma ner till dig i Göteborg snart igen om det är okej för dig, vilket jag hoppas

Speciellt tack till Sara, Ulrika och Emma

Ni är speciella som några andra också är men dem vet inte om det men ni är särskilt speciella och har alltid en speciell plats i mitt hjärta

Ta åt er när jag säger att ni är väldigt betydelsefulla för mig och grymt älskade av mig

Varför hata någon?
Jag kan inte säga att jag hatar någon just nu
Inte ens efter allt som hänt
Jag orkar inte gå runt och hata någon
Det får mig inte bli gladara
Mina vänner får mig bli gladare
Tack, I love you

Jag är stolt över att ha kompisar som er <3


Väsby

Det blev att åka till pappa i Upplands väsby men det kändes som att mamma tvingar mig och bara för det stannar jag kvar hos pappa ännu längre! Jag vill inte vara här om hon nu tycker jag är så jobbig men man tackar och så har alla mina planer gått i kras, fan också! Jag får göra det bästa av saken, spela fotboll, guitar hero, kolla om man kan hitta något att köpa och guess what, färga mitt hår och får väl se hur resultatet blir. Jag ska njuta av att vara ledig och få vara med mina små syskon för dem är underbart omtänksamma och vill alltid mitt bästa, jag bara älskar dem och när vi kör fotboll eller kastar ner bollar, det är jätte roligt och man tror inte man kan ha roligt med sina små syskon men dem är verkligen bäst och på kvällen kryper vi upp i soffan med mina syskon liggande på varsin sida om mig, tittar på film och dricker läsk och äter popcorn innan vi somnar och går upp och lägger oss. Det är verkligen mysigt!

Fast jag ville ändå vara kvar hemma men nu blir det att packa, kolla upp busstider och lite annat ikväll. Imorgon får man å upp extra tidigt för att hinna duscha innan man åker till staden och träffar Emma, det kommer bli mys och på kvällen åker man hem till pappa men den stora frågan är om jag ska ta med min mobil eller inte, nej jag menar min data...
Jag tror jag behöver komma bort från allting, jag måste få vila och så i helgen kanske man träffar Linn och nu kom jag på att jag måste kolla med mamma om jag skulle åka till min moster eller inte.

Jag har också kommit på att jag är lika snygg med smink som utan.
Mitt självförtroende har klättrat upp lite igen.



Hemma ensam

Jag är hemma ensam och har passat på att beställa lite mer saker från USA det blev en väska, ett par solglasögon och en pyjamas och allt gick väl på runt 500 kronor.
Snart borde de andra komma hem så vi kan äta.
Jag har märkt att jag handlat väldigt mycket saker nu i några veckor och det är väl bra?
Jag måste verkligen köpa nya saker till rummet så jag ska kolla lite med mamma senare och så ska jag leta efter japan inspirerade plattor! Fråga mig inte varför men jag vill gör om mitt rum på ett annorlunda sätt.

Kanske att jag stannar hemma i helgen, men vi får se om jag vill till pappa eller orkar vill säga.
Jag vill bara sova och ta det lugnt, inte spela fotboll, jag är inte så frisk ännu.
Jag äter lite mer nu i alla fall eftersom en viss mamma tvingar mig att äta och det är bra även om jag inte visar det.


Dagen

Usch, BUP ville då att vi skulle anmäla allting och jag känner att jag inte orkar med något sådant, just nu vill jag tänka på andra saker men mamma kommer förmodligen göra en polisanmälan idag eller imorgon. Jag orkar inte bry mig längre för jag vet redan att folk som är så är avundsjuka och försöka spela rikare än mig går inte, för ni är ju inte det! Dessutom är det hela patetiskt. Min skola behöver vi inte snacka om för dem som är utbildade vet vad det är för en skola så försök inte. Nu har jag inget mer att säga om den här saken.

Imorgon tror jag att jag ska träffa Emma, sedan ska jag ringa Sara, det var jätte länge sedan vi snackade i telefon och jag kommer ihåg förra året när vi snackade i telefon flera timmar per dag och långt in på natten, det var bäst.
Så ska jag träffa Linn någon dag och så ska jag prata med mamma om att åka till min moster.
Jag köper också min CANON EOS 450D som det blev och det hela går på 8000 kronor.
Sedan måste jag beställa Liverpool biljetter till pappa, han kommer bli jätte glad och någon till present till mamma vet jag inte ännu. Liverpool biljetterna till pappa kommer kosta högst 2000 och det är billigt.

Nu ska jag dricka för jag har typ inte druckit något på hela dagen och har känt mig dålig men jag orkar inte bli sjuk så jag säger inte till om det heller. Jag är mycket glad just nu och så är jag tack och lov ensam hemma.

Polisanmälan är inte något jag är med på...



BUP

Idag eller om 20 minuter åker vi till BUP. Jag vill inte, jag hatar det stället för det hjälper inte ens och det märker de så klart inte. Jag kommer inte säga så mycket där för det orkar jag inte göra just nu. Jag är bara sur på mamma som tvingar mig dit. Ännu ett bättre skäl till att jag flyttar till pappa för han tvingar mig inte göra något utan jag gör vad jag vill! Jag ska ringa pappa senare och säga det!
Efter BUP åker jag in till stan, kollar om jag hittar något och sedan åker jag hem, ber mamma sätta in pengarna och så r jag lite mer saker och frågar om vi kan åka till Ikea och några andra ställen i helgen, om nu min låtsas pappa som vanligt inte förstör allt!

Nu är det bara 6 dagar kvar!


...

asså du rör inte ... fattaru de, plus att du är fan inte rikare än mej du har inte högre standar än mej din lilla hora. jag lovar jag kommer skicka folk på dej och du vet inte hur många jag känner du är fan en tönt som inte har något liv som hoppar på andras asså bara för att jag är mktmktnmkt bättre än dej asså du var fan skiiiit snäll jag fattar inte vad som hände, men du rör inte min kusin fattaru jag har kontakter från husby och allt och du vet inte vad de kommer göra med dej och om du bara kommer till grönan så kommer mina kompisar slå sönder dej. låt henne vara asså tro inte du är cool bara för att du håller på med henne jag bangar inte på att slå dönder dej asså  fuul, fuck dej och dina fula kompisar jag lovar jag kommer slå sönder dej om jag ser dej JAG LOVAR MAMMAS PAPPAS ALLAS DÖD JAG KOMMER SKIKA PERSONER PÅ DEJ SOM KOMMER SLÅ SÖNDER DEJ. gumman, du är ful och patetisk visar fan ingen respekt fifan asså äckel! du är inte värd min respekt tss bara för att jag bor i lyx villa och har en chihuahua och lever som fan paris hilton behöver inte du vara avundsjuk :*

Allvarligt talat, nu har det gått för långt.

Plus att hälften av det som står inte ens är sant!


Beställt kläder

Nu har jag beställt lite kläder från USA och det är mysigt, kläderna var väldigt fina och ganska billiga också för den delen. Sammanlagt kostade det runt 1000 kronor och det är värt det. Snart får jag faktist be mamma ta och lägga in mina pengar på mitt konto. Hon gör det alltid så himla sent. I veckan ska jag också köpa min fina kamera. Jag kan bara säga att jag längtar efter att få ta fina bilder. Så ska jag också köpa lite saker från Ikea och fixa mitt rum och så var det väl allt som behövs nu. Snart ska jag också köpa en ny laptop eftersom det verkligen behövs men det är inte lika viktigt som det andra. Juste en Iphone står också på min köplista eftersom min nya mobil såklart inte heller funkar får man köpa en som verkligen gör det. Jag kommer lägga ner några tusenlappar på nya saker som är värda det.



Nästa månad kommer den här vara min!


Mat



Jag äter mindre och mindre, min lunch bestog av 4 bitar kyckling och 4 kroketter, eftersomjag satt ensam kunde jag slänga resten men hoppas bara jag behöver äta lite middag.
Jag har ingen aptit längre. Jag mår dåligt så fort jag äter.
Jag önskar bara att jag mådde bra igen som jag mådde innan mitt helvete började för 4-5 år sedan.
Jag tror inte jag kommer börja äta mer om jag inte kan få va glad snart. Så fort jag är glad händer något och jag blir lika deppig som jag var innan.
Förlåt, för att jag är jobbig.


Snälla, sluta...



Ofixat hår och det lär inte färgas på 1 månad för att jag köper min kamera eller så skjuter jag upp det tills i slutet av Augusti. Sminket gjorde jag på 1 minut typ för jag orkade inte vara noga och kläderna var väl det enda bra fast jag var hel svart men svart kofta, svart linne och svarta shorts.
Bilden är tagen igår innan vi åkte till båten.

Jag kan bara säga att jag känner mig trött på alla bråk, ständigt kommer det nya och det gör mig svag, att klara av flera bråk på en och samma gång är inte kul och jag vill för ett tag bara försvinna och komma tillbaka när allting är bra men det skulle också betyda att jag inte får träffa mina andra kompisar och då skulle jag inte klara mig.
Jag önskar att ingen av bråken hade börjat men dem kan inte heller sluta hur mycket jag än vill och försöker. Jag känner mig maktlös för jag kan inte få någon att sluta och jag tycker inte om att ignorera folk så nej tack till det.
Det finns inte mycket man kan göra. Jag vill bara gråta ut, det behöver jag verkligen men istället ligger jag uppe halva natten minst och tänker på alla minnen, alla bråk nu, alla jag förlorat, allt som hänt det här halv året och jag mår inte bra, jag vill se framåt men det verkat näst intill omöjligt.
Jag önskar bara att allt det här tar slut så jag kan få lugn och ro och få må bra utan att ha vetskapen om att man snart blir hotad av någons kompis som man inte ens känner!
Jag känner mig orklös och alla bråk gör mig sämre.
Jag har lovat att kämpa, att inte ge upp och det måste jag hålla.
Jag ska hålla det.
Fan vad jag saknar alla, särskilt dem jag förlorat!


Gått för långt

Nu har verkligen alla bråk gått för långt. Alla hot, hot per telefon från personer jag inte ens känner och dem ringer åt er och hotar mig på alla möjliga sätt. Tycker ni inte att ni överdriver lite? Jag börjar tycka mitt liv börjar bli väldigt likt en av mina bästa vänners liv och det är sjukt bara för att ni gör samma saker mot mig som hon råkar ut för men jag har inte lust att polisanmäla, det skulle bli för jobbigt. Det är personer från flera av mina förra kompisar som ringer, messar, mailar och hotar mig och jag tycker bara det är så önödigt.
Om ni inte slutar snart blir jag tvungen att polisanmäla er!

Jag har varit vaken sedan 3 timmar och tittat på tv större delen.
Till frukost skulle jag strunta i att äta egentligen men tog ett glas mjölk, jag orkade inte mer.
Min smutstvätt har jag lagt i tvätt rummet eller vad man säger.
Nu håller jag på rensa min dator och lyssnar på musik.
Idag ska mamma lägga in pengar så snart kan jag köpa min kamera.
Sedan ska jag också kolla upp en annan sak och bestämma om jag orkar åka till pappa eller hur jag nu gör.

Eftersom det kommit hot och så på mobilen, gav mamma som förslag att jag skulle stänga av den men tyvär kan jag inte det för jag håller kontakt med många via mobilen och den är typ det viktigaste för mig.
Så jag får väl fortsätta bli hotad.


Vilken ska man ta

Nu är det så att jag inte vet vilken jag ska ta men det lutar mot CANON EOS 450D



Så vilken tycker ni jag borde köpa?



