Gjort mig i ording

Nu har jag sminkat mig, fixat mit hår och klätt på mig det har tagit 1 timme och 30 minuter. Nu måste jag typ gå för att hinna till skolan sedan ska jag på konsert, äntligen.

Coolaste ju



Alice nine <3

ledigt

Idag fick jag komp ledigt från medieproduktionen och åkte in till t-centalen och där träffade jag en kompis, Linn och vi gick runt och gick in på kulturhuset och hade det roligast hehe. Efter ett tag kom Sandra och vi gick till åhlens,hemköp och så och efter ett tag åkte Linn hem. Jag gick till Rio och köpte en tjock tröja och sedan hårspray på åhlens och så gick vi till donken och åt mat. Åkte typ hem sedan...
Kortfattat om dagen efter skolan.

Roligt

Hihi det är i alla fall roligt på webbdesingen.
Men många behöver hjälp men inte jag för jag kan redan det här.
Så jag har ignet att göra medans läraren hjälper alla andra så sitter jag här och skriver lite och så får vi hoppas att han börjar snart.
NU börjar han!

Kortfattat

Väldigt kortfattat, just nu har jag webbdesign och vi ska fortsätta nu så jag skriver sen!

Bring me the Horizon



Älska!

Silverstein



Lägger upp lite musik videor

Världsbra band



Älskar Aiden och den här låten!

Hur orkar endel?

Jag vill inte gå in på ämnet men hur orkar endel bara leka med folk?
De verkar inte bry sig om vad de säger till personer och kan säga exakt samma sak till 2 personer och det är inte snällt!
Jag vet inte om jag ska lita på personen eller inte, det blir ju såklart svårt att bestämma sig.
Men jag ska låta det gå ett tag och se om någonting förrändras för man vill inte göra förhastade handlingar och så visar det sig att det inte alls var så.
Hoppas verkligen att det inte är som jag tror för då kommer det kännas väldigt annorlunda.
Orkar inte säga mycket mer...



Musiken

Nu har jag gjort lite på min webbsida men ska göra lite mer senare.
Lyssnar på musik, aiden och silverstein.
Jag är anningen hungrig men bryr mig inte om det.
Ska antagligen gå ner snart och borsta mina tänder så att jag har det gjort.
Imorgon ska jag ta med min kamera till stan för jag ska dit efter skolan och så...
Nu ska jag ner och fixa mig.
Efter det ska jag stänga av min dator och sova... *host*
men ja...


Skoldagen

Vi började 12.15 med matematik och vi fick arbeta själva idag och de gick mycket bättre än vanligt. Efter det hade vi engelska. Vi fick först göra en övning där 2 personer var poliser och 2 var misstänkta och jag var polis.Det var roligt och gick ut på att vi skulle förhöra de misstänkta en efter en och sedan avgöra om de var skyldiga eller inte.
Sedan var det dags att agumenera för att få vara kvar på en luftballong och jag klarade mig ch slapp dö. Hihi och sedan var det dags för medieproduktionen och där satt jag och gjorde webbdesignen och jag har kommit väldigt långt nu måste jag säga.

Åkte hem, fick nudlar,grönsaker och lite kött till middag och fixade sedan så jag kunde lägga in mina bilder från den nya kameran på datan och sedan gick jag in på bdb,pea och lyssnade på musik.

Nu tittar jag lite på simsons.

Skola och inget att göra

Som vanligt sitter jag här på medieproduktionen och har absolut de nada att göra så jag sitter här och skriver lite.
Slutar först om typ 2 timmar och 5 minuter så jag har väldigt mycket tid att döda.
Finns ingenting roligt att göra utom att vara inne på bdb.
Idag har jag varit i sollentuna på sollentuna sjukhus och efter det köpte jag en ny digital kamera, väldigt fin men nu har jag bara typ 600 kr kvar, så jag är lite ledsen för att jag har så lite pengar.
Efter det fick jag en bulle och så gick jag mot stationen och missade precis tåget så jag satte mig ned och tittade på min nya kamera och prövade den.
Den är bra 8,1 px och den är svart, det enda problemet är att jag inte har en kamera väska så jag ska fråga om jag får låna mammas så länge.
Kom till rådmansgatan, träffade Cicci och vi gick för att äta på Falafelkungen, var ett tag sedan.
Efter att vi ätit gick vi till skolan och vad vi gjorde där berättar jag senare.

Hemsida

Jag har precis börjat att göra en ny hemsida, vi håller på med det på webbdesignen så jag övar hemma så att jag redan kan det och för att bli bättre. Men det går riktigt bra men finns kvar saker att fixa men jag tar en sak i taget så löser det sig nog.
Jag kommer ihåg det jag lärt mig och det är inte så ofta som det händer, men idag har jag varit på bra humör så det kan ju vara en orsak till att jag lyssnar i skolan.
Allting känns bra  förrutom att vara hemma, så himla tråkigt och jobbigt.
Nu ska jag fortsätta med min hemsida.

Över glad eller något i den stilen

Kom hem strax innan 18.30 och åt mat, kötbullar,quorn(hur de nu stavas) och potatismos, världens godaste mat.
Efter det duschade jag och nu lyssnar jag på An café och är inne på pea och bdb.
Jag har också fixat det mesta men har en sak kvar att fixa innan jag är riktigt nöjd.
Men jag känner på mig att alkommer lösa sig och att den här veckan kommer bli bra.
Nu ska jag försöka på mig att göra en hemsida som vi gör på webbdesignen men nu kommerde att vara en annan kategori, hoppas den blir fin.

If my lungs still let me breath

Så nu sitter jag på den sista lektionen för denna dag, medieproduktion och vi har absolut ingenting att göra, känns så himla onödigt att sitta här och inte göra någonting. Jag lyssnar på musik, silverstein,aiden och bring me the horizon och kollar lite på videos.
Känner mig anningen hungrig, åt en smörgås,bulle och en dricka till lunch och det är inte mycket för jag är inte lätt att bli mättad. Är typ hungrig hela tiden.
55 minuter kvar innan jag slutar, längtar tills jag kommer hem och kan lägga mig på sängen och bara sova eller vila.
Men den här dagen har känts väldigt bra och webbdesignen var rolig och äntligen är jag duktig på det och nu ska jag göra lite eftersom jag inte har något att göra.

Gladare

Nu känns det mesta bra.
Har fått 2 mail från 2 personer som betyder väldigt mycket för mig och utan dem skulle jag inte klara mig. Känner mig så himla glad nu och längtar tills jag kommer hem och kan svara på dem, för just nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja.
Ska ha webbdesign och jag måste göra om allting från början men så är det ju ibland.


Bild på mig

image121

Kände bara för att visa en bild på mig från igår när jag väntade på att tåget skulle komma.

Hur kunde jag?

Jag har ljugit för mig själv och försökt intalat mig alla jag inte gillar Tokio hotel. Men nu vet jag att det inte går! De är ju bra och gör bra musik och jag måste lyssna på dem för annars känns det tomt.
Men jag erkänner att jag tröttnade på dem men gillar dem fortfarande och nu är jag säker på det.
Jag vill väl säga att jag gillar Tokio hotel.
Längtar tills konserten i april, den kommer bli fantastisk.

Aningen bättre nu

Det känns lite bättre nu en jag är väldigt trött. Men jag längtar till skolan för då finns det saker att göra som jag också gör. Måste snart städa mitt rum lite och fixa allting tills imorgon.
Jag har dessutom sovmorgon till 07.00 imorgon så det känns lite bättre och så har vi lugna lektioner på morgonen och de lite mer krävande på eftermiddagen.
Men vi har mental träning imorgon istället för idrott, så då slippe jag åka till bromma, känns bra.

Fotboll idag

För första gången på några veckor kollade jag på fotboll, som jag längtat efter det. Det var FA-cupen, Sheffield united-Manchester city och jag tittade typ ett tag.
Ikväll är det väl La liga också, mitt favoritlag är ju Atlético madrid men jag vet inte om de spelar ikväll.
Nej det gör de tydligen inte men det är 2 andra väldigt bra matcher. Athletic bilbao-Barcelona och Real madrid-Villareal.
Men nästa helg måste jag bara se mitt Liverpool spela!

Hatar allt

Jag hatar mamma, pappa släkten och allt, bara för att dem finns kan jag inte åka in till stan. Jag hatar mig själv, varför var jag tvungen att födas, vill inte finnas. Hatar alla, verkligen alla som jag är släkt med och så.
Men för en gångs skull hatar jag inte skolan utan skolan är bra och jag gillar den och alla i min klass.
De flesta av mina kompisar är också älskade av mig men endel orkar jag inte med som 2 i min klass, varför låtsas dem bara och är så himla bitchiga, hatar verkligen dem även om jag tvingas va med dem för att dem lurar mig och försöker vara snälla men från och med nu ska jag strunta i dem och göra som jag vill och vara med vem jag vill! Ingen bestämmer över hur jag ska vara eller vad jag ska göra, det gör jag och endast jag!
Kan inte alla sluta bry sig om mig, speciellt släkten och ni 2 i klassen, skulle vara bättre om jag bara slapp er!

Sen kommer jag inte kunna va i stan på 2 helger men kan vara där på vardagarna och det suger!

Alla måste verkligen fylla år nu, men jag tänker skita i allt och inte köpa ett dugg för det är mina pengar och jag gör vad vill med dem, jag får aldrig fina saker så varför ska ni då få det...
Men jag ska försöka va inne även om dem blir sura, jag bryr mig inte mer, ge mig straff, det hjälper inte, ni kan göra vad som helst för inget ändrar mig.
Hatar mig,mig och mig!
Jag borde inte finnas och önskar att mitt liv hade varit lätt att leva istället för att leva världens sämsta liv på ett sätt men bra på ett annat.


