Artikel

Torres borde fått ett hattrick

Benitez tycker det var synd att Torres inte fick göra ett hattrick idag. Han gjorde åtminstånde mål, det är det som räknas.

Dagens match mot Manchester city startade inte så bra, efter första halvlek låg Liverpool under med 2-0. När andra halvlek tog sin början, vaknade Fernando Torres till liv och skött inte bara 1 utan 2 mål! När det bara återstog 1 minut kvar kom Dirk kuyt och sköt Liverpools segermål.

"Vi pressade hårt i den andra halvleken och spelarnas inställning var fantastisk"

Det var synd att Torres inte fick göra sitt hattrick, vilket är när en och samma spelare gör 3 mål under 1 och samma match, men 2 mål är endå väldigt bra och viktigt för Liverpool om dem ska ha chans att vinna ligan för första gången sedan 1990.

"Torres är väldigt viktig för oss. Han är en tuff motståndare och han är en bra målgörare. Han skapar dessutom utrymme för sina lagkamrater."

Rafa Benitez var endå inte helt nöjd efter matchen. Han tyckte det kunde gått bättre. Skrtel skadade sig och det kunde också Xabi Alonso gjort men hade turen att klara sig medans motspelaren fick rött kort direkt och blev därmed utvisad!

" Det bästa ett lag kan göra är att inte släppa in några mål men i den här matchen släpptes det in hela 2 mål, det är bättre om det inte släpps in några mål alls. Det här visar endå att laget  kan vinna ligan.Våran fina form, kan vi tacka fystränaren för.Man kommer mycket längre om man är självsäker. Om man inte tror på sig själv kan det bli svårt att vinna."


Nu skulle jag vilja veta vad ni tycker om den här artikeln?
Är den bra, dålig?


Kommentarer
Postat av: emma

Den är väldigt bra, proffsig :D

2008-10-06 @ 17:42:41
URL: http://music4liife.blogg.se/
Postat av: medya

M..me..men..men!

Berätta hur man gör smeten vad ska man ha och sånt :3 Jag vill gärna baka sån till min familj så dom får smaka på svenne kaka :D!

Haha viisst min blev värd mest av alla i min klass blogg X)

2008-10-06 @ 18:51:38
URL: http://mezan01.blogg.se/
Postat av: J

Du är ju bäst bby :*

Det vet jag, väldans bra skrivet av dig <3

Ses snart? :'>

2008-10-06 @ 21:04:29
Postat av: medya

BÄST ASSO trodde det var från en tidning! :)

2008-10-07 @ 20:54:46
URL: http://mezan01.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0