Bra eller

Nu är jag äntligen hemma men jag är fortfarande väldigt irriterad på alla i den här så kallade familjen men annars är det väldigt bra. Jag är lite illamående men jag tror det är efter båten. Nu kan jag bara ta det lugnt men jag kommer inte vara hemma länge för jag åker till pappa 1 vecka och sedan till min moster i 1 vecka. Så jag hinner inte träffa min vänner så mycket. Snart ska jag be mamma sätta in pengarna så är det fixat också!

Vi kom ju nyss hem och när vi skulle bära in saker så tappar jag så klart datorn i marken men som tur är ska jag köpa en snart, när jag orkar vill säga.
Jag vill bara ta det lugnt ett tag nu.




Avenged sevenfold



Här är låten jag drogat i snart 4 dagar.
Jag kan inte få nog av den!
Afterlife.


Dessutom kommer en video med Simple plan.
Jag kommer se dem med Sara i oktober och jag bara längtar.
Det bästa av allt är ju att jag får träffa Sara, jag är överlycklig.
Det var så himla länge sedan vi träffades.
Welcome to my life.


Äntligen...

Nu är det endast 6 timmar innan vi åker. Jag är sur på mamma och alla och åt en halv macka och drack ett glas juice för annars skulle jag må illa om jag hade ätit för mycket. Jag har fått tillbaka värken i magen och jag vill bara sova men det går inte för jag får inte för min mamma som jag mer och mer hatar nu och de hennes fel så hon får skylla sig själv!

Min arm ser helt blodig ut men den är inte det och snart måste jag börja packa ner mina saker så jag inte glömmer någonting!


Sheisse

Usch, jag är pigg och så är rummet för varmt och jag tror inte jag kommer somna tidigt inatt heller. Fördelen är väl att när det väl är morgon så är det inte länge tills vi åker mot båten och jag vill hem så himla mycket. Jag kommer träffa alla kompisar och bara njuta av att vara hemma. Det är inte mycket annat jag kommer orka med och så måste jag väl leta reda på lite klädesplagg som jag verkar tappat bort men det är ju lätt hänt eftersom min garderob är överfull och jag skulle behöva ha en byrå eller en till garderob men då får jag väl spara till det liksom. Jag har inte lust att be någon av mina föräldrar om mer pengar, det känns inte så rättvist plus att nu snart drar pappa till Ibiza och jag kan bara ana vad han kommer att köpa till mig. Vad det än blir så kommer jag bli superglad!

Det blir film inatt med och så ska jag fortsätta läsa min bok och så måste jag kolla upp hur mycket pengar jag kommer ha kvar efter att jag köpt min systemkamera men jag kommer nog minst ha 5000 kvar. Så för dem får jag köpa kläder, skor, hårfärg, smink och andra saker jag behöver.

Som vanligt lyssnar jag på musik och det råkar vara Avenged sevenfold blandat med Kill hannah.
Jag skulle inte leva utan musiken, den är mitt liv.
Jag ser fram emot Slipknot konserten och sedan blir det In flames och Kill hannah och säkert några andra konserter, juste Bullet for my valentine blir det också.

Dagen har varit den bästa hittils förrutom mycket irriterande snack om utseéndet, små tjafs, min låtsas pappa tror att han är bäst och vet allt och kan bestämma över mig när han inte ens tillhör min släkt. Han är inte min PAPPA för min pappa är bäst och jag lyssnar endast på honom inte ens mamma eftersom pappa alltid har varit min favorit, den snälla av alla och han är bara bäst!



Emilia, min låtsas pappas lillasyster på 7 år målade mig som en Spanien gubbe, halva ansiktet gult och andra halvan rött och ett F.T för Fernando Torres, det var lite svårt att tvätta bort plus att mina ben också hade massa målningar på sig.
Den här bilden skrämmer mig för övrigt för jag har märkt hur lik mamma jag är, det är läskigt vad lik jag är henne. Jag har aldrig märkt det förräns nu.
Så se man mitt über snygga hår som snart ska färgas men jag vet inte vilkn färg, blont eller någon annan färg.


Dagens bilder



Jag sminkade mig idag och hade dipliner och lite foundation på läpparna men inte på den här bilder.
Snart ska jag färga om håret, kanske nästa vecka!


Dagens kläder var ett par mjukis byxor och ett linne och det var skönt men jag blev tvingad att ha på mig tjocktröja för att visa mina arm! Det finns ganska mycket är på den.




Inte hungrig

De här dagarna har jag ätit otroligt lite, idag har jag bara ätit en korv med brödo och en liten köttbit med typ 10 pommes frites och jag har druckit ett glas med passionsfruktdricka på hela dagen. Jag gillar inte maten så mycket och har märkt att sedan början av juli har jag börjat äta mycket lite igen. Jag känner mig aldrig hungrig men blir ofta tvingad att äta!

Mamma köpte lite chips till mig men jag tror inte jag kommer orka äta upp allt så det blir att dela med sig. Jag vill inte äta så mycket chips helt själv, det känns inte så gott efter ett tag plus att jag har godis från båten och min cola!
Om mindre än 24 timmar kommer jag inte vara kvar här, jag längtar hem och kommer bli jätte glad när jag är hemma.

Jag känner mig så utstött här och alla blir sura på mig utan anledning men jag har inte känt mig hemma i mamma familj någon gång utan jag känner mig hemma hos pappa, där är det som en familj medans min dumma låtsas pappa bestämmer allt hos mamma och om man inte gör som han säger blir han sur flera dagar och jag bara hatar honom. Han har förstört mitt liv.




Slö dag

Som så många andra gånger var det jag som stog för avgörandet om vad vi skulle göra idag men jag sov bort halva dagen och åt ingen frukost och till lunch åt jag en korv innan jag höll på dö så det blev inget bad idag, jag har ätit en glass.Läst min bok, sminkat mig och lyssnat på musik och vi har handlat lite nu och om ett tag är det middag men jag vill bara hem till mina saker och rena kläder!

Det gör ont i min kropp varje gång jag rör mig och jag har svårt att andas, det gör ont som bara den!
Jag har dessutom bestämt att jag ska köpa CANON EOS 450D för den verkar mycket bättre.
För övrigt är jag glad och har inte varit så här glad i så många dagar nu.
Det blev inte att åka hem till pappa idag för alla andra är så himla sura och bråkar.
Jag stör mig på att alla vuxna här har något emot dem som är tjocka och det gör mig riktigt arg för flera av dem är ju också det typ och det spelar väl fan ingen roll hur man ser ut men tyvär är alla för utseéndefixerade idag och jag har för ett tag sedan slutat med det och jag är nöjd över min kropp och jag blir så irriterad på alla som säger att dem är tjocka eller klagar på sådana som är tjocka!
Ah, jag blir galen av att vara här!


Inte lite sjuk

Jag blev nyss väckt av mamma och nu måste jag äta men jag tänker inte för jag kommer bara att spy upp det, det är helt säkert. Jag känner mig inte så pigg och min ena arm värker och min mage värker också men jag tar inte tabletter för jag anser att det inte hjälper plus att jag inte gillar att ta tabletter.

Nu är det så att folket här också vill åka till badhuset så jag blir väl illa tvungen att följa med även om det inte känns så fräscht. Jag har ingen lust alls.
Nu ska jag klä på mig och packa.


Dagens

Klockan är ju snart 01.00 här på Åland så här kommer en lista bara för att jag vill orka vara vaken och titta på film snart.

Dagens humör: Överlycklig men kan ändras senare idag
Dagens väder: Kvavt som bara den
Dagens frisyr:  Uppsatt med Torres hårband!
Dagens klädsel:  Klänning och korta shorts
Dagens smycken: guld halsband
Dagens planer: åka till Mariehamn kanske och annars bada och data
Dagens köp: Det vet jag inte ännu men ska tvinga mamma att köpa hårfärg till mig!
Dagens materiella vill ha: Systemkamera men den får jag nästa vecka, massa kläder, tv( får snart), nytt smink, skor, min snygga väska som snart kommer!
Dagens längtan: Att komma hem!
Dagens fundering: Hur jag ska klara ännu en dag här ;____;
Dagens beroende: Musik och mina tankar!
Dagens tråkigaste: Att vara på Åland!
Dagens tidning: Chic
Dagens låt: Afterlife
Dagens tv-serie: Ingen
Dagens naglar: Röda och gula för España
Dagens hemsida: Bilddagboken kanske och youtube
Dagens mat: lite frukost och lasange, har inte orkat direkt
Dagens borde: Ståt emot frestelsen för ....
Dagens roligaste: venne
Dagens personer:  Mig själv alla andra suger ju, som släktingar och familj gör om det inte gäller pappa!

Lista

Ditt fullständiga namn: Celina Ubaldina(?) Steén
En hemlighet du nu tänker berätta: Då är det ju ingen hemlighet längre...
Någonting du vill att alla ska veta: Jag saknar en massa kompisar!
En vän du älskar: Det är inte bara en.
Någonting du vill ändra i världen: Mycket - Våld, krig, lagar, en massa saker
En dag du alltid kommer minnas: Många, finns sorgliga, lyckliga, alla möjliga
Någonting du ser fram emot: Att få min system kamera och fota alla underbara kompisar
En vän som vet mer om dig, än någon annan: Det beror på, finns ett flertal
Någonting som betyder så mycket för dig: Mina friends så klart.

Har du sagt hora till en lärare: Nej.
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: No.
Tar du droger: No.
Har du kysst en främling: Så klart!
Har du svikit någon: Vem har inte?
Har du tänkt tanken att mörda någon: Ja, när jag vart riktigt förbannad.

Vill du ha barn: Kanske.
Kommer dina betyg vara tillräckligt bra för att gå vidare till gymnasium: Jadå dem var bäst! Dessutom går jag redan i gymnasiet!
Vill du gifta dig, och med vem: Känns inte så aktuellt just nu.
Finns det någonting du vill göra innan döden: Massor sjuka saker.
Är det någonting du absolut vill undvika: Jajemen.

Tar du kärleken på allvar: Jadå när jag slutar leka med folks känslor så. Jag är ganska elak av mig när det kommer till mina pojkvänner
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jupp
Tror du någon kan leva med samma person resten av deras liv: Mm.
Har du vart tillsammans med någon, och trott att en dag kommer ni två var gifta och ha barn: Nej.
Vill du vara tillsammans med någon: Det är jag redan ju

Känner du att någon/några går för långt ibland: Mjo.
Har du känt att någon förföljer dig: Ja, jag har t.om sprungit p.ga det.
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: Ja, lite för mycket ibland.
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: Ofta inte.
Är du rädd att folk ska uppfatta dig fel: Ja, och jag vet att många gör det.

En enda fråga, ett enda svar - Är du lycklig: För tillfället ja, men det kan komma att ändras snabbt

Nästa vecka

Vet ni vad? Näste vecka köper jag en Canon EOS 400D och den kostar runt 4500 och det är väldigt billigt så snart är den min men jag ska be om att få lite mer pengar av mamma så jag kan handla lite kläder och så eller så får hon följa med mig till stan någon dag och shoppa åt mig. Det kommer bli bra hur som helst och jag är glad. Jag har kollat på kameror och nu ska jag nog ta och titta på film.

Linn träffar jag på måndag och Emma någon annan dag och det kommer bli den bästa veckan på mycket länge!
Jag är glad nu också även om jag inte mår så där jätte bra.
Ni kan vara beredda på många ego bilder på mig och på mina kompisar!