Vaken

Jag vaknade för snart 1 timme sedan och har hunnit äta frukost och borsta tänderna och sitter vid datorn och lyssnar på musik.
Ingen är hemma för alla är på min lillebrorsas fotbollsträning och den började 09.45 så de kommer väl hem till 11.00 eller så.
Jag orkar inte sminka mig och inte fixa mitt hår men jag ska ringa mamma och kolla upp en sak och se om hon kan hjälpa mig men nu ska jag gå och duscha.

Älska fotboll

image120

Fan, kom nyss på att jag inte sett Liverpool spela på ett tag, måste göra det nästa gång dem spelar, jag klarar mig inte utan fotboll.

Känns töntigt

Nu sitter jag upp i min säng och gråter, fället tår efter tår och jag har ingen anning om varför. Jag är inte trött utan bara helt förvirrad allt som förut var bra är inte längre bra och jag vet inte varför det är så.
Måste gråta tyst för att inte riskera att väcka någon för då skulle de fråga varfr jag var ledsen och då skulle jag inte ha ett svar men jag vet att när jag kommer till skolan måste jag boka en tid hos kuratorn för jag måste prata med någon men jag har svårt att lita på folk, kan inte ens prata med mina föräldrar, kan verkligen inte säg något alls till dem och även om jag skulle vilja så går det inte.
Men det va länge sedan jag grät så det var väl bra för att när man gråtit känns allting mycket bättre sedan fast jag personligen kommer att tro att allting blir värre och fö varje dag som går så blir min kompis i skolan mer kall mot mig och börjar ignorera mig och en annan jag hade struntar helt i mig, vad är det med folket?
Jag tycker att klassen är bra utom de här 2 som jag förut kunde kalla mina vänner men som nu är som helt okända personer.
Hemma är typ alla alltid sura på mig och ska skylla på just mig och det blir inte bättre av att det är så varje dag, ltid får man höra hur sur man är fast man inte är det, och att dem älskar mig fast de är sura är skitsnack och jag kan bara inte älska dem, det var länge sedan jag kunde det. Nu ska jag skita i de som jag förut älskade som en familj men nu hatar och jag bara längtar till jag slipper dem. Min mamma är värst ser bara fel på alla andra men inte på sig själv, det stör mig och jag avskyr att vara med henne. Varje sekund jag slipper henne är jag lycklig. Jag låter väldigt elak men så är det när det kommer till mitt sugande liv.
Hatar verkligen mitt så kallade liv!

Snart orkar jag inte mer

Allt blir tyngre och tyngre men i skolan blir det bättre och bättre. Hemma är det lika jobbigt men jag är inte lika deppig längre och mår på så sätt mycket bättre.
Men endel saker tynger ner mig och snart orkar jag inte mer, alltså varför ska det vara så svårt att leva, hela tiden få ta emot en massa skit även om man inte har gjort något.
Det finns ett fåtal personer som verkligen bryr sig om mig men även om de finns där så kommer jag snart inte orka mer och för varje dag blir allting sämre.
Jag lovar att det finns inget som hjälper utom en sak.
Har bara lust att försvinna bort från allt elände och aldrig behöva bry mig mer eller göra något. 
Snart kommer jag ha nått en gräns när jag inte klarar mer, jag vet inte när och jag vet inte vad som kommer att hända men jag vet att det kommer att hända, den saken är säker.
Det borde inte vara så här svårt att leva speciellt inte när man är ung men tydligen måste det vara så och det stör mig.


Uttråkad till tusen

Nu sitter jag här och är varm och kall på samma gång och har en sprängande huvudvärk men jag tar aldrig tabletter för jag gillar det dels inte och jag tycker det är bättre att det får gå över av sig själv.
Lyssnar på lite musik, för tillfället aiden.
Orkar varken tvätta bort mitt smink eller skölja ur alla hårspray men det får jag fixa imorgon, jag ska duscha på morgonen.
Har inte heller ätit mat men det gör inget och ingen bryr sig om mig här hos pappa för det finns fullt upp med alla andra så jag är alltid på rummet och gör för det mesta ingenting.
Känns lite tomt men vad ska man göra egentligen?!
Jag vågar inte säga till så jag låter det bara vara.
Känner mig väldigt bortglömd och osynlig, den enda gången vi pratar är när man komme hem, går upp på morgonen, kanske utbyter några ord vid matbordet om man har tur och när man ska sova eller gå ut.
Hatar att vara hos pappa men det finns också bra saker, skön säng, världens godaste mat, ligger nära stan typ.

Teamet

Åkte in till stan idag. Träffade en kompis vid 11 och vi åkte in till plattan och så köpte hon en foundation på kicks. Efter ett tag kom lite fler och vi gick runt lite.
Sedan var det så att vi gick från plattan till kultan och till donken och sedan träffade jag josse, jätte rolig tjej. 
Vi sprang typ hela tiden och gjorde en massa saker och så skulle vi hem och följde med några till fruängen, sedan skull vi åka hem men tåget var inställt mellan häggvik-upplans väsby så vi skulle få ta ersättnings buss men så åkte tåget vidare men i snigelfart så jag var hemma typ 20.00 eller något liknande. 
Vi skapde ett mat team och ett flygande team, berättar mera imorgon.

Stan!

Nu ska jag åka in till stan för att träffa en massa kompisar...
Men jag skriver nog mer ikväll när jag kommit hem.


Rolig dag

Idag har varit det varit roligt och jag har varit väldigt glad och positiv. Kom nyss hem och som vanligt sprang jag från väsby station till pappa och det känns skönt förrutom när man kommer in och håller på att dö av värme.


Slog nyss på datan och ska sitta här ett tag. Jag måte upp 8 imorgon för att hinna ta 10.13 tåget mot centralen för 11 ska jag träffa når kompisar.


Känner mig hungrig men idag har jag ätit mer än jag brukar.


Ska kolla vilka kläder jag ska ha på mig imorgon och så ska jag packa min väska så allt är fixat så det bara är att gå upp, äta, klä på sig, borsta tänderna, sminka mi, fixa mitt hår och sedan springa till stationen.


Jag ska typ sova 23 eller 24 för att orka gå upp imorgon. Så kanske jag ska titta lite på tv, var typ år och dar sen jag tittade på tv.

Webbdesign

Har snart haft lektion i 50 minuter och det går bra förrutom att jag inte kan få min bild att funka men jag ska fråga om hjälp med det på rasten och får hoppas att det funkar. Det är ganska roligt men jag ska försöka lära mig mer eftersom min låtsaspappa jobbar med sådant och han kan säkert lära mig så kanske jag kommer ihåg det, skulle vara roligt och jag för en gångs skulle kunde göra något bra. Eller jag gör saker bra och är bra på många saker men ännu bättre än vad jag brukar.
Snart ska vi få rast och vi slutar 10.

Skolan idag

Jag gick då upp som vanligt och åt frukost, va inne på datorn 10 minuter och sprang till bussen där jag somnade som vanligt. Jag höll på missa att gå av idag igen men jag vaknade upp precis när den var framme vid östra så jag hade tur kan man säga.
Jag gick till skolan, för jag orkade inte åka tunnelbana så jag gick i ösregnet.
Kom fram till skolan helt osminkad och håret var inte fixat men jag hade en luva på mig och genomled dagen så, kändes skönt att slippa smink.

Vi skulle haft engelska men istället pratade vi om någon enkät vi hade gjort och lite sådant.
Efter det hade vi matte och då kröp tröttheten fram och jag somnade nästan och det typ rann tårar för att jag var så trött, jätte jobbigt.
Men jag klarade av matten och så var det bara samhällskunskapen kvar.
Det var roligt, vi fick anteckna lite, och göra nåt test och se vad vi kunde. Så fick vi sluta 30 minuter tidigare, det var skönt. Jag gick och köpte lunch och åkte hem resten vet ni ju.

Denna dag

image119

En bild på mig och Sandra. Jaja lite dålig bild men det var densom såg finast ut enligt mig.
Jag har verkligen ingen lust alls att packa mina saker som jag ska ha med till pappa men jag måste nog tyvär göra det snart eller så gör jag det senare ikväll för när jag ska göra något så orkar jag aldrig göra det utan gör det alltid försent. Men annars kan jag typ inte åka till pappa och det vill jag.


Fast jag har ännu ingen anning om vad jag ska ta med mig men typ lite kläder och min laptop och så men jg får inte ta med för mycket för jag måste bära med mig allt till stan på söndag när jag ska träffa Sandra och sedan ska hon också komma hem till mig.


Senare ikväll ska vi också få kladdkaka men jag vet inte om jag vill ha. Hon ska laga det snart eller baka den och så äter vi nog den efter middagen. Men jag kanske inte orkar äta men kan ju äta en liten bit åtminstånde.


Just nu sitter jag på sängen, har ena täcket virad runt mig för att det är så kallt och är inne på datan samtidigt som jag kollar på simpsons. Det var typ flera veckor sen jag kollade på tv.
Nu ska jag dra igen...

Duschat och städat

Nu har jag gjort min syssla som var att damma hela huset.
Efter det tog jag en dusch, det var skönt och värmande men nu när jag ligger här på sängen med bara handuken så håller jag på att frysa ihjäl och sedan har jag inte heller på mitt element så det är ännu mer kallt då. Jag ska gå och klä på mig och packa saker tills imorgon för jag har bestämt mig för att åka till pappa endå.

Hemma

Nu har jag kommit hem eller för ett tag sen men jag har inte fått min data att vilja funka förräns nu.
Åt en macka till lunch, åt den på vägen hem från skolan. Nu ska jag gå och göra min syssla och sedan duscha.

See ya later...

Blandad saker som hänt

Skola,sista lektionen var über tråki, höll på somna.
Men sen kom jag hem 20.30 och nuär jag lite nere men hoppas jag får svar på det jag vill veta imorn.

Här igen

Nu sitter jag i skolan och slutar om 5 minuter men jag skriver senare...
Ska fortsätta med det här vi håller på med, har webbdesign. Kan mycket men blir förvirrad.


Lite tråkigt

Har inget att skriva så istället laddar jag upp en bild.

image114


Hahaha...
Jag hittade en bild på min tårta och den var ju bara fö rolig, livar upp min stämning en anning.
Det var inte jag om bakade den men jag kan säga att den hade hela 5 våningar. Jag fick äran att riva choklad, mos banan och jordgubbar.

Mitt hår

Jag har räknat ut att mitt hår kommer att vara ganska långt i april och jag längtar dit men det är ett tag kvar men med tanke på att kah klippte mig i november så har det växt ganska mycket och ja kan styla det så att det blir fint men om det blir några centimeter längre så kommer jag vara ännu mer nöjd.
Det är svart nu och sedan när jag har längre hår ska jag färga luggen blå, väldigt mörkblått för det är snyggt.
Men jag får som sagt vänta någon månad men det kommer nog att gå ganska snabbt fram.

Färgat

Nu har jag också färgat mitt hår så att det är svart igen. Min kompis sa häromdagen att mitt hår var mörk brunt men jag sa bara nej då. Så skulle jag spraya mitt hår och fixa det idag i skolan och såg att det var mörk brunt, min naturliga hårfärg och jag blev irriterad för det var fult när man nu är van med svart. Så jag köpte en hårfärg och har nu färgat om det oh det blev jätte fint men mitt hår kan gärna bli lite längre också, längtar tills det är långt igen.

Mina kläder för idag

image111

En bild på det jag hade idag!




image112

Dagens sminkning, men jag fick sminka mig på typ 2 minuter.

Måste bara ladda upp en bild

Det känns väldigt tråkigt att bara ladda upp en massa text så nu ska jag ladda upp en bild från min mapp på mitt konto på skolan, hemma har jag ju en massa bilder men här har jag typ inga men ska se vad jag kan hitta.

image110

Det fick bli en bild på MCR och jag har på mig en MCR tröja för att matcha resten av mina kläder. Har svarta strumpbyxor typ, rödsvarta knästrumpor, rödsvart tjock tröja, rödsvart kjol, och en rödsvart MCR t-shirt och en mössa men jag har inte hunnit spraya mitt hår än men jag ska göra det innan engelskan börjar och sedan har jag mina rosa converse och snart ska jag köpa ett par nya för rosa passar inte till alla färger. 


Sitter i skolan

Nu sitter jag här på min
 första lektion för dagen,
det är medieproduktion och
jag orkar inte göra något alls.


                                                              Det började med att jag 
                                                              åt frukost och hade gott om tid så
                                                              jag gick in på min dator och var inne
                                                              på bdb och kollade min hotmail.
                                                              Sen så var det dags att gå men då
                                                              kom jag på att jag hade glömt mina
                                                              vantar så jag gick upp tyst, eftersom
                                                              alla sov utom jag och min låtsas pappa,
                                                              så fick jag leta ett tag innan jag äntligen
                                                              hittade dem.


                                                             Gick hemifrån och så kom bussen
                                                             när jag var 100 m därifrån men jag
                                                             trodde att det var den tidigare bussen
                                                             men oj så fel jag hade och nu fick jag 
                                                             panik. Såg att den andra bussen kom 
                                                             först 06.46 och ställde mig för att
                                                             vänta på att den.
 

                                                             Bussen kom, jag sminkade mig
                                                             lite fort med svart ögonskugga 
                                                             och somnade sedan helt utmattad.
                                                             Gick till tunnelbanan och när jag kom
                                                             fram till T-centralen tog jag slarvigt på 
                                                             mig dip liner och lite foundation och så
                                                             var jag klar för skolan.Vi började nyss 
                                                             med första lektionen, medieproduktion 
                                                             men att ta sig hit var jobbigare än vanligt.


Jag fick springa en bit för att
hinna i tid och jag kom 07.50
ungefär och så kom vår lärare
lite efteråt och nu sitter jag här.


                                                                Kollade nyss min mail efter ett mail
                                                                från ... 
                                                                men jag har märkt att jag får de flesta
                                                                mailen  runt 13 så jag får väl se om jag
                                                                fått något när  jag kommer hem.


 Efter skolan idag ska jag inte
 göra  något speciellt och 
 förmodligen inte imorgon heller 
 men på torsdag, säkert fredag, 
 lördag och på söndag ska jag till
 stan och träffa kompisar...


                                                        På lördag och söndag ska jag vara med
                                                        Sandra i stan, på lördagen ska vi göra det
                                                        vanliga och kolla på th träffen men inte
                                                        vara med! På söndag ska vi åka till stan 
                                                        för att hon ska sälja sin biljett och ge den 
                                                        till en tjej som vill ha den och sedan
                                                        ska vi  åka hem  till mig så ska hon få
                                                        en  massa affischer av mig (TH) för jag 
                                                        har överdrivet många plus att jag inte vill
                                                        ha kvar dem!
                                                         




Nu ska jag fortsätta                         
vara inne på bdb.
Men vi hörs antingen
efter att jag slutat
skolan eller om ett tag.

Sova nu

Nu är det dags att sova och hoppas att jag drömmer om något kul!

God natt...




Vad ska jag egentligen skriva om?

Har ingenting att göra, ska egentligen sova för länge sen eller ett tag sen för imorgon kommer jag att vara trött och somna under dagen och det resulterar i att jag bllir pigg på natten. Men nu sitter jag i alla fall här eller för att vara korrekt så ligger jag i min sköna säng(men ska snart få en ny) och har min laptop framför mig.


Jag har pratar med Sandra om på lördag då vi ska in till stan, vi kommer förmodligen besöka den nya butiken på Drottninggatan och så kommer vi väl antagligen vara på plattan, det är en TH träff men vi ska nog bara titta på vad de gör och så ska vi väl gå runt och prata som vi brukar.
Men hon skulle sova så hon loggade nyss ut så nu sitter jag här och har absolut ingenting att göra men efter att jag skrivit det här ska jag ta och stänga av datorn och sova.


Jag har haft otroligt ont i min mage hela dagen och jag vet inte varför, det beror inte på att jag är hungrig eller mätt utan på att jag typ mår illa så fort jag äter, jag kan seriöst inte äta mycket men mina kompisar får mig att äta i alla fall och bra är väl det.
Nu på kvällen så fick jag extra ont i magen och låg och vilade och ha också tänkt en massa på olika saker som berör mitt liv.


Jag är endast 16 år men det har hänt så mycket i mitt liv både bra,roliga,tråkiga,dåliga och konstiga saker men nu på senare tider har det hänt mest bra saker och en av de bästa är att jag träffade Sandra.


För tillfället är jag väldigt nöjd med mitt liv men jag måste fortfarande fortsätta kämpa på med skolan och det är knappt att jag orkar det för det känns som att ingen gillar mig för tillfället men kanske bara stänger i min egen värld för att jag inte orkar mer och är trött på det.


Får ta en dag  taget och se hur det funkar annars vet jag inte vad jag ska göra.

Mitt söto

image109

Det här är Sandra, verkligen rolig,bra,snäll och cool person
Är glad över att hon och jag blivit bra kompisar och vi har mycket saker gemensamt men jag längtar verkligen tills i april, det kommer att äga

                                                                                            Jag <3 Söto

Måndag

Gick upp och var över trött men gick ner för att äta frukost och såg att jag hade 15 minuter på mig att äta frukost, borsta tänderna och gå till bussen men jag lyckades göra det men hann varken sminka mig eller fixa mitt hår så jag fick ta på mig en mössa och gå ut i ösregnet.
Väl framma vid busshållsplatsen behövde jag bara vänta 2 minuter innan bussen kom och jag kunde sätta mig och sova men jag var så trött att jag nästan glömde bort att gå av vid östra men i sista sekunden gick jag av och sprang mot tunnelbanan.


Åkte till T-centralen och sminkade mig där och fixade sedan håret i skolan.
Vi hade medieproduktion, samhällskunksap, webbdesign och idrott.
Jag åt med Jenifer och Cicci på Lindqvist, tog en macka oh en dricka och en bulle men jag var mätt efter halva mackan men tvingade mig att äta upp allting för annars skullejag mått dåligt senare på dagen och det gör jag allför ofta.


Så  gick jag till bussen och åkte in till plattan för att träffa Sandra lite snabbt och vi gick ändå till Slussen och åkte sedan tillbaks, gick till donken och sedan till hemköp och ica, vi letade efter munkar men hittade bara vanliga tråkiga. Så var vi på H&M där jag köpte en dip liner och sedan sprang jag till min tunnelbana, hann inte ens säga hej då till Sandra ordentligt.


Så kom jag hem runt 18 och åt mat och gick in på min mail och blev jätte lycklig när jag såg det mailet jag väntat på. Inget kan förstöra min lycka, verkligen ingen!
Men nu ska jag fortsätta va inne på bdb...

Aztrid,Ulrika och Sophia

image108

Dessa 3 personer har jag varit med igår och idag och det var roligt. Vi skrämde upp varandra igår när vi skulle sova hahaha men vi somnade till slut i alla fall. Idag var vi med mycket folk så ibland var vi med olika personer men för det mesta var vi med varandra.
De är verkligen jätte roliga personer och man är alltid glad när man är med dem, om inte annat så blir man på bra humör.

Stan med en massa folk

Idag vaknade jag först av alla, Aztrid,Sophia och Ulrika sov ju över och sedan vaknade dem och vi klädde på oss, sminkade oss och åt mat innan vi gick mot bussen för att komma till stationen.
Vi åkte in mot stan och Aztrid satt och pratade i telefon typ hela vägen och Sophia lyssnade på sin mp3. Men så kom vi fram dit och var på plattan, kultan och donken men dagen var jätte rolig och vi träffade en massa folk men jag och Ulrika var tvugna att åka hem typ 16.50 för att hinna åka hem.
Jag sprang hem från bussen och kom hem 17.59 precis i sista stunden, vilken tur jag hade för annars hade jag fått stanförbud direkt kan jag lova er.
Men när jag kom hem gick jag in på datorn och åt mat på typ 5 min och har precis duschat och ska kolla vilka kläder jag ska ha imorgon. Jag har tidig vecka nu och måste gå upp 5 och då har man inte lust att väcka alla andra i huset.
Annars ska jag väl inte göra mycket, sitter och sms:ar med Sandra nu också.