Finally

Jag har lyckats komma upp till min data. Har suttit nere och kollat på ett program om apor och roliga videos och ätit glass och jordgubbar men har hela tiden mått illa, men jag har inte spytt mer och min mage värker och jag har sår på hela min kropp och jag ska ligga i sängen och kolla på film hela kvällen och natten om jag så orkar. Nu är det bara 1 dag kvar innan jag åker hem, gud vad jag vill hem, till min stora säng som inte låter, mina kläder för nu även om det bara gått 2 dagar har jag använt alla kläder redan, jag byter mer än ofta.
Jag saknar alla kompisar och att kunna sms:a eftersom ett mess här kostar runt 10 kr.
Jag har kvar en massa godis och hela min back med cola, men ikväll blir det nog lite att äta för min del!
Nu ska jag fixa lite och så och sedan blir det film. All night long.



Varenda litet ord

Alla ord som du säger till mig
Varenda ett betyder mycket du anar inte hur glad jag blir
Jo, jag håller med vi måste träffas snart det var ett bra tag sedan
Jag längtar tills du kommer hem
Du är mycket saknad av mig och jag kommer finnas vid din sida för alltid
Det vet du gumman, du betyder mycket
Jag älskar dig Aztrid, du är en äkta vän
Den bästa man kan ha
Ska bli så kul när vi träffas
När jag har min systemkamera
Då kommer jag fota dig en massa
Du får mig att må bra
bara så du vet det
Jag är stolt över att vara en av dina vänner




Du är som en ängel och du har hjälp mig i mina svåra stunder, tack för allting
Du är en av de riktiga vännerna jag har och jag tror vi kommer känna varandra länge
Tack för att vi har blivit så bra vänner och inte gled ifrån varandra
Det betyder mycket





Spy gånger 3

När vi åkt in gck vi till en butik och köpte lite saker innan jag bara ville gå ensam och satte mig på en pelare och försökte lugna ner mig. Jag gjorde en dum sak som förmodligen inte kommer upprepas och jag var väldigt dryg mot allt folk! Jag läste min bok och orkade inte gå och när jag väl stog upp så mådde jag dåligt och vad tvungen att gå lugnt, jag kände hur jag blev mer illamående och det hela slutade med att jag spydde 3 gånger innan jag var tvungen och vänta på att alla andra åt en massa munkar medans jag satt och var halv borta.

Så åkte vi hem och jag läste hela tiden och nu har jag läst klart boken. Den var hemsk och jag kan inte med ord förklara vad jag känner.
Jag mår fortfarande väldigt dåligt och mamma har sagt att vi ska kolla om jag kan åka hem imorgon så är jag hos pappa, det skulle vara bra. Jag kommer inte orka äta mat nu på några dagar känner jag för när jag mår så här dåligt vill jag bara kolla på tv, va inne på datan, läsa eller sova, jag är för svag att äta.

Dessutom tycker jag inte Liverpool om dem nu måste ska sälja Torres för han är ju verkligen deras bästa och dem kan väl sälja någon annan, men jag som ett Liverpool fan hoppas inte att dem gör det och att allt löser sig!




Mariehamn

Nu åker jag in till Mariehamn och jag har bestämt att jag kan handla för 800 kr om jag då skulle vilja det. Jag börjar få lite ångest, ska jag färga mitt hår eller inte, det är ju ganska fint som det är nu men jag vill också att det ska bli blont. Det är ett lite svårt beslut. Om jag kommer tillbaks med hårfärg så färgar jag mitt hår! Nu åker vi snart Jag hoppas verkligen det blir mysigt. Jag har på mig ett par svarta shorts och en Spanien tröja för att inte riskera att bli för brun men om det blir för varmt har jag min klänning under, den är ganska kort så den syns nästan inte när man har shorts.



En bild på mig i en annan klänning som också är ganska ny!


Jag

Ja nu funkar allt som det ska till och med min kropp även om jag inte äter så himla mycket. Det är ju inte så kul men endå, det är väl bra nu men det värker mer än vd det brukar men det kan bero på att jag inte haft det på ett år för att jag åt så himla dåligt men allting är bra nu och jag är glad. Jag hoppas vi åker in till stan snart för jag vill inte stanna kvar här plus att jag snart spyr för att det gör så ont. Jag hoppas jag hittar något fint att köpa!
Jag har en massa pengr kvar.



God morgon

Jag somnade 08.00 och vaknade 09.30 och gick ner och åt frukost. Nu ska vi kolla på film på min data. Senare åker vi och shoppar.


Sovdags

Jag överväger mellan att sova eller kolla på film. Jag har ju redan kollat på en film men endå. Annars kan jag ju ta det imorgon för jag tror jag behöver lite sömn för att inte råka somna i Mariehamn vilket inte skulle vara direkt roligt. Jag ska försöka sova nu och endå gå upp tidigt imorgon så jag hinner göra många saker.
Dessutom är klockan snart 03.00 här eftersom klockan är 1 timme före Sverige.

Dessutom ska jag få träffa Linn på måndag, fatta jag är överlycklig.
Puss på det liksom.

God natt!


Snygg väska

Jag kanske har överflöd på väskor och jag har köpt miljoner väskor på några veckor men nu har jag beställt en till. Den är jätte snygg och kommer passa perfekt i min samling. Jag kommer nog använda den här väskan mycket!
Jag älskar väskor och det har jag gjort så länge jag kan minnas.



Nu måste jag nog spara mina pengar så jag har råd med min systemkamera!
Jag kommer ha råd men den endå kom jag på för jag får mer pengar snart så det är lugnt. Just nu har jag överflöd på pengar.
Så snart har jag ytterligare en väska, en systemkamera, ps2, massa spel till det och säkert massa andra saker som jag glömt.


Linn

Fjortis eller inte det spelar ingen roll för du passar i det var du än är! Lyssna inte på vad andra säger till dig för dem är idioter. Jag kommer alltid finnas vid din sida gumman, du betyder så otroligt mycket för mig. Jag älskar dig jätte mycket som kompis. Vi måste fan träffas snart, det var länge sedan. Så måste vi prata ut för jag blir så himla irriterad på allt som händer mot dig. Du är en av de bästa and you know it. Jag skulle göra vad som helst för dig för du skulle göra detsamma för mig som när jag berättade vad en viss person sagt om mig och du sa allt du skulle göra, det gjorde mig glad. Du är en äkta vän även om vi har våra små bråk och förlåt för allting men det tyder bara på att jag är trygg med dig och varje gång vi bråkar förstärks vår vänskap. Du är så himla underbar. Jag vill ha dig som kompis mycket länge.
Du kommer att vara älskad av mig hela tiden.

Nu har jag typ 2 ovänner men dem orkar jag inte säga något om för det är så himla patetiskt egentligen men eftersom dem inte finns i mitt liv längre så kan man säga att jag inte har några ovänner. Praktist sett är det så eftersom vi inte har kontakt.
En sak är i alla fall säker, jag har inte ljugit.


Dagen på Åland

Jag åt middag som bestog av abbore och potatis och det var väldigt gott. Så sprang vi runt lite och så innan vi åt glass och senare tog vi jordgubbar och nyss tog vi nattmacka med oboy och det var gott. Jag och min brorsa delar ett rum så vi har ett rum för oss själv och det är väldigt mysigt och det resulterar i att jag kan va uppe hur länge jag vill och så har jag fixat internet till min data, jag är glad. Jag är glad annars också men orkar inte skriva på bloggen för min mamma kan ta illa upp och vidarebefodra det jag tycker och då får jag nog lite problem.

Imorgon åker jag och mamma in till Mariehamn så jag får shoppa, hon vill tydligen att jag ska det och hon är ju sjuk, jag har ju handlat en massa saker men det skadar inte med fler saker. Just nu är jag inte trött för klockan är ju 1 timme efter här så den är 23.40.

Emma, sms här på Åland kostar lite mer än vanligt så jag vet inte hur mycket det kostar. Det är klart vi kan träffas :*
Du vet att du betyder mycket för mig och jag behöver också träffa dig så jag kan nog åka till min moster några dagar senare. Jag kan också behöva någon att prata med så det passar bra <3

Sheisse, vad jag gillar Avenged sevenfold!




Åland

Nu är jag framme men jag har inte tid att skriva nu så vi hörs sen!


Taxfree

Jag fick då 100 kr av mamma för att handla saker i texfreen och jag har köpt en polly påse extra stor, typ vingummi, twix och ett sexpack med cola och jag tjänade 40 kr för en i kassan räknade fel inte för att jag fattar hur man kan göra det! Nu är det bara 1 timme kvar innan vi är framme och det ska bli skönt att bara kunna ligga och läsa en bok och njuta av lite choklad och dricka måste jag säga. Ikväll går jag in på datorn som vanligt och så badar jag förmodligen imorgon eller något.
 Det är ganska mysigt att åka på båten och ha datorn och jag känner mig verkligen överklass för jag är en av de få som har min laptop och en ny mobil och fina kläder och kan köpa vad jag vill. Jag ber bara om pengar så får jag det! Mamma tycker också jag är bortskämd och får som jag vill alldeles för ofta.

Jag är inne på youtube och lyssnar på Avenged sevenfold, ett band om jag älskar otroligt mycket och låten afterlife, den är bara för bra.
Sedan ska jag också lyssna på A vain attempt!

Nu ska jag ta och strossa runt på båten och kolla lite och så innan vi måste gå ner till bilen.
Puss på er.


Åland

Nu sitter jag här på färjan mot Åland. Det finns inga platser och allt just nu suger ganska mycket. Jag vaknad vi d 8 imorse men somnade om och vaknade inte förräns efter 11 och hade 2 minuter på att gå till bussen för att åka till Täby centrum och köpa hårfärg men jag hann inte och åkte bara till Åkersberga centrum och köpte en till bok och åkte hem och duschade och åt lite mat för jag orkade inte ät frukost. Så nu sitter jag här och snart ska jag väl gå och handla godis.


Tack...

Asso, Man blir fett sur på dig.. Jag trodde dom första gångerna att du mådde dåligt..
Men du ljög, det är fuck mobbat, Asso, Jag som trodde på dej, Men nu vet jag en sak...
Lita aldrig på någon även om det är ens bäste vän, Ibland tror jag att du sket i vad jag sa, jag sa... Det är inte bra för dig..att skada dig själv, Att tänka såna saker är inte bra, man ska aldrig tänka negativt, för då tror man att allt är negativt, men tänk inte så, tänk positivt, så får du ett bra liv, men vad gör du mot din "Bästis"?
Jo du sket i vad jag sa, och sa at bara för att jag sa så, så gör jag dej mer deprimerad...tack....

Jag ljög inte! Jag mådde dåligt det kan nog dem flesta intyga! Så jag ser ingen anledning till att du ska säga sånt. Du behöver inte lita på mig, du får göra som du vill men jag ljög inte!
Jag kanske inte kunde tänka så just då och alla säger likadant så hur ska man kunna veta om du verkligen menar det?
Det tar tid att kunna må bättre, det går inte på en sekund!
Du fick det låta som att det bara var mitt fel, delvis var det så men det berodde också på andra saker...
Man säger saker när man är arg som man sedan ångrar och det var en sådan sak, jag menade inte det.
Det finns inte mycket mer jag kan säga för du har redan bestämt dig.