Handlat

Jag vaknade jätte tidigt idag men somnade om som tur var. Åt frukost och åkte och handlade och så. Har städat mitt rum och sminkat mig men jag är inte riktigt klar än. Mina släktingar kommer först 14 och då måste jag klara av  det innan jag kan ta bussen till centrum och hämta Aztrid, Sophia oh Ulrika. Så får vi gå in till centrumet ett tag för bussen kommer först 17.20.

Men nu ska ja fortsätta med allt...


Stan...

Träffade Sandra idag i stan och vi gick runt där!

Skriver mer imorn

Tog fel på dag

Jag blev väckt halv 9 och trodde att det var lördag men undrade varför jag skulle gå upp så tidigt men sedan kom jag på nåt sätt på att det var fredag. Så jagick upp o klädde på mig, åt flingor och mjölk och ska sminka mig nu.
Känner mig trött men ändå inte men jag blir snart pigg i alla fall.

God natt

Nu ska jag dra och sova, fast jag ligger  redan i sängen men jag ska ta ner min dator.
Måste få lite sömn så jag är lika glad imorgon men det kommer jag vara i vilket fall som helst!

God natt

Mina skor

image107

Ni ser att jag har strukit över med svart penna på mina skor men det är bara bild på ena. Jag har hela tiden tänkt ta bort det men jag har antingen inte tid eller så glömmer jag bort det.
Men imorgon innan jag far till skolan ska jag se om jag kan få bort det.
Jag ska också få nya skor eller flera tror jag varav ett par som jag köper själv.
Jag är den i familjen som har flest skor typ 12 par men endel måste jag leta rätt på för dem har bara försvunnit sådär.
Har alltid älskat skor men jag använder oftast bara ett par och i det här fallt är det dem på bilden för dem är båd fina och sköna.
När jag köper skor ska jag köpa ett par converse till men vet ännu inte i vilken färg.
Nån som har förslag på en färg?

Är som sagt glad på alla sätt och därför är jag skrivglad och pratglad och villig att göra mycket jag annars inte orkar med.

Bättre och bättre

image106

Jag är på mycket bättre humör idag som sagt och var inne på datan ett tag innan ja blev rastlös. Då började jag fixa mina affischer för min mammahr typ tagit sönder endel. Jag började också städa mitt rum för att jag är så glad och så cyklade jag på träningscykeln som står i mitt rum. Så idag har jag gjort väldigt mycket nytta. Pratade också med en från klassen oc h imorgon ska jag hjälpa henne med en uppgift efter att hon jag och en annan kompis har ätit lunch och sedan har vi lektioner och efter det drar jag till plattan och träffar Sandra och ska shoppa en massa saker. Så morgondagen ser ut att bli bättre än idag.
Min dator är dock väldigt trög och alla knappar vill typ inte funka så man måste trycka flera gånger. Sedan fick jag också reda på att Aztrid får komma på lördag, riktigt bra oh roligt så nu blir vi 4 st med mig.

Imorgon ska jag då gå upp 08.30 för att sedan vara inne i stan 11.20 och hinna äta innan lektionerna börjar.
Det känns bara en anning jobbigt att gå upp den tiden men det är mycket bättre än att gå upp 05.00.

Nu tror jag att jag ska fixa lite mera på bdb och lyssna på musik, känner för Slipknot och Silverstein just nu.

Jag och musik

image105

Vad skulle jag egentligen göra utan musik?
Det skulle säkert finnas något annat då men ändå.
Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan musik.
Till exempel när mi mp3 dör och jag sitter på bussen eller tåget så känns det så tomt och tråkigt när man får höra alla andra prata när man är van att höra musik, så det känns konstigt och som att något saknas.
Men jag älskar musik, det är en viktig del av mitt liv.
Jag gilla band som Slipknot,HIM,MCR,BFMV,TH,Korn,M.M,Silverstein,Chemical vocation,An cafe,Alice nine,Girugämesh plus en massa andra band!

Jag <3 musik

Överlycklig är rätt ord för lilla mig

Jag hade samhällskunskap och vi har verkligen en jätte rolig lärare så jag är nästan helt säker på att lektionerna kommer vara jätte bra och roliga.
Vi fick sluta tidigare för det var bara första lektionen och sedan hade vi matte och det gick också väldigt bra och jag gjorde talen i boken, vad annars skulle jag liksom göra. Så hade vi MT(mental träning) och jag kände att för första gången uppskattade jag det och mådde inte dåligt, utan jag blev lycklig.
Efter det slutade vi och jag åkte hem.
Somnade som vanligt på tåget.
Handlade nästan direkt när jag kom hem och fick 26,5 i pant.
Så kom jag hem och loggade in på datorn och såg att jag hade fått ett mail från världens viktigaste person och mitt humör höjdes till toppen.
Nu är jag obeskrivligt glad och är inne på bdb och msn och pea.
Åt också ris och kyckling till middag.
Jag har nog inte mått så här bra på riktigt länge ska jag säga.

Är i skolan

Nu sitte jag här i skolan och väntar på att min lektion ska börja.
Börjar om 25 minuter så jag loggade in på en dator som fanns ledig men nu ska jag nog dra.

Skolan

image104


Ska snart dra till skolan, rättare sagt om 5 minuter.
Jag har sminkat mig som ni ser och fixat mitt hår jätte fint tycker jag, man ser det inte på bilden.
Har packat ner allting jag behöver till och med Ciccis film!


Vi hörs när jag kommer hem <3

Kompisar



Det finns personer som jag kännt sedan förra året endel lite längre än andra. Ni 3 betyder väldigt mycket för mig och utan er skulle det bli svårt med allting.
Ni är verkligen helt underbara personer och jag älskar er obeskrivligt mycket.
Jag är lyckligt lottad som har fått chansen att bli vän med er och det är jag väldigt glad för.
Ni 3 är de bästa kompisarna man kan ha.
Jag älskar er Aztrid,Sophia och Ulrika <3
Ska bli riktigt roligt på lördag när ni ska sova över hos mig!




Som vanligt

image98


Ingenting har varit speciellt denna dag förrutom att jag fått presenter och lite godare mat än vanligt annars är det ingen skillnad.
Gick upp ganska tidigt, åkte in till stan och träffade Cicci för att äta lunch och efter det gick vi till skola för att vänta på lektionen men då visar det sig att det inte blir någon lektion och man har åkt dit helt i onödan.
Skolan var väl lite bättre idag och jag pratade lite mer än vanligt men måste ändå börja prata mer.
Åkte hem var dödstrött och somnade på tåget.
Kom hem gick upp på rummet och bara typ satt där och tänkte, ganska skönt.
Kollade lite på tv och gick ner för att äta middag. Jag hade valt rostbiff med potatissallad och cola som dricka. I vanliga fall får vi bara dricka vatten enstaka gånger mjölk men hos pappa finns det alltid en massa saker man kan välja bland.
Åt mat och väntade på efterrätten som vad kladdkaka och det var gott för stunden men sen kom ångesten och jag började tänka på hur tjock jag kommer bli, det är alltid så efter att jag ätit.
Så fick jag min present, en BFMV dvd, har tidigare fått pengar och en garderob.
Så gick jag upp till mitt rum och logga in på datan.
Så här ser typ en vanlig dag ut för mig eller nej jag träf´far ofta kompisar och får inte presenter i vanliga fall.

Juste den här dagen började med att jag och mamma bråkade som vanligt och sedan fick jag springa till bussen och hann precis.
Hade inte hunnit sminka mig eller något.
Mina dagar har inte mycket roligt i sig om jag inte träffar kompisar eller så.
Det känns som att jag bara vill gråta ut och få ut allt ur mig men det finns absolut ingen som vill lyssna på mig och jag skulle verkligen behöva någon som gjorde det. Allt skulle bli så mycket lättare då och jag skulle dessutom må mycket bättre.

Ny sminkning

image94

Jag är mycket för att variera min sminkning och idag gjorde jag två streck på ena ögat och ett hjärta under mitt andra öga. Blev riktigt nöjd med resultatet och tyckte att det var en fin sminkning så jag kanske har så imorgon med om jag inte provar på nån annan sminkning vill säga.

DVD

image93

Jag fick ju som sagt en BFMV dvd idag i present. Först hade jag ingen lust alls att titta på den men sedan när jag skulle göra det så ville den först inte funka men det tog en halvtimme innan jag hade fixat den. Så jag tittade på några sånger som dem sjöng och stängde sedan av för att kolla typ imorgon eller på lördag när jag äkert inte har någontin att göra. Men att döma av det jag har sett hitills så är den jätte bra men jag vill hellre se den på den stora tv:n där nere istället för på min laptop.
Ska jag tillägga att jag älskar Bullet for my valentine?
Nej det har ni säkert redan förstått.
<3

16 år

Ja,då fyllde man alltså år idag!
Ingen stor grejj liksom.
Var som en vanlig dag.
Det vill säga dålig men jag fick fina saker, en Bullet for my valentine dvd :D och 300 egyptiska pund och resten har jag fått innn idag och sedan får jag av släkten på lördag.
Sitter och lyssna på musik och gör inget speciellt, ska kanske städa snart.

Vi hörs <3

Medieproduktion

Sitter här på lektionen, den sista för dagen och väntar på att den ska sluta. Men det är helt okej. När jag kommer hem ska jag väl inte göra något bara va inne på min data och göra det jag brukar.
Idag har jag inte gjort något speciellt utan bara haft det som vanligt. 
Jaja nu ska jag fortsätta med ingenting men vi hörs! 

Sov gott

Nu ska jag sova, vi hörs!
God natt...
Alla sover typ redan men måste ju vara artig!


Sömnproblem

Jag har alltid svårt att sova, det går bara inte. Vill sova och försöker men somnar aldrig och det resulterar i att jag somnar på eftermiddagen.
Varför kan jag bara inte få min sömn som jag behöver?!
Snart ska jag logga ut och se om jag kan somna annars lyssnar väl jag på musik eller något sånt.

Bra låt

The drugs begin to peak
A smile of joy arrives in me
But sedation changes to panic and nausea
And breath starts to shorten
And heartbeats pound softer.

You wont try to save me
You just want to hurt me and leave me desperate.

You taught my heart
A sense I never knew I had
I can't forget
The times that I was lost and depressed from the awful truth
How do you do it?
You're my heroine.

You won't leave me alone
Chisel my heart out of stone
I give in everytime.

You taught my heart
A sense I never knew I had
I can't forget
The times that I was lost and depressed from the awful truth
How do you do it?
You're my heroine

I bet you laugh
At the thought of me thinking for myself (myself)
I bet you believe (bet you believe)
That I'm better off with you than someone else

Your face arrives again
All hope I had becomes surreal
But under your cover's
More torture than pleasure
And just past your lips
There's more anger than laughter
Not now or forever will I ever change you
I know that to go on I'll break you, my habit

You taught my heart
A sense I never knew I had
I can't forget
The times that I was lost and depressed from the awful truth
How do you do it?
You're my heroine

I will save myself.



Silverstein

Sandra och Emily

Åkte till Upplands väsby och gick hem till pappa och hämtade mitt nitbälte och gick därefter till centrum och köpte en tjocktröja, ett par vantar och ett svart nitbälte för mitt presentkort. Tog sedan bussen mot stationen och åkte in för att kolla om jag kunde lämna tillbaka min keps men det var bara 3 dagars bytesrätt så där sprack det!
Men sen träffade jag Sandra och hennes kompis Emily var med och det var jätte kul.
Men som sagt så gick vi som vanligt ner på hemköp och köpte energi dryck men jag fick köpa en ny för den ena var äcklig!
Så gick vi till blue fox, buttericks( vet inte hur det stavas) och sedan rio och rock zone, jag ville köpa något men ska spara mina pengar till på fredag då jag förmodligen ska träffa Sandra igen och kanske sova hos henne om jag får det.
Så skulle jag vara hemma 19.00 och sprang hem och min mobil var exakt 19.00 men klockan hemma var 18.58 så det kändes lite dumt men bra att jag sprang ändå.
Så ska jag lägga in mina saker i min garderob och sitta vid datorn och vänta på att Sandra går in.

Drar nu

Nu ska jag först till väsby och sedan till stan men jag skriver när jag kommer hem!

Todays day

Va hände idag?
Jo jag vaknade 9 och gick upp för att min lillebrorsa skulle på fotbollsträning och så gick jag upp igen och la mig i sängen för att värma mig men råkade somna och vaknade 12. Då fick jag lunch direkt när jag kom ner och åt. Efter det typ 12.15 gick jag till centrum där jag mötte min farfar och fick köpa en väska.
Vi fikade också innan jag gick hem och loggade in på datorn.
Så firade dem mig och jag fick en massa pengar. Fick världens godaste tårta och té och cola.
Så kollade vi på nåt med skidor typ skidskytte där en tysk vann.

Åkte hem till mamma där jag fått garderoben jag önskat mig :) , jag tror att jag får resten på onsdag då jag egentligen fyller år och jag snackar om mina presenter.
Kom på att jag glömt mitt ena nitbälte hos pappa men ska hämta det imorgon innan jag ska träffa Sandra. Jag är ju ledig imorgon, så himla skönt. När jag ändå är i väsby ska jag också passa på att köpa något för mitt presentkort som jag hela tiden har glömt att göra.

Annars har jag varit inne på datorn och ätit mat och kollat på underbar fotboll, Atlético madrid-Valencia. De vann också, riktigt bra. Nu ligger dem på så mycket som på tredje plats.
Kan som vanligt inte sova nu men jag blir väl trött får vi ju hoppas.

Orkar inte skriva om alla dagens händelser men men...


Stockholm idag

Åkte in till stan och såg direkt Sandra och vi hälsade och gick runt och efter ett tag gick vi in på hemköp och köpte sockerdricka och gick därefter till Kulturhuset och satt typ högst upp och tog lite foton och drack en klunk av drickan innan det bar av till plattan igen där vi träffade Nicole och Melissa och sedan också Peggy. Sophia kom sedan och efter henne Carolina. Så var det någon som råkade putta ner vår sockerdricka så var det någon som typ rullade bort den och en gammal kärring tog den bara för att få panten typ.

Men så stog vi där ett tag, gick til kulturhuset där Cai började lyfta mitt ena ben, vet inte varför men så kom en vakt och skickade ut oss så vi gick till donken och åt.
Så gick vi tillbaks till kulturhuset och sedan plattan.
Sedan var Cai tvungen att åka så vi lämnade henne och efter ytterligare en stund åkte Sophia hem.


Så då var det bara jag och Sandra så vi gick in på hemköp och köpte en energydryck och drack den på kulturhuset.
Sedan gick vi runt och träffade en massa folk som jag kände och runt 19.00 gick vi till centralen och rulltrapporna där jag blev smutsig. Men det var det värt.
Så var vi där tills 20.20 då jag tog tåget hem men vi hade fett kul och snackade och åt godis.
Så sprang jag från tåget och hem och kom hem 20.59.
Gick in på min dator och laddade in bilder på bdb och chattar lite och lyssnar på musik.

Detta var väldigt sammanfattat av vad som hände idag annars skulle det bli för långt...


Stan idag

Jag vaknade nyss men skulle upp vid 8 men orkade inte hålla mig vaken och så måste jag vara klar till 11 för då kommer pappa och då ska jag äta lunch innan jag ska åka in till stan.
Ska kanske äta frukost nu men kommer snart tillbaka.

Längtar tills imorgon

Då ska jag få träffa Sandra, hon verkar ju hur snäll som helst. Det är första gången vi träffas men jag vet att vi kommer få kul med vår sockerdricka hahaha.

Plattan

Idag hade vi medieprodution och där var jag klar så jag hade inget att göra utan var inne på bdb och typ playahead. Efter det hade vi sista svenska lektionen för kursen och då fick vi skriva en utvärdering och ha en frågesport. Vårt lag låg under men tillslut vann vi. Vi sluatade jätte mycket tidigare så vi hade 3 timmar lunch.
Så jag och min kompis åt lunch och sedan åkte vi till T-centralen där jag köpte en energidryck och sedan åkte vi tillbaka.

Då var det idrott och sedan åkte jag in till stan och träffade Cai, och efter nån timme kom också Aztrid in och Sophia och efter ytterliggare ett tag kom Peggy in så gick vi in på Kulturhuset och var på plattan.
Hahaha och sedan såg vi Caspian strula med en kille...
Så blev vi mindre och mindre och juste jag och Cai köpte varsin energidryck och drack och sedan köpte jag lite choklad.

Vi åkte hem till Aztrid ett tag och sedan var jag tvungen att åka hem innan 21.00 och jag sprang hem så jah kom exakt 21.00.
Så borstade jag mina tänder och gick därefter in på min dator och sitter här än.
Blir lite irriterad på att bdb inte funkar.

Imorgon ska jag upp och hoppas jag får veckopeng annars får jag leva på 20 kr imorgon. Så ska jag duscha, äta frukost och kanske lunch och sedan åka in till stan och träffa Sandra, för första gången och sedan kanske vi ska träffa Cai,Peggy och Sophia. Men jag åker inte så jag är där 12.15 typ.

Och på söndag ska pappa och dem fira lilla mig.





Happy

Glad idag vet inte varför men jag är det av nån anledning. Ska få träffa kompisar sen och jag längtar efter det.
Har medieproduktion nu men jag är klar så jag har tyvär inget att göra så jag ladda in en massa onödiga bilder på bdb.

Jag

image89image87image91

Här är bilder tagna på mig idag med min nya kjol och keps!


Packa idag

Ska snart packa kläder som jag ska ha med till pappa och jag blev klar med sorteringen av mina kläder nyss.
Lyssnar lite på musik och sedan ska jag ringa pappa och säga att jag stannar kvar i stan efter skolan så att han vet om det.
Jag har inte lyst att dem ska fira mig i helgen men det måste göras och annars blir det om 2 veckor och då känns det onödigt men jag ska i alla fall träffa Carolina imorgon och sen om hon vill ska vi också träffa Aztrid,Sophia och Peggy i stan. Nån dag i helgen ska jag förmodligen också träffa Emma och annars har jag inget speciellt för mig. Juste vi är lediga på måndag, så himla skönt, det hada jag glömt bort.
Tänk om jag skulle glömma bort det och åka till skolan, vad jobbigt men jag ska skriva upp det nånstans.

Jag ska förmodligen städa mitt rum ännu mer och jag har typ 20-30 väskor som bara ligger i mitt rum så jag ska kolla runt i huset om jag kan lägga dem nånstans eller hur jag ska göra.
Men nu ska jag äta, det är min lillebror som är kock idag så jag hoppas han har gjort något gott, han gillar typ bara kycklling och tacos och det hatar jag såklart, vi är alltid tvärtemot varandra.

Glad

Jag tror inte jag har varit så glad som jag var idag på länge!
I skolan hade vi först engelska och det gick bra sedan hade vi coachsamtal och efter det gick jag till kuratorn för att prata.
Jag fick ut allt jag ville berätta och dessutom berättade hon en väldigt intressant som som jag blev chockad över.
Men efter skolan åt jag och Cicci och sedan ville jag köpa lite saker och hon följde med, kul. Jag köpte en kjol på rio och en hiphop keps i nån butik bredvid en teknikmagasinet.
Det kostade sammanlagt 800 kr, varje sak kostade 400 så nu har jag 300 kr kvar om man räknar med alla mina mynt, vilket är väldigt mycket.
Mitt humör ligger på toppen och imorgon ska jag till min pappa och ska träffa Carolina också, var otroligt länge sedan jag träffade henne.