Alla bara säger massa saker

Alla kompisar säger alltid att man kan ringa när som helst att man kan prata med den om vad som helst och när som helst men det blir aldrig så. Jag berättar inte allt för någon för jag är väl antagligen för rädd att bli dömd, folk dömer en så himla mycket och snabbt. Jag har bara sagt enstaka saker till mina kompisar och det känns egentligen inte som att jag har någon som jag kan säga allt till fast jag vet att det finns dem. Jag antar att jag är lite för rädd för att våga berätta vissa saker och det är lite små jobbigt och jag måste nog bli bättre på det. Det känns som att någon saknas i mitt liv, någon som jag kan vara med nästan varje dag och när jag hade Sandra hade jag alltid någon att vara med men nu träffar jag inte kompisar så ofta, jag orkar inte eller så har man inte tid, jag prioriterar mig själv men jag saknar en sådan person. Det känns tomt även om jag har en massa kompisar. Jag känner mig avundsjuk på alla som har en sådan kompis. Nu känner jag mig väldigt dryg och elak men jag menar inget elakt mot mina kompisar för ni vet att ni betyder!
Känns bara som att jag måste hitta en ny kompis för just nu vill jag helst inte snacka med någon för jag vet endå bara vad som händer, folk snackar skit om en och så är allt förstört. Jag tror jag kan ha hittat den perfekta personen för det! Det finns så mycket som tynger mig men jag kan inte berätta.

Idag såg jag två gamla kompisar i väsby och jag kan säga att jag saknar dem för dem var allt för mig och vi brukade alltid shoppa och ha kul men jag ska försöka ta kontakt med dem igen. Jag känner att jag måste det.
Det finns några kompisar jag bråkat med som jag måste ta upp kontakten med men allt känns jobbigt nu för jag har precis bestämt mig för att ta paus från allt ett tag.

Jag är glad och så men det finns något i mitt liv som saknas och jag har ju allt jag vill egentligen men jag vill väl ha mer än det. Jag är ganska krävande och vill alltid ha som jag vill och jag brukar alltid få som jag vill. Det är bra men det har sina nackdelar. Jag måste hitta nya kompisar som verkligen kommer finnas kvar vid min sida no mather what!
Jag är glad för de kompisar jag redan har. Fast det finns ingen som gått igenom allt jag gått igenom!



Nyare bild

Här är en till bild på mig tagen typ igår om ja kommer ihåg rätt och den är fin. Jag gillar kombinationen av flytande eyeliner och foundation på läpparna. Det är snyggt.



Jag kom på att jag inte behöver packa idag utan kan fixa det imorgon och då ska jag också köpa hårfärg så när jag kommer tillbaks är jag ännu mer blond! Så ska jag färga det en gång till efter det men imorgon drar jag nog lite snabbt till täby centrum och köper lite hudkrämer, hårinpackning, schampo och dylikt och kanske ett par nya skor om jag orkar. Jag känner mig massa glad. Sheisse, jag måste nog välja ut smink idag för jag har typ 1 hel byrå med smink! Lite jobbigt men bäst att göra det så man hinner med allt man ska imorgon. Puss på det och på att jag har en massa pengar. I love it!

Jag har läst lite i mina tidningar och ska snart fixa sminket och läsa min bok och småpacka lite för om jag ska hinna till täby krävs det nog att jag går upp runt 08.00 .
Det ska i alla fall bli mysigt.
Jag kommer ha med datorn till Åland så det bli uppdatering alla dagar förmodar jag.


Dagens köp


Klänning köpt på New yorker


Väska som också är köpt på New yorker


Lite tidningar, pärondricka och billig choklad eftersom vi köper en massa godis på båten till Åland



Torres affisch köpt på Gallerix


En bild på mig tagen för några dagar sedan, den är ganska fin!


Jag handlade allting för 500 kronor drygt och nu har jag 1550 kr kvar men efter helgen har jag 3000 igen minst!


Vad ska man egentligen behöva säga

Ingen litar på en, vad ska man göra för att någon ska lita på en, alla tror hela tiden att man ljuger så man kan ju lika gärna ljuga hela tiden för ingen tror en ändå och inte ens hemma tror dem på mig. Jag bryr mig inte så mycket för jag är van men det känns lite jobbigt.

Jag har fått en blåsa på min fot och den är vattenfylld så tyvär måste jag göra hål på den, det kommer väl göra lite ont!


Upplands väsby

Idag hade jag inget lust att gå upp men gjorde det och fick reda på att min låtsas pappa tagit bilen så att vi inte kunde åka dit vi skulle. Jag tänkte gå upp och sova igen men bestämde mig för att äta mat och då sa mamma att vi kunde åka kommunalt till väsby så vi hade 1 timme på oss. Jag duschade och fixade mig, packade allt jag behövde och sedan åkte vi buss i dryga 1 timme och 23 minuter men det var ganska värt. När vi kom dit hittade jag min Torres affisch så jag köpte den direkt innan vi gick för att äta lunch. Efter den gick jag till New yorker och shoppade lite och så köpte jag några tidningar innan vi skulle ta bussen och åka hem men det blev ändrat.
Jag sa att vi kunde kolla på ankor och orkade inte säga änder för då skulle min lilla syster inte förstå och vi var där, fikade lite, spelade fotboll, kastade boll innan vi åt på Valentinos. Så åkte vi hem och nu är jag hemma och ska packa för jag följer med till Åland endå!


This is the life



Jag gillar den här låten.
Jag råkar tycka den är bra och jag har väl märkt att jag kan gilla alla sorters musik.



Dj splash- Flying high

Den har jag gillat i någon vecka och I love it typ



A vain attempt- Trust is a rarity

Jag har gillat det här bandet sedan i januari tror jag och det här är min absoluta favoritlåt med dem


BFMV

Mamma vill gå Bullet for my valentine i december för då kommer dem hit närmare bestämt den 6 december till Stockholm och hon frågade om jag ville med men jag gillar dem inte ens längre. Så hon får väl gå med min brorsa som vanligt, det gör mig inget endå för jag spenderar inte mycket tid med henne och när man frågar så säger hon att man kan göra något men det bli aldrig av. Jag känner mig inte så glad på grund av detta, jag känner mig mindre värd, inte ett dugg speciell, det känns som att bara min brorsa räknas. Det har känts så hela mitt liv, allt skylls på mig. Jag får massa straff medans min bror kommer lindrigt undan. Jag vill inte längre umgås med mamma, det var då jag ville göra det men nu har jag bara tappat lusten. Mina band till henne är som bortblåsta, sönderklippna, dem är endast trasor nu. Om jag skulle ge förslag på vad jag vill göra skulle det inte hända förräns än flera månader och då kan jag lika gärna strunta i det.

Det känns som att pappa är den enda som verkligen förstår mig och som verkligen vill att jag sa må bra och framför allt så kan man lita på honom, han håller alltid sitt ord, hur litet det än är så håller han det han sagt. Jag mår bra när jag är där. Jag känner mig endå utstött där också, det känns som att jag inte passar in någon stans och så kanske det är men snart behöver jag inte passa in längre för i England är folk så mycket snällare och mindre fördomsfulla. Jag hatar Sverige och alla som kollr på en som om man vore från en annan planet men så är det inte längre för nu ser jag ut som en i mängden!


Ps

Jag har hållt på med photoshop halva dagen och det är roligare än många saker. Jag ska snart fortsätta med en bild på mig. Det var väldigt länge sedan jag höll på med det eller det känns i alla fall så.

Jag orkade inte laga mat idag för jag är för arg för att vilja göra det!
Så de andra lagade fiskpinnar och potatismos.
Min lillebrorsa bakade blåbärs muffins som vi tog medans vi kollade på Bernard och jag kan säga att det är ett roligt program och det är gjort i Spanien.

Nu tittar jag på simpsons och ikväll ska jag fortsätta läsa boken och jag tror jag läser ut den då.
Jag har dessutom beställt en till bok från CDON och 2 filmer så nu är jag 200 kr fattigare.
Så beställer jag ps2 imorgon också och några spel.

Imorgon åker jag till pappa för jag orkar inte med mamma, hon är så jobbig!
Det blir inget åland för min del och är skönt.


Duktig

Jag har nu städat mitt rum, burit ut sopor, lagt kläder i tvätt rummet, sorterat allt i mitt rum, bäddat min säng och snart ska jag möblera om mitt rum igen!
Så har jag duschat och fixat mig och ätit en banan och druckit vatten samtidigt som jag fortsatte läsa min bok och den blir mer hemsk för varje sida men endel saker gör mig lite irriterad för hon verkar lite dum som gör om samma misstag men man kanske tänker annorlunda i såna situationer. Jag har i alla fall uträttat mycket bra saker och snart kommer väl de andra hem så vi kan äta lunch för nu börjar jag bli hungrig. Snart ska jag fixa mitt hår och sätta i hårförlängningar och fortsätta läsa min bok.

Jag längtar tills imorgon. Hoppas verkligen min affisch finns och att jag hittar lite mer fina kläder!
Så måste jag bestämma om jag ska till pappa i helgen eller om jag ska till åland men som det ser ut just nu är det pappa som verkar bäst och om jag vill ha godis kan jag ju bara be mamma om det och jag är inte beroene av min dator längre utan det känns ganska tråkigt.
Jag har min mobil och hos pappa kan jag spela Guitar hero, jag är bäst i min familj!
Så får jag mycket mortion när jag kör fotboll, innebandy, volleyboll, tennis och en massa andra aktiviteter.



Att skära mig tillhör numera mitt förflutna!
Ären försvinner så småning om men det är jobbigt att behöva dölja armen för vissa som inte känner till detta.
Mina ärr syns väldigt mycket eftersom dem senaste kanske är lite mer än 1 vecka gamla.
Ärren från 7:an har försvunnit sedan länge.



Ensamheten

Tårarna som bara rinner utan anledning
Tankarna om att jag är alldeles ensam
Paniken som kommer fram
Skriken som kvävs under nätterna
Minnena som påminner om all bra
Stunderna jag bara velat dö
Dagarna jag skärt mig endast för
att dö och se blodet rinna
Ilskan över att livet är jobbig
Minuterna det tar för ens kompisar att svika en
Bråken med alla kompisar
Det har tagit över mitt liv, det är detta som verkar vara mitt liv
Min ork är nästan som bortblåst
Jag vill inte mer, ingen vet något om mitt liv eller allt om mitt liv
Så låtsas inte att ni vet
Dödslängtan finns inte kvar och inte känslan över att jag måste skära mig
Något annat finns nu
Det psykiska, jag är bara så trött och gråtfärdig varje dag
Endå låtsas jag inte om det, jag låtsas vara glad för det är ju vad alla vill
Om ni får se mig le tror ni på det, ni ser inte insidan
Jag är för van för att jag ska misslyckas med det
Jag är inte den jag var och inte den jag vill va
Allt som hänt har bidragit till att jag blivit så
Insidan är helt död, jag känner inget längre, jag vill inte
Det känns som attdet inte finns något bra med livet
Jag lever för min familjs skull, dem ska inte få lida mer
Jag är ensam hur som helst
Ingen kan stötta mig för ensamheten har tagit över
Jag är fast i en ond cirkel...
Jag är inte ensam men det känns som det
Alla kompisar som ljuger, jag orkar inte, endå fortsätter ni
Ni får gärna tro vad ni vill, för jag bryr mig inte
Ni är inte vad jag trodde ni var, om ni så gärna vill se mig död, kan ni väl döda mig
eller är ni för fega, säger bara saker utan att mena det
Hur som helst, jag bryr mig inte nu eller någonsin
Jag fejkar va glad, inget kan ändra på det
Så fort jag fyller 18 drar jag till England och bosätter mig där!
Mitt liv består av falska personer som får mitt liv att bli sämre
Nu mår jag ganska bra...