Bestämt mig

Jag är mig själv nu och klär mig som jag vill.

Duschat

Till middag fick jag 2 grönsaksbiffar och 2 tomater och spenat och det var allt men det är bra att det var lite.
Efter maten tog jag en skön varm dusch och därefter gjorde jag min syssla.
Jag har olika sysslor för att jag ska få mina pengar så att jag lär mig att man inte bara kan få pengar. Egentligen brukar jag göra min syssla på torsdagar men imorgon ska jag stanna kvar i stan efter skolan och det längtar jag efter för jag har haft stanförbud i 3 dagar.
På fredag ska jag träffa en annan kompis och så ska jag förmodligen till pappa och så har jag ett oanvänt presentkort på en butik i Väsby centrum.
Jag har dessutom skrivit klart min lista på saker jag önskar så nu har jag inget mer att göra ikväll så jag ska bara va inne på datorn hela kvällen. Imorgon kan jag dessutom gå upp 06.00 och det känns någorlunda skönt.
En annan sak som jag också ska göra är att lyssna på musik, utan musik är jag ingenting!

Band jag gillar

  • Tokio hotel men dock inte lika mycket som förrut!
  • Bullet for my valentine
  • Slipknot
  • Korn
  • HIM
  • MCR
  • Simple plan
  • Silverstein
  • Billy talent
  • Panic! at the disco
  • Chemical vocation
  • Skillet
  • Paramore
  • Neverstore
  • Tacking back sunday
  • Bless the fall
  • Bring me the horizon
  • An cafe
  • Alice nine
  • Dir en grey
  • Girugämesh
  • Drop dead gorgeous
  • Marilyn manson


Det finns fler men det här var typ de viktigaste banden


Resten av dagen

Vi har datorkunskap efter medieproduktionen och då gjor de vi inget specielt för det var den sista lektionen för kursen och sedan fick alla veta sina betyg men jag har inte fått veta än för jag skulle skicka in en uppgift så ska han se om jag ska få VG eller MVG har fått MVG på alla uppgifter men det var som sagt en som han saknade.
Efter det hade jag coach samtal som både var bra och dåligt men jag hade mest dåliga saker att berätta men det spelar ingen roll. Cicci väntade på mig så vi gick och åt och sedan skulle jag till Sollentuna och till Sollentuna sjukhus för att prata med någon typ och det gick väl ganska bra där.
Men jag känner mig ganska deppig men det vill jag inte berätta för någon för då måste jag berätta och det orkar jag inte så jag har det kvar inom mig.
Ikväll ska jag duscha, mamma ville att jag skulle skriva vad jag önskade mig och jag tror jag kommer få det mesta! Jag ska också kolla men en kompis när vi ska träffas imorgon och sedan ska jag också kolla om jag kan skippa att åka till pappa i helgen för jag bara orkar inte utan är trött på det mesta utom mina underbara kompisar.
Ska snart äta middag, har ingen anning om vad det blir.
Men imorgon ska jag vara på topp humör i skolan och se om någon märker nån skillnad annars så är jag som jag brukar men jag brukar typ skratta mycket.
Fyller år om exakt en vecka och som det ser ut just nu så kommer det bli skit dåligt!
Jag orkar inte med skolan eller något, vill bara sova i flera månader utan att bry mig men det kan jag inte.
Ska kämpa ändå för det måste jag annars mår jag bara ännu sämre.
Jaja ska äta nu, kanske skriver sen om jag har lust

Okej

Nu måste jag tydligen ändra på mig och börja prata mer eller något men det kanske inte är så lätt på grund av att jag är blyg och det är så himla jobbigt att vara blyg. Jag vågar nästan inte ens prata med släkltingar för det känns pinsamt . De enda gångerna jag känner mig riktigt säker är när jag är med kompisar för då pratar jag på men inte annars. Det är därför jag aldrig pratar för att jag är blyg, hatar det. Skulle vilja att jag inte var det men hur ska man göra då?
På stan vågar jag gå fram och prata med folk jag inte känner men när man kommer till skolan förändras allt och jag hamnar i min egen värld där jag mår skit. Jag är deppig och tyst och pallar inte med något men så fort jag kommer ut så blir jag glad igen och blir mig själv men jag vet inte varför det är så men det kan bero på saker som har hänt i mina tidigare skolor och då vågar jag itne ta kontakt med någon för varja gång har jag blivit sviken på ett eller annat sätt.
Så det känns jobbigt att vara i skolan och jag mår alltid dåligt när jag är här och det verkar inte finnas något annat sätt för mig än att byta skola men det vill jag egentligen inte men vi får se.

Tråk...

Jag sitter här i skolan och har lektion med jag är klar med uppgiften så jag har inget att göra och det är tråkigt. Vi ska sluta 10.35 men vi skulle tydligen få sluta tidigare bara för att vi inte ville ha rast.
Efter den här lektionen ska vi ha datorkunskap och det ämnet slutar nu så vi ska nog inte göra så himla mycket skulle jag tro men vem vet jag kanske har helt fel.
Jaja det var väl allt som jag orkade skriva för tillfället men jag skriver antagligen mera när jag kommer hem om jag inte somnar som jag gjorde igår och sedan inte kunde somna på kvällen.

Skoldagen blev kort

Mamma hade tydligen försökt väcka mig ett tag när hon väckte mig 05.30 så då var jag tvungen att gå upp och hade klätt på mig efter typ 10 minuter. Gick ner för att äta flingor och mjölk til frukost och kollade lite på nyheter inte så kul men det finns inte så mycket på tv den tiden. Jag orkade inte sminka mig så jag borstade mina tänder och gick iväg mot bussen för att ta den som gick 06.25 och jag kom i perfekt tid men det var väldigt halt på vägen för det är typ is överallt och jag har mina converse så det blir extra halt.
På bussen sov jag från Roslags näsby till Roslagstull och gick av vid Östra och tog tunnelbanan in till T-centralen. När jag kom dit så sminkade jag mig, tog lite foton och tog tunnelbanan mot Rådmansgatan. Jag kom till skolan ungefär 07.40 men dörren var låst så jag fick stå därute i 5 minuter innan en lärare öppnade dörren.
Vi hade 2 lektioner idag.
Svenska: Vi fick lyssna på vikarien när han pratade om något som jag nu har glömt bort helt men nåt om språkhistoria och så fick vi 10 minutersrast innan vi gick tillbaks och översatte 3 olika texter från 1200, 1400 och 1526 så fick vi 10 minutersrast igen och sedan var denna lektion slut.
Matte: Vi håller på med vårt arbete som vi sedan ska redovisa och vi ska ha en fråga som vi ställer till ca 30 personer sen ska vi göra diagram och räkna ut en massa saker så ska vi redovisa det på torsdag.
Men jag gick typ 10.30 för man fick jobba vart man ville.
Så gick jag och 2 kompisar och åt på en resturang med typ indisk mat eller nåt men jag var inte förtjust i det för riset smakade kanel och kanel är bara gott i bullar och på gröt.
Vi var klara strax efter 11 och då var det dags för mig att åka hem och allting gick bra men jag tog ännu mer egobilder.
Jag var hemma typ 13.30 och 14.00 somnade jag och vaknade inte förräns 18.00 och jag är trött men nu kommer jag inte kunna somna ikväll så det kommer vara så här hela veckan och det är jobbigt för jag vill egentligen sova länge men bara för att jag haft lov och vart uppe till 3 varje dag har jag inte vant mig än.

Nu tittar jag på tv ifall att jag skulle somna.

Orkar inte skriva

Orkar inte skriva idag.
Men skolan började idag och det var väl sådär!
Inte kul inte tråkigt utan nånstans mittimellan.
Jag är så himla sugen på godis eller choklad men som sagt så får jag inte äta det.

Överlevde

Jag åt middag och det tog högst 10 minuter. Tog 5 köttbullar, en halv potatis, 2 moröttsbitar, 3 blomkålsbitar och inget mer. Det var helt okej inte så äckligt som jag trodde men ändå inte särskilt gott.
Jag måste tydligen gå sova i tid i dag så jag orkar gå upp imorgon. Det blir läggdags 22.15 och så ska jag upp 05.00 imorgon men men jag vet allvarligt talat inte om jag kommer orka gå upp då eftersom jag vaknat tidigast 12 varje dag utom i början på lovet.

Klar för dagen

Har precis duschat och gjort min syssla, mamma glömde inte bort det. Men nu har jag inget att göra förrutom att klara av att äta middag och den består av köttbullar och en massa äckliga grönsaker som rödbetor(har aldrig ätit), champinjoner(slemmiga saker med äcklig smak), potatis( så himla äckligt), morötter( det är inte gott plus att jag inte tål det), sötpotatis(kan inte beskriva smaken men det är hemskt) och lök(slemmigt och bara allmänt äckligt), det här måste jag äta till middag det kommer ta typ flera timmar för mig att äta för det jag inte gillar tar lång tid för mig att äta.
För första gången på länge har jag klänning på mig men det är bara här hemma, aldrig att jag skulle ha det i skolan.
Lyssnar på musik och är inne på bdb.

Så himla bra



Jag har skrivit för lite om Tokio hotel på sistånde så från och med nu blir det mer!

Snyggingar

image85

Är dem inte snygga?!
Man ser inte hela Tom men det gör inget.
Vilka fina kroppar dem har!

Ser skönt ut

image84

Åh vad jag längtar till sommaren
Kan det inte bara bli sommar?

Är han inte snygg

image83

Tom och Bill

image82


Tom och Bill i en pool. Bill med en dricka och Tom med en cigg.