Jag har inget att klaga på så från och med nu skriver jag inte hur jag känner mig mer, jag håller allt inom mig och hoppas jag orkar med det helt ensam


Uppe

Nu gick man upp för dryga 40 minuter sedan och åt frukos, vilken inte var så gott eftersom jag har så svårt att äta och efteråt mår jag dåligt men jag låtsas inte om det för jag vill bara bli lämnad i fred för tillfället. Nu väntar jag på att 2 program ska börja och när det slutar åker alla och plockar blåbär utom jag för det känns onödigt att slösa tid på sådant och så ska jag sitta ute och läsa min bok, jag måste bara veta hur det går. Igår läste jag halva boken. Jag känner mig inte så trött och är ganska glad.

Mina drömmar är något konstiga jag drömmer om alla personer jag förlorat och om en massa saker som jag inte ens kommer ihåg längre, vilket är små jobbigt. Till och med i drömmen så drömde jag om några speciella personer som jag förlorat och det känns läskigt.


Säg det inte till någon

Jag har börjat läsa en av mina böcker. Den heter Säg det inte till någon och av de 3 kapitel som jag läst så är den väldigt hemsk och det gör ont i hjärtat när man får veta vad den här tjejen utsatts för i så ung ålder innan hon ens var 10 år! Jag ska fortsätta läsa den nu snart. Nyss borstade jag mina tänder och innan dess kollade jag på tv.

Lite tidigare idag låg jag i tältet och kunde inte undgå att fälla några tårar, tårar av lycka, tårar av ilska, nej jag vet inte dem bara kom som igår natt, jag låg och fällde tårar i typ 30 minuter innan jag låg och kollade på himlen tills klockan var 03.00 och jag somnade runt den tiden. När jag läste min bok njöt jag också av min pärondryck.

Samtidigt som jag läser njuter jag av att lyssna på musik och jag hittar hela tiden nya låtar med Kill hannah och jag ser fram emot oktober och en massa andra dagar.
Jag kommer vara borta i helgen eller från torsdag tills på söndag.
Nästa vecka kanske jag också är borta större delen.
Veckan efter det är det blir det stan.
Så jag har bara några dagar i Augusti kvar och sen om lite mer än en månad börjar Premier league, äntligen!

Nu ska jag njuta av min bok och imorgon blir det att bada och laga middag för min del.
Jag tänker väl förmodligen laga piroger för jag vill inte äta mat som vi äter ofta, man tröttnar så lätt på den maten.


Böcker

Jag vaknade upp lite efter 9 och fick varm choklad av mamma men o´boyen var gammal eftersom jag drack det igår så vi ska köpa en ny idag, otur att farfar är ledig annars kunde vi fått av honom eftersom han jobbar på Marabou. Så kollade jag på tv innan jag gick ner och åt lite mindre än en halv skål flingor med mjölk.
Vi bestämde för att åka till centrum och jag sminkade mig på 5 minuter innan jag typ halv sprang till bussen och hann precis ta den men kom på att jag glömde mitt presentkort så min brorsa cyklade hem och hämtade det. Jag köpte 4 böcker men fick den ena på köpet så jag har 100 kr kvar att handla för.
 Det är mysigt.
Jag gick till Ica och köpte min nya favoritdricka, pärondryck innan vi gick till pizzerian och åt. Det hela slutade med en för salt pizza och en mobil som inte funkar för nu har volymknappen på mobilen slutat funka och det gör mig inte mycket gladare men jag får väl nöja mig tills jag köper Iphone!
Så jag kom nyss hem och ska börja läsa någon av mina nya böcker.


Det ska bli väldigt mysigt på onsdag också för då får jag och Linus välja en sak vi vill göra och jag ska åka till väsby centrum och om jag har tur så finns Torres affischen där eftersom den har varit slut i alla butiker jag letat i och så ska jag in på New yorker och shoppa lite.

Ikväll beställer jag playstation och guitar hero.
Så på söndag har jag 1500 igen. Innan dess får jag leva på 900 efter att jag köpt allting.
System kameran köper jag nog till hösten istället innan vi drar till Liverpool och tittar på fotboll.



Jag älskar dig mamma





Bilderna på mina kläder från igår, idag med Emma

Här kommer kläderna jag köpte igår;

















Det enda jag inte tog bild på var några smycken och mina underkläder

Idag









Den första och andra bilden är tagen när vi satt vid vattnet och bara pratade. Bilden på mig är dock väldigt mobbad.

Den andra bilden är i Gamla stan och Emma blev ju lite rolig på den men som vanligt fin.  

 

                                             Musik just nu:




Kill Hannah- The song that saved my life



Nytt band



I oktober eller när det nu är så tvingar Emma med mig på en konsert! Nej, jag skoja bara, jag ser fram emot det även om vi ska köa 3 timmar, det är ju bara mysigt och det ger mer stämning men jag kommer vara lite orolig över alla emos eftersom jag av någon konstig anledning blivit rädd för dem.
Jag och Emma ska nämligen på Kill Hannah och jag har väl hört en låt med dem innan jag för 30 minuter sedan började lyssna på dem på youtube.
Oh my god, dem är ju jätte bra. Har redan en favoritlåt, Song that saved my life, kan inte sluta lyssna på den.
Jag ser fram emot konserten. Det kommer bli hur bra som helst.
Roligt att jag ska på den med Emma också.


Resa

Nästa sommar hade jag tänkt åka till New york men någon kompis, bara flyget kommer kosta minst 10 000 kr men egentligen är det inte så jätte mycket och hotell är väl ganska dyrt men det ordnar sig nog tror jag. Sedan tänkte jag också åka till London, Madrid och någon annan stad om jag har lust och har den tiden. Jag kommer se mycket fram emot nästa sommar.

Så i höst blir det fotbollsresa till Liverpool och Anfield, något som kommer betyda väldigt mycket för mig. Det kommer bli en bra resa och imorgon ser vi väl till att fixa allting med den resan.

Några andra länder jag vill resa till är,
Rumänien, Bulgarien, Thailand, Japan, Mexico( dit jag ska med pappa och hans familj när han fyller 40 år, vilket vill säga om 4 år! ) , Grekland, Italien, Cuba och sist men inte minst Nya Zeeland.


Träffat Emma

Jag vaknade onödigt tidigt idag men det var ganska bra för jag fick mycket gjort. När Ines vaknade åt vi frukost och fixade oss innan vi åkte in till stan. Där träffade jag Emma och vi gick och satte oss vid en hamn typ och snackade lite som vi alltid brukar innan vi gick till hemköp och köpte varsin cola och nacho chips. Vi gick till slottet eller nära och där satte vi oss på ett staket och åt det vi hade innan vi gick mot gamla stan. När vi inte hade kommit så långt började en humla attackera oss och jag och Emma typ sprang därifrån och det verkade som att humlan var ute efter chipsen. Väl vid gamla stan vände vi tillbaka, gick upp för mårten trotzigs gränd och kom snart till slottet. Nu gick vi runt i stan och jag handlade en sak på kicks för 180 kr så nu har jag lite över 2000 kvar men snart får jag mer. Vi får se om jag sparar dem pengarna en månad till eller om jag köper min system kamera. Så vid halv fem åkte jag hem och mamma hämtade inte mig så jag fick vänta 45 minuter på en jävla buss innan jag kom hem.

Du är patetisk. Töntig. Dum. Osmart. Falsk. Fejk. Dryg. Elak. Det är bara lite urval av vad DU är.
Jag kan polisanmäla dig om jag vill men jag orkar inte med det just nu men kanske senare.
Du förtjänar inte få mer av min tid för den slösas bara bort.
 
Jag tänker inte åka till Åland heller för jag har bestämt att jag ska vara hos pappa och bara ta det lugnt. Spela Guitar hero, grilla, fika, spela fotboll, innabandy, tennis och allt möjligt. Pappa är så mycket snällare än mamma och alla i det här huset. Jag längtar tills jag flyttar här ifrån.

Bilder från dagen kommer senare.


Vaken

Jag har vaknat ganska tidigt för att vara mig och nu ska jag nog gå ner och äta frukost om jag orkar med Ines, alltså om jag är tillräckligt pigg menar jag! Sedan bär det av till staden igen men idag orkar jag nog inte shoppa.



En lite konstig bild på mig.

Blod




Jag gillar min bilder där jag blöder för det är inte fejkat!
Jag har dock ingen aning om varför jag börja blöda i min mun men jag har för mig att jag hade hosta eller något dylikt men det gör inget.
Jag både gillar och inte gillar blod.

Jag har varit glad idag.
Det har varit en mysig dag och jag gillar den mycket.
Jag har kännt mig fin.
Det enda jobbiga är väl att jag håller på att spy.
Jag börjar nog bli lite sjuk.

Jag har inte gjort det på 6 dagar har jag räknat ut. Vad jag inte gjort är inget jag tänker berätta. Dessutom är det mitt liv och jag lever det som jag vill. Ingen behöver bry sig förrutom dem som verkligen är mina riktiga kompisar!
Jag är fortfarande stolt över att jag är mig själv. Ingen kan ändra på det. Jag lovar.
Jag gillar inte att folk tror att dem vet bäst om mig!
 Det är väl endå jag som gör det...



Hittade en gammal bild på mig.
En bra sak, det är bara en vecka tills jag kan färga mitt hår igen.
Jag längtar.


Mobilen

Jag tror att min mobil blivit lite mer trög efter att jag tappat den men det gör inte så mycket men jag är endå irriterad på att jag var tvungen att tappa den. Just nu tittar jag och Ines på en film på 3:an och den är väl ganska dålig men det finns inte mycket annat att göra.
Innan filmen duschade jag och så har jag tagit bort prislapparna på allting jag köpte idag och det visade sig att jag handlade saker för 1259 kr och har kvar 2200 så det är lugnt.
 Nästa månad köper jag en system kamera om jag orkar. Vi får se.
Just nu väntar jag på ett mess från Emma så jag vet när vi ska träffas imorgon och vart. Nu ska jag fortsätta messa mina kompisar och titta på filmen.


Today is the day

Idag vaknade jag och Ines lite försent så vi hann inte åka till Kista centrum och kolla på Narnia: Prins Caspian 12.00 så jag bad mamma om skjuts så vi hann dit till 12.30 då den gick igen. Filmen var faktist bra och jag längtar tills nästa film kommer. När filmen slutat så hade jag helt glömt bort att vi inte hade ätit lunch och vi gick runt och shoppade. Vi gick runt i 2 timmar minst och jag handlade, 1 klänning, 1 jacka, 2 linnen, 1 kofta, underkläder, halsband och ett par örhängen och allting kostade lite över 1000 kr så nu har jag endast 2000 kr kvar. Vi bestämde för att åka till stan men nästan direkt åkte vi hem till mig för att äta eftersom vi var hungriga. Nu har vi ätit och ska titta på tv.
Jag råkade tappa min mobil på golvet och jag hoppas att den inte blev förstörd på det, då kommer jag bli mycket ledsen eftersom den funkar så bra!


Pics

Förlåt för dålig kvalité men jag råkar gilla kamera mobiler!



Min hand blöder eller något, jag kommer inte ihåg vad orsaken var eftersom jag är glömsk av mig om ni inte visste det. Jag gillar bilden.



Sedan började det rinna blod ur min mun och det var inget att rekomendera men jag gillar blod men att känna smaken av det är inget jag uppskattar direkt.
Jag gillar bilden mycket endå!

Nu tittar jag på The ring 2 och dem filmerna skrämmer mig väldigt mycket även om dem är dåligt gjorda!
Det är mysigt och imorgon ska jag och Ines gå på bio.