Fejk bild

image81

I brist på något roligt lägger jag här in en fejk bild på Bill och Tom.

Det kommer snart mycket finare bilder.


Tråkig dag

Idag är sista dagen innan skolan börjar och jag har inget att göra. Måste typ duscha senare men det är det enda. Igår kom jag hem försent så självklart har jag fått stanförbud återigen men den här gången är det bara 3 dagar så det betyder att jag får åka in till stan på onsdag men då kan jag inte för då ska jag till Sollentuna men på torsdag kan jag träffas. Det är nog den enda dagen jag kan träffade den här veckan för i helgen när vi ska till pappa så tror jag att dem ska fira mig eftersom jag fyller år näst nästa vecka. Men vi får se hur det blir med den saken. Ska antagligen äta snart inte för att jag är hungrig men lite åtminstånde. Ikväll kommer vi få ganska god mat antingen köttbullar med pasta eller falafel med pasta och jag ska vara nyttig så jag tar falafel, är van med att äta det så det är helt okej.
Jag måste också sortera mina kläder och kolla vad jag ska ha imorgon för  jag tror att vi har tidig vecka men det måste jag kolla upp. Om vi har tidig vecka betyder det att jag måste gå upp 05.00 och det känns inte särskilt lockande.
Men imorgon när jag kommer till skolan kommer jag att vara så mycket emo som man kan och sedan ska jag vara på topphumör för just nu är mitt liv väldigt bra om man räknar bort hur det är hemma men jag är mestadels på mitt rum så det är helt okej.
Dessutom måste jag hitta mina skolböcker för dem har jag inte sett på ett tag och jag skulle ha lämnat in en bok förra året men med mitt minne så glömde jag självklart bort det.

Har inte mycket mer att skriva för tillfället

Stan,täby och mat

Ja jag träffade först Ulrika vid Östra station och vi åkte in mot plattan där vi gick runt lite innan Sophia kom. Hon berättade att Aztrid missat sitt tåg så vi drog till kulturhuset en stund. Så kom Aztrid och vi gick runt lite och satt på donken ett tag. Sedan gick vi mot plattan igen där Tjälle och några andra var så gick vi med dem och var ute ett bra tag innan typ alla gick så då gick vi mot en annan donken och åt. Jag tog en cheeseburgare inget mer!
Vi åt och träffade sedan en annan person och gick runt lite mer och gick bland annat in på rio och rock zone och sedan gick vi till plattan igen där Aztrid såg Caspian och Sophia gick iväg en bit, hon gillar ju inte honom. Det var roligt att se hennes reaktion när hon såg honom. Så satt vi ner ett tag och sedan var det dags för alla att åka hem typ och jag och Ulrika höll på att missa tunnelbanan så vi sprang och kom på i sista sekunden och när vi tittade ut satt några fjortisar där och en av dem sa hej och jag typ vände mig bort.
Fick vänta 30 minuter på mitt tåg och gå av i Täby bara för att min remsa inte hade tillräckligt med kuponger eller vad man ska säga men egentligen skulle jag fått gå av i Enebyberg men han lät mig få gå av i Täby så fick jag vänta där i 30 minuter. Ute i kylan men så kom mamma och nu är jag hemma och har laddat upp bilder på bdb.
Jag ska kanske äta en macka senare men vi får se.

Stan

Snart ska jag åka till stan har precis sminkat klart mig och det blev ganska fint det ser ut som att jag gråtit men det har jag ju inte för det är meningen att det ska se ut så. Åt en macka till frukost och drack lite mjölk och ska snart gå ner och borsta mina tänder.
Sedan har jag en cirka 30 minuters bilresa framför mig innan jag kommer fram till Östra där dem ska släppa av mig. Vid östra ska jag möta Ulrika kl 12.00 och sedan åker vi in mot plattan eller något. 12.30 kommer Sophia och Aztrid och Ulrika ska träffa Tjälle men om alla vill kan vi alla vara tillsammans, det skulle vara roligt men vi får se vad de andra tycker.
Jag ska ta tunnelbanan från Östra 16.53 så är jag hemma precis 18.00.


Så sitter jag här och tänker att skolan börjar snart och det är inget jag direkt ser fram emot. Men jag får göra det bästa av det hela. Även om det inte känns som att det kommer gå bra, jag vet inte vad jag ska tycka om min klass och egentligen borde jag byta men jag fick ju inte det förrut för min coach och biträdande rektorn men dem skulle inte fått bestämma åt mig!
Jag tror att min klass är snäll men jag känner mig på något sätt utanför och det är säkert för att jag är emo och folk har fördomar mot dem som är emo men dem flesta verkar vara snälla.
Eftersom jag hoppat över en årskurs känns det som att det plötsligt har blivit mycket svårare för mig att klara mig bra och särskilt svårt för att jag var borta 2 veckor i sträck. Jag missade väldigt mycket och det är sånt man inte kan göra.


Sov problem

Som jag brukar när jag ska gå och sova så får jag sov problem. Blundar men inget händer och jag tittar bara rakt ut och tänker på 1000 olika grejjor men mest på en person. Jag vill jätte gärna sova men det går bara inte och det är irriterande för jag måste hamna i min sovrutin för annars kommer jag vara helt dör i skolan nästa vecka med tanka på att vi har tidig vecka.
Så ligger man så här i sängen några timmar. Det är antingen för varmt eller för kallt, aldrig kan det vara lagom.
Det är jobbigt och sedan sover man länge nästa dag och vaknar upp vid lunch och det känns osm att hela dagen nästan har försvunnit bara för att man inte kan sova. Men det går ändå inte att sova i tid och när jag än går och lägger mig så är jag alltid trött, jag kan ha sovit 9 timmar och det känns som att jag endast sovit en timme. Helt sjukt men sant.
Vill bara kunna lägga mig ner och sova när jag vill och vakna helt utvilad.

Rummet

Jag skulle städa mitt rum och så blev det så nu har jag möblerat om helt. Det som jag inte fixat än är mina kläder men det kan jag göra på söndag eller nåt.
Imorgon ska jag träffa Aztrid och Sophia 12.30 vid plattan och det ska bli kul men det är det alltid.
Fast innan det ska jag träffa en annan kompis 12.00 medans min familj är på laserdome. Jag måste också köpa ett nytt busskort eller remsa vi får se hur mycket pengar jag får.
Jag har hunnit fixa mina naglar kolla på tv och lite andra saker sedan jag skrev sist och snart ska jag läsa en kom som jag fick i julklapp men kommer fortfarande vara inne på pea och bdb.
Idag kommer jag nog också somna sent runt 4 men jag måste upp typ 8 imorgon för att hinna sminka mig och äta innan vi ska åka in mot stan.


Skriver nog senare <3

Nu är det dags för mig att städa

Ja, då har jag precis ätit middag inte särskilt gott men jag ska äta mina vindruvor nu, dem jag har kvar. Jag har typ redan ätit mer än hälften och så ska jag ta och hämta ett stort glas vatten och sedan är jag redo för att städa mitt rum.
Jag har itne orkat och typ inte haft någon tid tidigare och jag ska möblera om också, det kommer bli lite problematiskt eftersom jag har en massa affischer på mina väggar, men vi får hoppas att det blir bra.
Annars ska jag väl ta det lugnt och gå och sova i tid, igår somnade jag 04.00. Det är irriterande att man inte kan sova när man vill det. Imorgon måste jag upp typ 9 eller 10 för jag ska få skjuts av mamma till stan för min remsa räcker bara till en resa så då använder jag den till att åka hem och eftersom dem ändå ska till stan så passar det bra.
Måste leta upp mitt smink också, jag har typ 1000 olika saker men jag lyckas aldrig hitta just det jag vill ha för tillfället. En annan fråga är om jag ska ta med en väska imorgon eller inte. Vi får väl se hur jag känner imorgon.

Det viktigaste av allt är att sortera mina kläder för dem ligger på alla möjliga ställen i mitt rum och dessutom har jag inte tagit upp det jag fick i julklappa så det kanske jag borde göra. Att städa och lyssna på musik är en bra kombination.

Bättre nu

Jag har hittat en bussremsa men den räcker bara in till stan så jag måste köpa en till för att kunna komma hem igen. Men det enda problemet är att mamma tycker jag är dryg eller vad det nu va och hon tyckte jag var det när vi skulle handla så nu kanske jag inte äns får åka in imorgon så det måste jag fråga henne. Alla i min familj köpte godis men jag köpte vindruvor och åt en tomat i affären, hatar tomater men jag ville vara lite nyttig.
Nu är det lunch, kommer sen.

Storstädning på gång

Det är så att min låtsas pappa just nu håller på städe och sedan ska min mamma också börjar hjälpa till men det kommer sluta med att jag måste städa mitt rum åtminstånde men det har jag inte lust med men det måste göras. Mitt rum blir stökigt på en dag och det är så ovanligt för jag är bäde stökig och pedant och en sån som vill städa på samma gång så det går inte ihop.
Hahaha och så pratar jag lite med Sophia på playahead och bdb.


See yaa <3

Go´natt

Jag ska kolla klart på en film och sedan ska jag ta och sova även om jag inte kommer somna direkt.
Men vi hörs imorgon.


God natt <3

Fixad och klar

Duschade för ett tag sen och pratade nyss med en kompis i telefon och lyssnar på musik.
Har pratat med massa personer på pea, msn och bdb och ska snart gå in på helgon också.
Hoppas morgondagen går fort så att det blir lördag snart så kan jag åka in till stan.
Måste väl också sova snart så att jag lär mig att gå upp tidigt för nästa vecka gäller det att gå upp 05.00 och för att orka det måste jag gå och sova i lagom tid typ 12.
Men det är endast 3 dagar kvar av lovet, usch snart är det slut och skolan börjar igen, det känns både bra och dåligt men mest dåligt.
Men jag får väl tänka positivt så kommer allting att gå bra.
Vi ska ha 2 redovisningar men förhoppningsvis kommer jag itne behöva göra dem inför helklass utan bara för min lärare. Men egentligen spelar det ingen roll för mig.
Varför kommer jag in på prat om skolan egentligen?
Ingen anning men en sak är bra med nästa vecka för då kommer en person hem.