Rolig dag med kompisen

Idag vaknade jag försent och gjorde inte mycket. Jag bestämde mig för att gå till donken med mamma och mina syskon och när vi åt där så fick jag ett mess från Ines och hon fick sova över hos mig! Jag fick ett rosa glas på donken också. Det var första gången jag åt mer mat en 2 cheese burgare. Jag mötte Ines vid Sergel bion och vi gick runt lite i butiker innan vi åkte till Täby. Jag köpte ingenting utom en tidning. Så åkte vi hem oh åt mat. Det blev tacos och sedan dess har vi läst våra tidningar och kollat på tv.

Jag stör mig lite på att du säger att när man är svag så är man feg och rädd! Du har alldeles fel men du får tro vad du vill. Jag orkar inte mer. Du tror mig endå aldrig. Sedan att jag vill ha uppmärksamhet? Du har då ljugit under hela vår tid som kompisar men då vet jag det, tack!
Jag har redan alla uppmärksamhet jag vill ha om du inte visste det!
Nu ska jag gå vidare och ha ett bra liv omringad av äkta vänner!
Sorgligt att du bara såg mina fel även om jag inte alltid håller med.
Du är elak men du höll inte vad du sa förra gången, du sa att du skulle dissa mig hela tiden. Du ljög!
Puss på det men nu är du ingenting för mig längre.


Jag gillar väl mitt liv mer nu efter mitt snack med mamma.
Jag har mognat.
Jag är glad.



Home

Kom nyss hem. Skriver om ett tag tror jag.


Riktig vänskap

Om man inte bråkar någon gång med sina kompis är man inte en äkta kompis. Så varje gång man bråkar gör man det för att man känner sig trygg med den personen och vet att man alltid kommer bli förlåten och man bråkar med dem som står en närmast.

I natt hände något som inte hänt på ett tag, men jag gick ner till toaletten och helt plötsligt blödde jag näsblod, jag gick upp och grät någon timme och så mådde jag dåligt, men sedan somnade jag tillslut.
Jag drömde att jag hamnade i en skräckfilm typ men att man bodde där istället och jag skulle faktist hellre bo där för då skulle jag slippa allt bråk som hela tiden uppstår i en viss vän krets!
I alla andra kretser bråkar jag nästan inte med någon alls, förrutom ett undantag på 1 gång med 3 stycken. Idag är vi bästa vänner.

Idag mår jag i alla fall mycket bättre och känner mig glad. Jag ska vara glad också för jag orkar inte må dåligt och nu finns inget som kan få mig må dåligt.



Mobil

Min nya mobil verkar funka bra. Det enda lite dåliga är att dem tagit mitt sim kort så nu har jag ännu ett nytt nr, har bytt nr runt 10 gånger på några månader. Jag är glad för mina bilder fanns kvar, dem är snyggaste jag lovar, min musik fanns också kvar och så har jag lagt in de viktigaste numrena så allting är bra nu. Jag kan messa, puss på det!



De senaste dagarna

Jag har precis ätit och kommit hem från en lång men rolig dag.

Allting började med att jag i Tisdags följde med till min faster och kusin för att lämna min brorsa där för att han skulle sova över. Jag fick designa lite och gjorde en Buddha hörna och en sjö inspirerad hörna och min faster blev väldigt nöjd och så fikade vi och jag bestämde helt plötsligt att jag ville stanna kvar och så blev det. Jag pysslade lite och målade, hoppade studsmatta, cyklade, och en massa andra saker och på kvällen kollade vi på film och somnade runt 02.00.

Igår cyklade vi också, hoppade igen, hyrde film och köpte godis och dricka och kollade på det. Låg i poolen större delen v förmiddagen och fick lite färg. Så var vi och gick runt lite där och min kusin och brorsa lade ut en kon mitt i vägen och sprang därifrån men ingen bil kom. Det var roligt och på kvällen spelade jag Guitar Hero i 2 timmar och klarade hela spelet, jag är bäst! Vi somnade 23.00.

Idag gick vi upp 07.45 och åt frukost och åkte sedan iväg till Furuvik och vi var väl framme där vid 11 och gick runt där, åt mat, glass, kollade  på djur och sedan åkte vi hem och jag kom hem för någon halvtimme sedan. Det bästa av allt är att jag snart ska åka och hämta min mobil, den har äntligen kommit.
Imorgo blir det nog stan om jag orkar för just nu är jag åksjuk och spydde typ på Furuvik. Jag har mått lite småilla hela dagen men det går över.

Jag är glad och snart ska jag också duscha och ta på mig nya fräscha kläder.



Hemma

Nu är jag hemma! Ska äta och sedan skriver jag om allting.



Bilder


Idag fick jag min fotbollstidning, det är alltid lika roligt att läsa den och nästa nummer ser jag fram emot för då handlar det väldigt mycket om EM som bästa spelarna och höjdpunkter och en massa bilder.


Den här boken är bra men också sorglig men igår läste jag ut den. Ni kan väldigt gärna ignorera min mun men det var den bilden som var bäst!



En bild på mig också, mitt hår är väldigt fint på bilden även om det är en blanding av massa färger, förlåt för att jag har blå och gul, jag är inte ett Sverige fan som alla andra men det passar. Jag är ju ett Spanien fan så tro inget annat, Spanien in my <3 for ever.


Uppe tidigt

Idag vaknade jag lite efter 9 av att någon knackade på min dörr och det visade sig vara min lillasyster som ville titta på tv i mitt rum men efter ett tag gick hon och då kollade jag på Unge greve dracula men jag fattar fortfarande inte om det är nya avsnitt men borde vara det. När det var slut så åt jag frukost, 2 mackor och 1 glas mjölk och borstade tänderna och nu har jag inget att göra.

Jag kommer nog vara hemma hela veckan förrutom på lördag och några andra dagar.
Det känns skönt och tråkigt men jag har börjat gå och lägga mig lite tidagare och nu sover jag inte bort halva dagarna längre och det är bra. Idag ska jag ut och skejta lite för jag känner mig tillräckligt frisk för att göra det nu.



Ett råd som är bra

Omge dig med verkliga vänner som bryr sig om och kan dela sina upplevelser med dig.
               

                                                                                                                 Richard B. Pelzer


Det är något jag börjat med för alla falska vänner har jag släppt taget om och jag har gått vidare. Så jag har blivit mer mogen och jag är mycket stolt över vad jag åstadkommit under min förändring som inte är klar riktigt än.




Lördag

Jag ser verkligen fram emot lördag. Då ska jag träffa Ines och vi ska till stan, Rinkeby, till Kista centrum, gå på bio där lite senare och sedan kanske hon också sover över hos mig. Det blir den bästa dagen på länge plus att hon gillar att shoppa som jag gör. Jag längtar.
Hon är en vän som man aldrig bråkar med och det är väl behövligt för mig med tanke på att jag bråkat med alla minst 1 gång. Hon är speciell och väldigt lik mig.



Ready to life my life as I should

Nu har jag städat, bråkat med min brorsa och förmodligen rett ut det. Jag känner mig sjuk men jag är inte det. I veckan ska jag ut och shoppa igen och på mindre än 2 veckor har jag gjort av med 1500 om inte mer. Det är mycket för att vara mig. Jag hjälpte mamma möblera om nere i vardagsrummet och det blev jätte fint och jag är duktig på att matcha saker, det har jag fått veta enda sedan jag var liten.
Så har jag lyssnat på musik och om ett tag är det mat och så ska jag titta på tv och ta det lugnt bara.

Jag måste bara nämna att jag börjar bli riktigt irriterad på en viss person som säger att jag och mina 2 kompisar är fula medans hon är en SPACEMONKEY, alltså palla att hon tror att hon är något. Jag har allt jag vill ha och jag har självförtroende, bästa vännerna, får allt jag vill eftersom jag själv köper det, jag har allt man kan tänkas vilja ha och det är något hon aldrig kommer att få. Hon snackar skit och tror det leder till något bra. Snälla, du är inte lite dum och så försöker skicka din kille på oss, hur långt får man sjunka och så skyller du allt på oss. Skaffa dig ett liv, ett sånt som jag just nu lever på bästa möjliga sätt. Jag är stolt över att vara den jag är.



Du tillhör mitt förflutna, för du var aldrig en äkta vän, min framtid ser mycket ljus ut nu utan dig och dina falska vänner




I kind of like this picture



Fernando Torres



Fernando José Torres Sanz

Det här är en video med hans samtliga mål i Premier league

Jag har kollat på varenda match tror jag och det är tack vare att pappa har Canal + så jag kommer spendera mycekt tid där och när vi ska dit nästa helg så stannar jag nog några extra dagar!

Jag kommer få se honom i verkligeheten!
Sheisse, vad jag är lycklig



Nu har jag något att se fram emot...
Jag kommer vara snäll från och med nu
I skolan sedan kommer jag jobba
och inte skolka och nu kommer
jag få studiebidrag och inte
barnbidrag längre så.

På så sätt kommer jag få ännu mer pengar än innan för då får jag månadspeng hos mamma, veckopeng hos pappa och studiebidrag och jag är inte lite bortskämd jag vet och så har jag runt 3000 nu.





Inget kvar

Jag känner mig helt tom och trött kanske. Idag måste, nej jag vill städa för jag måste möblera om mitt rum ännu en gång. Det blir tråkigt att ha det på samma sätt för länge. Så hoppas jag min mobil komer till service stället annars kommer jag börja må mycket dåligt.

Jag älskar livet
Jag älskar mig
Vad måste jag säga,
för att övertyga dig

Det finns inte mycket annat att göra här plus att jag inte orkar åka till stan, om jag skulle åka är det tillsammans med kompisar, det är liksom inte kul att åka ensam!
Jag ska sätta upp min Fernando Torres affisch bredvid min andra affish och sedan ska jag kolla om någon affär har den affisch som jag vill ha på honom. Det hoppas jag.


Saker jag köpt

Jag köpte saker i fredags och här är lite;



Köpte ett par blåa puma short, jag har också ett par sådana här sedan innan men dem är gröna!



En klänning som är skööön, den sitter inte åt så mycket som mina andra!



En affisch jag fick av min über snälla lillebrorsa på 6 år!


Jag var EMO !

Jag vet inte varför jag säger så, det är internt skämt mellan mig och några kompisar...









Dagen då

Allt började med att jag vaknade samtidigt som min lillebror(6år) för han sov i min säng och vi bestämde oss för att blunda lite till och efter ett tag gick i ner och åt frukost, vi åt mackor, små yoghurtar, jag tog mjölk och te och ahn tog flingor med mjölk. Så spelade jag guitar hero i 2 timmar innan det var lunch, då jag åt korv med bröd och så hjälpte jag pappa ta ner bordet och jag höll på dö och bryta både armen och benet för vi gick ute vägen trappstegen är lösa men jag klarade mig. Så spelade jag 2 timmar till och klarade många låtar men efter ett tag kom gästerna och jag slutade spela.


Jag satt där och snackade med dem och när jag sa att jag gillade Slipknot, fotboll(Liverpool) och te blev endel lite chockade och skojjade med pappa och frågade vad han gjort med sina barn. Vi fikade och jag hjälpte till att städa och ge fika till barnen seda var klockan 4 helt plötsligt och alla gick hem. Det var synd men då visade pappa mig en sida där man kan beställa biljetter till Liverpool och sa att han själv åkte med dem när han såg, Liverpool-Arsenal, så när jag kom hem berättade jag det och nu har vi nästan beställt och imorgon bokar vi flyg efter att vi fått svar på några frågor. Pappa kollade också vad flyget för 5 personer till Liverpool kostade och det var väldigt billigt, bara 4000 kronor, inte dyrt alls. Så åkte vi hem efter att jag,pappa och min äldsta lillebror ätit lite kaka.

 
Vi kom hem och nu är mamma jätte glad över att vi ska få se Liverpool och jag berätta om min plan, på match dagen går jag upp 08.00 för att hinna äta frukost och fixa mig, så tar jag och köper lite saker i Liverpool affären, tröja och dylikt innan jag går till baren eller vad det är och sitter där och väntar och vid 12.00 kommer det förmodligen vara propp fullt och så 1-2 timmar innan går jag till Anfield och kollar lite och så går jag in, köper eller får matchprogram och sätter mig och fotar lite och väntar. Så när alla sjunger sjunger jag med och blir överlycklig av stämningen, närTorres kommer in på planen fotar jag och så svimmar jag av( skämt) så sitter jag där och njuter av matchen och är jätte glad och efter matchen shoppar jag lite saker innan vi äter middag. Det är min planering!


Maten på resturangen vad som vanligt god och vi njöt allihopa tro jag. Vi kom hem för ett tag sedan och nu ska jag titta på film och dricka te och jag har inte druckit läsk på över 1 vecka, så jag förtjänar en belöning.
Nu ska jag njuta av mitt goda vanilj te.





GLAD

Jag är glad. Nu är en Liverpool match nästan bokad, 29 november mellan Liverpool och West ham, min lycka är obeskrivlig och ingen kan ta ifrån mig min lycka. Jag ska få se Torres, få höra stämningen, vara tillsammans med alla jag hör ihop med( Liverpool fansen), jag ska få göra allt jag någonsin drömt om!

Idag var det då kalas för Alva men jag berättar mer senare för nu är jag hemma hos mamma och vi ska ut och äta indiskt.



Hos pappa

Dagen började inte bra, jag vaknade 50 minuter för sent och min buss gick när jag åt frukost. Det slutade med att mamma skjutsade mig efter att ha vänt hem 2 gånger.
Jag gick av i gullmarsplan och åkte till Kista centrum och köpte en sak till Alva. Så bar det av till Väsby centrum där jag hittade ett par puma shorts jag ville ha, jag har redan ett par gröna men nu köpte jag ett par blåa. Så köpte jag ett linne också och en klänning och lite småsaker till Alva. Därefter gick jag hem till pappa, åt glass, spelade fotboll, cyklade, kastade boll, och en massa saker med mina syskon och på kvällen åt vi popcorn och tittade på film men jag blev trött och nu skriver jag det här innan jag ska sova.

God natt.


Tråk

Jag har inte orkar kolla när jag måste åka imorgon och sedan har jag inte heller orkat fixa mina kläder eller packa, jag känner mig helt opepp på att göra det och så letar jag efter en snygg jacka jag kan få men nej jag hittar ingen. Inte en enda snygg! Det ska bli skönt att handla nya kläder imorgon även om det känns som att jag gjort det mycket på sistone men det är kul och jag får göra vad jag vill för det är mina pengar. Nu ska jag försöka fixa allt jag måste.

Jag är lite trött nu men fortfarande glad eller jag tror det. Ibland kan jag inte avgöra vad jag är, om jag är glad eller ledsen, arg eller bara allmänt irriterad. Det är svårt att vara mig men jag är nöjd endå.
Nu ska jag lyssna på musik och fixa allt.



Självklart måste jag fylla allt tomrum med en bild för annars blir sidan ful!


Bild på mig

Här kommer en bild på mig från idag, den är ju faktist fin. Jag blev snygg på den. Jag gillar bilden väldigt mycket och jag är nöjd.



Jag känner mig lite mer pigg nu och mår ganska bra men jag är hungrig men det blir inte mat på ett tag för vi ska göra egna hamburgare. Det är gott så jag kan vänta. Jag är glad nu också vet inte varför, jag bara är det. Det finns inget att oroa sig för nu för tillfället och det är skönt.
Idag måste jag fixa mina kläder också och packa när jag orkar men om jag känner mig rätt så blir det väldigt sent eftersom jag brukar skjuta upp saker.

Jag längtar tills imorgon. Jag åker härifrån runt 9 eller något liknande och åker in till stan och köper min systers present och så handlar jag något till mig själv. Jag kan köpa ganska mycket eftersom jag helt otroligt har 3000 kr igen och jag vet inte hur, lite läskigt hur jag kan ha så mycket pengar.
Jag känner mig bortskämd och det är jag ju men endå.
Jag har köpt 3 väskor på mindre än 2 dagar liksom och skor och klänningar och allt.
Imorgon blir det mer. Det är bara bra eftersom med tanke på att jag bytt stil nästan inte har några kläder eller så tycker jag dem är fula. Jag är nogrann.

Då är det väl dags att packa!


Handlat

Kom nyss hem från affären. Det är överdrivet varmt och jag ska gå och ta en dusch nu och så innan maten så jag är fin och ren. Jag gjorde mig i ordning idag så jag blev väldigt nöjd. Jag har också märkt att jag inte passar i kajal längre och det är bra att veta.

Imorgon får jag mina pengar av mamma och ska köpa en sak till Alva och efter det åker jag till pappa och fixar lite och bakar.

Nu ska jag gå och fixa mig och börja packa tills imorgon när jag ska till Upplands väsby.



Spel

Jag har blivit lite spelberoende och det är väl sådär men det finns inte så mycket att göra när man är sjuk. Jag tittar på tv också men jag ska försöka skejta och cykla lite idag men jag tror inte jag orkar det. Jag hatar att vara sjuk och så kan man inte träffa kompisar heller, det är synd men lite skönt på något sätt också.
Nu ska jag titta på tv och sedan kommer mamma hem med lunch eftersom hon är och handlar i affären nu.
Mitt huvud dunkar. Det gör mig galen och jag vill bara gråta, så ont gör det!



Illamående

Jag åt precis frukost, det blev flingor och mjölk och nu mår jag ännu sämre, jag har ju svårt att äta frukost ibland och idag är en av dem dagarna. Jag vaknade vid 7 första gången och sedan 1 timme efter av ett sms och så vaknade jag varje timme och vid 10.15 gick jag upp och la mig nere i soffan och kollade på tv och vilade.

Då började jag tänka på Torres och det slutade med att jag undrade hur jag skulle göra när han dog, men jag ville inte tänka så mycket på det men jag tänkte endå lite på det. Det kommer vara hemskt och jag hoppas den dagen är långt borta.

Jag tänkte kolla på film men jag orkade inte och nu har jag kollat om min mobil kommit och den har den såklart inte gjort! Jag börjar bli riktigt irriterad, vem skulle inte bli det liksom. Då är det bara hoppas att den kommer nästa vecka annars vet jag inte vad jag gör.

Nu ska jag ta och vila lite så jag kanske mår lite bättre om ett tag.



Den här personen får inte dö på länge!

Så söt



Usch vad jag längtar tills Premier league börjar, det är över en månad kvar, jag har ingen aning om hur jag ska klara mig. Jag måste verkligen köpa eller få en Fernando Torres tröja, jag skulle vara överlycklig då. Jag tror jag ska åka till London i höst om jag har tur och då ska jag be att få en tröja om jag inte köper den själv. Så jag är glad då och att få se favoriten Torres spela igen kommer göra mig överlycklig.
Det som är synd är att vi inte har Canal plus hos mamma och att jag inte har en bra tv! Jag kan ju alltid önska mig det.
Jag önskar mig ganska dyra saker, jag vet.



Mår illa

Jag är yr i huvudet, har migrän, ont i ljumsken, kallsvettas eller vad det heter, är svimfärdig då och då, får kväljningar då och då, har lite svårt att andas och så gör det ont, gör ont att gå och har svårt att stå utan att må illa. Det kan vara så att jag har vätskebrist för jag har inte druckit mycket men nu den sista tiden har jag druckit 2 stora glas vatten.

Jag är sjuk och nu måste jag nog vila.

Så jag blir frisk för imorgon ska jag åka till väsby och till pappa. Det ska bli kul och på söndag firar vi Alva som blir 5 år, ska bli kul.

Mobil

Jag blir galen min mobil har fotfarande inte kommit fram till dem som tar hand om mobiler och det betyder att jag om jag har tur inte får den förräns nästa vecka. Jag hoppas verkligen att den funkar men jag orkar inte messa med folk endå för alla som messade mycket med mig finns inte kvar utom typ några.

Jag saknar er.
 
Jag saknar den jag var också för jag har blivit en dryg idiot nu som beter sig som en snobb vilket stämmer men endå. Jag har förändrats till både det bättre och sämre.




Sjuk

Dagen var som igår. Var sjuk hela morgonen i migrän och mer ont i ljumsken, fick frukost på sängen igen och titta på tv innan jag somnade. Så vaknade ja av att mamma halv skrek att jag skulle gå upp för klockan var 12.20 så jag tvingade mig att gå upp och svimmde nästan, så dåligt mådde jag. Så åt jag lunch och titta lite på tv innan vi åkte till skansen, planerna för idag blev ändrade igen.
Så åkte vi bergbanan och den stannade och jag fick panik, men till slut kom vi upp, levande!
Så gick vi runt och jag och stenar är inte bästa vänner. Jag snubblade och slog mig me jag glömde det ganska snabbt. Vi åt lite mat och sprang runt så åkte vi hem och jag sov hela vägen och nu ska jag sova och ta lite macka.





.

Lite läskigt

Jag vet inte vad jag ska säga. Kvällen har varit bra och jag har snackat med betydelsefulla personer och jag är lite chockad. Det är bra men jag blev väldigt förvånad. Jag är glad nu och har fixat mitt rum. Det är fint nu och välorganiserat. Imorgon åker jag in till stan för att träffa Ines och bara gå runt och snacka. Jag känner ilska mot mamma, jag orkar inte med henne. Jag måste slippa det här, för när det börjar bli bra så händer något och allt blir dåligt igen. Jag måste ta paus från henne, ett långt tag känner jag!
Snart ska jag kolla vad jag ska ha för kläder imorgon och så ska jag fixa lite saker och kolla upp när jag måste åka för att hinna in.
Jag kan verka dryg men du dissar mig och det stör mig inte. Jag tror inte du tar sälvmord, det du inte tillräckligt stark för. Du kommer inte göra det!






Jag är glad och mår bra.
Puss



Städat klart

Nu har jag städat klart mitt rum. Jag ska bara fixa en låda så jag kan lägga in mössor och sånt där. Sedan måste jag också sortera mina kläder men efter det är jag klar och ska ta ut mina sopor och hämta en förlängningssladd. Min nya plånbok är jätte fin och det finns en bild längre ner. Jag älskar den och den är rymlig och har perfekt storlek. Imorgon ska jag kolla om mamma ville gå på bio för annars ska jag träffa en kompis och shoppa lite och bara ta det lugnt. Ska snart gå ner och kolla med mamma.
Jag känner mig lite trött.
Jag har ätit mammas jätte goda köttbullar och jag är mätt men ikväll ska jag fika lite.
Jag har cyklat på träningscykeln 30 minuter idag men den är jätte oskön och jag vill inte ligga på den för det är inte skönt och så får man ont i ryggen.
Nu ska jag fixa det sista.






Vad ska man säga

Nu har vi kommit hem. Vi har köpt en jätte fin grön Toyota som jag gillar för den har mycket utrymme. Vi fikade och lekte lite vid en wannabe hinderbana men det var roligt men jag fick ett sår av repen och min Spanien tröja blev lite förstörd. Jag mår bra nu, inget spår av min huvudvärk och jag är glad nu tror jag. Mamma ska ge mig pengar eftersom min brorsa fick åka till Gotland så nu är jag ännu mer glad. Nu ska jag shoppa kläder, någon dag i veckan om jag orkar vill säga. Snart ska jag kolla om min mobil har kommit till service stället och annars är det bara att vänta.