Jag har också en hel del att se fram emot och för varje dag som går så närmar det sig det roliga.


That´s all for now <3


Duscha

Nu ska jag gå och duscha och kommer in senare och skriver igen. Ska också lägga in nya bilder på bdb och kanske gå in på msn.
Juste mamma har bestämt att Ulrika, Sophia och Aztrid fick sova hos mig den 19:e , vad bra men som jag också sa så måste jag sköta skolan men det kommer att gå.
Jaja duschen here i come!


Ses <3

Åh vad kul

Den 19:e kommer att bli jätte bra. Har nyss pratat med Aztrid, Ulrika och Sophia och kollat om dem kan sova över hos mig den 19:e och vad fick jag för svar. Det bästa man kan få, dem kunde det så nu måste jag bara fråga mamma om det går bra men det ska det väl göra. Måste bara sköta skolan så kommer dem få sova över hos mig den 19:e.
Jag fyller år den 16:e och den 19:e antar jag att endel släktingar ska komma eller om dem kommer i veckan för att fira mig och så kommer dem 3 nån gång på eftermiddagen eller något men vi får se.
Nu har jag ännu någonting att se fram emot. Det blir mer och mer att se fram emot.
Mer om den 19:e kommer sen.

Later <3


Åh

Asså blir verkligen galen ibland på min mamma. Blev det senast för en 15 minuter sedan när jag skulle äta.
Jag ville ha 5 köttbullar och hon ger mig flera och jag vill ha lite ris och hon öser på, och jag blir sur och hon säger att hon vill att jag ska äta ordentligt.
Jaha jag ska äta ordentligt, det ska väl inte hon bry sig om egentligen. Längtar tills skolan börjar så kan jag äta hur mycket jag vill eller i det här fallet lite.
Men det är ju ett nyårlöfte att bli smalare och då måste jag hålla det men jag kommer klara det om mamma itne lägger sig i.
När snön försvinner ska jag börja springa i spåret minst 3 gånger i veckan och hålla på med någon sport kanske innebandy för det är jag riktigt bra på, gick på det när jag var typ 11.
Med rätt mat och rätt mängd och rätt träning kommer jag bli smalare och gå ner även om jag väger väldigt lite, runt 50 lite mindre till och med.


See ya later <3

Btw om jag lyssnar på rätt musik när jag tränar så går det jätte bra tex Tokio hotel, MCR, HIM, Bullet for my valentine eller Chemical vocation <3

En bild på mig

image80

Det var ett tag sen jag la in en bild på mig så här kommer en.
Det ser ut som att jag är osminkad men jag har kajal men först hittade jag inte min vanliga så jag ha en ganska dålig kajal som inte syns så mycket. Så nu vet ni att jag inte är osminkad, man kanske ser lite av kajalen men inte mycket.

2 dagar

Nu är det enadast 2 dagar kvar tills jag får åka till stan. Imorgon måste jag vara hemma men på lördag får jag åka in. Eller jag måste först prata med min mamma och få veta vilka regler jag ska hålla för att mitt stanförbud ska sluta gälla på fredag.
På lördag skulle jag egentligen på Laserdome men om jag får va med kompisar väljer jag självklart det. Men vi får se hur det blir, ska nog gå och prata med mamma och sen om jag ska träffa Aztrid och Sophia på lördag och skippa Laserdome. Aztrid och jag skulle höras idag så då får jag veta om vi ska träffas eller hur det blir.

Ska gå ner nu och hoppas att jag överlever <3

Torsdagen

Jag var tvungen att gå upp 10 och sminkade mig på typ 5 minuter innan jag åt en macka och og på mig mina kläder så åkte vi till sjukhuset och var där enda tills 12 och det bästa var att jag inte behöver komma tillbaks dit.
När vi var klara åkte vi mot min ena moster där alla mina mostrar skulle vara och jag har 3 mostrar tror jag.
Så åt vi korv med bröd och jag tog somvanligt 2 stycken.
Sedan fikade vi lite och jag tog en kopp te bara. Så var det nån av mina mostrar som började prata med mig och sen kom vi in på att jag skulle på TH konsert och då laddade dem ner Zimmer 483 och lyssnade på den.
Dem tyckte nog att det var helt okej för dem sa inget speciellt.
Jaja så åkte vi hem runt 15.15 och när vi närmade oss Åkersberga så såg vi en bil som var typ helt mosad och då hade den kört ner i diket på fel sida så därför tog det lite tid innan vi kom hem.
Men nu är jag hemma och min brorsa kom nyss hem, han har vart på bio med en kompis.
Ska ta det lugnt nu och städa lite för jag hittar inget i mitt rum.


Hörs senare <3

Det sista inlägget för idag

Imorgon måste jag gå upp i tid för klockan 11 ska jag vara nånstans, vet inte vart men det får jag väl se. Så jag måste gå och sova senast 24 men mamma vill att jag ska logga ut från datorn 22.00 så jag gör det så att hon inte höjer mitt stanförbud igen, det vill jag ju inte. Sedan måste jag be om typ 700 kr så jag kan uppgradera mitt kort till pluskort.
Så det gäller att vara snäll de 2 sista dagarna men det ska jag nog klara.
Snart kommer en väldigt viktig person hem från sitt fotbollsläger. Det är väl nästa vecka som personen kommer hem eller så, jag längtar för då får jag dennes nummer.
Ska väl titta på tv eller läsa en bok jag fick av min brorsa men vi får se vad jag gör.
Kanske duscha idag igen så jag är fräsch tills imorgon, det är så himla skönt att duscha och man känner sig
så skön när man gjort det.

Men peace, vi hörs <3

Nya kontakter

Jag har alltid haft lätt att skaffa nya kompisar och så är det ännu.
Det finns många jag snackat med på msn och pea som jag senare ska träffa.
Många av kompisarna jag har nu har jag fått genom pea och sedan har vi träffats och fortsatt med det men jag har även andra vänner som jag fått genom skolan och på andra sätt.
Men det är bra att få nya vänner och nya kontakter men jag har väldigt många så ibland kan det vara svårt att hinna träffa alla men det går ändå rätt så bra.

Om mitt stanförbud

Ja, jag skulle haft stanförbud i 1 hel månad och tanken på det får mig att bli galen men nu har min mamma ändrat sig och tur är väl det.
Så nu går mitt stanförbud ut på fredag så det betyder att jag kan åka in till stan på lördag *överlycklig*. Då kommer jag ha haft stanförbud i 1 hel vecka, riktigt hemsk.
Men på lördag är det nästan skolstart igen, usch hoppas någon vill träffa mig, måste ju träffa mina kompisar. Kanske Aztrid och Sophia, det skulle vara kul.
Jaja vi får se hur det blir men nån kan nog träffa mig men vem vet jag ännu inte.

Sjuk

Idag vaknade jag 12 eller mamma väckte mig. Jag hade jätte ont i huvudet o var varm. När jag skulle gå ner blev jag yr och det kändes som att jag skulle svimma, men det gjorde jag inte som tur var. Känner mig seg och orkar inte stå. Har bara ätit några mackor och ska snart ta en mandarin och hämta ett stort glas vatten.

Har varit inne på pea och bdb hela dagen men tittar mest på tv och nu är jag också inne på helgon o fixar lite.
Samtidigt som jag lyssnar på musik.

Skönhetssömn

Under hela lovet har jag vart vaken typ hela natten men för fösta gången ska jag gå och lägga mig 1 o se hur det går.
För när jag sover sent vaknar jag sent och då känns det som att hela dagen försvinner och det känns som bortkastad tid.
Jag lever inte varje sekund!

Så nu ska jag lägga mig tidigare o gå upp tidigare.


Fjortis Katt

Måste bara lägga in en bild på Ulrika som fjortis

image79

Här har ni henne <333

Slappa

Idag vaknade vi strax innan 12 och åt frukost. Med vi menar jag, mig och Ulrika.
Sedan har vi slappat hela dagen och så eller i alla fall fram tills 16 då vi började klä på oss och så för att sedan åka till stationen och lämna henne.

Jag känner mig jätte glad för jag har fått veta lite saket, bra saker.
Det värsta som kommer hända inom 1 vecka är att skolan börjar igenoch att vi har tidig vecka nästa vecka så jag måste gå upp 5 eller så och det kommer ju inte jag klara av efter lovet med tanke på att jag är upp till minst 3 ibland lite mindre.

För tillfället är jag inte ett dugg trött men hungrig är jag.
Får ju inte äta så mycket av en anledning...
Lyssnar som vanligt på musik och är inne på bdb, pea och helgon.

Hörs sen

Glömde helt bort

Igår hade jag så kul att jag helt glömde bort att skriva på min blogg men jag gör det nu istället.
Jag försov mig till 12.20 och skulle egentligen ha träffat Ulrika 12 så jag klädde på mig, tog en mandarin och sprang till bussen. När jag kom till bussen ringde jag Ulrika som berättade att hon kunde ta tåget mot Åkersberga och jag väntade på henne. Vi gick runt i Åkersberga centrum ett tag innan vi åkte hem till mig.

Vi gick in på min data och var inne på pea och bdb och tog en massa bilder. Vi såg också på en av mina TH dvd:er och åt lite lunch.
Vi åkte också till favvan och handlade godis och lite sånt och åt middag runt 22 och sedan lekte jag och Ulrika fjortisar, det var jätte kul men jag vill definitvt inte bli fjortis!
Har lagt ut en massa bilder på bdb.
Vi var ute på gården och lekte med tomtebloss också och vi gick och la oss 4 eller något.

Skriver mer senare

RSS 2.0