Mamma ska laga sina egna köttbullar och jag älskar dem, dem är verkligen godast och jag fick henne att göra potatismos istället för potatis så jag är ännu mer glad. Nu ska jag väl ta och städa så jag får det gjort och fixa om i min garderob, som är helt full nu av kläder. Jag har sjukt mycket kläder plus att jag har 3 påsar med kläder till. Jag hade ingen aning om att jag hade så mycket kläder. Det kliar på halsen och jag antar att jag fått en mygg bett och det är fett irriterande tycker jag.

Ni får en till bild på Torres bara för att han är bäst!





Han ser glad och drogad ut på samma gång. Kolla på Casillas bakom honom också. Helt sjukt roligt. Jag gillar bilden.



Fixad

Nu har jag duschat och klätt på mig för vi ska åka och fixa snart i centrum bara för att vi har köpt en ny bil, en Toyota tror jag. Det var min plåbok som och bild på den kommer senare. Mamma tyckte den var jätte fin och det var ju bra. Jag ville gå på bio idag men vi kanske tar det imorgon och då kan jag passa på att köpa lite nya kläder och sånt. Vi åker förmodligen till Kista centrum. Jag måste fixa håret nu men det är lite blött och då brukar jag inte borsta det. Jag tror jag mår bättre nu, jag behövde väl bli sjuk för att sedan bli glad. Migränen är borta och jag är glad. Jag älskar mig själv och jag är snygg men mitt hår är lite konstigt men endå fint.
Jag älskar fotboll. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum.
Hej då.





Stolt

Fifas världsrankning, juli 2008. Tidigare placering inom parentes.


1) Spanien (4).
2) Italien (3).
3) Tyskland (5).
4) Brasilien (2).
5) Holland (10).
6) Argentina (1).
7) Kroatien (15).
8) Tjeckien (6).
9) Portugal (11).
10) Frankrike (7).
26) Sverige (30).


Spanien är bäst, helt klart. De har ju många världsspelare speciellt Fernando Torres!





Sjuk

Vaknade upp med världens migrän och nu vaknade jag för typ 30 minuter sedan och åt lunch. Jag åt frukost imorse och tittade på tv innan jag somnade om helt ovetande om att jag mådde så dåligt. Mamma väckte mig någon gång och nu har jag fått min väska eller plånbok så jag är jätte glad men känner mig svag och orkar knappt lyfta ett glas. Jag mår lite bättre nu men ska försöka somna om.




Fejk

Jag är glad, snygg, bra. Jag mår bra. Det är fejk för tillfället eller att jag mår bra. Jag vet inte hur jag mår. Det skiftar, bra, ledsen, arg. Det känns som att jag bara är fejk, finns det något med mig som inte är fejk. Inte vet jag men jag låtsas må bra för jag är så duktig på det, vem vet hur länge det kommer vara så. Allting som jag glömt har kommit tillbaks, all skit har kommit tillbaks. Jag ville det inte. Jag är glad. Jag till och med ler, för jag blir glad av alla Fernando torres bilder i mitt rum. Jag är en stor idiot, men jag är endå bra när jag inte mår dåligt. Mitt huvud känns tomt, finns inga känslor. Känner mig så himla sviken som jag aldrig gjort förrut. Tomheten kommer bakom mig och äter upp mig inifrån.Tomma ord är det enda alla kommer med. Säg något ni menar!

Jag heter Celina, jag är 16 år och har stora problem. Jag är deprimerad ofta, har svårt att äta och sova, min kropp vill inte funka, jag gråter minst en gång varje dag, jag har gjort illa mig själv och gör det fortfarande men inte på samma sätt, jag är paranoid, jag är en lögnare, jag har inget som helst självförtoende, jag är misstänksam mot allt och alla, jag har kropps komplex, jag är störd. Någon borde spärra in mig och aldrig släppa ut mig igen!
Det här är lite av sanningen om mig.

Jag är ful, tjock, dryg, töntig, lögnare, ego, dum, bitchig, LÅT MIG VA!
Vill inte ha er hjälp, vill inte ha kompisar. Jag är jobbig, ni förtjänar något bättre än mig.
En allmänt fail person.

Jag är en djävul i männsklig skepnad




Jag gråter blod nu för tiden. Min tårvätska tog slut för flera månader sedan.




Rädd för allting

Jag är rädd för en massa saker. Spindlar, bråk, höjder, vapen, krig, något som skulle anses som rasistiskt så jag skriver inte det, sprutor, fåglar, att dö och rädd för dig.
Du kan inte göra som du gör. Jag kommer åka och se om du är så modig som du säger, vågar du verkligen står för det du säger? Jag tror inte det för man beter sig inte så mot någon annan, hur arg man än är. Synd bara att du är så omogen.
Jag är så trött på alla jävla bråk, kan inte det bara sluta. Jag HATAR bråk, jag mår dåligt.
Ni vill mig bara illa, men jag släpper inte taget om er. Varför, jo för att ni funnits för mig så länge, det tar tid attbearbeta allting. Jag är rädd för dig.
Jag tänker sluta med allting jag gör och jag har förändrats, du får tro vad du vill för det är jag som vet mer än dig, men sjunk så lågt och tro mig inte men jag har många kompisar som försvarar mig så akta dig för att bråka med mig.
Det är synd om alla som bråkar med mig för jag har mer kontakter än vad ni har.
Ta det som ett hot jag bryr mig inte men jag nämner inte namn som er.
Ni är töntiga och har sjunkit så lågt man kan.

Jag älskar mina kompisar, dem som är äkta, alla andra struntar jag i.
Det är så att jag är lite trött på allt som hänt de senaste veckorna och därför verkar jag dryg och arg men det är inte riktad till er. Snälla, förstå min situation, den är jobbig och håller på döda mig.
Låt mig ta hand om det här i egen takt med hjälp av er.
Ni betyder mycket ska ni veta.


Nu ska jag titta på tv och städa, för jag skjuter upp det hela tiden. Idag har inte varit en bradag, den har sugit.
Jag tror morgondagen kommer vara likadan. Jag hatar mitt liv speciellt sådana här dagar. Jag har fallit ner till bottnen igen och måste jobba mig upp igen. Om du inte hade bråkat med mig hade jag mått bra men du vill inte se mig glad. Mitt självförtoende är borta igen. Fan, mitt liv suger, jag suger. 
Nej, jag får inte säga så. Jag är bäst. Jag är snyggast. Jag är snäll.
Jag är värd mer än det här.
Jag har de bästa vännerna. Jag har nästan allting.




Kolla in klippet

http://mediacenter.gazzetta.it/MediaCenter/action/player?uuid=d585695e-46da-11dd-863e-00144f02aabc&iduser=&navName=1atletico


Det är Fernando Torres och hans Atlético madrids som spöar Milan.
Han var 12 år då.



Jag vill ha

Nu har jag kollat på Liverpools hemsida och jag har hittat lite saker jag gillar. Först och främst vill jag bli medlem i Liverpool officiella klubb men jag vet inte om det någonsin kommer hända och sedan vill jag ha den nya match tröjan med Torres tryck. Det är vad jag gillar och autograf men då vet jag inte hur man gör.
Jag gillar inte Liverpool, jag älskar dem!





Jag vill också hitta en Fernando Torres fan club men det är inte så lätt som det låter men jag har åtminstånde hittat hans officiella hemsida där han själv skriver. Det är ju coolt.
Annars har jag inte hittat så mycket spännande än så länge.




Ingen speciell

När jag snackar om personer menar jag alla, det är inte bara en person utan flera. Jag är trött på alla som bara tror saker. Snart ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt, jag orkar inget annat. Tv hela dagen är mysigt. Ikväll ska jag säkert kolla på film som blivit min nya hobby kan man lugnt säga.
Mina ögon är väldigt torra, det låter sjukt men all vätska har jag gråtit ur, i cirka 2 timmar. Nu ska jag vila och ta min medcin.





Rolig






Jag pallar inte mer. Jag tänker dö.
Ingen finns för mig.Jag bryr mig inte längre.
Jag hatar er. Ni betyder inget längre.
Allt förvärras hela tiden. Nu vill jag inte mer.
Jag är trött på allting. Allt tjafs. Jag förtjänar att dö.
Då skulle jag må bra. Jag kommer dö.
Långsamt. Men jag kommer dö.





Gäster

Jag kan inte skriva så mycket men min moster och hennes familj är här så vi är ute nu och min lillasyster badar.


Jag är jätte irriterad på en person som vill skylla allting på mig. Hon säger att jag är störd, men hon är ju också den ENDA som tycker så, alla andra älskar mig men jag kan endå inte låta bli om att mot argumentera, jag ska få den personen att känna sig ägd. Vi kan inte längre vara kompisar för att hon snackar skit om mig men vägrar att säga det till mig utan ljuger ännu mer för mig.



Älskar er

Jag älskar er Agrin och Medya, ni är verkligen riktiga vänner <3

Tack för att ni gjorde min dag värd, jag älskar er mest!




Medya <333



Agrin <333



Jag och Agrin ( allmänt fail bild på mig )


Vet att vi inte träffats många gånger, bara 3 faktist men jag har fått mycket bättre kontakt med er än med många andra och ni vet väldigt mycket om mig och ni förstår verkligen, puss på er.
Ni är speciella för mig, glöm aldrig det!
Hoppas vi träffas många
gånger under den
här sommaren
kompisar.
Puss

Off topic

Men jag kan tillägga att jag hatar mig själv, jag är så himla dum och otroligt osmart!
Jag hatar att vara mig. Du var ju speciell älskling men nu är du borta. Varför ska jag förstöra allting, jag orkar inte mer, du vet så mycket om mig och du har hjält mig genom mina svåra tider och nu är du borta.
Förlåt, jag vill inte leva utan dig, jag kan inte. Du fick mig att må bra.
Jag vill gå tillbaks i tiden och ändra allting. Jag vill att det ska vara som förrut.
Jag älskar dig, vet du det?
Jag menar det, du betyder otroligt mycket.
Jag vill att du ska finnas här för mig igen.
Jag är dum, elak, dryg, osmart, jag förtjänar att dö för det jag gjort. Det tycker väl du antagligen också, förlåt.
Jag vill dö men skulle inte få göra det, tyvär.
Jag är ledsen för det gånger jag sårat dig, förlåt, jag menar det, det kommer från mitt hjärta.
Du är underbar det är inte bara något jag känner.
Snälla låt mig inte få lida mer.
Jag får tårar i ögonen varje gång jag tänker på dig och våra minnen, fan hur kunde jag vara så dum.
Jag sabbade det igen, jag vill bara försvinna.
Förlåt men jag vet inte om jag orkar mer.
Jag är ledsen.
Jag vill inget längre.
Har ingen livslust.
Tiden börjar ta slut.
Kom tillbaks eller så dör jag.
Ditt val.


Jag får inte må bra, jag gör det när jag är med kompisar men sedan försvinner allting, när man sitter på tågen och alla blänger på en och tror man är sjuk bara för att man råkar sticka ut lite från mängden.
Det suger att Sverige inte är som Spanien, där är alla så himla vänliga. Jag flyttar dit om mindre än 2 år.

Jag låtsas vara glad för ingen märker endå om man fejkar. Vilken bra skådis man är då. Tyvär.




RSS 2.0